Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 271.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The War Z

Nitko nebi trebao riskirati cak ni 15$, ja neznam koja je to fora da vise nitko ne izdaje demo verzije. Probas, ako ti se svidja - kupi.

Ovako se dogodi da covjek uzme nesto sto nije njegov tip zabave pa se zali i trazi refund.Ili jos gore, ne uzme igru uopce jer cita postove trolova koji nisu ni probali igru pa zakljuci da tu nema zabave za njega.

Da sam citao sva ova sranja sto ljudi pisu, igru sigurno nebi uzeo. Ovako sam ju uzeo i pruzila mi je daleko vise zabave od npr. jednog BF3 koji je i po revieovima i po svemu  odlicna igra, al meni jednostavno nije zabavna...

sto se tice refunda sa steama, mislim da bi svi trebali dobiti refund zbog laznog opisa igre. To sto su oni opisali igru kao neki "web servis" koji se konstantno nadogradjuje nije nikako opravdanje. Po tom pravilu svatko moze napisati u opis igre sto mu padne na pamet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: The War Z
null kaže...

Protiv koga se ovaj bori..LOL

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Svinja kaže...

Nitko nebi trebao riskirati cak ni 15$, ja neznam koja je to fora da vise nitko ne izdaje demo verzije. Probas, ako ti se svidja - kupi.

Ovako se dogodi da covjek uzme nesto sto nije njegov tip zabave pa se zali i trazi refund.Ili jos gore, ne uzme igru uopce jer cita postove trolova koji nisu ni probali igru pa zakljuci da tu nema zabave za njega.

Da sam citao sva ova sranja sto ljudi pisu, igru sigurno nebi uzeo. Ovako sam ju uzeo i pruzila mi je daleko vise zabave od npr. jednog BF3 koji je i po revieovima i po svemu  odlicna igra, al meni jednostavno nije zabavna...

sto se tice refunda sa steama, mislim da bi svi trebali dobiti refund zbog laznog opisa igre. To sto su oni opisali igru kao neki "web servis" koji se konstantno nadogradjuje nije nikako opravdanje. Po tom pravilu svatko moze napisati u opis igre sto mu padne na pamet.

što se tiče steama, tu su gadno za*ebali jer su bezveze brzali s time, a po meni bez potrebe.

14 godina
protjeran
The War Z

Ignore

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 19:18 (Bugzapper).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

DayZ standalone ce uskoro pa ce bit sta su jamili, jamili su...

Da ako tako nastavi sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...
SimeKZ kaže...

DayZ standalone ce uskoro pa ce bit sta su jamili, jamili su...

Da ako tako nastavi sigurno.

Kako mislis ako tako nastavi? Jeli on kriv sto ima visok krvni tlak.

Taman da on napusti projekt, igra bi idalje bila u razvoju.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Pa piše da je pod pritiskom radi WarZ-a i da je razmišljao da uopče napusti projekat. Na to sam mislio ako nastavi tako razmišljati i biti pod pritiskom radi konkurencije, ne na njego tlak  LOL

Kolko se sječam prije 3-4 dana je trebao dati neke informacije o igri, neki su čak očekivali da bi mogao početi prodavati alphu ili betu, a koliko vidim ne ide mu baš po planu.

Nadam se da neće odustati od igre jer stvarno namjeravam kupiti igru pa odlučiti koja mi više paše.

14 godina
Jack Sparrow kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Pa piše da je pod pritiskom radi WarZ-a i da je razmišljao da uopče napusti projekat. Na to sam mislio ako nastavi tako razmišljati i biti pod pritiskom radi konkurencije, ne na njego tlak  LOL

Kolko se sječam prije 3-4 dana je trebao dati neke informacije o igri, neki su čak očekivali da bi mogao početi prodavati alphu ili betu, a koliko vidim ne ide mu baš po planu.

Nadam se da neće odustati od igre jer stvarno namjeravam kupiti igru pa odlučiti koja mi više paše.

Krivo sam shvatio, i da, obecao je reci nam nesto vise o DayZ-u do kraja tjedna, to je bilo proslog tjedna{#}.

Taj žurba za izdavanjem igre je otpala, onog trenutka kada je Steam izbacio WarZ sa svoje liste, jer zbog WarZ-a je uvijek bila zurba, a sada mogu slobodno usporiti i zavrsiti igru kako treba...

Ubi bene, ibi patria.
18 godina
Jack Sparrow kaže...

Nije to baš tako novo i samo zbog WarZa. Već je prije par mjeseci govorio da mu nekad nije nimalo lako jer je pod velikim stresom. Praktički je iz anonimnosti preko noći postao vođe takvog projekta. Stavi se u njegovu situaciju. Da si odjednom odgovoran za milijunski projekt, cijeli tim ljudi... a sve ovisi o tvojoj ideji. Mislim da nikome od nas ne bi bilo svejedno. Pogotovo sad kad si zbog ovog skandala pod posebnim povećalom.

A ne će on početi prodavati, nego će Bohemia Interactive početi prodavati. Odgode su bile neplanirane ali na kraju su se odlučili na to da ne izdaju poluproizvod. Žele igru bez hackera (koliko je to naravno moguće), bez velikih bugova i dobro optimiziranu. Ali iza DayZa sad stoji developer i izdavač a ne jedan čovjek. Pa da baš i Hall ode, DayZ će izaći. Mislim da je već sad previše novca i vremena u njega uloženo da ga Bohemia jednostavno otkaže. Samo naravno onda dolazi u pitanje kvaliteta finalnog proizvoda. Jer je ipak Hall čovjek s originalnom idejom iza tog projekta.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 21:12 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
The War Z

koje kolektivno posipanje pepelom sergeya i DEVova, očito ih je ovo sranje dobro pogodilo. već kad su toliko žurili sa tim Steam releasom i usrali motku, možda se ipak iz toga nešto pametno izrodi. :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The War Z

Znači danas me uhvati volja malo igrati warZ... i tako ja lagano krenem praznih ruku po noći kad ono stignem do vojne baze i počnem lagano ''like a baws'' izbjegavati zombije kad ono naletim na Cold Anaconda kod srusenog helija zajedno sa kacigom i nekakvom pancirkom dobrom.... i tako lagano obilazim male gradiće skupljam nekakvu municiju za koju nemam puške i dođem do nekog gradića na nekoj planini... i sad ja završim sa njim i idem lagano dalje... i tako dođem do neke manje nizbrdice i moj like se odjednom ''posklizne'' 1 metar i umrem?????l... da da... umro sam od ''pada'' sa FAKIN 1 metar.... i da... moram po novi miš sutra... {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Pozdrav zanima me da li bi bili zainteresirani kupovati WarZ iteme.

Imam ih dosta u invetoryu pa me zanima :D

Imam i rijetke tipa NVG,FN SCAR CQC(kojeg ima svega par komada u cijeloj igri),snajperi i slicne stvari

Uplate bi bile putem PayPala ili na bon :D

3 Da,kupovao bih svasta
0 Da,samo rijetke stvari
0 Mozda
27 Ne

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The War Z

za one koji nisu znali... kod meteorološke stanice iznad airfielda se nalazi božično drvce sa hrpom stvari lizalica(bat), djed mrazova vreča(vreča ima 28mjesta i 50kg kapacitet) i hrpu crvenih svijetiljki

evo to je drvce evo to je drvce
punooo poklona punooo poklona
ja sam sexy djed mraz ja sam sexy djed mraz
http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
The War Z

Dobro pa sve lebdi :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

http://warzscam.tumblr.com/ nece vise bit war-z morat ce mijenjat ime xD

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Trabant601 kaže...

Pa nema šta ih ne je8e.To je već smiješno.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 20:50 (pirat).
17 godina
The War Z

sapunica se nastavlja....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
Trabant601 kaže...

Pa nema šta ih ne je8e.To je već smiješno.

Ako je ovo istina i budu morali promjeniti ime mislim da će ući u povjest sa brojem komplikacija u službene rekorde dok igra još nije ni izašla. Ali što se ovoga tiče malo mi ih je ipak žao što im se sve to događa odjednom. Sigurno im nije lagano. No tko zna šta će još toga biti u budućnosti.

13 godina
The War Z

POkrali sve sta ide, a sad ide naplata... Ajde sad je vrijeme za DayZ... kad ih sve ovo stisce pa da naprave bum.

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
The War Z

Mozda bi mogli preimenovati War Z u Big Rig Z {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 21:15 (Command Prompt).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

POkrali sve sta ide, a sad ide naplata... Ajde sad je vrijeme za DayZ... kad ih sve ovo stisce pa da naprave bum.

ček da barem prvo izađe :D

16 godina
Trabant601 kaže...

Neznam dali je vijest lažna ili ne, ali ime site je {#} .Di ih samo nalazite i zašto bi netko pratio site koji hatea igru?

Samo zbog imena te stranice sumnjam u istinu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 21:51 (Jack Sparrow).
14 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Jel ima koji tvoj komentar u ovoj temi di ne pokreces flame war?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
The War Z

Da nisi dijete nema flame war. Normalno diskutiramo i iznosimo cinjenice, pobi moju cinjenicu i ja cu rec slazem se i tocno je.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Da nisi dijete nema flame war. Normalno diskutiramo i iznosimo cinjenice, pobi moju cinjenicu i ja cu rec slazem se i tocno je.

DayZ jos nije izasao, eto pobio sam ti činjenicu.

13 godina
The War Z

Pokrali iz moda, nigdje nisam naveo da su pokrali iz standalone verzije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

bozicnih jelki ima svugdje, uz prateca 2-3 kempera.

Nakon ovog novog patcha(21.12 mislim) sve lebdi ili je u zidu ili jednostavno nemozes pokupit. Na airfieldu nadjem dvije kacige i m16, kacige su bila na 2m visine a m16 posred zida, naravno m16 nisam mogao lootat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Ne razumijem što ljudi očekuju od igre, ta igra je još u alphi.

DayZ (mod) je imao toliko bugova... ako ste ga igrali znat čete, i nitko nije previše pljuvao po igri.

A što se tiče kopiranja igre, kakve to veze ima. Onda i COD kopira BF jer igraš iz prvog lica i pucaš{#}

Kao da obje igre nemogu funkcionirati zajedno u isto vrijeme.

Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
The War Z

Meni je najbolje kako su čitere i glitchere zeznuli. Stavili su vrijedne iteme na mjesto gdje ne možeš doći normalnim putem osim ako nemaš hack ili koristiš glitch. Kad su to pokupili dobili su ban.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 10:37 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Jučer dobra ekipa, čak nas 7 lol, danas će bit još bolje :D

Life is Simulation
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: