Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 271.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The War Z

Nemozes ubiti sa hranom i pićem ali mozes preživiti taj strašni apokaliptični svijet ne čemu se temelji cijela igra. 

A sa scopeom imas ogromnu prednost naspram onog ko nije novcima kupio taj scope i možes ga lakše ubiti. Dakle platio si da pobjediš ilitiga PAY TO WIN!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: The War Z
VandaL.pr! kaže...

Nemozes ubiti sa hranom i pićem ali mozes preživiti taj strašni apokaliptični svijet ne čemu se temelji cijela igra. 

A sa scopeom imas ogromnu prednost naspram onog ko nije novcima kupio taj scope i možes ga lakše ubiti. Dakle platio si da pobjediš ilitiga PAY TO WIN!

Dal si ti igrao igru?

strašni apokaliptični svijet?

14 godina
The War Z

izvinite ali to se zove sarkazam ;)

Edit:

FACEPALM za mene, nisam vidio da si 98 god. My bad!

Super je igrica, samo uzivaj {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 16:00 (VandaL.pr!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
VandaL.pr! kaže...

Ne isplati se objašnjavati neke stvari fanbojima, ovo je najbolja igra za njih i gotovo.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
The War Z

evo još jednog sa fanboy argumentom. :D btw, malo tko ovdje će reći da je ovo najbolja igra.

nego, meni se neki itemi ne sviđaju na marketplace-u, to definitivno. ne bih išao toliko daleko i nazvao igru P2W, jer nema stvari koju ti možeš kupiti na marketu a da je ja ne mogu u jedan dan igre pronaći na serveru. ali mislim da bi bilo bolje da eventualno kozmetičke stvari stave za prodaju preko marketa, ostatak neka miču. nešto slično kao u GW2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 16:56 (Zvonzi).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

Fora je u tome da i nije neki problem preživiti i bez kupljene hrane i vode.

Kaj se tiče scopeova je lakše maznut nekoga ali isto tak je riskantno kupovat puno jer je isto tako lako popušit metak.

Nije P2W igra nikako, ja je prvi nebi igrao da se može sa kupovinom steći neka osjetna prednost.

14 godina
neaktivan
The War Z

Aj malo ovako: Mijenjam nešta od stvari za bilo šta što ja nemam....  I naravno ako netko ima Nightvision ili neki snajp neka se javi.

Evo liste što imam: http://zaslike.com/files/cg66eyaq2j7mpt7twctu.jpg

Life is Simulation
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Mislim da je lotar dokazao kako igra nije p2w tako da je daljna rasprava apsolutno nepotrebna.

I koji ti je argument da sam ja 98 godište?

Ti si 84 ali se i dalje ponašaš kao da si mlađi od mene.

I tko je uopče spomenuo da je ovo najbolja igra?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Tipičan primjer ljudi:

iOS = Android

iPhone  5 = Samsung Galaxy 3

The War Z = Day Z

Svako nešto, ako vam se nesviđa gore vam je tipka za izlaz sa teme.

Life is Simulation
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lotar1919 kaže...

Lotar jeste jos dugo igrali poslije kad sam otisao na spavanje?

Morci ovdje :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
protjeran
VandaL.pr! kaže...

bornasepic kaže...
VandaL.pr! kaže...

Dal si ti igrao igru?

strašni apokaliptični svijet?

Borna ovaj gore  je fanboy s DayZ teme pa samo malo trola u ovoj temi!

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
16 godina
lotar1919 kaže...

Aj malo ovako: Mijenjam nešta od stvari za bilo šta što ja nemam....  I naravno ako netko ima Nightvision ili neki snajp neka se javi.

Di si našaoovaj Kandy Kane? Baš sam si danas kupio onu Christmas kapicu, ali nisam imao muda staviti je na glavu jer bi me vjerovatno odmah ubili.

13 godina
protjeran
The War Z

Kandy Kane možeš nać u clearviewu ispod velikog drveta okičenog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

nije Vandal fanboy nikakav. on samo ne voli mene pa zato toliko sere :P

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Kad vidim ovaj global inventory LOL...bolesno :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
lotar1919 kaže...

Di si našaoovaj Kandy Kane? Baš sam si danas kupio onu Christmas kapicu, ali nisam imao muda staviti je na glavu jer bi me vjerovatno odmah ubili.

Dodji domene dat cu ti 2 komada na poklon :P lol... Ima netko nešto da hoće neku zamjenu? :D

Life is Simulation
17 godina
The War Z

lotar svaka cast na opremi, ja to nikad ne bi uspio nit imao zivaca skupljat

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

ajd', izgleda da ih je ovo fino pogodilo pa su došli malo k sebi. makli su ovaj retardirani instant revive i vratili respawn timer na 1h.

1 0 hvala 2
16 godina
Zvonzi kaže...

ajd', izgleda da ih je ovo fino pogodilo pa su došli malo k sebi. makli su ovaj retardirani instant revive i vratili respawn timer na 1h.

Kad će vratiti revive na staro?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 23:53 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
vraceno je.
14 godina
neaktivan
The War Z
Early revive was removed
Revive time is set to 1 hour
Scoreboard was updated
After dying, you will get disconnected automatically in 60 seconds
Some more Christmas items were added. Try to find them in the Colorado
Zombies were optimized, should improve framerate in Campos, Boulder city
Fixed an issue with items sometimes falling through the ground
Fixed an issue when you were not able to pick up an item if it is partially inside the wall
Fixed an issue that using bandages on other player were not updating item's cool-down properly
Crosshair in 3rd person view was improved
Fixed an issue with grass on low frame rate
Life is Simulation
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

santa's sack ftw!  kaj je ovo svi spavate u 3 - 4 ujutro :D

14 godina
neaktivan
The War Z
Jel netko uzeo taj Santa Sack? Šta se dobije u njemu? :O
I nema više kempanja kad neko umre pa da drugima govori, 60sek i letiš vanka :P
Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Sada sam našao santa sack.

Ne dobije se ništa to je samo backpack sa 28 slotova (large backpack ima 24).

Sada sam otišao do savezone i to spremio i ne nosim van dok ne nađem još jednog{#}.

Nego kada čemo mi danas igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
The War Z

trazio povrat, ma da me je kostalo 0.1cent ne bi ga dobili od mene, a vi ostali kvazi gameri vrijeme je da otvorite oči i prestanete trpjeti te laži od devova...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

trazio povrat, ma da me je kostalo 0.1cent ne bi ga dobili od mene, a vi ostali kvazi gameri vrijeme je da otvorite oči i prestanete trpjeti te laži od devova...

(Huh pošto nemam pametnijeg posla)

Koje točno laži?

15 godina
neaktivan
The War Z

ok, kužim da ti se igra ne sviđa, i da ti ide na onu stvar. i meni tlak digne. ali mi je zabavna i zato ju igram, a i zbog ekipe.

ali ne kužim čemu uvrede. niti sam "gejmer" a sigurno nisam "kvazi gejmer". :)

ako mi je igra zabavna, spreman sam riskirati tih 15 dolara, jer ju igram gotovo dva mjeseca već. i guess what? još uvijek mi je zabavno. nemamo svi 13 godina, i ne treba nam svima "otvarati oči" jer, eto, i sami imamo mozak i znamo razmišljati.

3 0 hvala 0
15 godina
The War Z

nisam mislio nikoga uvrijediti. činjenica je da današnji novi gameri uopce ne cijene kulturu koja je stvorena. neda mi se iskreno objašnjavi jer znam da nema smisla. ako ne vidite što rade ne treba vam to nitko ni reci...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

nisam baš novi gamer, ali eto. nisam niti gamer.

a što to rade? griješe? da. lažu? možda. ali moja je poanta da sam dobio ono što sam očekivao za 15$, ili možda bolje reći - koliko para tolko muzike. :D

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice