Igre kao Grand Theft Auto (GTA)

poruka: 24
|
čitano: 26.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Može mi netko reći koje su igre slične kao GTA znači da imaš slobodu kretanja, krađe, vožnje, ubijanja i ostalo. Puno bi mi značilo, hvala :D

0 0 hvala 0
15 godina

Mafia 1,2

Just Cause 1,2

Saints Row 2,3

Godfather

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 15:35 (dv14).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Hvala, može još netko neke druge :) 

0 0 hvala 0
16 godina

scarface

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Još? Malo više kao GTA i Saints Row

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Saboteur, možda i Dead Island

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

True Crimes serijal, Mafia serijal, Driver serijal (ima slicnosti kao GTA pocevsi od trojke pa do najnovije), Just Cause serijal, Scarface, The Godfather serijal, Total Overdose serijal, Mercenaries serijal, Simpsons hit and Run, Gun, Saints Row serijal, Red Dead Redemption, Crackdown serijal (iako malo futuristicki), L.A. Noire....... ovo sve je koliko-toliko slicno.

Eto, to je uglavnom to.... sumnjam da ima jos nesto, a da ima velike slicnosti kao GTA (sandbox, TPS, vozila, akcija........)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina

Just cause 2 !!! meni dosta zabavniji od gta4 npr, definitivno isprobaj.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Hvala puno :) 

Znam da ču sada ispasti glup ali može mi netko objasniti što je:

Sanbox

TPS

MMO

RPG

Hvala ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Igre kao Grand Theft Auto (GTA)
DeusExMachin kaže...

Hvala puno :) 

Znam da ču sada ispasti glup ali može mi netko objasniti što je:

Sanbox

TPS

MMO

RPG

Hvala ;)

Nećeš ispast glup.

Sandbox je igra slobodnog toka, bolje rečeno, imaš otvoreni svijet u kojem između misija (koje isto mogu biti linearne ili nelinearne) lutaš svijetom, voziš vozila, radiš side questove itd. Ovo je nekakva definicija da i onaj tko inače ne igra igre shvati.

TPS je pucačina iz trećeg lica (recimo Gears of War, Max Payne itd.)

MMO je igra koja se igra na internetu, najčešće skupa s tisućama ljudi. Postoje MMORPG-evi, MMOFPS-ovi itd.

RPG je igra koja omogućava igraču preuzimanje raznih uloga. U njoj najčešće postoji sustav inventorija(raspored predmeta kojima lik raspolaže), skill treejeva i leveliranja, tj. koncept, što napreduješ više, to će tvoj lik biti jači. Također je moguće od opće uloge, postati specijalizant (čarobnjak, mačevalac, strijelacitd.). Najčešće je smještena u sandbox svijet (vidi gore) uz razne sidequestove i main questove (one zadatke koje moraš izvršiti da bi završio priču, tj. storyline igre). Najpoznatiji RPG-evi su The Elder Scrolls, Mass Effect, Fallout, Fable, Witcher itd.

14 godina
protjeran

Hvala puno :D

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Probaj Scarface: The World is Yours.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ljudi moji

Assassins Creed 1, 2, Brotherhood, Revalations.....

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Ljudi moji

Vidis da trazi bas GTA like igre

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan

Far Cry 2. Nije baš sličan GTA, ali open world je i možeš koristiti vozila.

The world is your playground.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...
nul-3 kaže...

Ljudi moji

Vidis da trazi bas GTA like igre

Pa isto je, samo što je ovo smješteno u 1600te godine.

Samo što nema vozila pa jašeš konju.  Radiš za bossove, samo što ganjaš pravdu, a u GTA suprotno.

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
16 godina
neaktivan

Imaš jošhttp://en.wikipedia.org/wiki/Mercenaries_2:_World_in_Flames

I APB još je k tome online i free2play ;)

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Imaš jošhttp://en.wikipedia.org/wiki/Mercenaries_2:_World_in_Flames

I APB još je k tome online i free2play ;)

Sjetio sam se svega, ali APB mi je nekako promaknuo {#}.... inace, bila bi dobra igra da nema brdo varalica, zato sam i odustao od daljnjeg igranja.

13 godina
neaktivan

Sleeping Dogs....sandbox koji dolazi uskoro...prvobitno trebao bit nastavak True Crime, ali acitivision ga je odbacio, odkupio square enix....i napravio jako kvalitetnu igricu po mojoj promjeni...valja čekat...

I naravno neizbjezni GTA5 koji dolazi...nezna se kad...al dolazi :)) kad tad :)) u izradi je naravno :)

17 godina
TheDarkSide kaže...

Sleeping Dogs....sandbox koji dolazi uskoro...prvobitno trebao bit nastavak True Crime, ali acitivision ga je odbacio, odkupio square enix....i napravio jako kvalitetnu igricu po mojoj promjeni...valja čekat...

I naravno neizbjezni GTA5 koji dolazi...nezna se kad...al dolazi :)) kad tad :)) u izradi je naravno :)

Sad si me podsjetio i na Yakuzu lol

13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
TheDarkSide kaže...

Sad si me podsjetio i na Yakuzu lol

Jesi gledao za Sleeping Dogs' izgleda jako dobro...fizika borbe, hand to hand, razoružavanje, i borba više u stilu hrvanja, i enviromental kills, naprimjer tipa nabijes u klimu i glavu mu izreckas propelerom unutra :) Imat če i kao neki slow-mo mode...Ukratko...

Igru se moze opisat kao:  Trcanje od creda, pucanje od max paynea...auti od nfs-a..prica GTA4...moglo bi bit dobro, vrijedi cekat...i naravno izlazi za PC!

13 godina
neaktivan

Najvecu slicnost ima igra Postal 2 the Pain , igrica je stavise realnija i bolja od gta, po meni bolja je iz tog razloga sto nevidis celog igraca vec vidis ruke noge i kako se kreces imas mogucnost ulaska u sve sto vidis (zgrade, objekti) uveliko veci broj oruzija (motorna pila, lopata, benzin sibica, itd. itd.) krvavija igra ekstra zabavna. Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Postal 2 je manijacki kvazi-sandbox FPS (to kako ti zoves kada se vide ruke i noge), dok je GTA sandbox TPS. A cak se i auti mogu voziti.
The world is your playground.
13 godina
neaktivan

Imate lepo Sleeping dogs (PC)

CV
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: