Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.479.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel imao tko problem sa heist misiom the big score, odabrao sam pristup pljačke sa četiri auta i kad bježim sa Franklin-om, auto mi ekslpodira iz čistog mira, uvijek na istom mjestu, te mi se mini mapa konstantno rotira, očigledno nešto nije učitano kako treba, jel se može kako preći, bez da skipam misiju ?

EDIT: nešto mi opako ne valjda, auti koji bi trebali biti sparkirani su porazbacani, meni je slika dobra, a fraps uhvati ovako plavu, probat ću defragmentiranje...

EDIT: nema veze, defragmentiranje je pomoglo, odradio sam heist bez problema...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 16:38 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ovako, imam problem sa gta v. Naime kada igram online a i singleplayer događaju mi se situacije kada mapa bude neucitana i nakon toga igra pocinje jako laggat, takđer kada mi se to dogodi i ako mi slucajno zvoni mobitel samo cujem zvuk bez prikaza mobitela, također "esc" i "m" meni prestaju radit(ne otvaraju se). U singleplayeru mi se ovo dogodi mnogo rijeđe nego u multiplayeru. Ako ko ima rjesenje neka pomogne, dole sam prilozio par slika. Igram na konfiguraciji iz "Moj PC" i sa trenutim postavkama dobivam relativno stabilnih 50-60fpsa.

Neucitana mapa Neucitana mapa
Neucitan stan Neucitan stan
Neucitana garaza Neucitana garaza
Find me here |||: Steam: LollyTheGoat // CROVitaly ||| Origin: MasterNerdx ||| Uplay: CRO_Vitaly ||| Diablo 3: Pršut#2139 ||| Proud to be Mrcina www.mrcine.org
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 18:28 (Skillzor70).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Skillzor70 kaže...

Ovako, imam problem sa gta v. Naime kada igram online a i singleplayer događaju mi se situacije kada mapa bude neucitana i nakon toga igra pocinje jako laggat, takđer kada mi se to dogodi i ako mi slucajno zvoni mobitel samo cujem zvuk bez prikaza mobitela, također "esc" i "m" meni prestaju radit(ne otvaraju se). U singleplayeru mi se ovo dogodi mnogo rijeđe nego u multiplayeru. Ako ko ima rjesenje neka pomogne, dole sam prilozio par slika. Igram na konfiguraciji iz "Moj PC" i sa trenutim postavkama dobivam relativno stabilnih 50-60fpsa.

I meni se to nakon par dana od kako je igra izašla počelo događati. Probao sam sve moguće kaj sam mogao i kaj sam pronašao na net. Ništa nije pomoglo.

Jedino riješenje mi je bila reinstalacija windowsa i od onda radi sve kak se spada.

SVEMOGUĆI
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jedan old timer :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ja neznam koji je to kurac cijeli dan pokusavam naci igrace za heist

prvo moram  cekati 15 minuta da se tri skupe onda stalno fejlaju i to na prison break -station misiji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ja stvarno ne kuzim zasto imam zadnjih 10-15 dana toliko jak stuttering, negdje od kad je bio zadnji update 1.350...ono malo sta i stignem igrat, nakon 15-30min igranja kako kad, igra pocne trzati uzasno...inace radi lijepo na 40-50 i vise fps, sve na very high, neznam stvarno sta vise skinuti od opcija da se vise to ne dogada...procesor stalno ispod 30, jedino rami se znaju napuniti, pa ih sa cleanmemom ispraznim malo, ali opet trza...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 22:59 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

ja stvarno ne kuzim zasto imam zadnjih 10-15 dana toliko jak stuttering, negdje od kad je bio zadnji update 1.350...ono malo sta i stignem igrat, nakon 15-30min igranja kako kad, igra pocne trzati uzasno...inace radi lijepo na 40-50 i vise fps, sve na very high, neznam stvarno sta vise skinuti od opcija da se vise to ne dogada...procesor stalno ispod 30, jedino rami se znaju napuniti, pa ih sa cleanmemom ispraznim malo, ali opet trza...

Probaj ovako, meni s tim nema više stuterringa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zadnji patch je sjebao igru i to svi kažu. Downgradeali su grafiku i fiziku, sjebali AA, nabili jos veći blur i performanse su gore. Ja sam na istim postavkama izgubio nekih 10 fpsa prosječno, do 15.

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina

Kad je bio zadnji patch? Jer sinoć sam igro i dalje 60 lock. 

16 godina
neaktivan

Prije tjedan i pol - dva mislim. Znam da me taj vikend nije bilo doma i kad se vratio u pon, pokrenem GTA i jos pitam frenda na TS-u šta su sa igrom napravili i dobio sam odgovor: "Novi patch". Prvo mislio me oči varaju jer me nije bilo za kompom neko vrijeme :D, ali onda sam po forumima malo istražio i puno ljudi se bunilo na patch. Negdje sam vidio i vizualnu usporedbu 'before i after the patch'.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako imate memory leak ili lagg nakon nekog vremena to možete ovako riješiti. Meni je uspjelo i nakon ovoga sve radi super i igra se niti jednom nije srušila.

1. Unpark CPU (

) - ovo također poboljšava fps u igri

2. Omogućite page file na disku gdje vam je igra, neka bude što veći, a initial size neka bude minimal allowed. (tutorial)

3. (?) Nemam SSD, ali većina ljudi što ima, morala je u postavkama staviti na max performance/power, a ne saving jer im se igra rusia ili lagg-ala.

Nadam se da će vam pomoći, 

Pozz ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 11:10 (Tsar).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Tsar kaže...

Ako imate memory leak ili lagg nakon nekog vremena to možete ovako riješiti. Meni je uspjelo i nakon ovoga sve radi super i igra se niti jednom nije srušila.

1. Unpark CPU (

) - ovo također poboljšava fps u igri

2. Omogućite page file na disku gdje vam je igra, neka bude što veći, a initial size neka bude minimal allowed. (tutorial)

3. (?) Nemam SSD, ali većina ljudi što ima, morala je u postavkama staviti na max performance/power, a ne saving jer im se igra rusia ili lagg-ala.

Nadam se da će vam pomoći, 

Pozz ;)

Memory leak ti ništa na ovom svijetu ne može riješiti. Ja igram BF4, imam 16 giga rama i isto toliko page file. Kad krene - u roku 10 sekundi se komplet memorija popuni i stroj jednostavno umre...

Freak Show Inc.
15 godina
xG4M3 kaže...

Zadnji patch je sjebao igru i to svi kažu. Downgradeali su grafiku i fiziku, sjebali AA, nabili jos veći blur i performanse su gore. Ja sam na istim postavkama izgubio nekih 10 fpsa prosječno, do 15.

Zadnji patch sjebao igru? Tko su to svi? Izvor? Ja kažem suprotno jer ne vidim kako mi igra može ići bolje od ovog. Više nema ni najmanjeg laga, full fluidno a neke razlike u grafici između prošlog patcha i ovog nisam primjetio.

---Life is ours, we live it our way---
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...
xG4M3 kaže...

Zadnji patch sjebao igru? Tko su to svi? Izvor? Ja kažem suprotno jer ne vidim kako mi igra može ići bolje od ovog. Više nema ni najmanjeg laga, full fluidno a neke razlike u grafici između prošlog patcha i ovog nisam primjetio.

Također mogu reći da nakon zadnjeg patch-a igra radi bolje, mada ja imam još sitnog lag-a, ali je puno bolje nego prije, tako da se nemogu žalit.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozz, ima tko problem sa err gfx d3d init , prije sam igro na q6600 i istom grafickom 4gb ram, i lock fps na 50 sa manjim detaljima, nakon upgrade na i5 2500k veci detalji, lock na 59 fps sa vsync iz radeon pro , rusi mi se igra random, mogu igrat 5 min mogu igrat par sati al kad tad dode       err gfx d3d init , probo i na dx 10 i na dx 11, isti vrag.

Molim vas pomoc, hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

pozz, ima tko problem sa err gfx d3d init , prije sam igro na q6600 i istom grafickom 4gb ram, i lock fps na 50 sa manjim detaljima, nakon upgrade na i5 2500k veci detalji, lock na 59 fps sa vsync iz radeon pro , rusi mi se igra random, mogu igrat 5 min mogu igrat par sati al kad tad dode       err gfx d3d init , probo i na dx 10 i na dx 11, isti vrag.

Molim vas pomoc, hvala!

Pa dobro ti je onda prije radilo, ja imam q6600 u drugom računalu, OC na 3.2Ghz, doslovno sve low, 1680x1050 reza, nemogu dobit preko 30fps-a uz konstantan lag, nisi trebao ić na i5, vraćaj quad-a (šalim se), jel se radi o original igri ili o piratu ?

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozz, radi se o original. mislim da sam rjesio, vidicemo dal ce me izbacit, naime graficku sam malo oc a i5 tjera grafu do kraja pa sam vratio na stock postavke graficku , stavio sam dx 11 sa dx 10 postavkama, znaci bez teselationa, grass normal, i post fx off . i sad eto drzi 60 fps fluidno ne izbacuje. rjesio sam se i radeon pro.

a q6600 je bio na 3.6 al 50 fps limit sam stavljo jer mi tu makne tearing bez vsynca. no on nije bas prelazio 50 fps :D u gradu pada na 30

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 1:40 (Djozaa).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pronašao sam 1 million dollar car ostavljen na cesti, malo sam ga doradio i upotpunio garažu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bilo bi dobro kad bi mogli još garaža kupiti u SP.

Toliko auta, a toliko malo mjesta. M i F imaju 6 mjesta, a Trevor 5, premalo. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Djozaa kaže...

pozz, radi se o original. mislim da sam rjesio, vidicemo dal ce me izbacit, naime graficku sam malo oc a i5 tjera grafu do kraja pa sam vratio na stock postavke graficku , stavio sam dx 11 sa dx 10 postavkama, znaci bez teselationa, grass normal, i post fx off . i sad eto drzi 60 fps fluidno ne izbacuje. rjesio sam se i radeon pro.

a q6600 je bio na 3.6 al 50 fps limit sam stavljo jer mi tu makne tearing bez vsynca. no on nije bas prelazio 50 fps :D u gradu pada na 30

Isključi v sync, meni kada je uključen zna pasti fps na 30,a kada ga isključim  na istim postavkama fps ne pada gotovo nikada ispod 40, prosjek je oko 50 fps, detalji su na normal texture, sjene, AO,voda, shaderi,particles, teselacija very high, trava high, reza 1600x1050, i pod advanced sve on, jedino onaj slajder isključen. I na tim postavkama na staroj gtx 460 igra super radi, tako da bi ja rekao kako je Rockstar odličan posao odradio što se tiče optimizacije, također je igra radila i na starom quadu 6600, ali na nešto snižim detaljima.

Tako da mislim da bi tvoja radeonka trebal bez problema voziti na high, very high detaljima, ja ću ju vejrojatno isto u skorije vrijeme uzeti, gtxicia je odslužila svoje par godina :D

15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, pitanje za dionice

na 45% igre sam se sjetio da bi mogao malo pogledati checklist na netu, kad ono vidio te dionice da su vezane uz misije...a ja vec obacio 3 assasination misije...taman dosao na 4. kad investiras u fruit, pa ulozio za probu 600 dionica, vidim dize se lijepo profit, citam da ce dosec maximum na oko 140%, sve ok, samo sta se sporo to dize, mislim ocekivao sam da ce brze, da cu morat sejvati igru svake minute, kad ono nakon 45min igranja (zacudo tek tad poceo stuttering, a ne ranije ko inace) dionice porasle tek za 35-40%...

dobro nije to pitanje, vise jedna opaska, pitanje je da li mogu sad replayati misije one kad si ubijao na hotelu i kad si ubio ona 3 lika (citam da su te misije vezane uz dionice) i prije ubijanja ako ulozim, oce li mi opet pare narasti, unatoc tome sta sam vec jednom presao te misije? jeste vi ulagali sa svom trojicom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nerfali su isplate na dionice od lester misija, ja sam za drugu misiju dobio 40% (umjesto 80) i 310% (umjesto 340) povrata. Odradio sam i slijedeću, investiro u fruit međutim zapelo mi je na 25% nakon 2dana spavanja.

Ne možeš replayat te misije u cilju da ponovo uložiš.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel ima itko slican problem? Pokrenem igru, idem loadat story mode i dok pokrece nakon 15 sekundi (inace je otvaralo nakon 5) vrati me na desktopu i u task manger-u mi pise da igra ne reagira. Igra je original i do jucer navecer je sve super radilo...

Pot piss

0 0 hvala 0
15 godina
chutac kaže...

Bilo bi dobro kad bi mogli još garaža kupiti u SP.

Toliko auta, a toliko malo mjesta. M i F imaju 6 mjesta, a Trevor 5, premalo. 

Franklin ima 7 mjesta: dva u novoj kući, četiri u garaži i jedno u staroj kući.

Trevor ima 6 mjesta: dva u kući i četiri u garaži.

MiR
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hm, staru kuću nikad nisam probao, a za Trevora sam mislio da samo jedan stane kod kuće. 
Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako vam fali mjesta u garazi postoji mod za to :) ja sam ga koristio jedno vrijeme i radi super.

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kenan.M kaže...

Nerfali su isplate na dionice od lester misija, ja sam za drugu misiju dobio 40% (umjesto 80) i 310% (umjesto 340) povrata. Odradio sam i slijedeću, investiro u fruit međutim zapelo mi je na 25% nakon 2dana spavanja.

Ne možeš replayat te misije u cilju da ponovo uložiš.

evo meni isto stoji dosta na 25%...isao sam spavati da, ali ne da prode vrijeme, nego da sejvam igru...inace cesce koristim quick save, ali ovaj put nisam, neznam zasto...

shit, dakle jos samo 1 misija u kojoj idem ulagati sve, posto do sad nisam nista prakticki :(

16 godina
Grand Theft Auto V PC

A u šta treba ulagati? 

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja sam te misije ostavio za kraj. U jednoj od njih sam dobio povrat od 400%, ne sjećam se koja točno. Nakon svih tih misija odrađenih imao sam oko 800 miliona sa Michaelom te preko 700 miliona sa Trevorom i Frankiem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

pa sta nisu bitni za daljnje otkljucavanje misija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice