- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koga ubiti??
Trevora ili Michaela?

šta ste toliko navalili na čovjeka sa TD kao pokvarit će doživljaj, a GTAV već god. i po star 
Najgluplji argument ikada. I što onda ako je godinu i pol star? Skoro svi u ovoj temi nemaju konzole tako da je nama samo mjesec dana star. I da nije, neki ljudi opet nemaju vremena da sve igraju i pogledaju čim izađe, tako da ta teorija o "starosti" ne stoji.
Sta nitko vise neigra? 
Sta nitko vise neigra? 
Svi su odustali nakon onog spoilera.
Malo se igra pa malo ne, ovaj hrvatski Internet je presavršeni. Pogotovo ja živim bogu iza nogu (na selu) pa niti 4mbit ne radi kak spada.
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Uopce nisam koristio onaj franklinov ability za voznju, sada sam malo testirao, ugl. voznja je pre smijesna uz to, nema ama bas nikakvog izazova, sa 150mph napravis skretanje pod pravim kutom, ako ne i vecim, bezveze. Ovaj gta me bas razocarao sto ce tice voznje svih vozila opcenito, fizika je koma, a kamera je divlja, na najmanje skretanje ili okret vozilom (pogotovo helikopteri i avioni) se odmah agilno pomjera...
Fizika se može mijenjati, meni je nasuprot GTA IV odlična fizika vozila (jedino ne zračnih vozila). Ako je prerealno onda nije zabavno, zato je San Andreas ipak najbolji serijal ;)
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Fizika se može mijenjati, meni je nasuprot GTA IV odlična fizika vozila (jedino ne zračnih vozila). Ako je prerealno onda nije zabavno, zato je San Andreas ipak najbolji serijal ;)
Kako? Modovi?
Da, ima onaj mod koji mjenja fiziku auta na GTA V u fiziku auta iz GTA IV.
Kako? Modovi?
dali to povecava top speed? mislim glupo je da ovi "high end" auti ne mogu ici brze od 120mph, a sto je najzalosnije i avioni idu 130mhp 
dali to povecava top speed? mislim glupo je da ovi "high end" auti ne mogu ici brze od 120mph, a sto je najzalosnije i avioni idu 130mhp 
Može Duke O'Death. Ja sam s njim 210 mph najviše
Koliko vidim povećava na real life. Koensigsegg je na 370km/h ak se ne varam.
Po meni je ovo najbolji handling mod.
Morate probat, uz handling za sva vozila (I motore) ima i 2x/3x deformacija, makne turbulencije aviona/helikoptera, poveca brzinu podmornica
i maksimalnu brzinu vozila, Adder sada juri kao mlaznjak kada treba.
Osim toga probajte i poboljsane eksplozije vozila, sada je napokon uzitak unistavat vozila, za razliku od onih malih prdaca.
Svaki dan nesto novo, odlicna stranica, osim nedavnih problema sa virusima (Angry planes i noClip mod), nista strasno, brzo se sve rijesilo.
Probao sam x2 deformaciju (3x mi je previše) i sad je to druga igra (to jest podsjeca malo na gta4) a što se tiće online-a izgleda ca mu morati svaki puta vračati org handling...
Probao sam x2 deformaciju (3x mi je previše) i sad je to druga igra (to jest podsjeca malo na gta4) a što se tiće online-a izgleda ca mu morati svaki puta vračati org handling...
Kopiras igru i udaris yogurt za sp
Kopiras igru i udaris yogurt za sp
Mislim da je i OpenIV dobio update da mozete imati .rpf fileove od modova u nekom folderu pa ih on automatski mijenja, jos je beta ali moglo bi brzo doci,
onda ce biti lagano mijenjati izmedu moddane i vanilla igre.
Ali ono sto treba su dedicated serveri jer Online mi je malo dosadan, sa modovima bi bilo puno zabavnije, naprimjer FiveM
Evo i ja sam stavio ovaj handling i damage mod, sad je igra dosta realnija :)
dali neko može da mi pomogne kako i dali je moguće ovo ikako riješiti... hvala unaprijed :D
pa nemoj stiskati close program
, samo nastavi igrati
ili kupi original!
Jel zna netko da li se moze krekani gta5 igrati online
Jel zna netko da li se moze krekani gta5 igrati online
Ovi su mi najjaci, 7 godina na forumu, ali i dalje noob 
Frende ti stvarno mislis da tih 7 godina znaci da ja visim po forumu :D real life rulz
fala xD
Jel imao tko problem sa heist misiom the big score, odabrao sam pristup pljačke sa četiri auta i kad bježim sa Franklin-om, auto mi ekslpodira iz čistog mira, uvijek na istom mjestu, te mi se mini mapa konstantno rotira, očigledno nešto nije učitano kako treba, jel se može kako preći, bez da skipam misiju ?
EDIT: nešto mi opako ne valjda, auti koji bi trebali biti sparkirani su porazbacani, meni je slika dobra, a fraps uhvati ovako plavu, probat ću defragmentiranje...
EDIT: nema veze, defragmentiranje je pomoglo, odradio sam heist bez problema...
Ovako, imam problem sa gta v. Naime kada igram online a i singleplayer događaju mi se situacije kada mapa bude neucitana i nakon toga igra pocinje jako laggat, takđer kada mi se to dogodi i ako mi slucajno zvoni mobitel samo cujem zvuk bez prikaza mobitela, također "esc" i "m" meni prestaju radit(ne otvaraju se). U singleplayeru mi se ovo dogodi mnogo rijeđe nego u multiplayeru. Ako ko ima rjesenje neka pomogne, dole sam prilozio par slika. Igram na konfiguraciji iz "Moj PC" i sa trenutim postavkama dobivam relativno stabilnih 50-60fpsa.
Ovako, imam problem sa gta v. Naime kada igram online a i singleplayer događaju mi se situacije kada mapa bude neucitana i nakon toga igra pocinje jako laggat, takđer kada mi se to dogodi i ako mi slucajno zvoni mobitel samo cujem zvuk bez prikaza mobitela, također "esc" i "m" meni prestaju radit(ne otvaraju se). U singleplayeru mi se ovo dogodi mnogo rijeđe nego u multiplayeru. Ako ko ima rjesenje neka pomogne, dole sam prilozio par slika. Igram na konfiguraciji iz "Moj PC" i sa trenutim postavkama dobivam relativno stabilnih 50-60fpsa.
I meni se to nakon par dana od kako je igra izašla počelo događati. Probao sam sve moguće kaj sam mogao i kaj sam pronašao na net. Ništa nije pomoglo.
Jedino riješenje mi je bila reinstalacija windowsa i od onda radi sve kak se spada.