Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.480.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V PC
pqweasdyxc kaže...

jel i vi isto imate velik bottleneck. Meni je grafa 80%-95%, ponekad padne čak i do 70%. Overclockao sam cpu na 4.1ghz. Prije je bilo još gore!

nema tu bootlenecka, stvar je u kolicini detalja koje ti moras smanjiti da bi ti igra isla pristojno a onda i pada gpu usage sto je najnormalnije...a ni taj fx nije bog zna sta, ako se uzme u obzir da je intel tu snagu imao prije 6 godina na samo 2,6ghz...meni je grafa zakucana do ibera!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 19:23 (Stjepanj).
11 godina
Stjepanj kaže...
pqweasdyxc kaže...

jel i vi isto imate velik bottleneck. Meni je grafa 80%-95%, ponekad padne čak i do 70%. Overclockao sam cpu na 4.1ghz. Prije je bilo još gore!

nema tu bootlenecka, stvar je u kolicini detalja koje ti moras smanjiti da bi ti igra isla pristojno a onda i pada gpu usage sto je najnormalnije...a ni taj fx nije bog zna sta, ako se uzme u obzir da je intel tu snagu imao prije 6 godina na samo 2,6ghz...

kaj se može, bolje da sam uzeo intel, zeznuo sam se, hebo me bog glupog

14 godina
neaktivan
DbrM3 kaže...

Koga ubiti?? 

Trevora ili Michaela?  

šta ste toliko navalili na čovjeka sa TD kao pokvarit će doživljaj, a GTAV već god. i po star 

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
14 godina
odjavljen
pqweasdyxc kaže...
Stjepanj kaže...
pqweasdyxc kaže...

nema tu bootlenecka, stvar je u kolicini detalja koje ti moras smanjiti da bi ti igra isla pristojno a onda i pada gpu usage sto je najnormalnije...a ni taj fx nije bog zna sta, ako se uzme u obzir da je intel tu snagu imao prije 6 godina na samo 2,6ghz...

kaj se može, bolje da sam uzeo intel, zeznuo sam se, hebo me bog glupog

Nije samo do tebe, meni na i5 bottlnecka i to pošteno. Proc na 100%, a grafa na 70-80% lol.

Ajde da je neka močna grafa, ali HD 7850 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jeli normalno da kad se vozin kroz travu da mi se texture trave kompletno učitaju tek kad dođem blizu njih?
evo ka na ovom videu

tako mi se često i sjene učitavaju....

0 0 hvala 0
16 godina
sylar951 kaže...
DbrM3 kaže...

Koga ubiti?? 

Trevora ili Michaela?  

šta ste toliko navalili na čovjeka sa TD kao pokvarit će doživljaj, a GTAV već god. i po star 

Najgluplji argument ikada. I što onda ako je godinu i pol star? Skoro svi u ovoj temi nemaju konzole tako da je nama samo mjesec dana star. I da nije, neki ljudi opet nemaju vremena da sve igraju i pogledaju čim izađe, tako da ta teorija o "starosti" ne stoji.

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Sta nitko vise neigra?

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Sta nitko vise neigra?

Svi su odustali nakon onog spoilera.

WordPress ❤
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Malo se igra pa malo ne, ovaj hrvatski Internet je presavršeni. Pogotovo ja živim bogu iza nogu (na selu) pa niti 4mbit ne radi kak spada. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Uopce nisam koristio onaj franklinov ability za voznju, sada sam malo testirao, ugl. voznja je pre smijesna uz to, nema ama bas nikakvog izazova, sa 150mph napravis skretanje pod pravim kutom, ako ne i vecim, bezveze. Ovaj gta me bas razocarao sto ce tice voznje svih vozila opcenito, fizika je koma, a kamera je divlja, na najmanje skretanje ili okret vozilom (pogotovo helikopteri i avioni) se odmah agilno pomjera...

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 14:39 (alien20).

2 4 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Fizika se može mijenjati, meni je nasuprot GTA IV odlična fizika vozila (jedino ne zračnih vozila). Ako je prerealno onda nije zabavno, zato je San Andreas ipak najbolji serijal ;) 

1 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Fizika se može mijenjati, meni je nasuprot GTA IV odlična fizika vozila (jedino ne zračnih vozila). Ako je prerealno onda nije zabavno, zato je San Andreas ipak najbolji serijal ;) 

Kako? Modovi?

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Da, ima onaj mod koji mjenja fiziku auta na GTA V u fiziku auta iz GTA IV. 

0 0 hvala 0
13 godina
alien20 kaže...
Deawood kaže...

Kako? Modovi?

•  Ovo je taj mod, takoder jako dobar mod.
Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 15:07 (Vuk15).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

dali to povecava top speed? mislim glupo je da ovi "high end" auti ne mogu ici brze od 120mph, a sto je najzalosnije i avioni idu 130mhp 

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alien20 kaže...

dali to povecava top speed? mislim glupo je da ovi "high end" auti ne mogu ici brze od 120mph, a sto je najzalosnije i avioni idu 130mhp 

Može Duke O'Death. Ja sam s njim 210 mph najviše

14 godina
odjavljen
alien20 kaže...

Koliko vidim povećava na real life. Koensigsegg je na 370km/h ak se ne varam. 

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Po meni je ovo najbolji handling mod.  

Morate probat, uz handling za sva vozila (I motore) ima i 2x/3x deformacija, makne turbulencije aviona/helikoptera, poveca brzinu podmornica

i maksimalnu brzinu vozila, Adder sada juri kao mlaznjak kada treba. 

Osim toga probajte i poboljsane eksplozije vozila, sada je napokon uzitak unistavat vozila, za razliku od onih malih prdaca.  

Svaki dan nesto novo, odlicna stranica, osim nedavnih problema sa virusima (Angry planes i noClip mod), nista strasno, brzo se sve rijesilo.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 19:06 (Marcuskac).

0 0 hvala 4
15 godina

Probao sam x2 deformaciju (3x mi je previše) i sad je to druga igra (to jest podsjeca malo na gta4) a što se tiće online-a izgleda ca mu morati svaki puta vračati org handling...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
11 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Probao sam x2 deformaciju (3x mi je previše) i sad je to druga igra (to jest podsjeca malo na gta4) a što se tiće online-a izgleda ca mu morati svaki puta vračati org handling...

Kopiras igru i udaris yogurt za sp

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
13 godina
alien20 kaže...
Kewin kaže...

Kopiras igru i udaris yogurt za sp

Mislim da je i OpenIV dobio update da mozete imati .rpf fileove od modova u nekom folderu pa ih on automatski mijenja, jos je beta ali moglo bi brzo doci,

onda ce biti lagano mijenjati izmedu moddane i vanilla igre.

Ali ono sto treba su dedicated serveri jer Online mi je malo dosadan, sa modovima bi bilo puno zabavnije, naprimjer FiveM

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 21:20 (Marcuskac).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo i ja sam stavio ovaj handling i damage mod, sad je igra dosta realnija :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

dali neko može da mi pomogne kako i dali je moguće ovo ikako riješiti... hvala unaprijed :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 22:48 (tarik80).

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
tarik80 kaže...

dali neko može da mi pomogne kako i dali je moguće ovo ikako riješiti... hvala unaprijed :D

pa nemoj stiskati close program, samo nastavi igrati ili kupi original!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel zna netko da li se moze krekani gta5 igrati online

0 1 hvala 0
17 godina
Jari kaže...

Tu imas listu servera :)

lp

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
neaktivan
Jari kaže...

Ovi su mi najjaci, 7 godina na forumu, ali i dalje noob 

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Frende ti stvarno mislis da tih 7 godina znaci da ja visim po forumu :D real life rulz

Mitch kaže...
Jari kaže...

Tu imas listu servera :)

lp

fala xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 12:58 (Jari).

2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Michael se malo zapio u nekoj birtiji, pala je noc, kisa i on je zavrsio u grabi pa je ujutro vucna sluzba imala posla :)

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ovako se je moglo samo sa tenkom auto oštetit. Da bude još zanimljivije gorivo je procurilo i zapalilo se od topline guma. Vozit 200 milja na sat... nevjerojatno.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2015 9:11 (Kewin).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice