Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.397.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Moslavac. kaže...

Znaci igra kupljena na steamu doso do nekih 62% igre singleplayer kampanje i dalje nemam misija sa niti jednim likom, zvao sam sve u kontaktima od sva 3 lika i ništa jedino sam rješio od Tonye neku misijicu i dalje nista, ima ko kakvo rjesenje ?

Imaš u opcijama progress to 100 pa vidi sta ti fali

16 godina
zrimo kaže...

da se može pirat džabe visili bi po cijeli dan na njemu.

I može se, ali na PS3. Ja sam igrao malo i meni je to turbo dosadno.

Doduše s ekipom bi možda bilo ok, sve je bolje s ekipom ali ovako sam da idem igrat nema teorije.

U GTA me jedino SP zanima koji je za moje pojmove vrhunski.

Dream big, do nothing.
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozz ljudi, imam pitanje u vezi kupovine GTA V, gdje se moze najjeftinije kupiti.?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
zrimo kaže...
bla bla bla

Dakle, Alien: Isolation nitko nije kupi već su ga svi piratizirali jer nema multiplayer komponentu?

Uhvatio si se propovjedat i pametovat drugima koji segment igre ih zanima i da nemaju pojma ako ne igraju online?

Ajde se stabiliziraj i gledaj svoja posla, a ne mene slat na neke druge forume jazavac jedan!

EOD.

Stabiliziraj se ti momak, tko se tebi obraćao ili te citirao ako se tebi da čitati svaki drugi post i to otvoreno spominjanje torenta i hvaljenje kako tamo ima sve i o problemima s krekom, uživaj.

Tvoj problem što si se prepoznao u ovome, a da pogledaš prodajne rezultate odličnog aliena i smeća tipa cod aw, sve jasno. 

Baš bi me zanimalo prodajni rezultati gta bez online, sigurno ne  bi bili ovakvi . 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ima koga da igramo malo online, trebam i ovaj Prison Break zavrsiti ili sta god xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Runiks kaže...

ima koga da igramo malo online, trebam i ovaj Prison Break zavrsiti ili sta god xD

ima ima,dodi na TS: xcell.teamspeak.me

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo i ja kupio GTA V i na mojoj škatulji med/high 720p rezolucija oko 40tak FPS-a tjera nema dropova,odlićno su odradili port ;)

Napokon na PC-u hh

Sony M2,Z1c,Z3.Samsung N7100, kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

I ja vec tjedan dana cekam da završim ovo finale prison breaka.. ce bit trojice oko 22.30 na tom tsu? :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Što je jak ovaj što priča kako ljudi igru kupuju zato da igraju "online" ^^

www.mmo-balkan.com
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Evo ti još jedan video.. Amortizeri rade, uz to i škripe i nikakvih drugih bakrača nema, (osim da sam nešto sjebo sa konverzijom i video radi u 10FPSa)...

I zamisli amortizeri rade na Phenom II x4...

Idem kupit novu podlogu za miša da dobijem boost u perfoamnsam od cca 25 FPSa...

Da, kod tebe to lijepo izgleda, snimio sam i ja jedan video di se baš vidi to što ti govorim, samo nemogu skužit kamo ovaj R editor sprema clipove, tražim u C:\Users<user>\Documents\Rockstar Games\GTA V\videos\clips i nema tog videa, tj tamo mi je "baza"u formatu .clip, njega nemogu ni convertirati u drugi format, a u igri R editor mi ga normalno prikazuje, a nema ga u folderu, jel on sprema u neki drugi direktori ili trebam nešto posebno napravit, samo sam snimio video (alt+F1) te sam ga preimenovao, save-ao i export-ao, ali ga nemogu naći ?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Malo se bojin da će mi crknit PC....za vrime igranja GTA V mi je temp. proca(FX 6300) bila 64c

Jel to u granicama normale?

0 0 hvala 0
17 godina
lukaXXkralj kaže...

Malo se bojin da će mi crknit PC....za vrime igranja GTA V mi je temp. proca(FX 6300) bila 64c

Prema nekim člancima na netu maksimum je 65. Skini stranicu, očisti prašinu, promjeni pastu, ohladi ga malo. Neće ti krepat, to je nekakva maskimalna termalna granica, ali probaj to spustit.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2066487/max-temperature-amd-6300-handle.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 22:10 (Ico2005).
15 godina
neaktivan
TheThing kaže...

Što je jak ovaj što priča kako ljudi igru kupuju zato da igraju "online" ^^

Eto nek si je ti kupio da igraš sp, baš si mi jak. 

Hajde dogovorit ćemo se heiste nama obično fali jedan pa se uvali neko preko mm i sve nam pokvari. 

11 godina
protjeran

Pa jesam, barem igram igru kako treba, a ne ti na high postavke od 20 do 30 fpsa^^

www.mmo-balkan.com
11 godina
protjeran
Ico2005 kaže...
lukaXXkralj kaže...

Prema nekim člancima na netu maksimum je 65. Skini stranicu, očisti prašinu, promjeni pastu, ohladi ga malo. Neće ti krepat, to je nekakva maskimalna termalna granica, ali probaj to spustit.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2066487/max-temperature-amd-6300-handle.html

e zaboravio si da defragmentira hdd i to obavezno

daj prestanite vise s glupostima

svaki cpu radi i na 90c bez problema  a 40 do 75 je normalno

pogotovo preko ljeta ili s stock coolerom

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Koja vam je najbolja radio stanica, gdje ima zanimljive i dobre muzike za slusati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zmaz kaže...

Objasni mi onda zašto moj Phenom II na 62 stupnja C automatski zablokira i komp se gasi?

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ova kad mi krene, nema bolje hahaha [East Los FM]

Inace mi je onaj rock station dobar

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 22:56 (KiCo77).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
David87 kaže...
zmaz kaže...

Objasni mi onda zašto moj Phenom II na 62 stupnja C automatski zablokira i komp se gasi?

Slažem se sa boldanim tekstom.. Vjerovatno je tako u BIOS-u namješteno da kad postigne tu temperaturu ugasi računalo.

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 23:03 (SoynTech).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ekipa,koliko je vama inace trebalo da instalirate GTA,proslo vec 15min a meni tek na 0.2%...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo ako kog zanima za fx6300,moj je na 4.6 ghz (stock je 3.5),sa aftermarket coolerom naravno

Idle od 37-39 C,Load je 50-64 max (ovisno koliki je load,na 100% je 64,preko nejde)

Naravno i voltazu sam tweakao,smanjena je i stabila (10h max load prosao preko noci bez errora)

Nije neki proc ovako stock i sa ovom glupošću od amd tehnologije (turbo),kad se to pogasi u biosu i sve ostalo poštela proc radi van serijski ,kao neki skuplji i5 bez problema.

Nisam probavao više/jače,al mislim da bi mogao i 4.8 ghz s njim postić.

15 godina
neaktivan
Što se tiče radia Rebel je zakon.  
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 23:25 (zrimo).
15 godina
lukaXXkralj kaže...

Imaš onaj mali stock cooler?

SVEMOGUĆI
12 godina
Rocinante2112 kaže...

Evo ako kog zanima za fx6300,moj je na 4.6 ghz (stock je 3.5),sa aftermarket coolerom naravno

Idle od 37-39 C,Load je 50-64 max (ovisno koliki je load,na 100% je 64,preko nejde)

Naravno i voltazu sam tweakao,smanjena je i stabila (10h max load prosao preko noci bez errora)

Nije neki proc ovako stock i sa ovom glupošću od amd tehnologije (turbo),kad se to pogasi u biosu i sve ostalo poštela proc radi van serijski ,kao neki skuplji i5bez problema.

Nisam probavao više/jače,al mislim da bi mogao i 4.8 ghz s njim postić.

ni fx8320 na 4.5Ghz se nemre s i5 mjerit...

imao sam oba pa pricam iz iskustva....Arma 3 na fx-u i na i5 nije ista igra

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 23:39 (SiNkE.Zgb).
15 godina
zrimo kaže...
RuskeGTT kaže...
mersimh kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ovi u Rockstaru su genijalci.
Pustis pirate da se vesele 3 puna dana. Onda ih shebeš totalno,već su okusili igru i igra im se još,nakraju i kupe igru jer im se neda čekat iduci jogurt koji radi.

G E N I J A L N O!

ne znam sta pricas ali igra radi odlicno i nama piratima,ljudi spominju kako nemamo update ne znam sta lupate na torentima svaki update dostupan,ja sam na update 3 jer cetvrti necu skidat jer je svima donio lijepi crash kad kliknu Q da se sakriju.

necu nikad kupovat igru u kojoj me samo SP zanima,iz bosne sam zakona nema ko sto nema ni fine pare,gdje se moze ustedit tu i treba.

neznam u cemu je problem :)

Da u čemu je problem, ovakve igre se i kupuju radi online, kakva ti je ušteda što ćeš preći story i misliš da si imao potpuni doživljaj, tko još kupuje ovakve naslove radi sp to je kao da si kupio BF i COD da pređeš SP

Evo ja nikako da se bacim na SP malo s ekipom Heiste, malo glupiranja po online, e to je kolega potpun doživljaj, razumijem te ali opet ako nemaš love pređeš sp, stediš i kad igra bude na popustu uzmeš i uživaš u online, a ne glumatanje da vas online ne zanima, da se može pirat džabe visili bi po cijeli dan na njemu.

ajde sad procitaj ono boldano, na to se odnosio moj post, ne na online...

nego pitanje, kojeg programa mi preporucujete za mjerenje temp procesora, graficke itd? kemijao sam sa raznim, evo core temp mi pokazuje ide oko 10 stupnjeva, a u igri oko 25...po meni je to nemoguce...cak i nakon sta sam stavio novu pastu, veliki hladnjak sa 12cm ventilatorom, nemoguce da je toliko niska temperatura...

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Msi afterburner probaj, najbolji je. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

nego pitanje, kojeg programa mi preporucujete za mjerenje temp procesora, graficke itd?

HWMonitor

16 godina
neaktivan

Toliko buke oko ničega... Evo isprobao ovu igretinu, koja je to samo zbog veličine (60 Gb) - igra je jednsotavno loša. Spominjali su nekakvu svemirsku grafiku, kao, to neće zavrtjeti ni najjači strojevi, kad ono moj dvije godine stari strojček sve to žvače bez imalo problema, konstantno na 50-60fps u zatvorenim i oko 45-50 na otvorenim prostorima, sa svim prometom. I sve je u postavkama doslovno na ultra, max.

Uglavnom, grafički nije loša ali je daleko, daleko čak i od Watchdogsa. Primjećuje se da joj je temelj stariji engine i neke stvari su apsurdnosmiješne - recimo vožnja, koja je na PC-u jako loše portana, nezgrapna i smušena (rotacija kamere zbog prokletih konzola) a i sama fizika je na razini arkadnih igrica s onim malim autićima koji lete preko stola.

I dok je sve još nekako podnošljivo u trećem licu, iz prvog (fps) lica vidi se koliko je zapravo grafika loša, kockasta, teksture mutne a likovi nezgrapni i loše nacrtani.

Sama radnja igre je bezvezna, priča je jako loša u odnosu na mnoge slične, pa čak i u odnosu na prethodnike. Jednostavno je prazna i dosadna. Prežvakana sto puta i bez ikakvih zanimljivih obrata. Iskreno, razumijem da je mlađima možda zanimljiva zbog potencijalnih sisa, guzica (jako loše animiranih, btw), droge, ubijanja i ostalih gluposti, no iskusnijima predlažem da zaobiđu ovaj naslov i pronađu nešto smislenije i zabavnije za ubiti koji sat.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
Grand Theft Auto V PC

vcec sam isprobavao sa msi afterburnerom, ali mi ne pokazuje temp cpu, ostalo je ok program

hw mi ne skida, neznam zasto

nasao sam aidu na kompu, pa sam pokenuo i opet mi baca neke sulude temperature na idleu (tj samo chrome upaljen)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

St0ka nema smisla!!

Zagadit će temu više nego šta je tema usrana do sada!

Sve šta se njemu ne sviđa je za malu djecu i tako to! To mu je najjači i najbitniji "argument"! Jer on je očito tu neki starješina i tako to...

Pusti ga da spama, nema smisla, nastat će kao kao u svakoj temi u kojoj se pojavi!

"Doktore", zaista ne znam u čemu je problem?

Iznio sam svoje mišljenje o igri, bazirano na mom dojmu i objektivnim nedostacima koje sam primijetio. Nekome je dobra, nekome poput mene nije. Pa što? Stariji sam, da, i više me ne "pale" iste stvari kao kad sam bio mlađi, ali istovremeno razumijem sve one koji su mladi i koje takvo što pali, ne vidim što sam krivo rekao?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Moj PC  
3 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice