Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.397.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Djozaa kaže...

pozz ljudi, kako se zove kad recimo gledam crte od prometnice, rubove kotenjera, ili ograde opcenito pa sve linije su isprekidane kad se micem i tako se te linije micu koda imaju light show u njima i onda kad stanem, vidim normalnu ogradu. inace sam na dx 10 i imam smaa, sa fxaa je isto. 

MSAA ti treba biti uključen i podebljan do jaja, mene isto to yebe, ali moram bez tog jer mi to guta FPS...

15 godina
mersimh kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ovi u Rockstaru su genijalci.
Pustis pirate da se vesele 3 puna dana. Onda ih shebeš totalno,već su okusili igru i igra im se još,nakraju i kupe igru jer im se neda čekat iduci jogurt koji radi.

G E N I J A L N O!

ne znam sta pricas ali igra radi odlicno i nama piratima,ljudi spominju kako nemamo update ne znam sta lupate na torentima svaki update dostupan,ja sam na update 3 jer cetvrti necu skidat jer je svima donio lijepi crash kad kliknu Q da se sakriju.

necu nikad kupovat igru u kojoj me samo SP zanima,iz bosne sam zakona nema ko sto nema ni fine pare,gdje se moze ustedit tu i treba.

neznam u cemu je problem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ej decki sta je fora sa ovim multiplayerom, sta mogu raditi tamo ?

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...

E to i mene zanima, jel je bolji MP od SP i tako te stvari? Što toga tamo u multiplayu ima a nema u singleplayu ?

14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

svasta. ja single nisam jos ni upalio 

xfact
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Vidio sam da ste pisali, a je li itko probao radi li trik sa dionicama za Lesterove misije isto kao i na konzolama ili više toga nema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Trik? Trebalo bi raditi.

Ja ću isprobati tek kad završim priču da imam više za uložiti.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Anisotropic texture filtering - ala AA prilikom sampliranja textura kad je poligon gledan pod ostrim kutem. Kada se ddx i ddy bitno razlikuju jedino anisotropic filtering pomaze. Naime, tada je tesko odrediti odgovarajuci mip level jer je za x os potreban jedan, a za y drugi mip level. AA je potpuno druga problematika.

15 godina
FileFicho kaže...

Vidio sam da ste pisali, a je li itko probao radi li trik sa dionicama za Lesterove misije isto kao i na konzolama ili više toga nema?

Naravno da radi, nije trik neg je glavni dio kak zaradit lovu u igri, ja budala ih sve obavio prije zadnje misije pa se nisam baš proslavio sad s lovom.

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
ikolic kaže...

Anisotropic texture filtering - ala AA

AF

A ono na slici šta njega muči je aliasing!

AF ne radi "jaggies", već loša implementacija antialiasinga! A to ova igra ima jer je smješno da se na 4xMSAA+TXAA i dalje mogu vidjet oštri rubovi!

A svi preporučaju da je bolje napravit downsampling nego uključit FXAA koji je u ovoj igri užasan, (a 2xMSAA uništi performanse, a napravi isto usran poso)!

Zato je nvidia i ubacila TXAA koji rješava "shimmering" a to je najbolje vidljivo u Assasisn Creed Black Flagu; dok i ovdje TXAA radi dobar posao ni približno kao u Black Flagu

TXAA je na 1:14

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 18:50 (doktor1).
14 godina
doktor1 kaže...
ikolic kaže...

Anisotropic texture filtering - ala AA

AF

A ono na slici šta njega muči je aliasing!

AF ne radi "jaggies", već loša implementacija antialiasinga! A to ova igra ima jer je smješno da se na 4xMSAA+TXAA i dalje mogu vidjet oštri rubovi!

A svi preporučaju da je bolje napravit downsampling nego uključit FXAA koji je u ovoj igri užasan, (a 2xMSAA unitšit performanse, a napšravi isto usran poso)!

MSAA se ne razlikuje od igre do igre. Ne moze neka igra imat loš 4xMSAA a neka dobar 4XMSAA. Probleme sa AA gledaj na prelazima geometrije (rubovi zidova), a ne na ravnim plohama (koje su konzinstentno texturirane). Ovaj problem koji je na slici se rješava tako da se upali anisotropic texture filtering - ako si može priuštiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 18:51 (ikolic).
17 godina
ikolic kaže...

Ovaj problem koji je na slici se rješava tako da se upali anisotropic texture filtering - ako si može priuštiti.

Ne, ne i ne!!

Ono nije problem Anisotropic filtera već aliasinga!!

14 godina
doktor1 kaže...
ikolic kaže...

Ovaj problem koji je na slici se rješava tako da se upali anisotropic texture filtering - ako si može priuštiti.

Ne, ne i ne!!

Ono nije problem Anisotropic filtera već aliasinga!!

Ne, ne i ne!!!

Ovo nje problem aliasinga već texture filteringa!!!

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo ti usporedba:

Ovo je slika i područje koje je na primjerima uvećano!

Anisotropic filter x16 - UKLJUČEN, (uz to i u control panelu)!

Ovdje je uključen samo FXAA

Ovdje je uključen 4xMSAA+TXAA

*obadva puta je identično uvećano na 700% te izrezano!!

Sve je jasno u vezi njegovog problema isprekidanih linija u daljini.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 19:05 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

doktore zar nisi otvorio tech gta5 temu ?

tamo odgovoris tu linkas i nespamas tu

ako nekog bole te tehnoloske stvari nek ode tamo gdje je tech tema

a tu cemo brbljati o defragmentacijama raznim

1 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

I onda ti moraš zaspamat sa postom koji nema ama baš nikakve jebene veze sa temom, ni tehničke, ni umjetničke, ni nikakve, (kao i ja sad)!

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 19:08 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
doktor1 kaže...

Evo ti usporedba:

Ovo je slika i područje koje je na primjerima uvećano!

Anisotropic filter x16 - UKLJUČEN, (uz to i u control panelu)!

Ovdje je uključen samo FXAA

Ovdje je uključen 4xMSAA+TXAA

*obadva puta je identično uvećano na 700% te izrezano!!

Sve je jasno u vezi njegovog problema isprekidanih linija u daljini.

Sad napravi isto, ali bez Anisotropic filteringa.

Ne zanima nas usporedba 4xMMA i FXAA.

Napomena: nisam 100% siguran da linije nisu superpozirane na geometriju ceste kao zasebni poligoni. Ako su ih tako implementirali, onda ta ravna geometrija nije konzistentno texturirana i AF nije primljenjiv.

Ako su linije implementirane kao overlay poligoni, onda moze biti i problem z-fightinga. Tad nam neće pomoći ni AA ni AF - jedino veći bias koji u Rockstaru moraju hardcodirati sa iducim patchem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 19:20 (ikolic).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

sa custom resolution utility sam dodo rezoluciju 2650x1600 16:10 , sad u igri mogu izabrat tu rezoluciju al samo u window modu (borderless) jel to downsampling, mozda sam ja corav al nevidim nis bolje linije, i dalje su isprekidane kao i na 1680x1050 . zapravo nis ostrija slika nije, mozda neradi kako treba, iako se u grafickim opcijama pise da se vise vram zauzima sa tom vecom rezolucijom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja imam također problem s tim teksturama, bilo sve na very high ili na normal sve su mi crte u daljini isprekidane, a rubovi izgledaju kao da tiriaju. Probao sam sve varijante MSAA i FXAA filtera ali ništa ne pomaže

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Eto, koga zanima...

PlayGTAV.exe - Image is 64 bit executable  -  Not supported  >  *** Unknown EXE  ^ CPU : 0x8664   AMD x64[ Checksum Set ] Std Compiler section , maybe C++ compiler - MS Visual Studio 2012 [DebuG]

GTAVLauncher.exe - Image is 64 bit executable  -  Not supported  >  *** Unknown EXE  ^ CPU : 0x8664   AMD x64[ Checksum Set ] Std Compiler section , maybe C++ compiler - MS Visual Studio 2012 [DebuG]

Dakle, možemo zaključiti da R* nije namjerno koristio Intelov kompajler kako bi nesretnici sa AMDom (including me) morali voziti aute bez amortizera.

Sljedeći korak - nekako sumnjam na proizvođače SATA kablova. Mislim da je riječ o zavjeri dotičnih, Intela i R*. Kako bi osujetili ovakve pokušaje da se raskrinka njiov zao plan, Intel je potplatio proizvođače kablova da u bundleove sa pločama za AMD ubacuju falične kablove zbog kojih auti nemaju amortizere! Treba nabaviti neki kabel star barem 10 godina, jer ova zavjera nije od jučer!

Mamu im poljubim... Ovaj gore doktor1 mi sumnjiv, bolit će me bubrezi od takve vožnje bez amortizera, a oni će zaraditi na tome. Pliva možda? Eto i dokaza - Pliva (čak i Bayer) imaju jednako slova kao i Intel!! Masoni!! Vratite nam amortizere!

My name is Legion... For we are many!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 19:21 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
mersimh kaže...
Rocinante2112 kaže...

Pustis pirate da se vesele 3 puna dana. Onda ih shebeš totalno,već su okusili igru i igra im se još,nakraju i kupe igru jer im se neda čekat iduci jogurt koji radi.

G E N I J A L N O!

ne znam sta pricas ali igra radi odlicno i nama piratima,ljudi spominju kako nemamo update ne znam sta lupate na torentima svaki update dostupan,ja sam na update 3 jer cetvrti necu skidat jer je svima donio lijepi crash kad kliknu Q da se sakriju.

necu nikad kupovat igru u kojoj me samo SP zanima,iz bosne sam zakona nema ko sto nema ni fine pare,gdje se moze ustedit tu i treba.

Da u čemu je problem, ovakve igre se i kupuju radi online, kakva ti je ušteda što ćeš preći story i misliš da si imao potpuni doživljaj, tko još kupuje ovakve naslove radi sp to je kao da si kupio BF i COD da pređeš SP

Evo ja nikako da se bacim na SP malo s ekipom Heiste, malo glupiranja po online, e to je kolega potpun doživljaj, razumijem te ali opet ako nemaš love pređeš sp, stediš i kad igra bude na popustu uzmeš i uživaš u online, a ne glumatanje da vas online ne zanima, da se može pirat džabe visili bi po cijeli dan na njemu.

17 godina
zrimo kaže...

a ne glumatanje da vas online ne zanima, da se može pirat džabe visili bi po cijeli dan na njemu.

Online me uopće ne zanima; u niti jednoj igri

Od online igara zaigram War Thunder, (prije Leagu of Legends) ali jako rijetko!

U igrama me zanimaju likovi i priča te sama atmosfera igre..

Ali bitno da netko poput tebe mora reći da ne postoje ljudi koje ne zanima online segment u igrama, jer eto, tako mora biti, ako se tebi sviđa mora i drugima!

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima li itko ovaj problem s teksturama i je li ga itko riješio? Probao sve mogućnosti s filterima i nikako da se vide "čiste" teksture. klik

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neznam jeli tko jos postao ali Nvidia je napokon objavila Perofrmance guide.

Odlicno za usporedbu opcija.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 19:42 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

To meni dolazi na dx 11 . na dx 10.1,su pak ogrobne kocke umjesto ovako sitnih. Na dx 10 nikakvih problema osim nedostatka msaa opcije 

0 0 hvala 0
13 godina
zrimo kaže...
RuskeGTT kaže...
mersimh kaže...
Rocinante2112 kaže...

G E N I J A L N O!

Da u čemu je problem, ovakve igre se i kupuju radi online, kakva ti je ušteda što ćeš preći story i misliš da si imao potpuni doživljaj, tko još kupuje ovakve naslove radi sp to je kao da si kupio BF i COD da pređeš SP

Evo ja nikako da se bacim na SP malo s ekipom Heiste, malo glupiranja po online, e to je kolega potpun doživljaj, razumijem te ali opet ako nemaš love pređeš sp, stediš i kad igra bude na popustu uzmeš i uživaš u online, a ne glumatanje da vas online ne zanima, da se može pirat džabe visili bi po cijeli dan na njemu.

Isto kao sta je bio nebitan u zadnjim GTA igrama tako je i sad... SAMP da, ali ovo sigurno ne...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran

Ovaj bug desni klik crash to desktop, jeli to samo s piratskom verzijom ili?

www.mmo-balkan.com
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
zrimo kaže...

a ne glumatanje da vas online ne zanima, da se može pirat džabe visili bi po cijeli dan na njemu.

Online me uopće ne zanima; u niti jednoj igri

Od online igara zaigram War Thunder, (prije Leagu of Legends) ali jako rijetko!

U igrama me zanimaju likovi i priča te sama atmosfera igre..

Ali bitno da netko poput tebe mora reći da ne postoje ljudi koje ne zanima online segment u igrama, jer eto, tako mora biti, ako se tebi sviđa mora i drugima!

Da možeš misliti, koliko bi vas takvih dalo novac da uživa u priči i atmosferi?

Onda se još žalite zašto GTA na PC-u izlazi tek 2 godine nakon konzola.

Nema ja ništa protiv takvog načina igranja jer i ja većinom prelazim sp naslove tako, ako mi je igra svidi uzmem poslije na nekom velikom saleu ali licemjerno je glumljenje i nabijanje na nos nekome tko je podržao developere kako i ja imam sve na torentu, kolega ti samo misliš da imaš potpun doživljaj ili ako misliš da imaš raspravljaj o tome na nekom drugom forumu predviđenom za takve verzije igre.

Kako možeš tvditi da ti se nešto ne sviđa ako nisi probao?

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 19:56 (zrimo).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Znaci igra kupljena na steamu doso do nekih 62% igre singleplayer kampanje i dalje nemam misija sa niti jednim likom, zvao sam sve u kontaktima od sva 3 lika i ništa jedino sam rješio od Tonye neku misijicu i dalje nista, ima ko kakvo rjesenje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zrimo kaže...
bla bla bla

Dakle, Alien: Isolation nitko nije kupi već su ga svi piratizirali jer nema multiplayer komponentu?

Uhvatio si se propovjedat i pametovat drugima koji segment igre ih zanima i da nemaju pojma ako ne igraju online?

Ajde se stabiliziraj i gledaj svoja posla, a ne mene slat na neke druge forume jazavac jedan!

EOD.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice