Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.398.379
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Friday kaže...
Volvox kaže...

Da, tako sam i mislio ali da budem siguran :D hvala ti!

Ponudi čovjeku bespla boravak u apartmanu, hvala mu ne znači puno. A jesi cigan...

je*iga spelac vec sve rezervirano 

Battlelog: gjurki
16 godina
odjavljen
pr0n_addict kaže...
Vjerojatno je kompajlirano sa MSVC-om tako da bi trebao dobiti jednak binary za istu arhitekturu no eto - my two cents.

Evo, čim dođem kući ću pogledati sa čime je kompajliran.

Programer u meni potiho plače kad čita nebuloze...

My name is Legion... For we are many!
16 godina
moderator
LuX_CRO kaže...

A vidim da neko briše postove o piratskim verzijama tako treba

Osjetim pirata na forumu, sila je jaka u njemu

Samo ih rokaj

Jbt,fakat si dobar. 

Kad sam već tu...

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.

سمندری ڈاکو
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
...

Evo, čim dođem kući ću pogledati sa čime je kompajliran.

Programer u meni potiho plače kad čita nebuloze...

Zašto bi bila nebuloza? Trebalo bi se nekako moći otkriti korišteni kompajler.

Ne generira svaki compiler jednaki binary niti su stoga iste performanse, u tome je bila moja poanta.

Intelov glasi za jednog od najboljih po tom pitanju, zato se i masno plaćaju licence.

Razlike u ponašanju odnosno toku izvođenja (što je netko spomenuo) programa ne bi nikako smjelo biti ovisno o korištenom compileru, arhitekturi ili što već.

To jednostavno nema jedno s drugim veze.

Inače su ti baš fora ovakvi rugalački postovi, odi plači negdje u kut.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina

Da malo ubijemo pirat ne radi / performanse su ovakve monotoniju, nakon poslovno - industrijskog pogleda na Los Santos

evo šta se radi u slobodno vrijeme:

Michael laganom šetnjom puni baterije prije povratka doma u kaotičnu familiju...

Franklin je "nabavio" kola i malo krati vrijeme po brdima nedaleko grada...

Trevor se zabavlja na svoj način...

Nije naodmet malo nabacit formu uz plaže Los Santosa...

Ili škicnut šta ima po gradskim parkovima...

A ako se ima novaca nije loše nakon razgovora sa psihijatrom otić kupit auto, sredit ga, odigrat partiju golfa te u sumrak teške muke krenut doma vidjet dali žena spava sa vodoinstalaterom ili joga instruktorom...

Ili možda vidjet šta siromašniji djelovi imaju za ponudit...

Svega ima u Los Santosu i okolici, ali sa novim danom opet treba zasukat rukave jer neće se režije i krediti sami platit...

*pirat ne radi - pod time se misli na piratsku verziju igre, a ne da moderator pirat spava i ništa ne radi

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 14:31 (doktor1).
10 godina
Grand Theft Auto V PC

vi koji ste kupili u kutijici, koliko vam je trajala instalacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Fascinantno. Pa jesam napisao da ću pogledat sa kojim qurcem je kompajliran (jer me živo zanima, intelov nije 100% nego msvc)?

I naravno da ne generira isti kod. I da, apsolutno je nemoguće da nekom u igri "amortizeri ne rade" radi procesora i/ili kompajlera.

Ja ću se rugati ovuda koliko hoću jer je ionako cijela tema hebeno ruganje, žicanje pomoći oko cracka i ostale gluparije - jedva 5% sadržaja se odnosi na prokletu igru.

My name is Legion... For we are many!
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Fascinantno. Pa jesam napisao da ću pogledat sa kojim qurcem je kompajliran (jer me živo zanima, intelov nije 100% nego msvc)?

I naravno da ne generira isti kod. I da, apsolutno je nemoguće da nekom u igri "amortizeri ne rade" radi procesora i/ili kompajlera.

Ja ću se rugati ovuda koliko hoću jer je ionako cijela tema hebeno ruganje, žicanje pomoći oko cracka i ostale gluparije - jedva 5% sadržaja se odnosi na prokletu igru.

Očito te onda nisam dobro shvatio odnosno krivo sam "nanjušio" sarkazam. Yebiga.

Ja sigurno nemam namjeru gledati s čim je kompajliran source, baš me briga.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
11 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ruganje zesce,pa kakva pitanja se postavljaju i sta se sve pise...ovo je za propucat se kad citas.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
13 godina
Grand Theft Auto V PC

<3

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

je li tko rusio windowse nakon instalacije gta v? trebao bih staviti druge pa me zanima kakav je postupak sa gta. da li treba deinstalirati prije rusenja (znam da su neke igre imale limit koliko puta mogu biti instalirane na drugo racunalo)? trebam li copy-paste-at ista od maticnog foldera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Jeste gledali crtiće i emisije? Odlični su...

Ja pogledo tri crtćia, neki dokumentarac o uličnom nasilju i malo ona fame or shame...

Ali i reklame ubijaju!

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozz ljudi, kako se zove kad recimo gledam crte od prometnice, rubove kotenjera, ili ograde opcenito pa sve linije su isprekidane kad se micem i tako se te linije micu koda imaju light show u njima i onda kad stanem, vidim normalnu ogradu. inace sam na dx 10 i imam smaa, sa fxaa je isto. 

0 0 hvala 0
12 godina
Djozaa kaže...

pozz ljudi, kako se zove kad recimo gledam crte od prometnice, rubove kotenjera, ili ograde opcenito pa sve linije su isprekidane kad se micem i tako se te linije micu koda imaju light show u njima i onda kad stanem, vidim normalnu ogradu. inace sam na dx 10 i imam smaa, sa fxaa je isto. 

Mamurluk? LSD?

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 14:58 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

a bogme takav mi osjecaj bude u glavi :P

gledam na youtube filmice gameplay, sve popeglano bude, a meni lightshow u daljini dok se micem

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 15:00 (Djozaa).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dali ima neko mjesto gdje avioni i helikopteri lete (cesce) pa da ih mogu skidati heat-seeking raketama? A da nije nuzno vojna baza...

Pot piss
13 godina
neaktivan
Izba Gun kaže...

Dali ima neko mjesto gdje avioni i helikopteri lete (cesce) pa da ih mogu skidati heat-seeking raketama? A da nije nuzno vojna baza...

Ima sportski aerodrom izmedju Osijeka i Cepina. 

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ovdje linija izgleda normalno normalna linija

a ovdje dok se micem ili spustim kameru linija se isprekida i mice se da boli glava malo bude isprekidana pa normalna isprekidana linija

gornja desno, strelica nacrtana na sta mislim :P

koja je to graficka postavka da se to ispegla, sorry na totalnom tlacenju

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 15:22 (Djozaa).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Izba Gun kaže...

Ima sportski aerodrom izmedju Osijeka i Cepina. 

Ne zivim ti ja u Hrvatskoj, ja sam iz Istre.

Pot piss
11 godina
protjeran
Djozaa kaže...

a ovdje dok se micem ili spustim kameru linija se isprekida i mice se da boli glava malo bude isprekidana pa normalna isprekidana linija

anti aliasing?

15 godina
neaktivan
Sad sam na smaa od sweetf. Isto mi dode na fxaa ingame ili msaa
13 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

Kakav ti je taj SMAA ? Jel dobro izgladi aliasing ili koliko ti fps-ova krade ?

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Reinstalirao sam windowse danas i sad dok pokušam pokrenut igru javlja mi se ovaj error - http://i.imgur.com/Tpjr9Hp.png

Instalirao drivere, instalirao directx, probao ubacit xinput1_3.dll u gta mapu ali ništ.

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

ima li način za preskočiti 5gb download patch

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
Djozaa kaže...

Kakav ti je taj SMAA ? Jel dobro izgladi aliasing ili koliko ti fps-ova krade ?

smaa bude nesto slicno ko msaa 2x , ima par postova gore slika, sa smaa i kako ne izgladi crte nego is isprekida, isto ko fxaa msaa 2x , to mi malo nestane tek na msaa 4x al na tim postavkama mi q6600 gura radeon r9 270 i sa high texturama na 100% iskoristivosti lol. mogo bi ostat na dx 10.1 i msaa 4x, jer bez msaa graficka ionako radi na nekih 40% maximalno, ovako se bar cjela iskoristi :D

e i smaa nista fpsa ne skida 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2015 16:17 (Djozaa).
14 godina
Djozaa kaže...

Anisotropic filtering...

17 godina
ikolic kaže...
Djozaa kaže...

Anisotropic filtering...

Kakve veze to ima sa anisotropic filterom?

Obični loš AA koji ima igra!

Čak i sa uključenim 4xMSAA + TXAA + 2560x1440 downsaplend @1080p ne nestane skroz...

15 godina
neaktivan

anistropic filtering mi je 16x u ati control panel , globalne postavke

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne razumijem sto tocno ne radi kod jogurta?

Btw Radeonci nadam se da ste svi na ovim driverima http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
ikolic kaže...
Djozaa kaže...

Anisotropic filtering...

Kakve veze to ima sa anisotropic filterom?

Obični loš AA koji ima igra!

Čak i sa uključenim 4xMSAA + TXAA + 2560x1440 downsaplend @1080p ne nestane skroz...

pozz, mi mozes rec sa cime da probam downsample rezoluciju za ati karticu , naime igramna 1680x1050 i antialiasing je los da doslovno boli glava kad se krecem ili vozim kroz grad

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice