Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.457.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Odlicno, meni recimo nije dlaka psa nesto cudna, a i nemam takvog ljubimca pa mozda ne primjecujem :)

Jedino sto kad bas gledam da mi prvo odaje dojam da je "animirano" a ne stvarno jest obuca, jakne.

Ali bez obzira, perfektno izgleda, joj samo da ne bude neki zahtjevni hardveraj da moze bar slicno izgledat :)

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Teksture asfalta i zemlje su malo last gen,al dobro ako će bit optimizirano i to čemo zanemarit.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Sta mislite jesu li sistemski zahtjevi stvarno onako niski?Meni malo cudno to.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
ApretaH kaže...

Teksture asfalta i zemlje su malo last gen,al dobro ako će bit optimizirano i to čemo zanemarit.

Modovi ce to popravit.

IvanDado kaže...

Sta mislite jesu li sistemski zahtjevi stvarno onako niski?Meni malo cudno to.

Mozda ce biti dobra optimizacija..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne znam baš koliko ljudi je bitno kakva će biti kvaliteta dlake na psu. Far Cry 4 ima Simulated Fur i zbilja odlično to izgleda ali za mene je nebitno i imam isključeno a i zna otkidati bezveze fps ali tko zna.... ipak, znamo da je igra još u fazi ''poliranja''   Dok gledam ove slike izgleda nestvarno da je preporučena grafička GTX660/HD7870. Mijenjat će to oni 100%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mojpismonosa kaže...

Odlicno, meni recimo nije dlaka psa nesto cudna, a i nemam takvog ljubimca pa mozda ne primjecujem :)

Jedino sto kad bas gledam da mi prvo odaje dojam da je "animirano" a ne stvarno jest obuca, jakne.

Ali bez obzira, perfektno izgleda, joj samo da ne bude neki zahtjevni hardveraj da moze bar slicno izgledat :)

Ja primjecujem jer bas imam iskustva s tom pasminom i odgovorno tvrdim da dlaka nema veze s realizmom, pa cak niti oblik glave/njuska nema veze s purebred Rottweilerom.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Nadajmo se.

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Istina 100% ce oni to mijenajt ali nadam se da ce ipak biti optimizirana igra.Pa nece si valjda ponovno priustit onu sramotu sa GTA IV plus sve ove odgode.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Istina 100% ce oni to mijenajt ali nadam se da ce ipak biti optimizirana igra.Pa nece si valjda ponovno priustit onu sramotu sa GTA IV plus sve ove odgode.

Nece mijenjat ali ce "stvarni" minimalni i "fluidno-lijepi" zahtjevi bit drugaciji xD

mojpismonosa
15 godina
Grand Theft Auto V PC

A jesu prave mustre ovi iz Rockstara, prije 3 dana objavili odgodu i svi im hebali mamu a sad objavili ove slike i najavili trailer da smire strasti. Odmah se vidi to po komentarima dolje: Oprošteno vam je, hype is back, blabla.... Ja još nisam otkazao preorder ali ako odgode datum izlaska još jednom to sigurno radim i uzimam igru kad bude za 5€ ili čak nikad. 3 puta sam oprostio, 4. put neću.

Moj PC  
5 2 hvala 1
12 godina
odjavljen
Mojpismonosa kaže...

Nece mijenjat ali ce "stvarni" minimalni i "fluidno-lijepi" zahtjevi bit drugaciji xD

Haha i to sto kazes ;)

12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja cu prednarucit negdje 10. travnja samo da budem siguran da nece opet odgodit xD 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nove slike iz PC verzije http://www.rockstargames.com/newswire/article/52396/new-grand-theft-auto-v-pc-screens

EDIT: vec je objavljeno od kolege vrinho tek sad vidim

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 17:00 (ARES4).

0 0 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ljude hajpa igra stara 2 godine... gdje je vec sve videno i dive se ovim SSovima ko picek glisti... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Ljude hajpa igra stara 2 godine...

Nisu je svi igrali iako je stara 2 godine.

Ja sam recimo imao priliku igrat na konzoli ali nisam htio. Ne volim konzole i imao sam trunku nade da će izać kad tad za PC i da ću ju tek tad igrat. Iako sam veliki fanboy GTA igara, recimo na xfireu imam 3800+ sati San Andreasa odnosno SA:MP-a, ali da GTA V ne izađe na PC, vjerovatno ju nebi nikad ni igrao.

Tak je vjerovatno i kod drugih. Nisu je nikad zaigrali na konzoli pa od tuda tolko hajpa.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 17:26 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
SimeKZ kaže...

Ljude hajpa igra stara 2 godine... gdje je vec sve videno i dive se ovim SSovima ko picek glisti... 

Divimo se 4K rezoluciji,puno kvalitetnijim teksturama,novom osvijetljenju itd. 

17 godina
lovac82 kaže...

Okay su, jedino mi Rottweiler izgleda vrlo lose (dlaka koja nije niti blizu realizmu). Nadao sam se da ce bar to malo unaprijediti s PC verzijom ali izgleda nula bodova.

Šuti,bolje da ne stavljaju fur kao u fc4 pa da padaju fps,ok pas izgleda.

Mexx
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

A jesu prave mustre ovi iz Rockstara, prije 3 dana objavili odgodu i svi im hebali mamu a sad objavili ove slike i najavili trailer da smire strasti. Odmah se vidi to po komentarima dolje: Oprošteno vam je, hype is back, blabla.... Ja još nisam otkazao preorder ali ako odgode datum izlaska još jednom to sigurno radim i uzimam igru kad bude za 5€ ili čak nikad. 3 puta sam oprostio, 4. put neću.

Što god budete rekli ali piratizacija je WTF. Pogotovo današnji poluporizvodi. Ako valja igra kupi se i gotovo. Danas kada je vrijeme sve oko novca onda se treba tako i ponašati pa niste valjda ovce za šišanje? 

12 godina
Jim Carrey kaže...

Što god budete rekli ali piratizacija je WTF. Pogotovo današnji poluporizvodi. Ako valja igra kupi se i gotovo. Danas kada je vrijeme sve oko novca onda se treba tako i ponašati pa niste valjda ovce za šišanje? 

Pa da. Još se spojiš i na susjedov wireless pa ne moraš ni to plaćat'.

PSN - DeniZg80
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja sam za svaku GTA igru koju sam igrao na PC-u do sada nadogradio PC.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Platim igru, imam je aktiviranu na Steam-u, a igra ne izlazi... Trebali smo je igrati prije 1mj. kada su je službeno najavili, ako ovako nastave mogli bi je igrati u 4mj. ali iduce godine. 

Never let a computer know you are in a hurry.

1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
SoynTech kaže...
windforce kaže...

Ima na netu,ja imam kod provjerenih svojih izvora koji testiraju GTA V na pc da je dobra optimizacija dosada,ali i da dalje ima problema na određenim mjestima s padom fps-a,SLI/Crossfire i dalje nisu dobri,to još popravljaju,poliraju igru da radi što bolje na nvdia driverima

Ako ti mozes doci do takvih informacija i potvrda da obicni ljudi ne developeri testiraju igru tada bih se 3DM Skidrow nosTEAM i ekipa dokopli igre crackali i uplodali na torrent 

moj bratić iz amerike to tamo testira i poslao mi već slike i video i puno toga,čak i privatni stream i znam o čem priča

i ovo što ti kažem je istina,također testerima je rockstar rekao zašto su odgodili opet i zašto možda opet odgode

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Bratic radi za rusku tajnu sluzbu i trenutno je na misiji spijuniranja rockstara jer putin sumnja da rade novo oruzje masovnog unistenja. Sad su ga delayali po 3. put jer nikako da se dogodi taj WW3 pa da ga konacno iskoriste.

Drugi opcija je da je to saznao od malih zelenih, cujem da njih ima puno u americi. 

Now for real, koga ti za*ebavas? 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
7 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Vi tu samo znate se drugima smijat i podsprdavat druge..Nekad mi se zgadi forum(citaj cesto).

Zasto bi lagao?

I mene ste posrali kada sam rekao da ce odgoda i odgoda dosla,a vi se iznenadili..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Zato sto su ljudi u stanju izmislit jos 10 bogova samo da dokazu da su oni u pravu,a i sami znaju da nisu.

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
windforce kaže...
SoynTech kaže...
windforce kaže...

Ima na netu,ja imam kod provjerenih svojih izvora koji testiraju GTA V na pc da je dobra optimizacija dosada,ali i da dalje ima problema na određenim mjestima s padom fps-a,SLI/Crossfire i dalje nisu dobri,to još popravljaju,poliraju igru da radi što bolje na nvdia driverima

Ako ti mozes doci do takvih informacija i potvrda da obicni ljudi ne developeri testiraju igru tada bih se 3DM Skidrow nosTEAM i ekipa dokopli igre crackali i uplodali na torrent 

moj bratić iz amerike to tamo testira i poslao mi već slike i video i puno toga,čak i privatni stream i znam o čem priča

i ovo što ti kažem je istina,također testerima je rockstar rekao zašto su odgodili opet i zašto možda opet odgode

Pod pretpostavkom da je to istina onda bih taj bratic mogao upaliti stream za nas forumase pa makar i na jednu minutu i pokazati meni u tom novom GTA da znamo kakve nas postavke cekaju i kratko uci u igru. Ti odredi vrijeme streama, a mi cemo doci vidjeti makar bilo u 3 ujutro 

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 0:51 (SoynTech).
12 godina
drakula789 kaže...

Vi tu samo znate se drugima smijat i podsprdavat druge..Nekad mi se zgadi forum(citaj cesto).

Zasto bi lagao?

I mene ste posrali kada sam rekao da ce odgoda i odgoda dosla,a vi se iznenadili..

Za odgodu je bilo sanse.

Da je stavio nesto konkretno, dokaz ili nesto jos bi i povjerovali. Ovako samo postaje predmet sprdnje. Podsjeca me na one klince s 4 Radeona R9 295x2, 1 TB RAM-a i Intel procesorom 21. generacije koji pitaju jel ce moci pokrenuti igru. Bitno da on ima familiju u Rockstaru.

Ako mi dodje sa necim "opipljivim" uredno cu mu se ispricati. Ovo sad je isto ko da me uvjerava da je Bog stvorio svijet.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 0:57 (GamerX9).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Tipicno balkansi...

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
windforce kaže...
SoynTech kaže...
windforce kaže...

Jel ti nas smatraš majmunima, glupima, jako glupima, magarcima ili imaš samo 14 godina pa moraš još puno kornfleksa papati?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 1:03 (Shockwave).
13 godina
neaktivan

Alo!! Kao osnivac ove teme lijepo vas molim da se pojedini skulirate. Znaci ovdje se ne prica tko je posadio kakve krumpire ili kakve mrkve su mu izletile iz trave ili tko je koliko "pametan" i sta ti ja znam, nego je tema napravljena za pricu o GRAND THEFT AUTO 5 PC verziji! Stoga drzite se teme, jer nikog nezanima dal su vase mrkve crvene, ljubčebaste ili vam je dinja roza!

Origin ID: ReaLazio
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice