Što spominješ onda, ovo je FM13 tema
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nikad nisam volio tošiti puno love na transfere nikad nebi dao više od 30m za nekog igrača, osim ako mi ne želi otići glava zvijezda pa za tu istu lovu dovedem zamijenu.
Kad mi je Van Persie želio otići u Lyon(baš mu je pisalo po info da bi volio ići u drugi klub) prodao sam ga za 45m, a za tu lovu sam doveo Silvu(25m) i Aguera(28m).
Glupo mi je rasipati veliku lovu na samo jednog igrača. Oduvijek rađe kupujem mlađe pa da se lagano razvijaju, nego već gotove igrače za ogromnu svotu.
EDIT:A to sve zato jer sam se opekao na jednom od stariji managera da sam kupio Kaku za oko 50m + neki igrač, a na kraju mi se ozljedio na mnogo mjeseci i osječao sam se kao da sam bacio lovu u vjetar.
Nikad nisam volio tošiti puno love na transfere nikad nebi dao više od 30m za nekog igrača, osim ako mi ne želi otići glava zvijezda pa za tu istu lovu dovedem zamijenu.
Kad mi je Van Persie želio otići u Lyon(baš mu je pisalo po info da bi volio ići u drugi klub) prodao sam ga za 45m, a za tu lovu sam doveo Silvu(25m) i Aguera(28m).
Glupo mi je rasipati veliku lovu na samo jednog igrača. Oduvijek rađe kupujem mlađe pa da se lagano razvijaju, nego već gotove igrače za ogromnu svotu.
EDIT:A to sve zato jer sam se opekao na jednom od stariji managera da sam kupio Kaku za oko 50m + neki igrač, a na kraju mi se ozljedio na mnogo mjeseci i osječao sam se kao da sam bacio lovu u vjetar.
Ja isto rijetko kada dajem velike pare za jendog igrača. Uglavnom su to iznosi do max 30 mil. Toliko sam u FM12 platio za Hazarda kada sam ga doveo u Romu. Više dovodim mlade perspektive igrače koje nakon nekog vremena utopim za velike pare. 
Ljudi trebam brzo jednoga dobroga napadača za romu jer mi se totti ozljedio.....
Radi se o fm 2011 daju mi samo 2,405,000E. Tražio sam da mi dadu više ali nedaju
Meni je Neymar bio skroz prosječan na FM12, 20ak golova i to je to. Puno bolja iskustva sam imao sa Wilfriedom iz Vitessea, doveo ga za siću i zabijao preko 50glova po sezoni.
Btw kupio je FM13, jučer malo igrao, krenuo s Tottenhamom da malo isprobam. Prodao Gomesa i Gallasa, doveo Cavanija, Lazovića i Masilelu. Još da su upali Del Horno i Drenthe na free bilo bi bolje, al nema veze :D 3 tekme u ligi, 3 pobjede. :D
Drenthe je qurac, najveći fail Reala u povijesti, hvala bogu da su ga se uspjeli riješiti
U Tott koji nema pravo lijevo krilo za backup (Dembele i Dempsey tamo mogu igrat, al nije to to) bi bio solidno pojačanje, ovako ću se malo krpat s ovom dvojicom. Srećom pa MC-ova imam na bacanje :D
kad igram igricu zašto izbaci eror,kao i nekim ostalim igraćima???
kad igram igricu zašto izbaci eror,kao i nekim ostalim igraćima???
Vrlo je moguće da je to zato što nemaš originalnu verziju.
treba prićekat patch.
treba prićekat patch.
Kolko mi se čini neće ni doć za nas "gusare" :/
treba prićekat patch.
Kolko mi se čini neće ni doć za nas "gusare" :/
hoće hoće :)
Previše to traje. Neće sigurno još jedno 2-3 tjedna -.-"
20. dolazi update
20. dolazi update
Source myster ?
20. dolazi update
SS or it didnt happen :)
Da li zna netko u Rijeci gdje se moze kupiti FM2013, nije valjda da u cijelom *ebenom gradu nemoš kupit igru???
Prva sezona gotova. Moj Tottenham uzeo prvenstvo i Liga Kup, s time da sam tek 2 mjeseca pred kraj sezone skužio da mi nije promjenilo taktiku sa one defaultne 4-4-2 na moju custom. Toliko o velikoj važnosti prilagođavanja protivniku, vremenskim prilikama i slično :D
Nova sezona počela, ekipa je osnažena za Ligu Prvaka, a evo ljudi koje sam kupio i prodao/releasao u ova 3 transfer roka:
IN :
Cavani, Jovetić, Llorente (free), Jose Enrique, Digne, Lazović, Torje, Begović, Griezmann, Smalling, Verratti (loan), Cleverley
OUT :
Adebayor, Kaboul, Friedel (free), Jenas(free), Asou-Ekotto, Townsend, Bentley, Gomes, Gallas, Parker, Huddlestone
btw. jako dobra pojačanja ;)
btw. jako dobra pojačanja ;)
Nisam pokušavao. Ne volim tog lika, a ne dovodim igrače koje ne volim :D
Btw još da napomenem da je Bale odigro samo 13 utakmica u cijeloj sezoni zbog dvije teške ozljede :D
Ja sam dobio otkaz u Altrinchamu nakon dvadeset uspješnih sezona u kojima sam postao više puta prvak engleske i osvojio ligu prvaka četiri puta. Razlog -> board takeover, novi gazda Nijemac i htio je Kloppa. :)
To je ono sta sam ja govorio...da se moze desit i ovo sta se tebi desilo...uz sve dobre rezultate, moze doc novi predsjednik, sa nekim svojim novim idejama i zelit nekog drugog...
i mene su pokušali maknuti u atleticu,no s obzirom da sam postao legenda kluba nisu uspjeli.nakraju sam odbio produžiti ugovor i prešao u manchester utd
Koja vam je bila najveca placa koju ste dobivali' tjedna? Nije nista bitno al eto, zanima me taj banalni podatak...
Meni su u Realu dvaput nudili ugovor od 700k kuna tjedno i 5 godina i prihvatio sam:)
igram s Dinamom i totalni fijasko.
u domacem prvenstvu nemogu dobiti nikoga, nakon 6 kola jos nemam pobjede.
idem pocet ponovno od pocetka.
inace sam veteran ove igre, radi nje "nisam škole zbavil", jedno 10-ak god bio sam ovisnik, al totalni.
zato mlađarija opezno s ovom igrom.
igram s Dinamom i totalni fijasko.
u domacem prvenstvu nemogu dobiti nikoga, nakon 6 kola jos nemam pobjede.
idem pocet ponovno od pocetka.
inace sam veteran ove igre, radi nje "nisam škole zbavil", jedno 10-ak god bio sam ovisnik, al totalni.
zato mlađarija opezno s ovom igrom.
Pricaj mi o tome:D Puno puta sam uz FM pozelio otic na bolovanje...i ne vratit se:) al ipak nakraju se sjetis da je to samo igra:D radi koje neteba stavljat posao u nezgodnu sitiaciju :)
uhh koliko sam ja sati tj. dana proveo uz ovu igru
mislim da sam fm2008 najviše igrao.najveća plaća mi je bila 125 000 funti tjedno
i daa bitna mi je plaća
evo podatci iz fm2012:
ukupna zarada u karijeri : 73 milijuna funti
1119 - 227 - 164 ukupni omjer
uhh koliko sam ja sati tj. dana proveo uz ovu igru
mislim da sam fm2008 najviše igrao.najveća plaća mi je bila 125 000 funti tjedno
Al si prokletinja :)
Krenuo i ja napokon oriđiđi FM13, sa Realom i Istrom:) Al vec sad više sa Istrom igram:) Sad trenutno slazem i sređujem taktiku:D Nadam se bar top table-u:) nikad se nezna :)
Komentar Skidrowa :)
I've see'n a lot of beging,but not this kind of begging that you are giving on this page,so i'm glad to inform you that crackfix is 79%over,and we will release it by the end of this month please stop beging us,your'e humiliatin your'e self.peace out
Nakon određenog čekanja, danas je kupljen original za 200Kn (po pola sa kolegom) i instaliran. :D Taman da izađe crack večeras ne zanima me, nije mi žao kad smo odlučili danas kupiti ipak je ovo više od igrice. Prošle godine isto na ovaj način kupili i izaša crack isti dan! :)
Ja sam se također sa još trojicom prijatelja odlučio na kupnju originala. Upravo se skida.
Kupili smo na getgamesgo stranici. Svaki dali po 50kn i sad smo barem mirni. Moje iskustvo je pozitivno kaj se stranice tiče. Vidim da su neki pisali da su dobili invalid key i tak. Vjerojatno je do njihove kartice, jer sam i ja pokušao kupiti igru u petak i isto sam dobio invalid key. Prvo sam im svima ebao m...., a onda sam se sjetio da vrlo vjerojatno novac koji sam uplatio taj isti dan, a tek u pola 19h vjerojatno još nije "sjeo" na karticu. Prvotno sam im poslao mail zbog čega sam dobio invalid key, a nakon toga kad sam se sjetio kaj bi mogel biti problem i drugi mail gdje sam im objasnio o čemu se radi. Nakon toga su mi manualno resetirali account i evo danas kad su novci "sjeli" na karticu obavio kupnju bez problema. Preporučam stranicu iz dva razloga: 1. Najjeftinija kupnja na netu (oko 190kn), 2.) Vrlo brzo javljanje iz supporta ukoliko dođe do problema s kupnjom (vrlo vjerojatno Vašom krivnjom).