Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 329.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Maloprije sam isao u SophosLab kupit igru i na kraju nemaju nestalo im... koje razocarenje{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 20:46 (dasoo988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013

Ljudi trbam pomoć dao sam otkaz u santosu i sada tražim posao sevillla jako loše igra i traži menagera ja sam se prijavio ali meni kaže da još nisam razgovarao s novinarima itd ??

Imate li koji vido da vidim kako to napraviti

13 godina
neaktivan

Video

17 godina

Sada igram FM 2012 i u sezoni sam 2014/2015 s Arsenalom i priča se da predsjednik kluba Peter Hill-Wood želi prodati klub.Da li mogu očekivati da ću dobiti otkaz?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
Znalac111 kaže...

Ljudi trbam pomoć dao sam otkaz u santosu i sada tražim posao sevillla jako loše igra i traži menagera ja sam se prijavio ali meni kaže da još nisam razgovarao s novinarima itd ??

Imate li koji vido da vidim kako to napraviti

Nije FM za tebe. To ti mogu odmah reći. To je prekomplicirana igra za nekog ko nezna ni najjednostavnije stvari sam riješit. Ispricavam se ako sam se bahato ponio, ali pitanja su ti ubi bože. 

emerik kaže...

Sada igram FM 2012 i u sezoni sam 2014/2015 s Arsenalom i priča se da predsjednik kluba Peter Hill-Wood želi prodati klub.Da li mogu očekivati da ću dobiti otkaz?

Ne moraš očekivati otkaz ukoliko su ti rezultati u klubu dobri. Mene dosada nikad nisu otpustili kod preuzimanja kluba. A i ne mora znacit da ce preuzet klub. Ja sam imao sa Tottenhamom 5 neuspjesnih preuzimanja, a kad su me napokon preuzeli otkaz nisam dobio.

http://www.okm-centrometal.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 21:17 (Viksan).
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ako si dobar, i dosta dobrog si donio klubu u "kratko" vrijeme onda nebis trebao imat briga...ako pak su ti rezultati...tu-tamo...onda bis mozda, al mozda i mogao ostat bez otkaza, ako novi predsjednik ima nekog miljenika među trenerima, ili zemljaka, mozda njega dovede. Ako su ti rezultati losi, onda vjerovatno bis dobio otkaz i pod starim predsjednikom, al nakon malo duzeg vremena, u tom slucaju novi predsjednik ce ti "skratit" muke prije.

Imas par caka kako se tako rec "ulizat" predsjedniku.

Ova prva je krajnja opcija, to je ono kad trazis vise vremena. Al to koristi samo u krajnjem slucaju.

Opcija koja najviše puta uspije i prođe pozitivno kod vecine predsjednika je da trazis( ako vec nisi u skorije vrijeme) da se young facilities poboljšaju....

Treca caka ti je, da ako imas nekog klinca stvarno dobrog u klubu, znaci homegrown da ga pokusas ubacit ako imas krizno vrijeme. Vecina predsjednika vole kad klinci, odnosno skola kluba dodje u prvih 11 i napravi nesto "lijepo".

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
17 godina

Prve 2 sezone sam bio 5. odnosno 6. u ligi,a 3. sezone 1.Osvojio sam 2 Europske lige,Europski superkup,2 Community Shielda,FA Cup,2 League Cupa.

13 godina
neaktivan

Jedna od bitnih stvari za sve vas koji igrate FM. Nemojte NIKAD, al bas NIKAD, pokazat predsjedniku kluba da "ovisite" o necemu.

Znaci ako i trazite nesto, veci postotak od transfera, veci kapital za place, pomoc oko nekog transfera. Ako vas predsjednik( odnosno board) odbije. nemojte nikad govorit onu recenicu "da neznate dal ce te moc ispunit zacrtane ciljeve" Nego glatko odite i odgovorite sto blaze mozete.

Uf, ima toliko toga o cemu bi mogoa sve pisat. Ovo su sve provjerene stvari, jer doslovno FM igram kao da sam doktorat zavrsio.

14 godina
emerik kaže...

Prve 2 sezone sam bio 5. odnosno 6. u ligi,a 3. sezone 1.Osvojio sam 2 Europske lige,Europski superkup,2 Community Shielda,FA Cup,2 League Cupa.

Veliš 5. i 6. u prve dvije sezone. Hm.. *ebena je situacija u premier ligi. Mislim da nema ni u jednoj drugoj ligi takve konkurencije za naslov. Samo ipak mi se to cini malo losim rezultatom, ali ne mogu bas realno prosudit kad jos nisam probao igrat novi Fm osim dema. Sad il je tak tesko ili si mozda negdje u taktickom dijelu zastekao.Recimo na proslom FM-u sam u prvoj sezoni osvojio naslov s Tottenhamom i to ni sam neznam kak mi je uspjelo, ali onda tri sezone nisam mogao na vrh. :D Moram si cim prije nabavit FM mada citam da je jos uvijek dosta bugovit, te da je ostvarivanje rezultata cisti rulet. Kakvu srecu imas tak je rezultat bez obzira na takticke zamisli. Bude navodno drugi tjedan opet neki updejt pa se bude to popravilo nadam se. 

17 godina
Viksan kaže...
emerik kaže...

Veliš 5. i 6. u prve dvije sezone. Hm.. *ebena je situacija u premier ligi. Mislim da nema ni u jednoj drugoj ligi takve konkurencije za naslov. Samo ipak mi se to cini malo losim rezultatom, ali ne mogu bas realno prosudit kad jos nisam probao igrat novi Fm osim dema. Sad il je tak tesko ili si mozda negdje u taktickom dijelu zastekao.Recimo na proslom FM-u sam u prvoj sezoni osvojio naslov s Tottenhamom i to ni sam neznam kak mi je uspjelo, ali onda tri sezone nisam mogao na vrh. :D Moram si cim prije nabavit FM mada citam da je jos uvijek dosta bugovit, te da je ostvarivanje rezultata cisti rulet. Kakvu srecu imas tak je rezultat bez obzira na takticke zamisli. Bude navodno drugi tjedan opet neki updejt pa se bude to popravilo nadam se. 

Hvala na odgovoru,ali igram FM 2012 :D

14 godina
emerik kaže...
Viksan kaže...
emerik kaže...

E, onda ti mogu reci da su ti losi rezultati, a pritom mislim na rezultate u ligi. Morao si to bolje odradit. ;)

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ljudi otišao sam na cro-menager forum ali nisam našao ništa što se tiče mog problemamože pomoć

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Ljudi otišao sam na cro-menager forum ali nisam našao ništa što se tiče mog problemamože pomoć

Ah...problem je u tome sta ti trazis problem koji je ustvari dio igrine mehanike, znaci opcenita stvar. Tako rec to se nauci ili ti netko pokaze upocetku igre. Iako tu opciju neces ni koristit puno.

Naletio si na problem koji je tako rec u samom dnu onog sta FM predstavlja. Odnosno samo si okrznuo povrsinu neceg jako ogromnog, tj detaljnog.

17 godina
Viksan kaže...
emerik kaže...

E, onda ti mogu reci da su ti losi rezultati, a pritom mislim na rezultate u ligi. Morao si to bolje odradit. ;)

Ma znam,al je Wilshere imao strganu nogu od prije,Van Persieju je pukla noga i bio je van terena 7 mjeseci i nakon toga mu je pala vrijednost na 5M i svi atributi,Rosicky je loše igrao,a nisam uspio naći dovoljno dobre zamjene.Sad imam momčad:

Leandro Damiao

Ganso - Hazard

Gotze                Walcott

M'Villa

Alba - Vermaelen - Koscielny - Vrsaljko

Szczesny

Leandro Damiao je igračina u FM 2012.u 2 sezone je dao oko 100 golova.

14 godina
emerik kaže...
Viksan kaže...
emerik kaže...

Ma znam,al je Wilshere imao strganu nogu od prije,Van Persieju je pukla noga i bio je van terena 7 mjeseci i nakon toga mu je pala vrijednost na 5M i svi atributi,Rosicky je loše igrao,a nisam uspio naći dovoljno dobre zamjene.Sad imam momčad:

Leandro Damiao

Ganso - Hazard

M'Villa

Szczesny

Samo jednu stvar da ti napomenem. CAVANI BOG I BATINA. Nema boljeg igrača/napadača na FM 2012. Dok vidiš kolko i kako zabija dođe ti da zaplačeš zato te ovim putem molim da ga obavezno kupiš . ;) Mada kolko vidim s ovom ekipom koju trenutno posjedujes nemoze ti nitko nista, jaci si od sudbine.. :P

17 godina
Trenutačno sam 1. u ligi,a u LP me čeka Real Madrid.Cavanija je kupio Chelsea i lošiji je od Damiaa.
13 godina
neaktivan

Leanda, gotza, hazarda i mvilu ne prodaji ZA NIKAKVE pare. to su igraci koji mogu bez problema igrat do 30-32 godine na vrhuncu. Meni MVILA evo igra 9tu sezonu u realu, i nezamjenjiv je! Sad mu je 31 godina( u igri) Gotze mi je isto dugo igrao. Hazard isto nije loš

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 23:00 (TheDarkSide).
13 godina
protjeran
Viksan kaže...
emerik kaže...
Viksan kaže...
emerik kaže...

Leandro Damiao

Ganso - Hazard

M'Villa

Szczesny

Samo jednu stvar da ti napomenem. CAVANI BOG I BATINA. Nema boljeg igrača/napadača na FM 2012. Dok vidiš kolko i kako zabija dođe ti da zaplačeš zato te ovim putem molim da ga obavezno kupiš . ;) Mada kolko vidim s ovom ekipom koju trenutno posjedujes nemoze ti nitko nista, jaci si od sudbine.. :P

Ne. Neymar je nakon Messija i Ronalda najnapadač. Odličan je i Stevan Jovetić.

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Kako da mi je na fm 2011 pozafina siva i da imam sike igrača (face)

0 0 hvala 0
14 godina
Znalac111 kaže...

Kako da mi je na fm 2011 pozafina siva i da imam sike igrača (face)

Jaj. Na linku ti je sve objasnjeno kaj se grafickog dijela fm-a tice. Tj. kamo se sto ubacuje, a skinove, facepakove, logove itd moras skinuti s neta. ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 22:24 (Viksan).
14 godina
CaptainBunnyKIller kaže...
Viksan kaže...
emerik kaže...
Viksan kaže...
emerik kaže...

Leandro Damiao

Ganso - Hazard

M'Villa

Szczesny

Ne. Neymar je nakon Messija i Ronalda najnapadač. Odličan je i Stevan Jovetić.

Ne igram ti ja nikad ni s Barcom ni Realom. neda mi se s njima. Cavani dodje u bilo koji prosjecan klub i on je kako sam vec napomenuo par puta BOG i Batina i to mogu sa sigurnošću tvrditi. To ne znaci da su svi ostali za onu stvar. Normalno da ima masu dobrih napadača u fm-u. Ja sam samo iznio svog miljenika. Isto tako sanogo, niang, eric torres i jos puno njih. ;)

13 godina
protjeran
Viksan kaže...
Viksan kaže.

Ne igram ti ja nikad ni s Barcom ni Realom. neda mi se s njima. Cavani dodje u bilo koji prosjecan klub i on je kako sam vec napomenuo par puta BOG i Batina i to mogu sa sigurnošću tvrditi. To ne znaci da su svi ostali za onu stvar. Normalno da ima masu dobrih napadača u fm-u. Ja sam samo iznio svog miljenika. Isto tako sanogo, niang, eric torres i jos puno njih. ;)

Da, Sanogo zna biti odličan ako ga se dobro vodi, ako ga se drži na klupi past će u prosječnost. Ista stvar sa Lacina Traoreom, niger zna biti ubojit naravno opet kažem ako ga se mladih dana gura u vatru. Također od golmana (mislim da to svi znaju) apsolutni vladar postane kasnije Marc Andre Ter Stegen. Carlos Fierro od onih još mlađih likova isto postane zvjer.

Evo upravo odigrao ovu tekmu, dokaz koja je Neymar zvijer 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 23:20 (CaptainBunnyKIller).
17 godina
neaktivan

Meni je Neymar bio skroz prosječan na FM12, 20ak golova i to je to. Puno bolja iskustva sam imao sa Wilfriedom iz Vitessea, doveo ga za siću i zabijao preko 50glova po sezoni.

Btw kupio je FM13, jučer malo igrao, krenuo s Tottenhamom da malo isprobam. Prodao Gomesa i Gallasa, doveo Cavanija, Lazovića i Masilelu. Još da su upali Del Horno i Drenthe na free bilo bi bolje, al nema veze :D 3 tekme u ligi, 3 pobjede. :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
13 godina
protjeran
Luuka kaže...

Meni je Neymar bio skroz prosječan na FM12, 20ak golova i to je to. Puno bolja iskustva sam imao sa Wilfriedom iz Vitessea, doveo ga za siću i zabijao preko 50glova po sezoni.

Btw kupio je FM13, jučer malo igrao, krenuo s Tottenhamom da malo isprobam. Prodao Gomesa i Gallasa, doveo Cavanija, Lazovića i Masilelu. Još da su upali Del Horno i Drenthe na free bilo bi bolje, al nema veze :D 3 tekme u ligi, 3 pobjede. :D

Drenthe je qurac, najveći fail Reala u povijesti, hvala bogu da su ga se uspjeli riješiti

16 godina
Viksan kaže...
Viksan kaže.

Da, Sanogo zna biti odličan ako ga se dobro vodi, ako ga se drži na klupi past će u prosječnost. Ista stvar sa Lacina Traoreom, niger zna biti ubojit naravno opet kažem ako ga se mladih dana gura u vatru. Također od golmana (mislim da to svi znaju) apsolutni vladar postane kasnije Marc Andre Ter Stegen. Carlos Fierro od onih još mlađih likova isto postane zvjer.

Evo upravo odigrao ovu tekmu, dokaz koja je Neymar zvijer 

Za kolko i kak si uspio kupit Neymara??

PES.. FM..
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Nije teško neymara dovesti ja sam ga platio 8M.

0 0 hvala 0
16 godina
Znalac111 kaže...

Nije teško neymara dovesti ja sam ga platio 8M.

u kojem FM-u?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

ja nudio 80M pa ga ne puštaju

PES.. FM..
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ja govorim o fm 2011

2 0 hvala 0
16 godina
Znalac111 kaže...