Football Manager 2009

poruka: 40
|
čitano: 18.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

imam jedan problem u manageru tj u editoru ispocetka kad sam prebacivo igrace u klubo htjelo mi je normalno stavim save i sve mi ostane,a sad kad god nekoga prebacim i stisnem save pokrenem igricu i on uopce neprihvati to a i odaberem onaj save sto sam napravio kad krece u igricu.neznam koji bi problem mogao da bude???dali tko zana?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Izgubio si me nakon prvog redka Smijeh

Malo se potrudi kod formatiranja texta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Football Manager 2009

ROFL

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2009

nek mi neko ako može privatnom porukom poslat serial code, ako ne onda ništa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

di piše da se protivi pravilima foruma

16 godina
neaktivan
nemoramo na forumu djelit serial code, more se preko mob. ili preko MSN
17 godina
Football Manager 2009

Instalirao sam danas ovu igru, pa da ne otvaram novi topic - problem je sljedeći - kada želim da pokrenem igru izbaci mi poruku ''failed to set up graphics system''. na ovom topicu vidio sam da je neko rekao da treba instalirati directx koji je poterban i naveden ali u mene je instaliran baš taj (9.0c).

da li se još nekome ovo dešavalo i kako ste riješili problem?

Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football Manager 2009

iako ti pise u dxdiagu directx 9.0c ne mora znaciti da je to taj, jer microsoft svakih par mjeseci izdaje novi directx a i dalje se oznacava 9.0c   samo ti skini i instaliraj najfriskiji DX pa onda pokusaj.

0 0 hvala 0
17 godina
DhulKarnain kaže...

iako ti pise u dxdiagu directx 9.0c ne mora znaciti da je to taj, jer microsoft svakih par mjeseci izdaje novi directx a i dalje se oznacava 9.0c   samo ti skini i instaliraj najfriskiji DX pa onda pokusaj.

Na ovoj stranici vidim svoju verziju -

u mene je

DirectX 9.0c

4.09.0000.0904 - znači zadnja verzija.... ali ipak neće da pokrene

Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
12 godina
neaktivan
Football Manager 2009

Da ne otvaram novu temu, pitacu na ovoj, naime, igra li jos iko championship manager 01/02? Za mene najbolji manager ikad napravljen, e sad imaju novi update-i i patchevi pa ima li itko iskustva sa tim kako se radi. Ja sam pokusao ali dobijem error poruku v3.6.90 index..cpp 5773 . Da li se iko s ovim susretao?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice