Hahahahhaha ajmoooooo
I onda me ceco jebes :D :D Daj gle ovo :D
Nemam ja problema sa time, ja se nemam sto zaliti 
Hahahahhaha ajmoooooo
I onda me ceco jebes :D :D Daj gle ovo :D
Nemam ja problema sa time, ja se nemam sto zaliti 
Od kćeri dečko 21 pobjeda u WL i najboljie kaj je dobio u packovima szcesny. Od pickova king i kagawa. Svaki WL je otprilike na tom broju pobjeda i nikada ništa nije dobio. Najbolji pick od početka dembele. Koji kurac uopće igraš, kažem mu. To je čista frustracija. Ja od rivalsa ovaj tjedan nisam doslovno dobio karticu vrijednu 1000 coinsa.
Od kćeri dečko 21 pobjeda u WL i najboljie kaj je dobio u packovima szcesny. Od pickova king i kagawa. Svaki WL je otprilike na tom broju pobjeda i nikada ništa nije dobio. Najbolji pick od početka dembele. Koji kurac uopće igraš, kažem mu. To je čista frustracija. Ja od rivalsa ovaj tjedan nisam doslovno dobio karticu vrijednu 1000 coinsa.
Ima jedan lik na YT e sad neznam kako se zove izbaci mi ga svaki tjedan negdje u periodu izmedu cet i ned. Uglavnom lil se ne spusta ispod 28 pobjeda u wl i svaki put dobije sranja nad sranjima. Nisam mu gledao kanal, al mislim da samo pack opening objavljuje i u glasu mu cujes da su mu ve sve lade davno na dnu.. 
A igra jer voli igrat. Ono kaj veli AA9, voli igrat FIFAu i nagrade mu smao dodu ko dodatak uz provedeno vrijeme u igri. Makar je to meni daleko od nekog smislenog ulozeno/dobiveno, al kaj ces.
Meni vise na kurac ide kad mi neda bidat na web appu, doslovno mi sad Willian ode za 4000 coinsa jer nisam mogo bidat 4100. Koji kurac.
Brijem da sam napravil svjetski zajeb. Sheva se moze slozit jos samo 2 dana a ja sam utuko jedno 50k u njega. Ostalo mi je napravit 85,86,87 i 88. Prodat Gattusa da imam za Shevu? Onda prodat Suareza i sa ostatkom kupit CDMa kao Pogbu ili nekog? Ili ostavit kak je. 50k sam ulozil jedno 30k vratil kroz pakete.
Brijem da sam napravil svjetski zajeb. Sheva se moze slozit jos samo 2 dana a ja sam utuko jedno 50k u njega. Ostalo mi je napravit 85,86,87 i 88. Prodat Gattusa da imam za Shevu? Onda prodat Suareza i sa ostatkom kupit CDMa kao Pogbu ili nekog? Ili ostavit kak je. 50k sam ulozil jedno 30k vratil kroz pakete.
Mislim da su Suarez i Sheva relativno slicni, 3 star skills i 4 star WF, ja ne bi radio Shevu umjesto suareza, ali na tebi je, i sam si rekao da si Milanista i da bi htio igrat sa Shevom, tako da..
Imam ih oba u napadu, Suarez mi se cini puno boljim, ali na tebi je da odlucis :D
A igra jer voli igrat. Ono kaj veli AA9, voli igrat FIFAu i nagrade mu smao dodu ko dodatak uz provedeno vrijeme u igri. Makar je to meni daleko od nekog smislenog ulozeno/dobiveno, al kaj ces.
Meni vise na kurac ide kad mi neda bidat na web appu, doslovno mi sad Willian ode za 4000 coinsa jer nisam mogo bidat 4100. Koji kurac.
Gle, prvi put je zaigrao fifu u 3 mjesecu prošle godine. Derao sam ga bez problema. U nepunu godinu je strašno napredovao i sada ga dobijem samo slučajno. Sada je na preko 2200 skill bodova. Da mu ne pomažem cijelo vrijeme s coinsima imao bi kurac od momčadi iako niti sada nema nešto specijalno za ovu fazu igre. Zar to nije bogu za plakati. Znaš igrati, imaš volju a igra ti jednostavno ne da poticaj u vidu bar jednog picka u nekoliko mjeseci ili jednog jebenog packa u ovih nekoliko mjeseci. Nagrade nisu dodatak uz provedeno vrijeme uz igru, nagrade bi trebale biti poticaj za daljnje igranje i slaganje bolje momčadi. Kako da dođe do bolje momčadi i bude konkurentan u 2 diviziji ako ima lošiju momčad od svakoga i ako u packu ništa ne dobije. Nekima se ne da satima visit na marketu niti imaju za to dara. Oni bi samo igrali i napredovali ali smeće od igre ti jednostavno ne da i ubija ti volju za igranjem. Lako je pričati kada ti igra ipak nešto da, no ono kaj si ti dobio danas on nije dobio u ove zadnje dvije fife a vjerojatno neće dobiti niti do kraja ove igre.
Moje prvo pravilo kod slaganja icona je bilo da ne stišćem dok ne složim sve zahtjeve upravo zbog ovoga o čemu pričaš. Opčenito niti jedan sbc ne stišćem dok sve ne posložim. Onda u komadu poberem sve packove. Za svaki slučaj.
Gle, prvi put je zaigrao fifu u 3 mjesecu prošle godine. Derao sam ga bez problema. U nepunu godinu je strašno napredovao i sada ga dobijem samo slučajno. Sada je na preko 2200 skill bodova. Da mu ne pomažem cijelo vrijeme s coinsima imao bi kurac od momčadi iako niti sada nema nešto specijalno za ovu fazu igre. Zar to nije bogu za plakati. Znaš igrati, imaš volju a igra ti jednostavno ne da poticaj u vidu bar jednog picka u nekoliko mjeseci ili jednog jebenog packa u ovih nekoliko mjeseci. Nagrade nisu dodatak uz provedeno vrijeme uz igru, nagrade bi trebale biti poticaj za daljnje igranje i slaganje bolje momčadi. Kako da dođe do bolje momčadi i bude konkurentan u 2 diviziji ako ima lošiju momčad od svakoga i ako u packu ništa ne dobije. Nekima se ne da satima visit na marketu niti imaju za to dara. Oni bi samo igrali i napredovali ali smeće od igre ti jednostavno ne da i ubija ti volju za igranjem. Lako je pričati kada ti igra ipak nešto da, no ono kaj si ti dobio danas on nije dobio u ove zadnje dvije fife a vjerojatno neće dobiti niti do kraja ove igre.
A kaj mislis da sam ja dobio? Imam 700+ tekmi, Gold 1 je postala konstanta, Div 3 rank I je normalno ( da mi se da igrat division bio bi DIV2 i na putu za 1 ). Kaj sam dobil od svega toga ? Na pocetku fife me posralo u player pickovima sa Maneom 87 i da nije bilo onog jeftinog Lucas POTM SBCa nebi niti imo postene kartice do prije 1-2mj. Ne bavim se marketom, nista ne radim osim kaj igram i opet ne mogu imati ekipe poput youtubera koji kakti igraju RTG i imaju po 3-4 milijuna coinsa + 30milijuna u ekipi.
Ti si sam otvorio valjda duplo vise paketa nego ja, a ja sam prvi posteni paketic dobio danas... nakon 6mj FIFAe. Prije toga, jedino vrijedno spomena je Del Piero prosle godine u 12mj. A prije tog Del Piera karina. Onda gledam po facebooku i ostalim grupama gdje silver 1 gold 3 igraci dobivaju u pickovima 87+ igrace.
Sad kad je ovaj patch dosel i kad naletim na TOTY Varane + Campbell i dva CDMa Viera i Kante, dode mi se srat jer ja ne mogu njemu parirat sa IF Andersonom + Suarez, Mbappe. Jer su te kartice bile meta prije par mjeseci.
Ima ljudi koji su elite pa dobivaju drloge od paketa od pocetka godine... a ima ljudi koji otvore playerpick paket i unutra bude Headliner, IF neki i 88+ kartica, pa jadan ne zna kaj da uzme. Evo ti tu u grupi, majstor u jednom danu otvori milijun coinsa i tako svaki tjedan :D
Da mu ne pomažem cijelo vrijeme s coinsima
Nisam ti zet ali mores pomoc necu se ljutit 
U players pickovima King i Chilwell.
U paketićima od WL Fernandihno, IF Finnboason i IF Orban.
U untradeble division paketićima najjači Manolas.
S obzirom kakve nagrade dobijam ovo je odlično.
Nisam siguran da su živci spremni za novu WL i patnju zvanu "drop back probij ako možeš".
A kaj mislis da sam ja dobio? Imam 700+ tekmi, Gold 1 je postala konstanta, Div 3 rank I je normalno ( da mi se da igrat division bio bi DIV2 i na putu za 1 ). Kaj sam dobil od svega toga ? Na pocetku fife me posralo u player pickovima sa Maneom 87 i da nije bilo onog jeftinog Lucas POTM SBCa nebi niti imo postene kartice do prije 1-2mj. Ne bavim se marketom, nista ne radim osim kaj igram i opet ne mogu imati ekipe poput youtubera koji kakti igraju RTG i imaju po 3-4 milijuna coinsa + 30milijuna u ekipi.
Ti si sam otvorio valjda duplo vise paketa nego ja, a ja sam prvi posteni paketic dobio danas... nakon 6mj FIFAe. Prije toga, jedino vrijedno spomena je Del Piero prosle godine u 12mj. A prije tog Del Piera karina. Onda gledam po facebooku i ostalim grupama gdje silver 1 gold 3 igraci dobivaju u pickovima 87+ igrace.
Sad kad je ovaj patch dosel i kad naletim na TOTY Varane + Campbell i dva CDMa Viera i Kante, dode mi se srat jer ja ne mogu njemu parirat sa IF Andersonom + Suarez, Mbappe. Jer su te kartice bile meta prije par mjeseci.
Ima ljudi koji su elite pa dobivaju drloge od paketa od pocetka godine... a ima ljudi koji otvore playerpick paket i unutra bude Headliner, IF neki i 88+ kartica, pa jadan ne zna kaj da uzme. Evo ti tu u grupi, majstor u jednom danu otvori milijun coinsa i tako svaki tjedan :D
Pa nisam mislio da si ti dobio nešto strašno već da on ne može dobiti u cijele dvije fife niti to kaj si ti samo danas dobio, onda znaš kakvi su mu packovi. Isto samo igra i nema šanse da si složi samo od igranja solidnu momčad. Uskočio sam mu nekoliko puta i kupio neke kartice jer bi i danas samo po igranju imao rare englese do ocjene 86. Znači to je nevjerojatno kako igra nekima daje šakom i kapom a nekima niti mrvice. Kada sve zbrojim bolji je sistem pesa, daš svima sve pa neka ljudi igraju i neka se vidi tko je bolji. Šansa je 1% da dobiješ ozbiljnu karicu i ako u tri packa za redom dobiješ ozbiljne kartice nitko me ne može ubjediti da to ima veze s onih 1%.
Pa nisam mislio da si ti dobio nešto strašno već da on ne može dobiti u cijele dvije fife niti to kaj si ti samo danas dobio, onda znaš kakvi su mu packovi. Isto samo igra i nema šanse da si složi samo od igranja solidnu momčad. Uskočio sam mu nekoliko puta i kupio neke kartice jer bi i danas samo po igranju imao rare englese do ocjene 86. Znači to je nevjerojatno kako igra nekima daje šakom i kapom a nekima niti mrvice. Kada sve zbrojim bolji je sistem pesa, daš svima sve pa neka ljudi igraju i neka se vidi tko je bolji. Šansa je 1% da dobiješ ozbiljnu karicu i ako u tri packa za redom dobiješ ozbiljne kartice nitko me ne može ubjediti da to ima veze s onih 1%.
Ma tih 1% cisto stoji jer su morali nekaj stavit. Kak ti kazes... tih 1% sam odavno presao al' opet je sve to smijesno jer oni pack weight slazu kak njima pase. Ne moze me niko uvjerit da za prosli TOTW svi zivi su dobili 85+ karticu, a ovaj sad TOTW je 84+ dobit ravno nicemu jer ako stave sansu za 84+ malo vecu, veca je sansa pakirat Aguera i druzinu.
Jucer nađem malo vremena za fifu, slozim si mocad sa slike (samo sa normalnim Hamsikom). Izgubim prvu tekmu, i odlucim probati Drop back sa dephtom na 1/10, width na 4/10 u obrani i fast build up u napadu.
Dobio sam 7 za redom, mojih igraca svuda, doslovno 11 u obrani i napadu, 3-4 pasa i u gol šansi sam. Stamina im netaknuta... usao u div2 ni kriv ni duzan.
Btw probao sam normalnog Hamsika jer nema loan za probati 91 rated verziju, a htio sam vidjeti kako se ponasa na terenu prije nego ga dovedem. Smatram da ako je kartica uzas da mu ni +10 stat upgrade nece pomoci.
Danas dosao s posla, krenem otvarati nagrade prvo player pickovi, 82 i 81 najbolje opcije... Zatim u 11 packova , 3 boarda Ruffier Subasic i Kovacic
Sve ide sad na bubanj i lagano tradeat sa 2-2.5 mil coinsa pa sto bude bude. Igrat casual vikendom i tjt, izgleda da ce Elite 3 u WL bit najbolji rank ove godine.
Šansa je 1% da dobiješ ozbiljnu karicu i ako u tri packa za redom dobiješ ozbiljne kartice nitko me ne može ubjediti da to ima veze s onih 1%.
Meni je vrh kad pise manje od 1%. Dali to znaci 0.5% ili 0.0001%... pitaj boga
Higuain u player picku, a ovo ostalo najlošije do sada.
1 kartica 84, par 83 i ostalo strava i užas.
Meni je vrh kad pise manje od 1%. Dali to znaci 0.5% ili 0.0001%... pitaj boga
To znači laku noć ako čika u EA sportsu nije odlučio nagraditi te.
Kako sad izgubim tekmu pa ja sam skoro infarkt dobio. Prijateljska, nebitna ali razvoj situacije na terenu dovoljno bitan da poludim. Napeta tekma, 1-1 nakon 90 minuta. Nakon produžetaka 2-2 u 120 minuti. Gurnem loptu u prostor, lik postavlja zaleđe i zajebe se. Ibro sam trči na loptu koja ulazi u 16m i ničim izazvan produži pored lopte i otrču u gol aut a da loptu nije niti taknuo. Nešto kao Forrest Gump u čuvenom filmu. Ja Ibru ne mogu kontrolirati, ode on van stadiona. Gledam i ne vjerujem. Lik prilazi sa stoperom i izbija loptu. Pogađa igrača na centru koji od prve produžuje do de bruynea koji odjednom sam trči na moj gol a da oko njega nema nikoga bar 10 metara. Dolazi do 16m, opizdi i zabije. Krenem s centra i kraj. Dakle, ja ne znam što bih rekao. Ne igram previše i nisam na nekoj razini ali ovo je stvarno van svake pameti.
U ovoj tekmi sam shvatio svu apsurdnost ovog patcha. Par kontri, 5 komada mi stisne. Ja mogu pucat do sutra popodne, De Gea ce sve izvadit van. Kak mozete vidit, zadnja linija je cista bolest.
Oni kaj me uzasnulo je koliko sam lako dolazil do njegovog gola ali sve nakon 20m je zid, doslovno zid gdje nista ne moze proc... A gdje prode, tu ove grdosije ruse sve pred sobom bez faula.
Dowo je doslovno 6 puta pred gol, par puta se odbila, sve ostalo je uslo. Ja sam pogodil sa Kanteom 2 stative sa od prilike 10m od gola. Grizi je pogodil precku a drugi put je od precke otislo u gol.
Nikako da probijem tu granicu od 2100 bodova. Jebem ti ovakve utakmice.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
U ovoj tekmi sam shvatio svu apsurdnost ovog patcha. Par kontri, 5 komada mi stisne. Ja mogu pucat do sutra popodne, De Gea ce sve izvadit van. Kak mozete vidit, zadnja linija je cista bolest.
Oni kaj me uzasnulo je koliko sam lako dolazil do njegovog gola ali sve nakon 20m je zid, doslovno zid gdje nista ne moze proc... A gdje prode, tu ove grdosije ruse sve pred sobom bez faula.
Dowo je doslovno 6 puta pred gol, par puta se odbila, sve ostalo je uslo. Ja sam pogodil sa Kanteom 2 stative sa od prilike 10m od gola. Grizi je pogodil precku a drugi put je od precke otislo u gol.
Nikako da probijem tu granicu od 2100 bodova. Jebem ti ovakve utakmice.
Kako moj De Gea ne može ništa obraniti? Sreća pa je bila zadnja minuta i vodio sam dva razlike ali opet.. TOTY De Bruyne iako dobro pozicioniran ne želi skočiti a onda i De Gea bravuroznom reakcijom baca loptu u gol. Uglavnom dobijam takve traljave golove na 101 način. Da se malo opustim odigram ovaj novi sbc i marquee i da budem iskren ne sjećam se niti jedne kartice koju sam dobio u toj hrpi packova. Najvrijednije kaj sam dobio bile su neke silver kartice koje su otišle po 2500 coinsa. Gold kartice nisu bile vrijedne 1000 coinsa. Baš sam se opustio... sreća pa sam sam bio doma pa me nitko nije čuo.
Probao sam da igram ovako, da vidim moze li jedan CDM da pokrije rupe u odbrani, a da prema napred igram agresivnije i ofanzivnije. Bukvalno je nemoguce igrati protiv ljudi koji se brane sa 8,9 igraca i igraju na kontre. Tako da ce verovatno Nakata da igra ovu vikend ligu, dok ne dodje icon SBC da ga menjam za bolju ikonu, a onda se De Bruyne vraca. Inace, ako neko nema ikonu, ovaj Nakata je vise nego solidan. Brz, agilan, nekako dobar sa loptom u nogama. Danas uzasne nagrade, mislim da sam, ako racunam ove MM paketice otvorio 30ak i najbolje sto sam dobio je quick discard inform. Dobro, bio je jedan silver koji vredi 15k, ostalo uzasno. Nikako da dobijem nesto vredno da dovedem Kantea i desnog beka.
Napravim one player pick pakete... Dele alli, Cavani, Azpilicueta, Lopes 84 i jos dosta 85 i 84 igraca... Koji show od paketa, ja ne vjerujem.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Napravim one player pick pakete... Dele alli, Cavani, Azpilicueta, Lopes 84 i jos dosta 85 i 84 igraca... Koji show od paketa, ja ne vjerujem.
Ja sam u tome dobio najjaču karticu ratinga 83 a napravio sam ih desetak. Obično mi u picku dođu dvije kartice 80 i dvije 81.
Pa jebo im pas mater opet mi se desilo to sranje. Oni mene jebu u diviziji dva sa ozbiljnim igracima kako da ja budem bolji kako da se ja zabavim kada meni iz cista mira Fabinho ode igrat napad, Sheva ode desno a lucas ode igrat cdm-a. Koja im je to fora? Mjenjao sam 3 puta formaciju i svaki put kad vratim na svoju formaciju koju zelim igrat meni fabinho ode igrat napad umjesto cdma a naredio sam mu da igra cdm. Popusim utakmicu ni kriv ni duzan samo zato jer kanadjani jedu govna ajde dobro sto ne prate nogomet ajde dobro sto ne znaju pravila pa daj onda isprogramirajte igricu kao ljudi i nemojte mi stavljati bugove koje nisam vidio u niti jednoj fifi i pesu prije.
Pa jebo im pas mater opet mi se desilo to sranje. Oni mene jebu u diviziji dva sa ozbiljnim igracima kako da ja budem bolji kako da se ja zabavim kada meni iz cista mira Fabinho ode igrat napad, Sheva ode desno a lucas ode igrat cdm-a. Koja im je to fora? Mjenjao sam 3 puta formaciju i svaki put kad vratim na svoju formaciju koju zelim igrat meni fabinho ode igrat napad umjesto cdma a naredio sam mu da igra cdm. Popusim utakmicu ni kriv ni duzan samo zato jer kanadjani jedu govna ajde dobro sto ne prate nogomet ajde dobro sto ne znaju pravila pa daj onda isprogramirajte igricu kao ljudi i nemojte mi stavljati bugove koje nisam vidio u niti jednoj fifi i pesu prije.
Ne znam zasto ti se to dogada, ali meni se nikad od kad igram ovo nije dogodilo. Pocetnu formaciju ne diram uopce, sve namjestim prije tekme u tactic screenu. Jer cim zamijesni pozicije igracima u balanced taktici... sve ostalo se promijeni.
Kako se zaustavljaju slobodnjaci kada posaljes jednog igraca da trci pa onda posaljes drugog igraca da trci i onda dodas nekome od njih dvojice. Ja posaljem jednog igraca za prvim i onda posaljem drugog igraca za drugim ali protivnik svaki put doda igracu sa kojim ja ne upravljam i onda kada ja prebacim na tog igraca vec je kasno jer je ovaj opalio iz prve i zabio gol. Pitam jer sudac stalno dudla kurac ronaldu i 4 ikone dobivaju prekrsaje za nikakav kontakt. Evo zadnji primjer protivnik posalje loptu na trokut ali ja sam to vec predvidio i trcim 2 sec prije i imam prednost do lopte i onda se debil protivnik zaleti u mog obranbenog i ne moze proci i sudac svirra prekrsaj a ja nista nisam krivo napravio. Dok sa druge strane mene mali kante non stop tlaci stalno mi tuce igrace a sudac nista ne reagira. Trebaju staviti da mozes zviznut suca sakom pa neka imam 5,6 utakmica suspenzije sa tim igracem jer znam da je vrijedilo prebit ga kao macku kad vec dopusta da se mene mlati.
Igram tekmu i klasika, ko da trce po blatu mamu im jebem. I mucim se ja s aubameyangom trcat kad ga isturim samog, al jebes me, mene benatia dostize ko nikog. Skidam sve svece s neba ovim kanadanima, al barem da odigram do kraja tu tekmu barem za tih faking 700 coinsa i nesto rivals pointsa. Al kad mi kdb promasi jebeno prazni gol kad se mi jednom u 6000 blokova lopta odbije natrag i kad mi jebeni 87 finishing auba pogodi dvije precke iz doslovno 5-5.5m i onda nakon te precke dobijem neku polukontru u kojoj ghuenduzi pokusava presjeci loptu s rukom umjesto s nogom i u kojoj hazard, jebeni hazard, nadvisi van dijka. A ovaj De gea u barem 40% 1na1 sansi u kojima ga posaljem van uopce ne reagira. Samo trci i nakon sto ga lopta prode se zaustavi. Pa ko tu koga jebe? Sta su napravili od ove igre, da im bar uzmu sve licence ko i za onu komediju sta su napravili od star warsa, nitko jebeno sretniji od mene.
Ja sam shebo sve sto se shebat da.
nemam para sve sam potrosio coinse na packove, dobio nista nisam, prodao nista nisam isao sam trejdat tj radit gold upgrade tamo sam dobio goli racku..
Jednom sam dobio Ramosa i nadao sam se da ce me jos posrat.
Uglavnom krecem s sugavom ekipom za drugu nemam mislim nije sugava ali eto...
ovo mi je ingame taktika naravno da pocetna izgleda drugacije radi chema..
ako dodem do gold 3 biti cu presretan... cilj mi je elite 1
uglavnom osjecam se posrano prije pocetka ove vikend lige po prvi puta...
Planiram uzet if dembelea i if modrica da ih ubacim umjesto obicnih kartica.
Kolika je razlika izmedju if i obicne godl kartice?