FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.013.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 19

Gundogan je H/M a firmino H/H... Pa je tehnicki normalno da Gundogan koji manje sudjeluje u obrani bude prije u trku naprijed od Firmina koji ide gore dolje. Stavi firminu stay forward i to je to. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Jučer gledao da uzmem Pogbu i stavim da mi traži sa maksimalnom cijenom 390k coinsa jer su se oko tog iznosa kretale cijene.

Izbaci mi jednu karticu.

Plava kartica - ja gledam koji kurac kad sam tražio običnu gold - znam da su plave skuplje???!!!!

Pogledam cijenu - 58k coinsa - WTF??!!!!

Na prvi mah sam bio malo zbuki i tako gledam 2-3 sekunde u karticu k'o idiot i onda mi dođe iz guzice u glavu da bih ju mogao i kupiti :)

Stisnem buy now, al kurac - ode jebala majku svoju.

Znači, netko je bio ili jako ljut pa ga je discardao ili se gadno zajeb'o.

U svakom slučaju ondaj papak koji mi ju je zgrabio ispred nosa je profitirao cca 500k coinsa - jebo sam mu mamu sretnu :)

EDIT:

Evo i fotka... nije 58k, zajebo sam se, otišo je za 60k :)

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2019 17:11 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
mirkossam kaže...

U kojoj sezoni igrate koliki vam je skill

Trenutno sam u 3 div, 2000 i kusur onih pointsa.

13 godina
FIFA 19

Ronaldo, Higuain, Aguero... Cudo totw. Pack weight bude tesko govno vec vidim 🤣 Al bi Ronaldo ko supersub uletio cudo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ronaldo, Higuain, Aguero... Cudo totw. Pack weight bude tesko govno vec vidim 🤣 Al bi Ronaldo ko supersub uletio cudo. 

Ne bi ti smetalo što bi ti bio na 5 che kao Ibro?

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Evo odlucio ja malo grindat dns fifu da dobijem rank 1 u rivalsima i uzmem 75k coinsa sutra. Izdrzao sam tocno pak do 64min prve tekme. Neigrivo govno, tocno ono sta sam prije pricao da moram stalno nekome dat guz na izvolite, bilo pobjeda ili zguba. Lik je imao icona na izvoz i morao je pobjediti po svaku cijenu. Prvo gol stoji onaj mali spanjolac, butanegro ili sta je vec, fino pokraj sancheza u mojih 16 i ubaci stoichkov i naravno da malog ne jebe sto je metar i zilet i preskoci sancheza i zabije iznad de geja po sredini gola. Mislim si ajde dobro op sranje idemo dalje. Ispromasim ja 3 sanse samo bog i ovaj high end "developer" iz Vancouvera znaju kako da bi u sljedecoj akciji lopra prosla na 2 cm od sanchezove noge on ne trza i evo opet malog spanjolca u situaciji. Posaljem ja ovo skupo sranje na golu na njega i napuca on u golmana i kao sto svaka moja lopta ide redovito ili u korner ili u kontru, njemu se fino odbije pola metra udesno taman na sut, dok se moj golman i branic nalaze u ljubavnom klincu. Tu sam na rezultatu 2:1 i mislim si eh jebiga staje tu je, kad ono evo meni mog manea trci decko s hawk chemom 1na1 negdje par metara dalje od centra sam ostao sam jer lik ima high press i boli ga ona svar di je obrana i sta radi. Uglavnom trci mane, a za njim cambell, e kako je bio lik brz, jamcim vam da je rasirio ruke bi poletio sto posto. Cudim se ja sta ima za chem da mu boosta speed za 40 da dostize manea na 99, ali dobro nis novo. I tako trci mane i ovaj vrag probija zvucni zid za mnom i vidim frajer salje van golmana, reko evo amatera bolje mu je da me pusti u 16 i da proba tih 50:50 kolko su mrtve 1na1 sanse, i tako ja sacekam gospodski da golman izađe van 16 da se i on ne lansira na lobanu loptu ko iron man, jer nikad neznas s kim imas posla. I tad u toj sekundi kad je golman izasao van 16 punim ja lob, okrecem analog ka sredini gola, da ne dode do zabune da ocu nes komplicirat, samo najobicniji lob. Vidi vraga lob prosao pokraj gola. Tu mi je bilo sve jasno, povezao sam analoge s gumicom da me ne izbaci i nek se decko sam igra do kraja utakmice jer i tako i onako ishod se znao vec prije tekme igrao ja ili ne.

A jos ne kuzim ovu obranu. Da njegovi igraci prekidaju animacije samo da mi izbiju loptu, dok moj obavi fino cijelu animaciju makar mi je vec ovaj agilni spider-man davno oteo loptu. Isto mi nije jasno kako mi njegov AI uzme loptu s leđa kad trcim 1na1 na gol, dok se ja redovito mucim s njegovim leđima u identicnoj situaciji, jer se moj zaljepi za njegova leđa i nema tu mrdanja. Ako ocu mogu mu trcat u leđa do gola da se ne veli da nisam nit probao.

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Eto ja dns dosao u diviziju 2 i sto je najsmijesnije zadnjih 120 bodova sam uzeo sa ovom momcadi. Sumnjam da cu se zadrzati dugo u diviziji 2 jer u trojci su svi imali bolju momcad od mene i to znatno nisam tamo susreo niti jednog koji je imao losije igrace od mene. Jedino je moj Sjeva na njihovoj razini dok ostali zaostaju jer Son i lucas se ne mogu mjeriti protiv Ronalda, Neymara, Mbappea, Besta, Ronaldinha itd... Nitko ni ne igra tamo sa nijemcima radi objektiva samo ja jer eto to mi je jedini nacin da dobijem 85 igraca a sigurno ce mi biti potreban za buduce sbc-e.

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel netko još osjeća nerazmjer  rivalsa i Futchampsa? Recimo, od početka igre nisam probio granicu 4. divizije, dok u vikend ligi još nisam bio van golfa, od početka fakin igre. Gledam po redditu ima igrača iz 3, 2 divizije koji se muče da uhvate gold. Pa kako, ajd kako?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

"ANTE REBIĆ postavio je rekord Bundeslige nakon što je izmjereno da je u jednom trenutku utakmice trčao brzinom od 35,11 km/h"

Zato i ima pace 85. Zna EA tko obara rekorde u brzinskom trčanju po njemačkim pašnjacima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ne bi ti smetalo što bi ti bio na 5 che kao Ibro?

Nebi jer bi bio dzabe 😉

12 godina
movie kaže...

"ANTE REBIĆ postavio je rekord Bundeslige nakon što je izmjereno da je u jednom trenutku utakmice trčao brzinom od 35,11 km/h"

Zato i ima pace 85. Zna EA tko obara rekorde u brzinskom trčanju po njemačkim pašnjacima.

Kad se sjetim kad su perisicu stalno stavljali prije pace 80 a kad god sam gledao kad igra nitko ga nije mogao stici koliko je brz cak ni onaj walker na svjetskom. Dosta igraca nema statse koji odgovaraju njihovim sposobnostima bas se vidi da kanadjani ne prate nogomet

13 godina
FIFA 19

UEL kartica mu ima 91 sprint speed. Obicna 87. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Uložio sam 100k u 83 rated kartice nadajući se da će izbacit ubrzo neki TOTW SBC. Prošli put kad su izbacili takve SBC-ove najjeftinije 83 rated kartice su se kretale oko 2,5-3k. Ovo mi je prvi put da se ovako glupiram po marketu.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Nakon one odlicne igre Apex legends ja idem palit ovo smece usrano sa djecurlijom glitchavom. Tekma, vidim da je neki usrani klinac cim se gleda svaki replay. Zabija mi dva gola iz nicega... dok ja sa druge strane vodim bitku sa njegovih 9 igraca u 16m. doslovno sam brojal, ima ih 9 komada plus golman. Reko dobro, nabijat cu po golu, pa iz kornera arnautovicem probat nest. Ma nema sanse.... njegov golman sve vadi. Njegov korner, Grizman nadskade Nestu i posprema. Sve mi je jasno bilo. Ne znam zasto sam nakon toliko super smirene igre presao na ovo smece.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Evo, svaku današnju tekmu sam dobio jedan ovakav gol? Zašto ja ne mogu zabiti takav? Iz ničega padne gol. Prvo toliko otpjevani guendouzi ne može izbiti jednostavnu loptu već je promaši, pa zatim lopta pogodi stopera sancheza od kojeg se odbija kao od zida, pa se odbija od jednog njegovog igrača dok konačno sljedeći njegov igrač iz nevjerojatnog okreta zabija gol? Toliko bizarnosti u jednog golu stvarno te tjera da sve steraš u 3pm. Kužim da se sranja događaju u životu, ali događaju se rijetko. U ovoj igri ovakva sranja su pravilo kako zabiti gol. Kada će shvatiti da ovo ljude iritira. Nisam sretan niti kada popijem ovakav gol niti kada ga zabijem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Prelazim u 4222 i totalni nogomet. Pa nek sisaju kitu i ja i oni. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo, svaku današnju tekmu sam dobio jedan ovakav gol? Zašto ja ne mogu zabiti takav? Iz ničega padne gol. Prvo toliko otpjevani guendouzi ne može izbiti jednostavnu loptu već je promaši, pa zatim lopta pogodi stopera sancheza od kojeg se odbija kao od zida, pa se odbija od jednog njegovog igrača dok konačno sljedeći njegov igrač iz nevjerojatnog okreta zabija gol? Toliko bizarnosti u jednog golu stvarno te tjera da sve steraš u 3pm. Kužim da se sranja događaju u životu, ali događaju se rijetko. U ovoj igri ovakva sranja su pravilo kako zabiti gol. Kada će shvatiti da ovo ljude iritira. Nisam sretan niti kada popijem ovakav gol niti kada ga zabijem.

Upravo sam dosao da to pitam. Koja je fora, sta se treba uradit da se lopta tako penje u raslje. Pusim na takve golove, a ja nemogu 1na1 zabiti gol da ne ispisam krv. Koje picke materine opet, jebem ja sam sebe ako oni ne drkaju po toj igri i bez da nam daju do znanja da je update u pitanju.

17 godina
cicek kaže...

Upravo sam dosao da to pitam. Koja je fora, sta se treba uradit da se lopta tako penje u raslje. Pusim na takve golove, a ja nemogu 1na1 zabiti gol da ne ispisam krv. Koje picke materine opet, jebem ja sam sebe ako oni ne drkaju po toj igri i bez da nam daju do znanja da je update u pitanju.

Gol u ovoj priči najmanje je bitan i on me kao takav ne interesira. On je posljedica niza nesretnih ili nespretnih okolnosti. Igrač mi prvo ne izbije čistu loptu već je promaši, pa lopta pogodi mog igrača, pa se odbije protivniku koji puca, pa pogodi svog igrača, pa mu se opet vrati i konačno zabija. Možeš probati držati R1 i odmjereno stisnuti pucanje. To je lopta koja ide od golmana visoko ovisno koliko držiš pucanje.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Gol u ovoj priči najmanje je bitan i on me kao takav ne interesira. On je posljedica niza nesretnih ili nespretnih okolnosti. Igrač mi prvo ne izbije čistu loptu već je promaši, pa lopta pogodi mog igrača, pa se odbije protivniku koji puca, pa pogodi svog igrača, pa mu se opet vrati i konačno zabija. Možeš probati držati R1 i odmjereno stisnuti pucanje. To je lopta koja ide od golmana visoko ovisno koliko držiš pucanje.

Nemam ja vremena odmjeravati kad se zalete na mene iz svih strana ko copor gladnih vukova. 

Ovo s odbijancima mi se dogada konstantno. Svaki put kad stisnem standing tackle ocekujem fliper pa sta bude bice. 

13 godina
FIFA 19

Je naporan Ibrahimovic. Vec dugo nisam vidio kompletnijeg igraca u FIFAi. covjek je doslovno ST, CAM, CDM... no brzo splasne kad mu ode stamina... al opet, ako uspije proc u par navrata, to je gajba zicer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Znači ovo je za popizditi. Kod svakog auta dođu dva moja igrača i zalijepe se za protivnika i kako da im ja dodam? Zovem, molim, šetam aut linijom ali uzalud. Pa jebem mu mater i logici valjda bi obrambeni trebali trčati za mojim igračima a ne obrnuto. Pola golova dobijem iz svog auta jer nemam kome dodati ili dodam krivo ili kada i dodam lopta se od mog igrača odbije kao od zida. Već se bojim izvoditi aut i posljedica tog auta.Koliko puta hoću dodati lijevo a igrač doda desno protivniku u noge. Ili je igra sjebana ili sam ja sjeban pa nešto krivo radim?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Ubi me ova druga divizija vrtim se stalno oko 2200 bodova, jedva sam dobio onog demirbaya ili kako se vec zove. Doslovno mi fali 5,6 milijuna coinsa da bi bio izjednacen sa njima. Tamo je standard da se ima Ronaldo, 4 ikone i 1 toty igrac svi imaju takve igrace osim mene ja ne mogu vjerovati da me ne moze spojiti sa nekim igracem koji ima normalni tim. .Ja da bi njima uzeo loptu moram vrsiti pritisak sa 3 igraca jer svaki put kad uzmem loptu njima se zbog visokog driblinga lopta vraca u noge i tu se vracam na pocetak i onda kad ga stisnem sa trojicom onda se lopta nekako izodbija smotano i dodje meni. Nagledao sam se toliko glupih golova protivnici su meni zabijali a i ja njima. Cak sam u dvije tekme skuzio da me igrica gura jer moj Neuer je dobio neke super moci i poceo braniti nemoguce. Prije sam uvijek mislio da sto tim ima veci rating da ce im sudac sve vise popustat i tu teoriju sada mogu potvrditi jer mesari tipa kante, campbell, petit, guillit i viera unistavaju moje igrace svaki njihov start je pregrub i uvijek me prvo poberu po nogama a onda po lopti i sudac zmiri na sve to nista ne svira dok kad ja pipnem njegovog ovaj odmah sudi prekrsaj. Zadnju utakmicu dobio sam 3 prekrsaja za redom a ja nemam pojma sta sam napravio jer sam im uzimao loptu bez kontakta da bi mi na kraju iz tog treceg slobodnjaka zabili gol. 

Sutra su nagrade i ovaj totw Ronaldo mi vise nije zelja vec potreba jer se trebam izjednaciti po igracima sa protivnicima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Ubi me ova druga divizija vrtim se stalno oko 2200 bodova, jedva sam dobio onog demirbaya ili kako se vec zove. Doslovno mi fali 5,6 milijuna coinsa da bi bio izjednacen sa njima. Tamo je standard da se ima Ronaldo, 4 ikone i 1 toty igrac svi imaju takve igrace osim mene ja ne mogu vjerovati da me ne moze spojiti sa nekim igracem koji ima normalni tim. .Ja da bi njima uzeo loptu moram vrsiti pritisak sa 3 igraca jer svaki put kad uzmem loptu njima se zbog visokog driblinga lopta vraca u noge i tu se vracam na pocetak i onda kad ga stisnem sa trojicom onda se lopta nekako izodbija smotano i dodje meni. Nagledao sam se toliko glupih golova protivnici su meni zabijali a i ja njima. Cak sam u dvije tekme skuzio da me igrica gura jer moj Neuer je dobio neke super moci i poceo braniti nemoguce. Prije sam uvijek mislio da sto tim ima veci rating da ce im sudac sve vise popustat i tu teoriju sada mogu potvrditi jer mesari tipa kante, campbell, petit, guillit i viera unistavaju moje igrace svaki njihov start je pregrub i uvijek me prvo poberu po nogama a onda po lopti i sudac zmiri na sve to nista ne svira dok kad ja pipnem njegovog ovaj odmah sudi prekrsaj. Zadnju utakmicu dobio sam 3 prekrsaja za redom a ja nemam pojma sta sam napravio jer sam im uzimao loptu bez kontakta da bi mi na kraju iz tog treceg slobodnjaka zabili gol. 

Sutra su nagrade i ovaj totw Ronaldo mi vise nije zelja vec potreba jer se trebam izjednaciti po igracima sa protivnicima.

Sretno!

12 godina
FIFA 19

Ne znam zasto toliko uzivam gledat ljude kako zivcane kad igraju kad i ja sam zivcanim hahahahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Ja nisam naletio na ''normalnu'' ekipu vec jako dugo. MIslim, ima smisla da nisam. Igra je vani vec pola godine, vecina igraca je djecurlija sa viskom vremena i samo spanaju. Pa ja koji imam relativno neke obaveze sam doso do 700 tekmi, di nebi neko ko ne radi ama bas nista u zivotu. Ulozis eure, ulozis vrijeme i imas ekipu. 

Meni je vise zao kaj je imat ikonu u ekipi normalna stvar... dok je TOTY nesto sasvim drugo, rijetko, skupo... umjesto da je obrnuto, al jbg. 

Nazalost ovaj patch nam je donio korak naprijed i korak i pol nazad. Jer nerfom finessa su izvadili ove drop back debile gdje je jos gore. AI defending treba smanjit za jedno 35-40% i staviti 1v1 na barem 50-50. Onda da ima nekog smisla doc pred golmana kad ga totalno razigras. Uz sve to, potpuno onemogucit pomicanje golmana, jer je to debilizam epskih razmjera. 

Ja takoder sutra ciljam Ronalda, doslovno mi nista drugo ne treba. Osim jos jedne ikone da ga pospajam :D :D 

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Upravo mi je izletio de gea u small rare players paketicu. Jos jednom sutra ujutro nesto slicno i seva ce obuci dres. Vidio je valjda neki indijac da me jebu redom svi, pa odlucio smjestiti de geu da me malo stimuliraju s coinsima. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 19

Ljudi jel tko kupovao coinse za fifu? Frend uzeo sebi i za sada nije dobio ban. Ja se ne usudim, jer bi si odeezao k da me benaju

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
streamg kaže...

Ljudi jel tko kupovao coinse za fifu? Frend uzeo sebi i za sada nije dobio ban. Ja se ne usudim, jer bi si odeezao k da me benaju

Ne, ne i ne... ne kupuj coinse.

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Znači ja ne vjerujem. Treci put za redom u tradeable nagradama rivalsa. Sva tri puta u rare player packu

3 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Ja ga ne mogu kupit, kamoli dobit. Super ti dan počeo 👍🏻
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice