FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 18

Kako je ovo mogao biti odlican pas u prazan prostor, sta moj Valensia radi? Ovo u rl nikad ne bi proslo a u fifi malo malo nzm kako se braniti protiv takvih lopti. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
SimeKZ kaže...

Hebo mene pas ako se ti nebi preporodio da uzmes PS4 i da igras na njemu. Uvijek je PC verzija bila šitnija od PS verzije. 

Ma nemam pojma, bog zna kako bi tamo prolazio.

Složio sam si dvije super ekipe ali igraju toplo hladno non stop, ne mogu spojiti 3 pobjede nikako.

Uzeo sam plavog oblaka i busqeta, u zamjenu sam dao plavog Lopez i dobio Vardy-a. Tako da sada imam 3 plave kartice.

Probati ću još sutra osvojiti callejona pa nek stoji, možda ga ubacim u nešto..

13 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...

Hebo mene pas ako se ti nebi preporodio da uzmes PS4 i da igras na njemu. Uvijek je PC verzija bila šitnija od PS verzije. 

Ma nemam pojma, bog zna kako bi tamo prolazio.

Složio sam si dvije super ekipe ali igraju toplo hladno non stop, ne mogu spojiti 3 pobjede nikako.

Uzeo sam plavog oblaka i busqeta, u zamjenu sam dao plavog Lopez i dobio Vardy-a. Tako da sada imam 3 plave kartice.

Probati ću još sutra osvojiti callejona pa nek stoji, možda ga ubacim u nešto..

Da sam na tvom mjstu sve bi to rasprodo i slozil jednu opaku ekipu. Samo je steta kaj je skoro trecina untradable. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Pa zato niti ne mislim prodavati. Ove godine mi se uz bpl potrefilo da sam dobio u pakovima untradeble španjolce, dok sam prošle godine imao Nijemce više manje sve, Neuer, robben, lewa, sve sam to dobio a nisam mogao prodati.. 

Probat ću zgurati koliki ide, ovu Fifu igram najmanje od svih. Imam nekih 200tinjak sati tako da bolje od ovog niti ne možeš imati.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Osvojen draft i najbolje rejtovan igrac. U zivotu svom ne bih kupio pointse a ni pekove od koinsa. Bruka i sramota, ne mogu vratiti ni svojih 15k ulozenih. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

85min gubim 1-0 u finalu idem sam na golmana pucam i u istom trenutku me krsi protivnicki igrac lopta ulazi u gol ali ne i za sudca frajer mi svira penal protivnik mi logicno obrani penal i fino popusim utakmicu. Hvala strganoj igrici sto mi je ukrala gol. A direktoru EA zelim da zavrsi kao prosjak jer nista vise od jada i bijede nije ni zasluzio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Zadnja tri dana u potrazi sam za fantinim i coca cola dresom. Fantin još nisam vidio na marketu a coca colin sam vidio i uzeo. No onda sam skužio da ima čak 7 verzija coca cola dresa. Uspio sam ih svih 7 označiti i pratiti jer su rijetki na marketu. Uglavnom u ova tri dana sam uzeo na coca cola dresu nešto preko 100k coinsa. Neke verzije idu bez beda po 5k consa a niti jedna ne ide ispod 3k coinsa. Kao i u svemu, ima igrača koji ne pogledaju pa stave dres za 200 coinsa a nemali je broj onih koji ga stave za 1000 pa do 2000 coinsa što mi još uvijek garantira dobru zaradu. Eto, na glupim dresovima ove godine sam više zaradio nego na igračima. Doduše, ove godine nisam niti trećinu vremena proveo na marketu kao prijašnjih godina a ovo praćenje označenih dresova ne zahtijeva nikakav trud. U prolazu ih samo sve prevrtim i pokupujem jeftine a ostale bidam u startu koliko maksimalno mislim za njih platiti i to je to. Što uleti, uleti. Jednostavno se ne može na njima ostati u minusu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Mislio sam da je patka, ali ipak nije.

Dobivamo besplatnu ekspanziju za FIFU 18.

FREE 2018 FIFA WORLD CUP RUSSIA UPDATE COMING MAY 29

Bas me zanima kako ce/su rijesili problem sa licencama...... konkretno se odnosi na nasu reprezentaciju.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2018 15:37 (lovac82).
17 godina
lovac82 kaže...

Bas me zanima kako ce/su rijesili problem sa licencama...... konkretno se odnosi na nasu reprezentaciju.

Izgleda da je EA sports dobio licencu za svjetsko nogometno prvenstvo a samim time automatski su dobili i sve repke koje su na svjetskom prvenstvu. U tom slučaju Hrvatsku repku mogu koristiti samo u okviru svjetskog prvenstva. S time Hrvatska nema ništa pošto oni dobijaju licencu od krovne nogometne organizacije. No nemaju pravo koristiti Hrvatsku repku unutar igre u drugim modovima pošto nemaju ugovor s našim savezom. To je stara priča o želji našeg saveza da izmuzu više novca na ime licence na što EA nije pristao. Zna se koliko pojedini savezi mogu dobiti na ime licenci i ne plaćaju niti lipe više. S druge strane neke repke same plaćaju EA sportsu kako bi se našle u igri jer u tome vide promociju nogometa u svojoj zemlji kao i samu promociju svoje repke. Tu mislim na ove bogate saveze iz arapskog svijeta.

Iz ovog linka je vidljivo da ne bi trebalo biti problema niti s jednom repkom koja se kvalificirala na svjetsko prvenstvo. U svakom slučaju vidjet ćemo uskoro. Do sada niti jednom nisu imali licencu za Hrvatsku repku a svaki put je bila u dodatku za svjetsko prvenstvo ako se ne varam.

https://www.easports.com/fifa/2018-fifa-world-cup-update?utm_campaign=fifa18_hd_ww_ic_soco_yt_wc-features-ytd-300418&utm_source=youtube&utm_medium=social&cid=46235&ts=1525187445921

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2018 17:19 (movie).
13 godina
FIFA 18

Taman popodne riješim Akinfenvu i samo jedno ime mi se vrtilo u mislima dok sam otvarao pack i to ime izađe :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Ne igram tjedan dana, vratim se na par tekmi i iz prvog pokušaja uzmem ovog Callejona.  

Sad moram mijenjat formaciju 

1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Taman popodne riješim Akinfenvu i samo jedno ime mi se vrtilo u mislima dok sam otvarao pack i to ime izađe :)

Ja sam ovdje valjda jedini koji do plave kartice može doći samo ako je kupi na marketu. Večeras sam natukao na debilnim coca cola dresovima još 50k coinsa. Već mi je slabo od stalnog prematanja dresova na marketu. Imam ih na marketu još oko 20 i neću se više niti s tim zajebavati kada preostale prodam. Imam za kupiti 5/6 tots engleza i gotovo. Dosta mi....

14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Probao sam danas rijesit tog Akinfenvu ali bokte koji napor s tim brončanim papcima pokušat zabit kad su mi sve protivničke ekipe u SB 83-84 sa bronze benchevima... Dao jedva 3 gola u dve tekme i odustao, stavio sam onog 84 španjolca unutra i otvorio 88 Gayu. Čini se neloš, zamijenit će izgleda 85 F.Luisa koji mi je do sad bio super. Dva TOTS sbc-a, dva španjolca. Kad sam opet vidio njihovu zastavu već sam se usro da će opet Busquets uletit :p

12 godina
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Ja sam ovdje valjda jedini koji do plave kartice može doći samo ako je kupi na marketu. Večeras sam natukao na debilnim coca cola dresovima još 50k coinsa. Već mi je slabo od stalnog prematanja dresova na marketu. Imam ih na marketu još oko 20 i neću se više niti s tim zajebavati kada preostale prodam. Imam za kupiti 5/6 tots engleza i gotovo. Dosta mi....

Budemo vidjeli u petak hoces li ti jedini biti ovdje nesretan ja sam sacuvao 30 paketica i samo cekam tots engleze ako me tad ne posere nikad nece.

17 godina
The_K kaže...

Budemo vidjeli u petak hoces li ti jedini biti ovdje nesretan ja sam sacuvao 30 paketica i samo cekam tots engleze ako me tad ne posere nikad nece.

Ja sam skupio 15 packova. Dobio sam najlošiju baby iconu, dobio sam najlošijeg community totsa a dobit ću i karinu iz ovih packova. Ako nešto hoću, morat ću si kupiti.

9 godina
neaktivan
Imam jos 3 gola da dam za Akinfenwu,ono nije proff. tezina vec nesto mnogo jace. Jedva sam dao i ovih 8.
Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ni ja od fife 16 nisam dobio igraca vrednijeg od 70k a da ne spominjem da sam igrao gotovo stalno wl i bio gold. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Taj trpa ko lud. brijem da sam dao 10 golova u 3 tekme sa njim.

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Uuu, novi TOTS u Daily Knockoutu. Možda uleti što u SBC od njega i Akinfenve 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

tko?

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Jos 2 gola za Akin... Ovo mi je najgora nocna mora u svim fifama do sad .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
blowfish_cro kaže...

tko?

Hoilett 82

Nema čak ni loše statse, ali kad je iz Campionshipa...

12 godina
goust78 kaže...

Napucaj si statse onim treninzima puno lakse ces zabit gol.

15 godina
FIFA 18

Stavio Callejona u Community SBC i iskoči Pique.

Dobro će se uklopiti sa De Geom i Azpilicuetom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...
goust78 kaže...

Napucaj si statse onim treninzima puno lakse ces zabit gol.

Uzeo  sam MCNulty za 20 k ,sa njim nekako ide ! :)

17 godina
FIFA 18

Interesantno, Džeko za dva gola dobija novu IF karticu a Messi za tri gola karinu baš kao i suarez za tri asistencije. TOTW ovaj tjedan bezveze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Interesantno, Džeko za dva gola dobija novu IF karticu a Messi za tri gola karinu baš kao i suarez za tri asistencije. TOTW ovaj tjedan bezveze.

TOTS dolazi i ne smiju pumpat ocjene igracima. Sve je vec odredeno za TOTS i sad izbacit 96-97 IF Messia nema smisla. TOTW je tesko smece, to se slazem.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
17 godina
SimeKZ kaže...

TOTS dolazi i ne smiju pumpat ocjene igracima. Sve je vec odredeno za TOTS i sad izbacit 96-97 IF Messia nema smisla. TOTW je tesko smece, to se slazem.

Sve je to meni jasno ali mogao je bar suarez ući. On ima ocjenu manje od messia. Što će napraviti sljedeći tjedan ako messi zabije? Zar sada više do kraja igre dobri igrači neće ulaziti u totw? Kužim da nema engleza jer će u petak biti u totsu. Možda budu i španjolci? Onda mogu popušiti ovakav totw

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Sve je to meni jasno ali mogao je bar suarez ući. On ima ocjenu manje od messia. Što će napraviti sljedeći tjedan ako messi zabije? Zar sada više do kraja igre dobri igrači neće ulaziti u totw? Kužim da nema engleza jer će u petak biti u totsu. Možda budu i španjolci? Onda mogu popušiti ovakav totw

Sve ti movie dobro pricas, al sad zamisli da izade Suarez 96. Znaci da u TOTSU mora bit najmanje 98. Kuzis kaj hocu rec', pola premier lige bi bilo 99 :D Ocito to zele izbjec. 

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Složim 82 rating ekipu i dobijem nekog plavog iz saudijske Arabije, LB 85.

Dam ga u zamjenu i dobijem Lemara 91. Bože kakva kartica, šteta što je u Francuskoj ligi..

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice