FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.077.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 18

Ja bas gledam ove tipove sto ih dobijem u online mecevima znaci 95% njih su supcine teske, provokatori itd.

1 od 10 bude ok decko koji ne provocira, znaci one provokativne proslave gola, gledanje svakog gola do kraja pa kad se pojavi gleda i igraca koji je postigao gol itd.

E pa, odlucio sam i ja da budem supak . Zar nije dovoljno sto je sama igra frustrirajuca i nerealna da ti digne pritisak na max jos i ovi talibani provociraju. ja nikad ne gledam ni usporeni snimak ni nista i onda posle par primljenih golova kad vidim sta drugi rade onda kazem sebi pa sto sam ja ok lik, budi i ti djubre bre!

Provokator.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
ruya kaže...

Ja bas gledam ove tipove sto ih dobijem u online mecevima znaci 95% njih su supcine teske, provokatori itd.

1 od 10 bude ok decko koji ne provocira, znaci one provokativne proslave gola, gledanje svakog gola do kraja pa kad se pojavi gleda i igraca koji je postigao gol itd.

E pa, odlucio sam i ja da budem supak . Zar nije dovoljno sto je sama igra frustrirajuca i nerealna da ti digne pritisak na max jos i ovi talibani provociraju. ja nikad ne gledam ni usporeni snimak ni nista i onda posle par primljenih golova kad vidim sta drugi rade onda kazem sebi pa sto sam ja ok lik, budi i ti djubre bre!

Provokator.

Meni je to najgore od svega. Još kao osoba vrlo lako planem, pa onda kad mi zabije gol i počne s tim preseravanjem, ili kad na 2 razlike za njega počne s nekim podcjenjivanjem, driblanjem i slično... doslovno popizdim. Znam da to i žele, ali ne mogu se suzdržat.

Ja to radim samo kad meni netko to radi namjerno, inače uvijek skippam odmah i igram napadački do kraja, nema dodavanja otraga i slično. Možda malo sigurnije, ali korektno.

10 godina
blowfish_cro kaže...
ruya kaže...

Provokator.

Meni je to najgore od svega. Još kao osoba vrlo lako planem, pa onda kad mi zabije gol i počne s tim preseravanjem, ili kad na 2 razlike za njega počne s nekim podcjenjivanjem, driblanjem i slično... doslovno popizdim. Znam da to i žele, ali ne mogu se suzdržat.

Ja to radim samo kad meni netko to radi namjerno, inače uvijek skippam odmah i igram napadački do kraja, nema dodavanja otraga i slično. Možda malo sigurnije, ali korektno.

Pa bas to, ma brate uvek sam bio korektan protivnik ali ne vredi. Jer kazem ti od 10 igraca jedan je mozda ok igrac... Tako da cu i ja da budem sad djubre ko ih 'ebe! Ima sve da gledam dok god mogu.

17 godina
soft kaže...

Ne, metoda je otvaranje brončanog paketa koji košta 400 coinsa, i stavljanje svega iz tog paketića na prodaju.

Edit: na XB neki update 1.8GB

Tih packova sam ove godine kroz dnevne zadatke dobio mali milijun. Možda je to pilo vodu prošle godine ali ovu slabo. Aj da analiziram iz svog iskustva. U tom packu od 400 coinsa dobiješ jednu rare karticu. Nikada do sada nisam dobio rare squad fitness. Uvijek nekog bezveze igrača koji nikada nije vrijedio više od 200 coinsa. Contractsi su bezvrijedni jer za 150 coinsa možeš uzeti zlatni contracts a zna se dogoditi da uhvatiš za 150 coinsa i rare zlatni contracts. Znači ovi brončani su bezvrijedni. Grbovi, stadioni i dresovi su ove godine bezvrijedni. Rijetko kojeg možeš prodati za 150 coinsa  a da ti zauzimaju tjednima mjesto na transfer listi, nema smisla.

Pojedinačni fitness isto tako teško je utopiti jer za istu cijenu kupiš zlatni. Koja budala će onda uzeti ovaj brončani? Rijetko me posralo da sam dobio nekog igrača koji vrijedi bar 500 coinsa a ove godine brončanih if gotovo da i nema u tjednim totw tako da je o njima iluzorno govoriti. Kada sve zbrojim, opet kažem iz mog iskustva to nema smisla i to je gubljenje vremena. Rađe svaki dan iz zajebancije kupiš dva fifa mobile dresa i prodaš ih i na njima uzmeš 6k coinsa a takvih dresova ima ove godine 6 komada koje ja pratim. OK, možda ja nemam sreće pa je to meni bezveze ali fakat je tako. I da, na PS4 je izašao update tešak 1.34GB. Ništa bitnog, bar ništa bitnog ne navode.

Usput, iznenađem sam novim totw ali neću se buniti što je unutra otw walker jer mi je kartici u roku par minuta porasla vrijednost od 200k coinsa. Interesantan mi je i kolašinac iako ne znam niti kako je on unutra ali neću se niti za njega buniti već ću ga uzeti jer sam i dosadašnjiom IF karticom bio prezadovoljan.

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Možda i najretardiranija stvar u igri je kaj te locka za visoku loptu u obrani. 

Znači vidim da će on prije doći do lopte, znam da će me izbacit, ali moj jednostavno samo trči prema lopti i ne pušta me da branim prostor. Debilno.

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ako je to isti update koji smo mi neki dan dobili na PC-u onda se pripremite na gledanje sažetaka utakmica jer ih se po novom ne može prekinuti.

Što se tiče ferpleja... uvijek igram pošteno dok ne primjetim nesportsko ponašanje s protivničke strane.

Dakle, ako mi ukliže par puta na sredini terena, onda mu uklizujem sljedećih 5 minuta sa svim mogućim igračima, gdje god da je lopta.

To često upali pa se likovi smire jer, priznat ćete, nije lako tako igrati čim primiš loptu znaš da ti manijak uklizava :)

Ne gledam nikad snimku gola, niti radim proslave golova dok to protivnik ne napravi.

Najnovija mi je proslava kad igrač radi sklekove :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Skilledžija kaže...

Ako je to isti update koji smo mi neki dan dobili na PC-u onda se pripremite na gledanje sažetaka utakmica jer ih se po novom ne može prekinuti.

Što se tiče ferpleja... uvijek igram pošteno dok ne primjetim nesportsko ponašanje s protivničke strane.

Dakle, ako mi ukliže par puta na sredini terena, onda mu uklizujem sljedećih 5 minuta sa svim mogućim igračima, gdje god da je lopta.

To često upali pa se likovi smire jer, priznat ćete, nije lako tako igrati čim primiš loptu znaš da ti manijak uklizava :)

Ne gledam nikad snimku gola, niti radim proslave golova dok to protivnik ne napravi.

Najnovija mi je proslava kad igrač radi sklekove :)

Tako i ja najcesce slavim kad vec slavim hahahah...

12 godina
FIFA 18

JA bi vam preporucio da ne postajete supci koji gledaju svaku snimku jer dovoljno je da jedan pocne to radit i onda on nekoga izivcira i onda taj koji je izivciran isto pocne tako i  kao neki virus se siri i svi postaju supci. Budite posteni skipajte glupe golove nemojte gledat svaku cut scenu jer u ovoj igri fali postenih igraca, supaka ima dovoljno ne trebe ih vise u igrici.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18
Nikada ne uklizujem, nikada ne gledam golove, nemam proslavu gola, samo skipam da što prije odigramo tekmu. Puno puta kada lik vidi da nisam šupak kao on i on onda prestane to raditi. Koliko god da su ljudi šupci ne slijedim njihov primjer već ih svojim želim posramiti. Rođen u Zagrebu ... Itd. band.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Proslavu gola u životu nisam aktivirao. Doslovno ne znam ni kako jer samo čekam da je preskočim. 

Ne znam da li mi se ikad u životu dogodilo da tip prestane gledat replaye jer ih ja ne gledam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2018 17:32 (blowfish_cro).

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ne znam bas uvek sam korektan u tim stvarima ali ne verujem, da li je moguce da je tolika vecina ljudi koji igraju fifu defektna da te namerno podjebavaju. Nem' reci. Tesko je ostati onda ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Igrao sam danas protiv nekog lika u drugoj diviziji i lik nije presao centar. Naravno nakon osvajanja prve divizije u sl. sezoni sam odmah ispao u drugu nakon mesec dana u prvoj nista novo, sad imam 19 bodova u drugoj i dve tekme da dodjem do 21 i da osvojim cini mi se.

Hteo sam sa ovim da kazem da sam igrao i neki dan sa mackom i da je macak za ovog lika pro igrac (ima jos dosta takvih slucajeva), a macak je kaze 5-6 divizija. Zanimljivo skroz.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2018 17:39 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Igrao sam danas protiv nekog lika u drugoj diviziji i lik nije presao centar. Naravno nakon osvajanja prve divizije u sl. sezoni sam odmah ispao u drugu nakon mesec dana u prvoj nista novo, sad imam 19 bodova u drugoj i dve tekme da dodjem do 21 i da osvojim cini mi se.

Hteo sam sa ovim da kazem da sam igrao i neki dan sa mackom i da je macak za ovog lika pro igrac (ima jos dosta takvih slucajeva), a macak je kaze 5-6 divizija. Zanimljivo skroz.

Ispao u 7. div. zadnjih 3. dana katastofa igram . :)

Odigram jednu dnevno . :)

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...

Hahahah pa kako to covece?

'ajd na casove kod mene, bas planiram igrati malo

9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

Ma gdje da igram sa tobom ,ti si pro x2 za mene .

Planiram da batalim skroz fifu ,da sam mogao nauciti do sad bih naucio .Ocigledno nije to zamene.

10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

Ma gdje da igram sa tobom ,ti si pro x2 za mene .

Planiram da batalim skroz fifu ,da sam mogao nauciti do sad bih naucio .Ocigledno nije to zamene.

Ne budi kao Italijan :P

9 godina
neaktivan
ruya kaže...

d bih naucio .Ocigledno nije to zamene.

Ne budi kao Italijan :P

Zadnja 3 dan nece nesto nikako,pasa ne mogu da spojim,doduse igram napamet stalno ,bacam u bunar ! :)

Sad ce narodna verzija Far Cry 5 pa cu da odmorim od fife !

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2018 18:08 (goust78).
12 godina
neaktivan
FIFA 18

Danas prvi put bio u finalu za kvalifikaciju u WL. 

Stalno sam igrao sa Nijemcima i kada sam izgubio 5 0 i 4 0 jednu za drugom odlučim se za promjenu.

Složim Engleze i s njima odmah u finale ali tamo se našao Okocha i Larsson.Protiv likova s ikonama je jako teško igrat(bar meni) iako sam u 1/4finalu izbacio lika koji je imao 3 ikone.

Nego mene zanima mogu li još šta poboljšat u svom timu.

Nemam sliku pa ću napisat postavu:

Ederson GK  ,Kolašinac(Young)LB ,Bailly CB,Otamendi(Rudiger)CB,Walker (Bellerin)RB ,Sane(Martial)LM ,Fernandinho CDM ,Gundogan (Bakayoko)CDM ,Willian(Walcott)RM,Vardy(Jesus) ST.

Igrači u zagradama su koje kombiniram i sve su gold kartice imam 50ak k coinsa tako da za IF nema šanse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Kako nema sanse ? IF Young 81, IF Arnautovic 86 ( cijena mu masno dropala )

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako nema sanse ? IF Young 81, IF Arnautovic 86 ( cijena mu masno dropala )

Ja sam prodao if Arnautovica ,jednostavno mi se nije vidio u timu kao i if Alessandrini.Alessandrinija sam 3x kupovao i prodavao ,nece pa nece.Ljudi se kunu u njega ..

Kupim juce Reusa i Fut birth Schurlea pa cu da probam tako da igram pomalo ...

Izgleda da je Ruja u pravu kad ima samo osnovne kartice ali dobrih igraca tipa Messi,Grizman i sl . :)

7 godina
neaktivan
FIFA 18

ja sam jucer mjenjao cijeli tim malo iz zabave osao s engleza na svabe.. khimic i schurle (st) mi se pokazali kao najbolji... schurle 83 ne znam jesam igrao s boljim igracem znaci ima sutinu samo tako jako brz stvarno za 50 k igrac top... reusa sam kupio i eto mjenjam ga posto mi se pokazao losim.. tu cu kupit 85 baily za njega kazu da je jako dobar pa da probam..comana sam isto zamjenio s yarmolenkom... koliko god da je brz oko 100k mu kartica nema dobro dodavanje i ko ptica trkacica samo trci i ne sluzi mi nicemu.. kupio njegov 82 rejting cisto za promjene on kosta oko 2.5k... 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
beli2402 kaže...

ja sam jucer mjenjao cijeli tim malo iz zabave osao s engleza na svabe.. khimic i schurle (st) mi se pokazali kao najbolji... schurle 83 ne znam jesam igrao s boljim igracem znaci ima sutinu samo tako jako brz stvarno za 50 k igrac top... reusa sam kupio i eto mjenjam ga posto mi se pokazao losim.. tu cu kupit 85 baily za njega kazu da je jako dobar pa da probam..comana sam isto zamjenio s yarmolenkom... koliko god da je brz oko 100k mu kartica nema dobro dodavanje i ko ptica trkacica samo trci i ne sluzi mi nicemu.. kupio njegov 82 rejting cisto za promjene on kosta oko 2.5k... 

Dodje mi da prodam sve i uzmem Messia . :)Nikad nisam imao istog . :)

Trenutni tim,da znam da igram sa ovim bih mogao da se nosim sa svakim . :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2018 8:57 (goust78).
7 godina
neaktivan
FIFA 18

slazem se hahaha 

a sto je najgore zasto ne pa to je samo igra treba probat hahahaha

eto me iznaci iz futa neki service pise zavrsila mi tekma taman pobjedim s crvenim i sad ce mi pisat 0:3 ali ce uredno zapamtit crveni karton 

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

ja se ovoj schurle kartici divim... jedino ko 75 minute izgubi snagu ali do tad je bolji od 90 posto napadaca hahahahah

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
beli2402 kaže...

ja se ovoj schurle kartici divim... jedino ko 75 minute izgubi snagu ali do tad je bolji od 90 posto napadaca hahahahah

Cudi me kako je Messi oko 500 k ?! :)

7 godina
neaktivan
FIFA 18

ja cu si ga kupit kad son kartica poraste hahaahahahhahaa

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mislio sam takodje prodati Sona 86 ali sam opet kratak! Hahaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Najebao sam ako Marquee sljdeći tjedan ne bude Manchester derby 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

da li netko ima ideju tko bi mogao biti next week na marquee matchups?

07.04.2018.

Man City - Man Utd

Everton - Liverpool

08.04.2018.

Real Madrid - Atletico Madrid

Nastavno na iskustvo od ovog ponedjeljka kad su cijene talijanima iz juventusa drastično skočile. A isto tako i francuzima razmisljam da ovaj tjedan/vikend kupim dosta igrača iz ovih klubova ako će biti popularne cijene...

Ima li to smisla?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Najebao sam ako Marquee sljdeći tjedan ne bude Manchester derby 

baš sam ja stavio post na istu temu :)

imaš puno igrača njihovih pa zato ili? Mene muči ako iz svake lige može biti po jedan (ne znam da li je to tako...) da možda stave everton - liverpool.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice