FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.081.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
The_K kaže...

Nezz jeste li vi primjetili da kad protivnik pukne loptu i odbije se lopta na drugu stranu da vam onaj igrac na drugoj strani se naglo povuce nazad sam od sebe da bi pustio napadaca. Vise puta mi se to desilo evo sad sam bas mucki najebao zbog toga. Desi se odbijanac ja idem pokupit loptu stiscem krug da je pokupim kad ono najednom moj igrac se samo povuce nazad i zbog toga je bio prekratak i osinem protivnickog Williana po ledjima i dobijem crveni karton. Da mi igrica nije povukla igraca nazad ja bi najvjerojatnije pokupio loptu i rijesio se opasnost mozda i ne bi pokupio loptu ali sigurno ne bi napravio prekrsaj i crveni karton. Jedan savjet kad branite penale uvijek se bacajte u desno jer sam primjetio da negdje oko 70% igraca puca u desnu stranu. 

To ti je do prebacivanja koje je ove godine izvedeno katastrofalno. Hoćeš markirati igrača koji prebacuje loptu a igra u tom trenutku prebaci na tvog igrača koji je na toj strani gdje pada lopta i onda on radi reakciju koju je trebao napraviti prvi igrač s kojim si pokušavao blokirati odigravanje. Klasika. Koliko sam takvih golova popio i ono najžalosnije kaj ispadaš debil. Igrač ti radi nešto u prazno dok napadač prolazi pored njega i ide sam na gol. Lik si misli, vidi ovog, pojma nema. Ovo me užasnmo smeta. Ne znam zašto to rade jer do ove fife to nije bio problem?

Kada kažeš desna strana na što misliš? Desna golmanova ili desna pucačeva strana?

12 godina
movie kaže...

To ti je do prebacivanja koje je ove godine izvedeno katastrofalno. Hoćeš markirati igrača koji prebacuje loptu a igra u tom trenutku prebaci na tvog igrača koji je na toj strani gdje pada lopta i onda on radi reakciju koju je trebao napraviti prvi igrač s kojim si pokušavao blokirati odigravanje. Klasika. Koliko sam takvih golova popio i ono najžalosnije kaj ispadaš debil. Igrač ti radi nešto u prazno dok napadač prolazi pored njega i ide sam na gol. Lik si misli, vidi ovog, pojma nema. Ovo me užasnmo smeta. Ne znam zašto to rade jer do ove fife to nije bio problem?

Kada kažeš desna strana na što misliš? Desna golmanova ili desna pucačeva strana?

Pucaceva desna strana.

Definitivno ovo je fifa sa najvise bugova i glitcheva. Najsmjesniji mi je bug gdje ti nestane informacija o igracima i mini mapa iz cistog mira pa ti se vrati kasnije ili ti se uopce ne vrati. Ne kuzim sto barem to nisu popravili, to je bar jednostavno jer ja to nisam nikad dozivio da mi se desilo u jednoj fifi ili pesu a igram nogometne igrice od 2005 znaci nesto sto bi programeri mogli lako isprogramirat u 2018. godini.

17 godina
The_K kaže...

Pucaceva desna strana.

Definitivno ovo je fifa sa najvise bugova i glitcheva. Najsmjesniji mi je bug gdje ti nestane informacija o igracima i mini mapa iz cistog mira pa ti se vrati kasnije ili ti se uopce ne vrati. Ne kuzim sto barem to nisu popravili, to je bar jednostavno jer ja to nisam nikad dozivio da mi se desilo u jednoj fifi ili pesu a igram nogometne igrice od 2005 znaci nesto sto bi programeri mogli lako isprogramirat u 2018. godini.

Meni je jednu tekmu nestalo vrijeme i rezultat. Ono, ispada glupo. Ne znaš koliko je do kraja a i s rezom se pogubiš ako padne nekoliko golova.

Prodao sada brazilce. Doduše ne sve, nekih 7 igrača i uzeo de geu 94. Gledam takva kartica na marketu 615k coinsa. Nekako mi se činilo za takvu karticu povoljna cijene. Sve prodam u par minuta i uhvatim jednu. Evo već sada je oko 645k i ljudi bidaju. Nema trenutno jeftinije od toga. Sada sam još u dvojbi oko novog suareza? Jako cijenom varira. Do prije pola sata išao je za 1.4 milje a sada je već debelo preko 1.5 milje. No kako to biva ako ne padne cijenom morat ću uz aguera 93 prodati još jednu karticu. Pričekat ću ponedjeljak i pratiti cijenu suareza i aguera.

12 godina
FIFA 18

Sad sam me pokrao sudac vise nego i jednu tekmu. Frajer me skrsio sledja 7 puta i samo 5 puta od toga je bio sviran prekrsaj i niti jedan zuti nije dobio. Ne razumijem kako je igra zakljucila da ako se ja nalazim u gol sansi i on meni uklize sledja ne dodje do lopte vec me na cisto opali po nogama i nista ili sudac ne vidi ili sudi prekrsaj bez kartona koji k??? Kako je to po pravilima nogometa? Ja koliko sam upucen kada se igrac nalazi u gol sansi i neko ga zvizne po nogama bez da moze dodirnut loptu znaci da se vidi namjera da skrsi igraca ide cisti crveni karton a sudac odlucio izgleda jest govna pa se cudi sto mu smrdi iz usta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Kakav vam je Pogba obicna kartica ona 87,planiram ga uzeti. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Bas sad nesto gledam i razmisljam i ima toga dosta gde je Sime u pravu. Svi mi hocemo da budemo sto bolji u fifi i onda kad nam ne ide krivimo igru momentum, skripting itd naravno da svega toga ima i to u velikoj meri ali to nije glavni razlog toga sto izgubimo mnoge utakmice. Ja sam igrac prve-druge divizije (cesce druge) u wl najveci domet mi je gold 1 i to je jednostavno moj maksimum u ovoj igri da li mogu bolje ne znam jer vec dugo sam tu gde jesam i nema napretka. U prosloj fifi sam se prebacio na sezonu sa obicnim klubovima i igrao na jednom sajtu za kes protiv pro igraca i dosta mi je dobro islo, zaradio i nekih para i tad mi nije smetao momentum jer sam bio dosta dobar igrac i jednostavno fifa 17 mi je dosta bolje lezala od ove. Nadam se da ce sledeca biti po mojoj meri jer izg neparne fife mi leze a ni 16 mi nije odgovarala. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 12:20 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ruya kaže...

Kakav vam je Pogba obicna kartica ona 87,planiram ga uzeti. 

Ima sam ga u pocetku igre i osobno nisan zadovoljan s njime. Skok ce ti dobit svaki i ima passing jako dobar, ali za mene je on toplo hladno, nema neki pace, def mu je los, high-med WR- u kombinaciji s pacom bezveze. 

Zasto toplo-hladno, iz razloga sta je pogba dobar box to box igrac ali jednostavno nije taj koji ce presudit u obrani ili napadu, bit ce tu negdi i tesko mu je uzet loptu kad se gradi ali kad treba protrcat, zaboravi (zbog toga sam ga mjenjao s rui costom), kad se triba branit isto, zaustavi ce neke lopte ali one kljucne tesko ili vjerovatno ga nece biti u obrani hahah

Ako ti treba deblo na sredini za dobivat skokove i odigrat dobre pasove onda ga uzmi, ako ti to toliko ne treba bolje nemoj.

Pozz

12 godina
ruya kaže...

Bas sad nesto gledam i razmisljam i ima toga dosta gde je Sime u pravu. Svi mi hocemo da budemo sto bolji u fifi i onda kad nam ne ide krivimo igru momentum, skripting itd naravno da svega toga ima i to u velikoj meri ali to nije glavni razlog toga sto izgubimo mnoge utakmice. Ja sam igrac prve-druge divizije (cesce druge) u wl najveci domet mi je gold 1 i to je jednostavno moj maksimum u ovoj igri da li mogu bolje ne znam jer vec dugo sam tu gde jesam i nema napretka. U prosloj fifi sam se prebacio na sezonu sa obicnim klubovima i igrao na jednom sajtu za kes protiv pro igraca i dosta mi je dobro islo, zaradio i nekih para i tad mi nije smetao momentum jer sam bio dosta dobar igrac i jednostavno fifa 17 mi je dosta bolje lezala od ove. Nadam se da ce sledeca biti po mojoj meri jer izg neparne fife mi leze a ni 16 mi nije odgovarala. 

A ne krivi se uvijek momentum za poraz nekad se zna da si jednostavno losiji od protivnika ali taj momentum je iritantan do bola nije zabavno uopce igrat cisto mucenje. Da mi bi trebali biti bolji u tome se slazem ali da se ne zalim na nesto neposteno u to se ne slazem. Naravno da se moze pobijediti momentu ali mora se biti za dvije tri klase biti bolji od protivnika ako si bolji za klasu to ti je automatski poraz. Igra je dokazala da ti mozez svog protivnika razvaliti u 9 utakmica jer si bolji i onda popusit jednu jer si bolji od njega ali ne i od momentuma. Da je taj sustav posteniji da se svima isto sudi, da se ne odbija svaka lopta nazad protivniku ili tebi samome, da ne prolazi lopta cisto kroz noge bez da se imalo pipne lopta, da ne nestaju informacije o igracima i mapa itd. igra bi bila puno bolja. Mi smo kupili igricu i imamo se pravo zaliti ako nam se nesto ne svidja.

10 godina
The_K kaže...
ruya kaže...

A ne krivi se uvijek momentum za poraz nekad se zna da si jednostavno losiji od protivnika ali taj momentum je iritantan do bola nije zabavno uopce igrat cisto mucenje. Da mi bi trebali biti bolji u tome se slazem ali da se ne zalim na nesto neposteno u to se ne slazem. Naravno da se moze pobijediti momentu ali mora se biti za dvije tri klase biti bolji od protivnika ako si bolji za klasu to ti je automatski poraz. Igra je dokazala da ti mozez svog protivnika razvaliti u 9 utakmica jer si bolji i onda popusit jednu jer si bolji od njega ali ne i od momentuma. Da je taj sustav posteniji da se svima isto sudi, da se ne odbija svaka lopta nazad protivniku ili tebi samome, da ne prolazi lopta cisto kroz noge bez da se imalo pipne lopta, da ne nestaju informacije o igracima i mapa itd. igra bi bila puno bolja. Mi smo kupili igricu i imamo se pravo zaliti ako nam se nesto ne svidja.

Slazem se ja s'tobom i igra je jako nerealna cista arkada koja nema veze sa fudbalskom igrom, ko pohvata cake same igre njemu ce biti lako. Gotovo uopste ne moras da se razumes u fudbal ako skontas igru bices dobar u njoj. Ja licno sam vec dugo tu gde sam napisao u postu, mozda neka sredina i jednostavno nema napretka. Gledam ove momke na twitch-u kad igraju vikend ligu vecina nista posebno ne igra sto kaze Movie ali opet imaju po 40-0 ili priblizno. Znaci treba svoj skil podici na jedan visi nivo, e sad je pitanje kako. Ja sam svakako probao igrati i brzo i polako i koristio skill driblinge u odbrani cekao, sekao pasove, igrao agresivno i napadao, menjao formacije ali opet sam tu gde sam, nista bolje. Imam sad i dobru ekipu sa Mesijem i Suarezom u napadu ali isto mi sve kao i kad su mi Jesus i Martial bili u napadu. Nisam vise pametan sto se tice ove igre.

15 godina
U potpunosti te razumijem. Ja isto imam osjecaj kao da stojim na mjestu od pocetka. Stalno sam oko 22-25 pobjeda, i nikako napravit iskorak.
Evo ovaj vikend je dobro pocelo, 17 tekmi 12 pobjeda.
10 godina
zvone07 kaže...
U potpunosti te razumijem. Ja isto imam osjecaj kao da stojim na mjestu od pocetka. Stalno sam oko 22-25 pobjeda, i nikako napravit iskorak.
Evo ovaj vikend je dobro pocelo, 17 tekmi 12 pobjeda.

Ma isto sve, kako god da pocnem zavrsim najvise sa gold 1. Nesto treba menjati u igri to je sigurno samo lakse je reci nego sprovesti u delo.

12 godina
ruya kaže...
The_K kaže...
ruya kaže...

Slazem se ja s'tobom i igra je jako nerealna cista arkada koja nema veze sa fudbalskom igrom, ko pohvata cake same igre njemu ce biti lako. Gotovo uopste ne moras da se razumes u fudbal ako skontas igru bices dobar u njoj. Ja licno sam vec dugo tu gde sam napisao u postu, mozda neka sredina i jednostavno nema napretka. Gledam ove momke na twitch-u kad igraju vikend ligu vecina nista posebno ne igra sto kaze Movie ali opet imaju po 40-0 ili priblizno. Znaci treba svoj skil podici na jedan visi nivo, e sad je pitanje kako. Ja sam svakako probao igrati i brzo i polako i koristio skill driblinge u odbrani cekao, sekao pasove, igrao agresivno i napadao, menjao formacije ali opet sam tu gde sam, nista bolje. Imam sad i dobru ekipu sa Mesijem i Suarezom u napadu ali isto mi sve kao i kad su mi Jesus i Martial bili u napadu. Nisam vise pametan sto se tice ove igre.

A da bi bio bolji u ovoj igri ne smijes razmisljat uopce o nogometu vec o igri. Pro igraci iskoristavaju propuste igre do maksimuma zato i jesu najbolji ne zato jer igraju nogomet vec jednostavno znaju svaki propust iskoristiti i tu su gdje jesu. Mi prosjecni igraci ne znamo sve moguce propuste i ne znamo ih iskoristiti do maksimuma. Mi cemo tu i tamo neki propust iskoristiti ali ne uvijek jer smatram da vecina zeli igrat nogomet a ne govno.

Evo samo da pohvalim sudca nakon ove utakmice podijelio je 6 zutih kartona protivniku cijenim to sto je kaznio protivnika zbog grube igre jer kad se zatvaraju oci pri necemu ocitim onda to vise nema smisla.

12 godina
FIFA 18

E da sjetio sam se jednog primjera igrao sam protiv jednog decka koji je imao prosli vikend 24 pobijede na PC-u, upao je u top 40 a ja se krecem oko gold 2 ranka. Igrao sam protiv njega i utakmica nam je zavrsila 6-4 ili 6-3 za njega ne sjecam se tocno uglavnom poanta je ta da njegova igra se nije puno razlikovala od moje, nisam primjetio da mu je igra nesto bolja od mene na kraju utakmice ja sam imao mozda 1 ili 2 prilike vise od njega ali on je imao taj neki tajming bolji od mene zna tocno kad treba dodat da meni sva 4 obranbena ispadnu iz igre i ode sam na gol. Pucao je samom sa low driven shootom iskoristavao je te neke propuste igre koje ja nisam i zato je on u top 40 a ja ne. Priznajem da jedino sto ne bi mogao iskopirat od njega je taj tajming za dodavanje pa da izbacis sve obranbene iz igre rekao je da je dugo vjezbao da bi to uspio napraviti pa ako zelis biti bolji vjezbaj tajming dodavanja da izbacis sve obranbene iz igre. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Najvise kukate vi sto ste u 1-2-3. div. i(ili) imate 20+ pobjeda u wl.

Sta mi ostali da kazemo ? :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
goust78 kaže...

Moramo svi uciti ako hocemo da budemo bolji a cim igramo ovu igru gotovo svaki dan znaci da zelimo. Verujem da se niko ovde ne zadovoljava trenutnim statusom u igri i verujem da svi zele korak napred.

9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...

Moramo svi uciti ako hocemo da budemo bolji a cim igramo ovu igru gotovo svaki dan znaci da zelimo. Verujem da se niko ovde ne zadovoljava trenutnim statusom u igri i verujem da svi zele korak napred.

Tu se vracamo na moju pricu o talentu ! :)

13 godina
FIFA 18

I sad lik prica isto sto i ja.... svi se slazu sa njim. Cudo. Ne moze igra biti toliko losa koliko ja mogu biti bolji... samo moras bit spreman radit i priznat pogreske u svom gameplayu. Nakon toga iskorak je najmanji problrm.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nova taktika, prva utakmica u div 3 i dominacija. Nikog nisam ovako ubio igrom.

17 godina
The_K kaže...

A da bi bio bolji u ovoj igri ne smijes razmisljat uopce o nogometu vec o igri. Pro igraci iskoristavaju propuste igre do maksimuma zato i jesu najbolji ne zato jer igraju nogomet vec jednostavno znaju svaki propust iskoristiti i tu su gdje jesu. Mi prosjecni igraci ne znamo sve moguce propuste i ne znamo ih iskoristiti do maksimuma. Mi cemo tu i tamo neki propust iskoristiti ali ne uvijek jer smatram da vecina zeli igrat nogomet a ne govno.

Evo samo da pohvalim sudca nakon ove utakmice podijelio je 6 zutih kartona protivniku cijenim to sto je kaznio protivnika zbog grube igre jer kad se zatvaraju oci pri necemu ocitim onda to vise nema smisla.

Po meni najbitnija stvar u ovoj igri je čitanje igre protivnika i dobar timing u obrani. Ako možeš pročitati protivnikov potez unaprijed u velikoj si prednosti. Isto tako jako bitno je uočiti propuste protivnika u obrani i pravovremeno odigrati. Skill u cijeloj priči dobro dođe u situacijama jedan na jedan i u lakšem dolaženju u gol šansu. Koliko god odigrao kvalitetno dodavanja uvijek ćeš morati još odigrati neki potez da se namjestiš na udarac i da se oslobodiš protivnika. Kada pogledaš što sam na kraju sve nabrojao ispada da je potrebno svega po malo da bi bio bolji. Naravno i što više igranja uz što manje živciranja. No i dalje mislim da je najbitnija stavr čitanje igre.

12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Po meni najbitnija stvar u ovoj igri je čitanje igre protivnika i dobar timing u obrani. Ako možeš pročitati protivnikov potez unaprijed u velikoj si prednosti. Isto tako jako bitno je uočiti propuste protivnika u obrani i pravovremeno odigrati. Skill u cijeloj priči dobro dođe u situacijama jedan na jedan i u lakšem dolaženju u gol šansu. Koliko god odigrao kvalitetno dodavanja uvijek ćeš morati još odigrati neki potez da se namjestiš na udarac i da se oslobodiš protivnika. Kada pogledaš što sam na kraju sve nabrojao ispada da je potrebno svega po malo da bi bio bolji. Naravno i što više igranja uz što manje živciranja. No i dalje mislim da je najbitnija stavr čitanje igre.

Po meni citanje igre nije najbitnije jer koliko sam puta samo procitao sto ce protivnik napraviti ali mom igracu lopta prodje lopta kroz noge ili se odbije lopta nazad protivniku u noge i nakraju ispada da ja od dobrog citanja igre nemam neke koristi. Po meni je najvazniji tajming za dodat loptu jer je tako igrao taj lik koji je imao 24-1 u wl pc-u.

10 godina
FIFA 18

Ma jbs ovo kad svaku utakmicu popijem najmanje 3 gola. Gledam ovi sto su u top 100 vecina utakmica sa +10 a ima i po 15 bgm. Pa zar je to fudbal? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

I sad lik prica isto sto i ja.... svi se slazu sa njim. Cudo. Ne moze igra biti toliko losa koliko ja mogu biti bolji... samo moras bit spreman radit i priznat pogreske u svom gameplayu. Nakon toga iskorak je najmanji problrm.

Sve je to super i bajno ali kad ti dodje dan gdje je delay nemoguc kaj onda? I nemoj me jebat da ces ih i za to branit. Da takva firma s toliko kapitala nemre napravit normalne servere da svi igraju WL u miru bez delaya? Daj ne jebi ajde.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Imam pitanje za sve kolege sta se zale oko ove bljutave igrice

Igram od prve vikend lige FIFA18 i odma sam krenio s Gold 1 i bio sam dobrih 2 mjeseca tamo i onda na preskoke uletim u Elite 3, evo sad zadnje dvije vikend lige Elite 3 i mislim da mi je sad postala konstanta.

Dosta o meni, prosao sam sve moguce stvari koja mi igra može napraviti (od masu stativa, faljenih cistih golova, do toga da ne mogu izac preko centra da dominiram lika pola utakmice itd. itd.). Sad moje pitanje je, ako vas ima a uvjeren sam u to da ste igrali protiv protivnika koji ima ferdinanda u obrani. Jeste li primjetili da je covjek jednostavno magnet za loptu ja kakav god pass napravim ide prema njemu lopta, nista mu ne promice, ni jedan se duel se ne moze dobit, kad se gradis on samo napuca igraca bez ikakvog faula, previse ga comp upravlja? (iman CR, Bale, Suareza u napadu, i oni ko prepadnuti od njega sta me stvarno zivcira masu). Ni jedna icona me psihicki ne dotuce (Desailly , Blanc , Rijkaard) ko on.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cofinho kaže...
SimeKZ kaže...

Sve je to super i bajno ali kad ti dodje dan gdje je delay nemoguc kaj onda? I nemoj me jebat da ces ih i za to branit. Da takva firma s toliko kapitala nemre napravit normalne servere da svi igraju WL u miru bez delaya? Daj ne jebi ajde.

Zasto bi ih branio za delay ? Pises nesto za sta nisam ni kriv. Njihova pohlepa njima neda da rentaju jos servera kako nema delaya, kao i svaku firmu koja nema konkurenciju. Pocevsi od Blizzarda sa Q-om u nekim igrama, Fortnite u zadnje vrijeme ima Q, Diablo nisi mogo igrat prvih tjedan dana i tako. Bezobrazno i krajnje neprihvatljivo za nesto sta guraju kao E-sport, pro igracima koji su pred regionalno i tako dalje. 

Uostalom, sta ti znaci '' ... da ces ih za to branit. '' ? 

U niti jednom trenutku ja nisam branio EA. Sta mi se cesto ovdje namece a nije nikako istina. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 20:37 (SimeKZ).
17 godina
The_K kaže...

Po meni citanje igre nije najbitnije jer koliko sam puta samo procitao sto ce protivnik napraviti ali mom igracu lopta prodje lopta kroz noge ili se odbije lopta nazad protivniku u noge i nakraju ispada da ja od dobrog citanja igre nemam neke koristi. Po meni je najvazniji tajming za dodat loptu jer je tako igrao taj lik koji je imao 24-1 u wl pc-u.

Volio bih da možeš odigrati jednu tekmu s antiljanom pa da vidiš koliko je čitanje igre bitno. Čovvjek je osvajao ea turnire, prvu div s brončanima a najjača strana mu je bila čitanje igre. Njemu lopte nisu prolazile kroz noge. Jednostavno i prije nego odigram on zna što ću odigrati. To je bilo nešto nevjerojatno. U to vrijeme je pace bio jako bitan. Onda je složio ekipu gdje niti jedan igrač nije imao pace preko 70 i opet ga nitko nije mogao dobiti. Sjećam se jedne zgode kada je s jednim likom igrao za veću količinu coinsa i lika poderao a ovaj mu nije htio dati coinse jer je smatra lik varao. Kaže lik, nemoguće je da netko tako čita igru da je na svakoj lopti. E bilo je moguće.

ŠIME, neki dan si me zbunio. Sada sam se sabrao. Lik koji je skillao s neymarom je bio kico ako se ne varam. Lik je sve to radio na tipkovnici. Nešto nevjerojatno. Antiljano je pak drugi lik i čudno mi je da ga se ne sjećaš? On je baš igrao nogomet. Nije tu bilo nekog pretjeranog skilla. No jaka kombinatorika, čitanje igre i jebeno složene momčadi. To kaj je on slagao i kako je poznavao sve kartice u igri nisam nikada poslije vidio.

9 godina
neaktivan
Sad sam igrao sa likom koji je imao Klajverta na Cam, na st Grizmana i Girouda,taj Klajvert je nevjerovatan,sve mu se lijepi za noge da je to komedija. Dao mi je 2 gola solo prodor sa centra,ukupno 4 gola. 6:4 bilo na kraju. Ikone su stvarno komedija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Volio bih da možeš odigrati jednu tekmu s antiljanom pa da vidiš koliko je čitanje igre bitno. Čovvjek je osvajao ea turnire, prvu div s brončanima a najjača strana mu je bila čitanje igre. Njemu lopte nisu prolazile kroz noge. Jednostavno i prije nego odigram on zna što ću odigrati. To je bilo nešto nevjerojatno. U to vrijeme je pace bio jako bitan. Onda je složio ekipu gdje niti jedan igrač nije imao pace preko 70 i opet ga nitko nije mogao dobiti. Sjećam se jedne zgode kada je s jednim likom igrao za veću količinu coinsa i lika poderao a ovaj mu nije htio dati coinse jer je smatra lik varao. Kaže lik, nemoguće je da netko tako čita igru da je na svakoj lopti. E bilo je moguće.

ŠIME, neki dan si me zbunio. Sada sam se sabrao. Lik koji je skillao s neymarom je bio kico ako se ne varam. Lik je sve to radio na tipkovnici. Nešto nevjerojatno. Antiljano je pak drugi lik i čudno mi je da ga se ne sjećaš? On je baš igrao nogomet. Nije tu bilo nekog pretjeranog skilla. No jaka kombinatorika, čitanje igre i jebeno složene momčadi. To kaj je on slagao i kako je poznavao sve kartice u igri nisam nikada poslije vidio.

Na tipkovnici :D toga se ne sjecam :D nicka kico se sjecam, ali da je tipkovnica bila ukljucena u tu shemu, toga ne :D sjecam se ja i Antiljano nicka, ali ne mogu pokopcat nacin igre. 

Sjecam se da se ista rasprava vodila kao i sada. Ja sam protiv svih radi overhead through lopti. Sve dok ekipa nije odigrala koju protiv mene i kad su shvatili da to sta pricam funkcionira nitko se nije isprdavo vise. Ne znam jel se sjecas, ali u 12-13-14 su overhead through lopte bili teski OP. Vagner Love i ekipa je dominirala :D Cista romantika.

12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Znam ja za antiljana igrao sam protiv njega na turnirima kad su bili ovde na bug forumu ali nisi primjetio to da je on igrao fifu 14 a mi pricamo o fifi 18 to su potpuno dvije razlicite igre, igre imaju razlicite propuste,bugove i glitcheve. Jednostavno ova je igrica napravljena da padne puno golova da obrana namjerno radi greske zato i je prvak u barceloni primio u 12 tekmi preko 40 golova.

10 godina
The_K kaže...
movie kaže...
The_K kaže...

Znam ja za antiljana igrao sam protiv njega na turnirima kad su bili ovde na bug forumu ali nisi primjetio to da je on igrao fifu 14 a mi pricamo o fifi 18 to su potpuno dvije razlicite igre, igre imaju razlicite propuste,bugove i glitcheve. Jednostavno ova je igrica napravljena da padne puno golova da obrana namjerno radi greske zato i je prvak u barceloni primio u 12 tekmi preko 40 golova.

A onaj klinac razbija. Potukao sve one takozvane pro 😀 za klasu je bio iznad svih. 

17 godina
FIFA 18

Prodao aguera 93. Vidim da je na 199 golova i mislim si da bi mu ea mogla dati neku karticu za 200 golova u MC. Tako su bar do sada radili iako nisam primjetio ove godine sličnu praksu a bilo je nekih rekordera. Uglavnom prodam aguera i kupim tots kanea. Aj da ga probam pa ako mi se ne svidi lako ga prodam i spljugam bar 50k coinsa. Sljedeća meta će mi biti ovaj novi suarez ili možebitna rekorder kartica aguera. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 10:08 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice