FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: FIFA 18
Otisao batshuayi za 117k valjda sam dobro prosao

0 0 hvala 0
12 godina
zvone07 kaže...
The_K kaže...
zvone07 kaže...

Za ekipu koja je probala Prime Overmarsa:

ima li boljeg uloga za cca 500k coinsa? Ja bih rekao ne, al da vidim kaj vi velite...

Meni je Reus najbolji LW sa kojim sam igrao. Ali ako imas bpl preporucio bi ti Tif Son-a

Imam SIF Sona već i odličan je. Al vuče me Overmars za drugu špicu.

Nije overmars za spicu on je cisto krilo prelagan je i lako ga izguras nikad nisam imao problema da ga zaustavim

15 godina
The_K kaže...
zvone07 kaže...
The_K kaže...
zvone07 kaže...

Za ekipu koja je probala Prime Overmarsa:

ima li boljeg uloga za cca 500k coinsa? Ja bih rekao ne, al da vidim kaj vi velite...

Meni je Reus najbolji LW sa kojim sam igrao. Ali ako imas bpl preporucio bi ti Tif Son-a

Imam SIF Sona već i odličan je. Al vuče me Overmars za drugu špicu.

Nije overmars za spicu on je cisto krilo prelagan je i lako ga izguras nikad nisam imao problema da ga zaustavim

Ovisi kak igraš. Meni su Son i Wilson na tim pozicijama i niti jedan baš nije mrcina pa trpaju ko blesavi.

17 godina
Skilledžija kaže...

Mislim da je Lingard dobio zbog 2 komada Arsenalu kad je zabio i ako je tako, onda je to opravdano.

A za Pogbu se slažem - ništa specijalno nije napravio, ali jebat ga, ta kartica je popularna i na takvim karticama EA diže pare.

Burnley, dva gola za bod doma koji su izvukli. Ne sjećam se da su igrali s arsenalom niti da je lingard zabio dva gola. Koliko vidim jedino je burnleyu zabio dva gola. Mogu dodatno provjetiti ali mislim da je to to.

12 godina
FIFA 18

Son ima strength 68 ali to se ni ne vidi uglavnom uspije se izgurat, Willson ima strength 85 sto je dosta jako dok Overmars ima 58 strength i jos je mali i hrpu puta sam ga uspio izgurat. Ne mogu da vidim takvog tipa igraca u spici.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zvone07 kaže...

Ovisi kak igraš. Meni su Son i Wilson na tim pozicijama i niti jedan baš nije mrcina pa trpaju ko blesavi.

Overmars je fizički dosta slabiji od njih. Wilson 85 a overmars 58. Meni bi stalno ležao na travi. Preslabo za špicu iz moje perspektive.

8 godina
FIFA 18

Pokusavam sada rijesiti neke probleme vezane uz DC-e koji se desavaju unatoc otvorenim portovima.

Ako se ikome da, pokusajte pingati prema easo.ea.com uz pomoc UO Trace-a i vidite da li vam je igdje 100% packet loss.

0 0 hvala 0
12 godina
sexytoiletpaper kaže...

Pokusavam sada rijesiti neke probleme vezane uz DC-e koji se desavaju unatoc otvorenim portovima.

Ako se ikome da, pokusajte pingati prema easo.ea.com uz pomoc UO Trace-a i vidite da li vam je igdje 100% packet loss.

nije mi nigdje loss ali mi je zato ping visok average 115ms

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 22:44 (The_K).
13 godina
movie kaže...

Burnley, dva gola za bod doma koji su izvukli. Ne sjećam se da su igrali s arsenalom niti da je lingard zabio dva gola. Koliko vidim jedino je burnleyu zabio dva gola. Mogu dodatno provjetiti ali mislim da je to to.

Dobili su Arsenal u gostima 3-1 i Lingard je zabio 2 komada.

To je ona utakmica gdje je De Gea imao 14 obrana ili više čak i gdje je Pogba crveni dobio.

Ali to je bilo prije Burnleya i mislim da si u pravu što se tiče tajminga za IF karticu.

Kad je zabio Arsenalu je izašla futmas kartica, a za Burnley je dobio IF.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.2.2018 8:55 (Skilledžija).
10 godina
FIFA 18

A poceo sam nadam se igrati malo bolje fut mod, vec 4 sezone zaredom sam prva divizija a jednom je malo falilo da cak i osvojim prvu diviziju. Juce poceo po prvi put igrati squad battles, odigrao 8 utakmica, zanima me koliko ima utakmica da se odigra do prvih nagrada, da li ima neki limit kao u vikend ligi ili je drugacije?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.2.2018 11:32 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

A poceo sam nadam se igrati malo bolje fut mod, vec 4 sezone zaredom sam prva divizija a jednom je malo falilo da cak i osvojim prvu diviziju. Juce poceo po prvi put igrati squad battles, odigrao 8 utakmica, zanima me koliko ima utakmica da se odigra do prvih nagrada, da li ima neki limit kao u vikend ligi ili je drugacije?

Svaki dan tekme plus vikendom te tekme x3 do ponedjeljka kad su nagrade.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
10 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

I vikendom, pa to je previse uz vikend ligu

12 godina
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Zato se i ne igra SB ako igras WL nagrade su prejadne usporedjujuci WL ja sam to igrao samo prvih mjesec dana i nikad nisam dobio nista tek kad sam onaj 5 tjedan igrao sam utakmice samo da bi isupunio zahtjev za objektive zavrsio sam u silver 3 ili 2 i tada sam u gold packu dobio modrica. Ja bi ti preporucio da se manis SB i koncentriras na WL puno je isplativije

13 godina
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Ja sam shvatio taj SB kao neki uvod u FIFAu 18 posto nisam 2g aktivno igrao. Igrao mjesec dana, sa tim nagradama upgrejdo ekipu i cuvao kartice za SBCove. Kad sam shvatio da mi SB rusi skill igranja online, prestao sam i od 11mj uopce ne igram SB. Nema smisla. Mada sa nekim casual igranjem mozes upiknut gold 1-2 bez problema pa cisto pokupit te nagrade.

10 godina
The_K kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Zato se i ne igra SB ako igras WL nagrade su prejadne usporedjujuci WL ja sam to igrao samo prvih mjesec dana i nikad nisam dobio nista tek kad sam onaj 5 tjedan igrao sam utakmice samo da bi isupunio zahtjev za objektive zavrsio sam u silver 3 ili 2 i tada sam u gold packu dobio modrica. Ja bi ti preporucio da se manis SB i koncentriras na WL puno je isplativije

Ma ja nikad al nikad nista nisam dobro dobio ni od vikend lige a cesto sam ulazio u gold 1 a najcesce gold 2. Tako da sam navikao da u paketicima necu nista izvuci.

10 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Ja sam shvatio taj SB kao neki uvod u FIFAu 18 posto nisam 2g aktivno igrao. Igrao mjesec dana, sa tim nagradama upgrejdo ekipu i cuvao kartice za SBCove. Kad sam shvatio da mi SB rusi skill igranja online, prestao sam i od 11mj uopce ne igram SB. Nema smisla. Mada sa nekim casual igranjem mozes upiknut gold 1-2 bez problema pa cisto pokupit te nagrade.

Slazem se da je drugaciji gameplay ali namestis legacy def i ne mogu da mrdnu, protiv ultimate je tesko svakako al ja stavim jedan nivo ispod i dam im po 5-6 golova bez problema sa legacy. A kad igram online vracam se svojoj igri.

17 godina
SimeKZ kaže...

A jesi mu objasnio. Reci mu da ponedjeljkom igra 5 tekmi, ostale dane po 4 tekme a subotu i nedjelju svaki dan po 12 tekmi. Nagrade su proporcijalne bodovima koje osvoji a bodovi koje treba za određene nagrade variraju od tjedna do tjedna te ovise o broju igrača koji igraju i bodovima koje osvajaju. Primjerice: jedan tjedan ti je za elite 2 dosta 52k bodova a već sljedeći tjedan ti treba 57k bodova. Na futheadu može provjeriti koliko je trebalo bodova za svaki tjedan do sada i kakva je situacija ovaj tjedan te si po tome može riktati koje nagrade želi te koliko za njih mora odigrati.

http://www.futhead.com/squad-battles/

13 godina
FIFA 18

Jebote, vama na konzolama treba puno manje bodova nego nama na PC-u?!

Recimo, prošli tjedan sam potegao na Gold 1 zbog OTW kartica i morao sam 37,000 bodova skupiti da budem siguran, a s tim bodovima bih bio elite 3 na PS-u :(

Inače roknem jednu dnevno i skupim 22.000 bodova obično i to mi je za gold 2 dovoljno.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Danas su salaha nagradili za sve do sada. Sa 86 na 89. Strašna nadogradnja, šut plus osam, pass plus šest a fizikalije plus četiri. Skočila mu cijena za preko 300k na marketu. Lijepo i vječita dilema, prodati ga ili ne? Iskustvo kaže da ga je sada dobro frknuti jer će po izlasku totw kartice pasti cijena otw kartice kada zatrpaju market.

I mkhitaryan je u totw no on je dobio skromniju nadogradnju. Ovaj tjedan mi se posložilo. Još ću uzeti sif tellesa. Uspio sam za njega skupiti 70k, valja bu dosta...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.2.2018 16:44 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Prokleti Mkhtariyan je lm a treba mi rw pozicija kvragu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Jebote, vama na konzolama treba puno manje bodova nego nama na PC-u?!

Recimo, prošli tjedan sam potegao na Gold 1 zbog OTW kartica i morao sam 37,000 bodova skupiti da budem siguran, a s tim bodovima bih bio elite 3 na PS-u :(

Inače roknem jednu dnevno i skupim 22.000 bodova obično i to mi je za gold 2 dovoljno.

Racunaj koliko je vise igraca na PSu nego na PCu. Pa ti se to nivelira.

17 godina
The_K kaže...

Prokleti Mkhtariyan je lm a treba mi rw pozicija kvragu

Dok je otw kartica bila 140k, nisam imao coinsa. Kada sam vidio da bi mogao dobiti nadogradnju skočio je na 190k coinsa. Onda sam prodao zelenog sanea i kupio ga.  Mogao sam to napraviti odmah i ušparati 50k coinsa. Nisam dočekao da sane dobije nadogradnju a i sada je teže ozlijeđen. Idem pogledati koliko je sada na marketu pa da vidim je li mu cijena što skočila.

17 godina
FIFA 18

Nekad je pozivni za Zagreb bio 041

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ovaj novi SBC je izazvao ludilo na marketu,cijene igraca potrebnih za SBC su podivljale a mene je izbacilo iz Fife par puta... Ovaj sto nece istec nikako ja cu pricekat pa ga napravit za tjedan kad bude jeftinije

0 0 hvala 0
17 godina
Nikolacurak kaže...
Ovaj novi SBC je izazvao ludilo na marketu,cijene igraca potrebnih za SBC su podivljale a mene je izbacilo iz Fife par puta... Ovaj sto nece istec nikako ja cu pricekat pa ga napravit za tjedan kad bude jeftinije

Imam sve za ljetni otw sbc ali mi žao staviti laportea kojeg sam platio 45k coinsa. Kakve sam sreće dobit ću nekog otw igrača koji toliko ne vrijedi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.2.2018 22:29 (movie).
12 godina
FIFA 18

Eto na onaj novi sbc potrosio sam 45min 2000 coinsa i dobio sam dva informa koja idu po 10k i dva igraca od 84. Sve u svemu zadovoljan sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Koja je fora ovo sa otw karticom Mkhitaryan-a? Kartica se kretala između 190k-220k i kada je dobila nadogradnju pala na 170k. Wtf?

Kada sam vidio da je kolega movie uložio u navedenu karticu, također sam se odlučio da ju kupim, te sam je platio 209k. Jučer me uhvatila neka nervoza i bacim se na analizu predviđanja totw i zbog Khedire zaključim da bi Miki mogao biti van totw, ali dogodilo se obratno. Druga stvar.., po meni su kao RM više zaslužili a budu u totw onaj klinac iz OM i Salah te bi bilo previše da trojica desnih krila budu u totw s tim da sam bio uvjeren da će Khedira biti 100% unutra. U međuvremenu skužim da je Mikiu skočila cijena na 220k i odlučim ga ipak prodati i vratiti uložene coinse, što se pokazalo kao pun pogodak, jer sam ga jučer poslije izlaska totw kupio za 174k. Ništa mi nije jasno, ali eto ispalo je da sam dobro prošao... 

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
13 godina
TheMaverick kaže...

Koja je fora ovo sa otw karticom Mkhitaryan-a? Kartica se kretala između 190k-220k i kada je dobila nadogradnju pala na 170k. Wtf?

Pa napisao sam ti jučer... kad ekipa posumnja da će neki igrač dobiti nadogradnju onda cijena OTW kartice podivlja.

Kad ta kartica izađe, onda se cijena OTW kartice stabilizira ili čak smanji kao u slučaju Mikija.

I moj Walcott je jučer popodne išao po 45.000, a iza 19:00 mu je cijena pala na 37.000.

Nisam ga prodao jer mislim da ću igrati s tom karticom.

Na žalost nisam stigao probati upgrejdanu karticu jučer jer sam slagao jebene SBC-ove i dobio po 50-ti put Carvajala - ovo ostalo kurac žešći, a složio sam sve što je bilo za složiti :(

[19xx] 4ntraks
9 godina
Evo ja nemogu doc sebi ne znam koji sbc sam radio ali sam dobio rare mega pack i dobio fucking inform Higuaina 92 rating. Ovo nisu istine...

2 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Koji mi je najbolji(najsigurniji) nacin prebacivanja coinsa sa sbc accounta na main, rijec je o samo 150k

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 9:37 (MaciStyle).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice