FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 18
The_K kaže...
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...

PS4 ekipa, je li vam gameplay ovaj vikend bio suludo razlicit iz dana u dan? Meni je petak bio normalan, subota je bila kao da igram na 50% brzine a jucer opet na normalan. Puno EAIDSa naravno.

Takoder, da li bi itko bio zainteresiran za napraviti nasu neku prijateljsku ligu na PS4? FUT, sa odredenim limitima da budemo koliko mozemo ravnomjerni.

Ovo za ligu je super ideja. Samo me zanima kakve bi ti limitacije stavio na takvu ligu ? 

Pa ja bi vam preporucio da morate igrat sa samo non rare igracima. Mozda da ubacite da smijete imat jednu karticu koja nije non rare to vam bude onda kao vas glavni igrac oko kojeg se vasa igra vrti.

Jednostavno se organizira liga u normalnom seasonu i to je to. Sad slagat ekipu sa nekim jeftinim zvjerima nema smisla, jer ce uvijek netko vristat da je nesto OP... to je jasno od pocetka. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
9 godina
Odradio sam ovaj Winter OTW i dobio Batshuayia. Trenutno se krece oko 120k no vjerujujete li da ce dobit upgrade s obzirom na prvu utakmicu?

1 0 hvala 0
17 godina
Nikolacurak kaže...
Odradio sam ovaj Winter OTW i dobio Batshuayia. Trenutno se krece oko 120k no vjerujujete li da ce dobit upgrade s obzirom na prvu utakmicu?

Dobit će ali neće vrijediti puno više. Njegova prva IF kartica u bpl vrijedi oko 30k coinsa pa neka ti to bude orijentir. Istina, sreća je što cijenu otw kartice neće srušiti if kartica jer je neće biti. Gle, sve je to lutrija kako kaže šime. Ujutro sam mkhitaryana uzeo za 190k a sada je već 182k a ako ne dobije nadogradnju past će na 140k coinsa. To su draži futa. Uzeo sam i laportea, nije skup pa nek stoji u klubu. Sada sam opet bez coinsa...

Gledam lika na netu, igrao je ovaj winter otw sbc i iz 30 pokušaja je dobio vrijednu karticu, aubameyanga. Do tada voda... Na kraju jeftinije bi prošao da ga je samo kupio na marketu.

9 godina
Ocu dobiti vise coinsa ako prodam sad batshuayia otw ili ako bude toty

0 0 hvala 0
13 godina
Nikolacurak kaže...
Ocu dobiti vise coinsa ako prodam sad batshuayia otw ili ako bude toty

Kad bude TOTY onda ćeš igrati neku drugu FIFU, a možda ni tada.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo meca domacih igraca

Pobjednik ,decko od 15 god mozda, razavljuje fifu !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 20:35 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ovako mi izgleda sastav u igri, hteo sam mozda da zamenim nejmara sa suarezom, zanima me neko vase misljenje, posto u igri nekako imam dojam da je bejl bolji od nejmara.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Mislio sam na TOTW moja greska 😂
13 godina
ruya kaže...

Ovako mi izgleda sastav u igri, hteo sam mozda da zamenim nejmara sa suarezom, zanima me neko vase misljenje, posto u igri nekako imam dojam da je bejl bolji od nejmara.

Ovo je teski ocaj... chem ?!?!

17 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Zato krene  4-3-2-1 pa prebaci u ovu formaciju kada krene tekma. Vrlo vjerojatno momčad izgleda ovako a onda mijenja u 4-1-2-1-2 (2) i jedan igrač ide van a na njegovo mjesto pirlo. Koji je to igrač sada, ne znam pa sam ostavio prazno

edit: skoro sam pogodio...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 21:49 (movie).
10 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Pa napisao sam da mi tako u igri izgleda sastav, kad promenim formaciju. Inace je 100% chem i ovako izgleda sastav.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 21:44 (ruya).
10 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Zato krene  4-3-2-1 pa prebaci u ovu formaciju kada krene tekma

tako je movie druze

13 godina
FIFA 18

Jos gledam i nije mi jasno kako u igri. Kad sam napisao onda mi je doslo do glave da u utakmici bas. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ne znam nesto bih eksperimentisao, da li da prodam Nejmara i uzmem Suareza ili da prodam i Nejmara i Bejla i da probam Mesija. Vredi li Mesi kao ova dvojica?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 21:59 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Ne znam nesto bih eksperimentisao, da li da prodam Nejmara i uzmem Suareza ili da prodam i Nejmara i Bejla i da probam Mesija. Vredi li Mesi kao ova dvojica?

Messi ti je sada plutajuća mina. Imao je odličnu polusezonu i moguće je da dobije nadogradnju. Ako je dobije sadašnja kartica će izgubiti dosta na vrijednosti. Ja se ne bih sada s njim kockao. Pričekaj još tjedan dana. Mislim da će sljedeći tjedan ići prve nadogradnje.

8 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...

PS4 ekipa, je li vam gameplay ovaj vikend bio suludo razlicit iz dana u dan? Meni je petak bio normalan, subota je bila kao da igram na 50% brzine a jucer opet na normalan. Puno EAIDSa naravno.

Takoder, da li bi itko bio zainteresiran za napraviti nasu neku prijateljsku ligu na PS4? FUT, sa odredenim limitima da budemo koliko mozemo ravnomjerni.

Ovo za ligu je super ideja. Samo me zanima kakve bi ti limitacije stavio na takvu ligu ? 

Pa ja bi vam preporucio da morate igrat sa samo non rare igracima. Mozda da ubacite da smijete imat jednu karticu koja nije non rare to vam bude onda kao vas glavni igrac oko kojeg se vasa igra vrti.

Jednostavno se organizira liga u normalnom seasonu i to je to. Sad slagat ekipu sa nekim jeftinim zvjerima nema smisla, jer ce uvijek netko vristat da je nesto OP... to je jasno od pocetka. 

Ja sam definitivno otvoren za prijedloge. Mozemo FUT sa nekim limitima na spec kartice i ikone i limitom na overall ili Online Seasons friendlye gdje isto mozemo staviti na max od 4, 4.5 zvjezdica, cisto da ne bude svaka tekma Real-Real.

Ali opet, treba vidjeti koliko je ljudi zainteresirano za to

9 godina
OTW Batshuayi ili TOTW Batsuayi?

Hoce li totw bit skuplji

0 0 hvala 0
13 godina
Nikolacurak kaže...

Hoce li totw bit skuplji

Najbolje vrijeme za prodaju OTW kartica je dok igraju i kad zabiju par komada.

Onda na marketu bude ludnica i svi kupuju tu karticu pa možeš izvući dobru lovu.

Ti to očito nisi napravio i sad nas jebeš ovdje danima kao da smo mi vidoviti i znamo što će biti u srijedu.

Prodaj tog crnog Bačuajia i gotovo.

I da dobije još 5 upgrejda s tom karticom neće igrati puno ljudi jer je 80% igrača na BPL-u pa će joj cijena uvijek biti niža u usporedbi s nekim sličnim igračem iz BPL-a.

[19xx] 4ntraks
12 godina
Nikolacurak kaže...

Hoce li totw bit skuplji

Totw je uvijek jeftiniji jos nisam primjetio da je otw bar jednom bio jeftiniji.

9 godina
Skilledžija kaže...
Nikolacurak kaže...

Hoce li totw bit skuplji

Najbolje vrijeme za prodaju OTW kartica je dok igraju i kad zabiju par komada.

Onda na marketu bude ludnica i svi kupuju tu karticu pa možeš izvući dobru lovu.

Ti to očito nisi napravio i sad nas jebeš ovdje danima kao da smo mi vidoviti i znamo što će biti u srijedu.

Prodaj tog crnog Bačuajia i gotovo.

I da dobije još 5 upgrejda s tom karticom neće igrati puno ljudi jer je 80% igrača na BPL-u pa će joj cijena uvijek biti niža u usporedbi s nekim sličnim igračem iz BPL-a.

Okej,oprosti nisam te htio naljutit ovo mi je prva fifa koju igram i ne znam bas toliko koliko vi drugi pa ovdje uvik pitam za savjet...

17 godina
Nikolacurak kaže...

Hoce li totw bit skuplji

Neće biti totw. Samo jedna kartica može biti u packu. Znači ako dobije nadogradnju bit će u totw otw kartica. To ti je sretna okolnost jer bi totw kartica srušila cijenu otw kartice. Mislim da ti je pik bio tih 120k coinsa. Možda još nešto sutra poraste kada objave totw pa do 19h kada krene totw. Jebi ga, kada bi svi sve unaprijed znali svi bi imali milijuna coinsa na acc, a baš i nije tako.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 11:48 (movie).
13 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...

Okej,oprosti nisam te htio naljutit 

13 godina
Nikolacurak kaže...

Okej,oprosti nisam te htio naljutit ovo mi je prva fifa koju igram i ne znam bas toliko koliko vi drugi pa ovdje uvik pitam za savjet...

Ma kakva ljutnja.

Tko se ljuti, uvalim mu kruti.

Pazi, 99% kartica su najskuplje čim izađu i onda im svakim danom pada cijena.

Osim onih par kartica koje se pokažu OP kao npr Mooy i neki sličan igrač - onda takva kartica drži cijenu ili joj čak raste.

A taj Mooy bi išao za discard cijenu da igra u bilo kojoj drugoj ligi osim BPL-a.

I na to treba obratiti pažnju.

Bačuaji je prešao u bundesligu, spor je i nema šanse da će mu cijena rasti - može samo padati.

Da si ga prodao prvi dan kad je zabio one golove bi ulovio najveću lovu.

Sad je na tebi da odlučiš što dalje s tom karticom... možeš ju prodati ili čekaj da opet zabije par komada, ali to je rizik jbga.

Ja sam na početku kupio Kessieja i Hernandeza OTW i držao ih do neki dan.

Kessie je napokon zabio i dok je utakmica trajala sam ga prodao za 36.000 coinsa - poslije mu je samo padala cijena jer su ga svi htjeli prodat - platio sam ga 11.000.

A ovog Hernandeza sam ubacio u OTW SBC jer od njega očito ove sezone neće biti ništa.

Još sam kupio Walcotta jer je zabio 2 komada prvu utakmkcu za Everton.

Koliko vidim po najavama, mogao bi dobiti TOTW tako da bih čak nešto mogao zaraditi na njemu.

Ali, odigrao sam par utakmica s ovom običnom karticom i jako mi se svidjela tako da ću dobro razmisliti da li da ju prodam ako dobije upgrade.

Osim ako ne bude išao za neku bijesnu lovu, onda ga prodam odmah :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 18

Ja držim fige da konačno salah dobije nadogradnju, zaslužio je. Ako ne on onda bar mkhitaryan. Kada bi oba dobila onda bih se riješio jedne otw kartice i oslobodio nešto coinsa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ja držim fige da konačno salah dobije nadogradnju, zaslužio je. Ako ne on onda bar mkhitaryan. Kada bi oba dobila onda bih se riješio jedne otw kartice i oslobodio nešto coinsa..

Mikija jedino može sjebat to što će Ramsey dobiti 100%.

A Salah bi trebao dobiti bez obzira na sve.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Mikija jedino može sjebat to što će Ramsey dobiti 100%.

A Salah bi trebao dobiti bez obzira na sve.

Ako su za kurčevu igru zbog jedne tekme u totw završili i pogba i lingard onda mogu i ova dvojca koja su usput imali puno impresivniju statistiku i jačeg protivnika te veću rezultatsku pobjedu. No to je ea pa ništa nije sigurno. Dapače, kladio bih se da će i ovaj tjedan sjebati salaha. Ne znam što lik treba napraviti pa da konačno završi u totw kola?

13 godina
movie kaže...

Ako su za kurčevu igru zbog jedne tekme u totw završili i pogba i lingard onda mogu i ova dvojca koja su usput imali puno impresivniju statistiku i jačeg protivnika te veću rezultatsku pobjedu. No to je ea pa ništa nije sigurno. Dapače, kladio bih se da će i ovaj tjedan sjebati salaha. Ne znam što lik treba napraviti pa da konačno završi u totw kola?

Mislim da je Lingard dobio zbog 2 komada Arsenalu kad je zabio i ako je tako, onda je to opravdano.

A za Pogbu se slažem - ništa specijalno nije napravio, ali jebat ga, ta kartica je popularna i na takvim karticama EA diže pare.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 18

Za ekipu koja je probala Prime Overmarsa:

ima li boljeg uloga za cca 500k coinsa? Ja bih rekao ne, al da vidim kaj vi velite...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zvone07 kaže...

ima li boljeg uloga za cca 500k coinsa? Ja bih rekao ne, al da vidim kaj vi velite...

Meni je Reus najbolji LW sa kojim sam igrao. Ali ako imas bpl preporucio bi ti Tif Son-a

15 godina
The_K kaže...
zvone07 kaže...

Meni je Reus najbolji LW sa kojim sam igrao. Ali ako imas bpl preporucio bi ti Tif Son-a

Imam SIF Sona već i odličan je. Al vuče me Overmars za drugu špicu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice