FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...
 jer si jednostavno los u njoj

Ajoj, sad si najeb'o k'o žuti.

A ustvari si mu dobro rek'o :P

pa los sam da,losiji od tebe zato si ti invisible na originu :P

nadimaknaforumu kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...

Ja se ne divim igri, ponovno kruske i jabuke. Igra je smece, ali nije igra toliko smece koliko ju ti predstavljas jer si jednostavno los u njoj. To je cijeli smisao mog posta.

Cecil - koji score imaš? W D L?

Šime - isto pitanje

brijem da imam neki 300-50-200, ne pratim to posto ispadam dosta cesto van zbog interneta

SimeKZ kaže...

Ne znam tocno... morao bi se ulogirat u PS a nemam ga tu gdje se trenutno nalazim. 

Dodam te, al brijem da si ti na PCu. Tako da nista od toga. 

nista onda, ja sam na pc-u. 

13 godina
C3c1l kaže...

pa los sam da,losiji od tebe zato si ti invisible na originu :P

Ja stišćem online, a on neće.

Pokvarila se tipka izgleda :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
nadimaknaforumu kaže...

gdje vi čitate te info? kako da to znam?

kada izlazi nova kartica?

SUper da sam ovo pročitao - već sam pola momčadi prodao :)

Tako da recimo u google upišeš fifa 18 winter upgrades i otvorit će ti se mali milijun stranica pa pročitaj sve što te interesira.

Ukratko, svake godine krajem prvog mjeseca ide winter upgrades kada igrači koji su imali sjajnu polusezonu dobijaju nadograđene kartice kao i igrači koji su imali lošu polusezonu dobijaju lošije kartice nego što su ih imali po izlasku fife. Prošle godine nadogradnje su krenule 14.02. Naravno, tko će dobiti nadogradnju nitko ne zna ali po igramo to bi trebali biti recimo kimmich, de bruyne, silva, mooy itd. Očekujem da će ibra dobiti lošiju karticu s obzirom da uopće ne igra a na dobrom putu je i david luiz koji je u svađi s trenerom i u zadnje vrijeme uopće ne igra. Kandidata ima koliko hoćeš.

Felipe Luis ima smisla ako ti je stoper recimo david luiz a vezni fernandinho pa ima che 10. Ne znam u kojoj formaciji igraš i kakva ti je momčad. Postaj da vidim kakvu momčad imaš i što misliš složiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2018 16:10 (movie).
15 godina
nadimaknaforumu kaže...

Thx. Odlucio sam zadrzat Piquea. Prodat cu Ozila i Baillya. Ozila sam unpacako prosli tjedan i nista od njega :(

Zajedno od njih 2 cu imat 80 k i kupujema Kanea i jos si trazim nekog tko je bolji od ROse-a na LB i onda sam miran.

Meni je na LB IF Baines i odlican je. 

12 godina
movie kaže...

To ti je do internet linije ili routera. Neki dan nisam mogao igrati s maverickom jer sam prešao s t-coma na b net. Nazvao b net i liku odmah bilo jasno u čemu je problem te je nekaj iskopčao i resetirao mi lajnu. Nakon toga sam normalno igrao s maverickom. Napomenio mi je da im je sistem automatski pa je moguće da se ponovno to aktivira pa da opet zovnem ako se to dogodi da opet isključe. Događalo se to i ranijih godina a problem je stvarao thompson router. S nekima sam mogao igrati a s nekima nisam. Onda sam promijenio modem i stavio siemens i mogao sam igrati sa svim frendovima. Danas je navodno problem do davatelja internet usluga koji moraju nekaj isključiti kako sistem ne bi stvarao probleme kod online igranja.

Edit:  Cg nat type treba davatelj internet usluge isključiti na tvojoj liniji kako ne bi imao problema s internet igranjem. Meni su to isključili nakon što sam ih nazvao i sad mogu sa svima igrati. Ne znam kako mi je u ovom problemu trebao pomoći ea? Ljudi ih zaspu pitanjima a da ne provjere kod davatelja usluge je li problem kod njih. Koliko sam skužio to je neka provjera koja blokira određene adrese koje sustavu budu sumnjive. Lijepo ti to isključe i onda te spaja sa svima.

Eto nazvao VIP i rekao im da mi iskljuce taj cg natrag type da mogu igrat online igru i nema mi interneta vec pola sata hahhaahahhaha

17 godina
FIFA 18
I ja sam ostao bez neta na par minuta no pola sata je previše. Probaj isključiti iz struje router pa ga ponovno uključiti. Ako ne radi zovi ih ponovno. Da je normalno, nije...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Evo vratio se zvao sam ih i morao sam resetrirat ruter na tvornicke.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
FIFA 18

SimeKZ "Icone su '' elitne '' kartice u FIFAi, sa najboljim ocjenama i radi toga imaju cijenu po 1m> coinsa. Tako da ih nema svatko."

Upravo je u tome problem, jedan 87 Bergkamp sastavi 89 Modrica kao bosanac burek. Pricamo o situaciji gdje ekipa moze kupovati packove i kupovati coinove na taj nacin, netko tko ima 3 ikone u tekmi protiv nekoga tko nema ni jednu bi trebao pobijediti 9/10 puta. Samo na osnovu kartica koje ima. Da li ti se to cini kao "kompetitivna igra" ili kao imalo posteno od strane jednog WL modea?

Jer meni se ne cini i sad mi je tim vise zao nubova koji imaju po 8-9 ikona i TOTY kartica i nisu u stanju bili dobiti moju 500k momcad.

0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

SimeKZ "Icone su '' elitne '' kartice u FIFAi, sa najboljim ocjenama i radi toga imaju cijenu po 1m> coinsa. Tako da ih nema svatko."

Upravo je u tome problem, jedan 87 Bergkamp sastavi 89 Modrica kao bosanac burek. Pricamo o situaciji gdje ekipa moze kupovati packove i kupovati coinove na taj nacin, netko tko ima 3 ikone u tekmi protiv nekoga tko nema ni jednu bi trebao pobijediti 9/10 puta. Samo na osnovu kartica koje ima. Da li ti se to cini kao "kompetitivna igra" ili kao imalo posteno od strane jednog WL modea?

Jer meni se ne cini i sad mi je tim vise zao nubova koji imaju po 8-9 ikona i TOTY kartica i nisu u stanju bili dobiti moju 500k momcad.

Nije niti pošteno kada barca istči kontra jednog las palmasa. Toliko su bolji da bi trebali pobjediti 9/10 razlike a vidimo da se to baš i ne dogodi svaki put. Tako i u futu. Kakve ima veze tvoja momčad od 500k coinsa koja je sasvim sigurno solidna ako se tekma loše otvori po protivnika, ili pogodi nekoliko stativa, ili promaši nekoliko zicera ili ti iskoristiš prvu šansu i zabiješ ili si jednostavno bolji. Na kraju ne igraju kartice već dva igrača od kojih je jedan uvijek bolji. Ako su podjednaki onda mogu odlučiti kartice. Koliko puta sam izgubio od igrača koji ima momčad vrijednu 20k coinsa ali igra izvrsno. Sve je to nogomet, doduše ovaj virtualni malo nepošteniji ali opet nogmet.

12 godina
FIFA 18

Eto nije pomoglo iskljucivanje cg nat typa opet nas ne zeli spojit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Zato je to FUT. Zato igrat da bi izgradio ekipu, zato taj cijeli mod postoji. Ja stvarno ne vidim problem. Po tome su IF, TOTY, TOTGS kartice varanje. Daj se ne blamirajte vise.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
The_K kaže...

Eto nije pomoglo iskljucivanje cg nat typa opet nas ne zeli spojit.

Možda i on treba napraviti isto? Meni sve radi ok. Za sada...

17 godina
FIFA 18
Wilson sam trga chelsea u Londonu. TIF kartica na putu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Zato je to FUT. Zato igrat da bi izgradio ekipu, zato taj cijeli mod postoji. Ja stvarno ne vidim problem. Po tome su IF, TOTY, TOTGS kartice varanje. Daj se ne blamirajte vise.

Mislim da ti i ja pricamo o dvije razlicite stvari, FUT kao dio igre gdje radis ili placas za svoj tim da bi se igrao protiv drugih, gdje ima kartica kao sto su Ikone, raznorazni IF i slicno je skroz ok. FUT kao dio igre u kojem radis ili placas za svoj tim da bi se NATJECAO protiv drugih je neposten, a Ikone dodaju samo jos veci problem u cijelu racunicu.

Nemam nista protiv FUTa kao takvoga, ali WL gdje se ljudi natjecu za neki kurac dok istovremeno jedan ima tim pun Ikona/TOTY/IF/KuracPalac kartica dok je drugi na Jesusu, Martialu i Bakayoku je neposten. Taj dio mene smeta vec duze vrijeme a nakon sto sam osobno dobio priliku probati Ikonu, vidim kolika je razlika izmedu Ikone i drugih tipa kartica (van TOTY jer njih jos nisam imao priliku probati).

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Mislim da ti i ja pricamo o dvije razlicite stvari, FUT kao dio igre gdje radis ili placas za svoj tim da bi se igrao protiv drugih, gdje ima kartica kao sto su Ikone, raznorazni IF i slicno je skroz ok. FUT kao dio igre u kojem radis ili placas za svoj tim da bi se NATJECAO protiv drugih je neposten, a Ikone dodaju samo jos veci problem u cijelu racunicu.

Nemam nista protiv FUTa kao takvoga, ali WL gdje se ljudi natjecu za neki kurac dok istovremeno jedan ima tim pun Ikona/TOTY/IF/KuracPalac kartica dok je drugi na Jesusu, Martialu i Bakayoku je neposten. Taj dio mene smeta vec duze vrijeme a nakon sto sam osobno dobio priliku probati Ikonu, vidim kolika je razlika izmedu Ikone i drugih tipa kartica (van TOTY jer njih jos nisam imao priliku probati).

Zasto je neposten ? Nema te ikone koja ce nekog spasit ako igras protiv nekog ko zna igrat. Neces centar proc, a svojih 16m ces znat poimence svaku vlat trave. 
Kolko puta sam u DIV 2 ili u WL naletio na full icon ekipu pa pomeo pod sa njim. Neki dan sam imo priliku pogledat ono natjecanje u Barceloni. Vecina bi mislila kako su Pele, Maradona i ostala ekipa must have... nitko ziv ih nije koristio. Cak niti R9 nisu koristili. Tako da o postenju tu nema neke price. 
Jer po 100x, ne igra tim, igras ti... 

13 godina
SimeKZ kaže...
 Neki dan sam imo priliku pogledat ono natjecanje u Barceloni. Vecina bi mislila kako su Pele, Maradona i ostala ekipa must have... nitko ziv ih nije koristio. Cak niti R9 nisu koristili. 

Nisam gledao natjecanje, ali sam 99% siguran da su svi u timovima imali Maldinija, Ferdinanda, Vieru i Matthausa.

Otvorio sam i ja jučer Ruija Costu i za sada sam zadovoljan kako se ponaša.

Ima neki čudno jak šut.

Voli jako stativu pogodit, ali ih dobro gađa pa se svaka odbije na mog igrača koji posprema u prazan gol :)

Morat ću zbog njega promijenit formaciju jer ne želim ostati bez Mertensa, a bogami niti bez Higuaina u napadu tako da ću iskemijat nešto s CAM-ovima.

Isto tako u BPL ekipi ne želim ostati bez futmas Lingarda.

Mislim da ću probat 4-1-2-1-2 ili nešto slično bez krila.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

U prosloj fifi kolega napisa da je bio u 5. div. ,kupio " dobar " tim i dosao u 2 .

Naucio igrati preko noci ? I don't think so .

Samo ultra def+CA i ne boj se . :)

Gledam Malajskog Tapira ,igra draft i dobija TOTY Ronalda,u prvom pv. zabija 7 golova sa njim .

Odakle god pukne ulazi . :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2018 10:31 (goust78).
13 godina
FIFA 18

Nisu kurac. Prakticki svaki igrac u Barceloni je imao napad TOTY Ronaldo-debeli Ronaldo, ili u 4-1-2-1-2 ili u 4-4-2.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Zasto je neposten ? Nema te ikone koja ce nekog spasit ako igras protiv nekog ko zna igrat. Neces centar proc, a svojih 16m ces znat poimence svaku vlat trave. 
Kolko puta sam u DIV 2 ili u WL naletio na full icon ekipu pa pomeo pod sa njim. Neki dan sam imo priliku pogledat ono natjecanje u Barceloni. Vecina bi mislila kako su Pele, Maradona i ostala ekipa must have... nitko ziv ih nije koristio. Cak niti R9 nisu koristili. Tako da o postenju tu nema neke price. 

Prije mjesec dana si imao situaciju sa Unilad Gorillom. Lik je prosle godine pobijedio na FIWCu, top 10-20 igrac svaku WL. Bio je jedan mjesec koji se nije racunao za kvalifikacije za regionalni turnir i frajer je odlucio da ce se ici malo kurciti. Napravio si je tim vrijedan 200k i isao igrati na streamu. Lik koji inace igra sa timom punim Ikonama i ide na 38-2 ili vise je u prvih 10 tekmi imao 3 poraza. Puko, vratio se na svoj mega tim i dobio sve ostale utakmice.

Mislim da ti podcijenjujes koliku razliku ce napraviti reakcija jednog Ronaldinha naspram reakcije Martiala. Hoce li ta razlika biti jako ocita ako igras WL Metu UltraD + Counter Attack u 41212-2 i pokusavas udariti lopte u prostor iza obrane? Biti ce daleko manje ocita nego ako igras na drugoj strani, protiv lika koji ima 6 ili 7 igraca u obrani.

Ali ok, tvrdis da je razlika u tome koliko je kvalitetan igrac. Da je to istina, svi bi igrali sa jeftilen momcadima i nitko ne bi imao potrebu potrositi 3 milje na 93 Henrya ili 94 Ronaldinha. Ali razlika postoji a ti se uvjeravaj da je sve u rukama igraca kada ti protivnicki Vieira i Petit oduzimaju loptu bez da su u kontroli igraca s druge strane jer ovaj drzi nekoga tko mu igra u spici i ceka kontru.

Za kraj, ne, ikone nece napraviti razliku ako igraju dva igraca koja su razlika 6 divizija u razini sposobnosti, ali ako se radi o dva igraca koja su podjednaka ili situaciji gdje je ovaj sa ikonama malo slabiji od drugoga, dam desnu ruku u vatru da ce napraviti veliku razliku jer je to nacin na koji je cijeli FUT dizajniran, da prodaje mikrotransakcije.

Ako hoces, mozemo danas ili sutra odigrati tekmu, dodaj me na PSNu AmaziToiletPaper

13 godina
goust78 kaže...
SimeKZ kaže...

U prosloj fifi kolega napisa da je bio u 5. div. ,kupio " dobar " tim i dosao u 2 .

Naucio igrati preko noci ? I don't think so .

Samo ultra def+CA i ne boj se . :)

Gledam Malajskog Tapira ,igra draft i dobija TOTY Ronalda,u prvom pv. zabija 7 golova sa njim .

Odakle god pukne ulazi . :)

Pratim i ja tapira, ipak mi je kolega sa bivseg faksa :D 

Uvijek je elita sta se tice WL, dosta dobar igrac. 

Morat cu pogledat taj novi video, nisam imo vremena.

17 godina
FIFA 18
Vidiš, ja sam gledao ovvya koji je igrao prošle godine s momčadi vrijednom 20k coinsa i završio je WL 37/3. I ta tri poraza bila su nesretna a bar dva skuhao mu je momentum.

Evo ti i osobni primjer. Zadnje dvije sezone nisam dogurao do div 1 a uvijek imam višemilijunsku momčad. Uredno dobijam igrače iz div 1 kao što znam uredno i izgubiti od igrača iz div 7. Doduše, dođem do div 2/3 i prestanem igrati divizije jer mi šteti zdravlju tako da niti ne znam koji mi je limit. Hoću ti reći da kvaliteta momčadi nije nikakva garancija rezultata. Ok, lakše je igrati i neusporedivo veći gušt s boljom nego lošijom momčadi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
movie kaže...
Vidiš, ja sam gledao ovvya koji je igrao prošle godine s momčadi vrijednom 20k coinsa i završio je WL 37/3. I ta tri poraza bila su nesretna a bar dva skuhao mu je momentum.

Evo ti i osobni primjer. Zadnje dvije sezone nisam dogurao do div 1 a uvijek imam višemilijunsku momčad. Uredno dobijam igrače iz div 1 kao što znam uredno i izgubiti od igrača iz div 7. Doduše, dođem do div 2/3 i prestanem igrati divizije jer mi šteti zdravlju tako da niti ne znam koji mi je limit. Hoću ti reći da kvaliteta momčadi nije nikakva garancija rezultata. Ok, lakše je igrati i neusporedivo veći gušt s boljom nego lošijom momčadi.

E vidis, sad se postavlja pitanje, gdje bi bio da nemas momcad koju imas? Da li bi dogurao ovako daleko ili bi stao na div 6?

9 godina
neaktivan
movie kaže...
 garancija rezultata. Ok, lakše je igrati i neusporedivo veći gušt s boljom nego lošijom momčadi.

Ovo priznanje cekam godinama ! :)

13 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

Nisu kurac. Prakticki svaki igrac u Barceloni je imao napad TOTY Ronaldo-debeli Ronaldo, ili u 4-1-2-1-2 ili u 4-4-2.

Bog dragi zna sto je Sime gledao.

Sa onim ekipama sto su oni tamo imali i ja bi pomeo sve sto mi dode.

Pogledao sam pol sata streama i to je ziva komedija, njima da das ekipu od 100k coinsa ne bi prosli centar.

9 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

E vidis, sad se postavlja pitanje, gdje bi bio da nemas momcad koju imas? Da li bi dogurao ovako daleko ili bi stao na div 6?

Tacno tako ..

Evo ja cu ( nisam nikakav igrac ) uci u 5 .div sa timom:

Martial ,jesus ,

Willan

Herera       Dembele

Bakayoko

Rose ,Rojo, Smalling ,Clyne.

Za vise div i ne treba nista bolje..

13 godina
C3c1l kaže...
Cofinho kaže...

Bog dragi zna sto je Sime gledao.

Sa onim ekipama sto su oni tamo imali i ja bi pomeo sve sto mi dode.

Pogledao sam pol sata streama i to je ziva komedija, njima da das ekipu od 100k coinsa ne bi prosli centar.

Ja razumijem da je tesko citat, ali bas toliko ? Jesam napiso da nitko nije koristio, nego odredeni nisu koristili. 

Ti bi ih pomeo koji skupis 12 poraza za redom u WL, yep. 

Svi ti igraci su trebali pocet sa jeftinjarima da bi dosli tu gdje jesu. Ekipa se nadogradivali postepeno, tako da se tu ne moze pricat o nekakvim shemama... jer da bi skupio takvu ekipu moras biti top 100 konstantno ili dobivati sponzorsku lovu za fifa pointse. Skill je skill... i to ti nitko ne moze oduzet. Ima majstora koji sa silver ekipama prosetaju kroz DIV 1. 

8 godina
Neki dan sam imo priliku pogledat ono natjecanje u Barceloni. Vecina bi mislila kako su Pele, Maradona i ostala ekipa must have... nitko ziv ih nije koristio. Cak niti R9 nisu koristili. Tako da o postenju tu nema neke price. 

Sime, brate, ti sam ne znas sto si napisao.

Skill je skill ali Ikone vs Rare Gold zahtjeva daleko manji skill nego Ikone vs Ikone ili Gold vs Gold.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2018 11:49 (sexytoiletpaper).
13 godina
sexytoiletpaper kaže...
Neki dan sam imo priliku pogledat ono natjecanje u Barceloni. Vecina bi mislila kako su Pele, Maradona i ostala ekipa must have... nitko ziv ih nije koristio. Cak niti R9 nisu koristili. Tako da o postenju tu nema neke price. 

Sime, brate, ti sam ne znas sto si napisao.

Skill je skill ali Ikone vs Rare Gold zahtjeva daleko manji skill nego Ikone vs Ikone ili Gold vs Gold.

Fali mi '' neki '' izmedu R9 i nisu. U brzini, na mobitelu bas nije pregledno. 

17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Pa najbolja fora da uvijek dalje dođem s prosječnom ekipom nego s vrhunskom. Nisam puno igrao ali niti jedne kvalifikacije za vikend ligu nisam prošao s boljom momčadi, uvijek s lošijom. S vrhunskom ekipom uvijek imam osjećam da me igra koči. Fulaju milijun zicera, rade gluposti u obrani. S druge strane kada igraš protiv njih misliš da su nepobjedivi. To je vječiti problem ove igre. Kada igraš protiv čine ti se monstrumi kada igraš s njima čini ti se da je sve protiv tebe. Prije par godina sam igrao sa srebrnim englezima. Po meni to je bila najbolja srebrna momčad u povijesti ove igre. derao sam s njom sve pred sobom. Zašto? nemam pojma ali legli su mi ko budali šamar. I dan danas se sa sjetom sjećam te momčadi. Pogle ti kakva je to momčad bila. Riječ je o fifi 15. Veći gušt mi je bio s njima igrati nego s tots englezima koje sam imao full.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Dobra ekipa doda par pobjeda u WL, ali je skill i dalje najbitniji.

Iz osobnog iskustva mogu rec da sam sa 200k ekipom dolazio do g2 ranga, sad sa 3.5M ekipom dodem do g1 ranga i to je to.

Neces ti odjednom uci u elitni rang sa skupljom ekipom. Skill i dobra konekcija su po meni najvazniji faktori. Osobno mislim da veliki utjecaj ima konekcija jer je velika razlika kad ti igras s lagom dok protivniku sve savrseno radi.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice