FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.046.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 18
Onda 29.9. ... faaaaaaaak
8 godina

Iskreno, ako ista ja bi rekao da je AI u demu preslab. AI i online protivnik su razlicite price i dok sam u stanju bio u 17 rasturiti skoro bilokoga i udarao Elite rankove iz vikenda u vikend, Legendary i Ultimate AI je uvijek bio prejak za mene jer je bio drugaciji tip igre. Je da je ovo demo ali ako sam u stanju nakon 2 utakmice privikavanja dobiti Legendary AI nesto ne valja, tim vise sto ce ove godine biti i "Squad Battle Mode" koji ce biti kakti kompetitivni offline.

Sto se ostaloga tice, golmani cesto znaju biti debili i umjesto da izletavaju stoje na mjestu kao ukopani ali s obzirom da je demo blize beta buildu nego konacnom proizvodu, ne vidim razlog zasto bi to bio problem trenutno. Ili su vec popravili ili ce popraviti sa prvim-drugim patchem.

Vecina ostaloga sto si rekao je stvar navike i tvoje sposobnosti. Ne mozes se na potpuno novu i veoma drugaciju igru od FIFA17 naviknuti u roku od 24h, pokusaj nekog od frendova pozvati na pivu i fifu i vidi kako ce tad igra izgledati.

I zadnje, na kraju krajeva, nemoj samoga sebe smatrati bogom fife. Nit si ti prejeben igrac, nit sam ja, nit je vjerojatno itko u ovoj temi. Umjesto da trazis greske ekstrovertno trazi ih introvertno i pokusaj igrati bolje i pametnije. Prvi vikend WL u 17 sam igrao 1-5 W/L i odustao dok ne postanem bolji. Kasnije sam udarao na 23/25 u par navrata na PCu. Cesce je greska u tvojoj igri nego u tome sto je igrica smece a to ti mogu reci iz iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 11:07 (sexytoiletpaper).
17 godina
izvone kaže...

Što se tice slavlja,više nema onog kad zabiš gol da se stadion trese,što mi malo fali,onda je dao još više energičnosti kod gola.

Evo, sada sam zabio gol i tribina se trese..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

Po komentarima ispada da svatko od nas igra svoju veziju fife

Svatko igru doživljava drugačije što je ok. No obrati pozornost na postotak točnih dodavanja, pucanje po golu, golmanske intervencije, fliper dodavanja, klizanje igrača po travi a ne hodanje itd, pa mi reci kakve sve to ima veze sa simulacijom kakvom se fifa voli zvati?

šta je tu novo?

pa to je u fifi potpuno jednako iz godine u godinu...i to isto ponavljam vec ni ja ne znam od kada...

iako sto se tice flipera,i pes na automatic je cisti fliper...dok fifa na full manual djeluje malo kod dodavanja nego pes...

13 godina
FIFA 18

Malo sam soundtrack išao preslušavati i nisam zadovoljan.

Inače je FIFA bila poznata po odličnom soundtracku, ali ovo što sam čuo je loše.

Doduše, preslušao sam nekih 10-tak stvari pa se nadam da će ostale biti bolje.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

otkad je tako nesto bilo bitno u igricama? :D

0 0 hvala 0
13 godina
Mortiis kaže...

Meni je vrlo bitno pošto dosta vremena provedem na marketu ili rješavajući SBC :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Iskreno, ako ista ja bi rekao da je AI u demu preslab. AI i online protivnik su razlicite price i dok sam u stanju bio u 17 rasturiti skoro bilokoga i udarao Elite rankove iz vikenda u vikend, Legendary i Ultimate AI je uvijek bio prejak za mene jer je bio drugaciji tip igre. Je da je ovo demo ali ako sam u stanju nakon 2 utakmice privikavanja dobiti Legendary AI nesto ne valja, tim vise sto ce ove godine biti i "Squad Battle Mode" koji ce biti kakti kompetitivni offline.

Sto se ostaloga tice, golmani cesto znaju biti debili i umjesto da izletavaju stoje na mjestu kao ukopani ali s obzirom da je demo blize beta buildu nego konacnom proizvodu, ne vidim razlog zasto bi to bio problem trenutno. Ili su vec popravili ili ce popraviti sa prvim-drugim patchem.

Vecina ostaloga sto si rekao je stvar navike i tvoje sposobnosti. Ne mozes se na potpuno novu i veoma drugaciju igru od FIFA17 naviknuti u roku od 24h, pokusaj nekog od frendova pozvati na pivu i fifu i vidi kako ce tad igra izgledati.

I zadnje, na kraju krajeva, nemoj samoga sebe smatrati bogom fife. Nit si ti prejeben igrac, nit sam ja, nit je vjerojatno itko u ovoj temi. Umjesto da trazis greske ekstrovertno trazi ih introvertno i pokusaj igrati bolje i pametnije. Prvi vikend WL u 17 sam igrao 1-5 W/L i odustao dok ne postanem bolji. Kasnije sam udarao na 23/25 u par navrata na PCu. Cesce je greska u tvojoj igri nego u tome sto je igrica smece a to ti mogu reci iz iskustva.

E sad, ne znam na koga se sve ovo odnosi pošto nisi citirao nikoga. No s obzirom da je svatko nešto prigovirio, pa tako i ja mogu ti odgovoriti. Kao prvo ne smatram se nikakvim bogom ničega a ponajmanje fife. Znam koje su moje mogučnosti a samu igru doživljavam kao zabavu. Ovo za mene nije nikakvo natjecanje kakvim ga većina smatra već ubijanje dosade s par utakmica dnevno. Prvu wl sam odigrao odmah na početku i imao 19 pobjeda što je za mene bilo jako dobro. Na kraju sam odigrao 5/6 vikend liga i nikada nisam imao preko 21 pobjede. Ne igram je jer mi se vikendom nogomet ne igra. Po meni je to potpuno promašen termin, pogotovo za nas starije.

Što se fife 18 tiče, ja komentiram ono što vidim a vidim da mi AI ima po 97% točnih dodavanja bez obzira tko mi bio protivnik. Je li to tebi normalno. Je li normalno ako puknem po travi da se golman baca kao da ide poluvisoka lopta a kada pukneš visoko onda se baca kao da ide niska lopta? Užasno mi smeta kada mi protivnik puca iz mrtvog kuta a moj golman stoji na prvoj stativi i sjedne na guzicu kako bi lopta mogla ući u gol. Naravno da me to razjebe. Zamisli sada neuera da tako svaki put reagira? Ne bi branio u prvoj zagrebačkoj ligi.

Na legendary krajnji domet AI je stalno trčanje po krilu, bez obzira protiv koga igrao. Navodno ove godine moći ćemo prepoznati stilove igre nekih ponajboljih momčadi. Ja u demu ne prepoznajem ništa. Svi opet igraju isto i samo trče po krilu. Kada to ekipa vidi što će nego i oni tako igrati. Jedina novina uz sve što su nam obečali koju ja vidim je to remplanje. Niti do sada nisam bio dobar u takvoj igri a sada ću biti još manje kada me svi počnu silovati. Niti u jednoj situaciji protivnik ne ide na loptu već na mene a tek onda na loptu kada me izgura? Jebo ja takav nogomet.

Obrati pozornost na udarce po golu. Po meni to je nešto najgore u zadnjih nekoliko godina. Pri udarcu dosta puta igrač kliže po travi da bi došao do lopte a ponekad pukne loptu van svake pameti i poznate fizike. Opet suci ne znaju što je prednost, opet golovi padaju u 45 i 90 minuti, opet nemam isti tretman kod sudaca kao i AI. Meni nije problem pobijediti ovakav AI ali mene ovakva igra ne veseli. Možda će to biti nešto bolje kada krene online igranje ali uz sve ove mane očekujem da se sva sranja u igri jednako raspodijele na oba protivnika a ne da opet gol dobijem iz jednog udarca a da mi lik obrani sva moja 22 u okvir i da jebeni butland bude svaki puta igrač utakmice.

10 godina
Skilledžija kaže...
Mortiis kaže...

Meni je vrlo bitno pošto dosta vremena provedem na marketu ili rješavajući SBC :P

Evo onda soundtrack

I am over 9000!!!
13 godina
Shivi kaže...

Evo onda soundtrack

Hvala, ali to sam upravo koristio da na jubitu pronađem pjesme i preslušam.

Krenuo sam od početka i došao do Lorde.

Tu sam stao jer mi niti jedna nije sjela na prvo slušanje.

[19xx] 4ntraks
8 godina
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

E sad, ne znam na koga se sve ovo odnosi pošto nisi citirao nikoga. No s obzirom da je svatko nešto prigovirio, pa tako i ja mogu ti odgovoriti. Kao prvo ne smatram se nikakvim bogom ničega a ponajmanje fife. Znam koje su moje mogučnosti a samu igru doživljavam kao zabavu. Ovo za mene nije nikakvo natjecanje kakvim ga većina smatra već ubijanje dosade s par utakmica dnevno. Prvu wl sam odigrao odmah na početku i imao 19 pobjeda što je za mene bilo jako dobro. Na kraju sam odigrao 5/6 vikend liga i nikada nisam imao preko 21 pobjede. Ne igram je jer mi se vikendom nogomet ne igra. Po meni je to potpuno promašen termin, pogotovo za nas starije.

Što se fife 18 tiče, ja komentiram ono što vidim a vidim da mi AI ima po 97% točnih dodavanja bez obzira tko mi bio protivnik. Je li to tebi normalno. Je li normalno ako puknem po travi da se golman baca kao da ide poluvisoka lopta a kada pukneš visoko onda se baca kao da ide niska lopta? Užasno mi smeta kada mi protivnik puca iz mrtvog kuta a moj golman stoji na prvoj stativi i sjedne na guzicu kako bi lopta mogla ući u gol. Naravno da me to razjebe. Zamisli sada neuera da tako svaki put reagira? Ne bi branio u prvoj zagrebačkoj ligi.

Na legendary krajnji domet AI je stalno trčanje po krilu, bez obzira protiv koga igrao. Navodno ove godine moći ćemo prepoznati stilove igre nekih ponajboljih momčadi. Ja u demu ne prepoznajem ništa. Svi opet igraju isto i samo trče po krilu. Kada to ekipa vidi što će nego i oni tako igrati. Jedina novina uz sve što su nam obečali koju ja vidim je to remplanje. Niti do sada nisam bio dobar u takvoj igri a sada ću biti još manje kada me svi počnu silovati. Niti u jednoj situaciji protivnik ne ide na loptu već na mene a tek onda na loptu kada me izgura? Jebo ja takav nogomet.

Obrati pozornost na udarce po golu. Po meni to je nešto najgore u zadnjih nekoliko godina. Pri udarcu dosta puta igrač kliže po travi da bi došao do lopte a ponekad pukne loptu van svake pameti i poznate fizike. Opet suci ne znaju što je prednost, opet golovi padaju u 45 i 90 minuti, opet nemam isti tretman kod sudaca kao i AI. Meni nije problem pobijediti ovakav AI ali mene ovakva igra ne veseli. Možda će to biti nešto bolje kada krene online igranje ali uz sve ove mane očekujem da se sva sranja u igri jednako raspodijele na oba protivnika a ne da opet gol dobijem iz jednog udarca a da mi lik obrani sva moja 22 u okvir i da jebeni butland bude svaki puta igrač utakmice.

Kraj je u biti najbitniji i ono sto zelim prokomentirati.

http://www.soccerstatistically.com/blog/2013/7/15/goal-time-analysis.html

Vidis da je najvise golova zabijeno u 45toj. E sad, zasto je to jos vise izrazeno u fifi? 45-ta i 90-ta minuta traje duze nego bilokoja druga "ingame-minuta". Poluvrijeme traje 6 minuta. Sto znaci da jedna "ingame minuta" traje otprilike 8 sekundi. Nikada ti nisu 2 minute produzetaka trajale 16 sekundi. Cesce je to 40-60 sekundi iako ti ne mogu sada dokazati. Ako zelis, mogu ti snimiti video kad dodem doma pa ti tu postati.

Sranja u igri se podijele na oba protivnika podjednako. Vjerovao ti meni ili ne. Jednu WL sam namjerno vodio statistike i snimao sve golove i stative. Post se nalazi na redditu i takoder ti ga mogu linkati kada dodem doma. Unatoc tome sto se meni cinilo da protivnici cesce imaju EAIDS u svoju korist nakon pregleda svih snimaka (trebalo mi je vremena) sam dokazao sam sebi da to nije tako i da je EAIDS bio zaduzen za otprilike 17-20% golova. Ostatak su bili ili greske u obrani ili briljantnost u napadu.

Realno gledano, primarni razlog zasto je taj jedan gol usao a tvojih 22 nije je zato sto jako puno igraca igra samo i jedino na kontre. 75% igraca u 17ici su isli na ultra-defensive i CA sa 2 brze spice i brzim CAM-om u 4-1-2-1-2 formaciji. Problem sa fifom prosle godine je bio taj sto si obranu u takvim slucajevima mogao komotno prepustiti AIu i cekati priliku za kontrom. Kako demo trenutno izgleda, AI ti nece toliko pomagati, vise nece biti meta to da kontroliras CAMa i povuces ga iz napada da bi skinuo loptu sa protivnika dok ti AI obrana drzi sve pod kontrolom jer su bolesno dobri.

I za kraj, sto se dodavanja tice, uvijek je bilo malo pretjerano sa preciznoscu na visim tezinama ali moras odluciti sto ti vise smeta. Da imaju "97%" PA ili da im je doseg trcanje po krilima. Ja sam do sada primjetio da Man Utd voli ici na krila i ubacivati na Lukakua dok City ide na dodavanje ispred mog 16terca.

Sve u svemu, u pravu si ako kazes da ti se ne svida igra i to je potpuno ok ali radije proanaliziraj sve kako treba nego da budes kao hrpa ekipe na Redditu i EA forumima koji samo vicu S/M/H i da je igrica samo protiv njih dok istovremeno ne mogu izaci iz Div 6-3.

17 godina
FIFA 18

Ne govorim ja da je igra protiv mene. Kada igrača krivo pomaknem ja unaprijed vidim da ću popiti gol ako protivnik zna igrati. Događa mi se to, nisam savršen. Kao što i ja vrijebam da istu grešku napravi protivnik. Isto tako nisam blentav da ne vidim kada mi igra pomaže a kada odmaže. Samo što tražim da to bude u istom omjeru. Što se kontri tiče, nije problem u njima. Problem je što ja ne zabijem s 5m nekoliko zicera a lik u toj jednoj kontri ode u mrtvi kut i zabije iz njega ili opizdi s 35m i zabije gol ili mi se sudare igrači i oba padnu a on zabije. E, ne možeš me ubijediti s ničim na ovom svijetu da je to pošteno.

Meni osobno najproblematičniji dio igre je to guranje i silovanje. U prošlo fifi lik mi uđe s leđa, slomi igrača na 5 tekmi, munjevito se diže i zabija mi gol. Je li to normalno? Sada vidim da je remplanje podignuto na viši nivo i bojim se pomisliti što će biti ove godine. Ja cijelu sezonu nisam nikome uklizao. Moji svi igrači u klubu nemaju zajedno 10 žutih kartona a crveni nisam dobio niti jednom. Pokušavam igrati a ne silovati protivničke igrače. Da, to mi smeta. Sa svim ostalim mogu živjeti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 12:37 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Pa al to ti kazem, "EAIDS" i je u jednakim omjerima, jbg, ljudski cimbenik je to da cemo svi biti uvjereni da je vise na drugoj strani nego na nasoj.

Jos jedna stvar u online igri je da ne mozes vidjeti koga je protivnik kontrolirao u danom trenutku. Desilo se da se moj igrac saplete u mene i popusim gol ni kriv ni duzan jer je igrica imala prekratak development time jer je godisnje izdanje ali ti mogu garantirati da se to dogada i na drugoj strani. Jedini nacin da se to rijesi je da FIFA prestane biti godisnji naslov i istu igru drze par godina i pocnu zapravo ulagati u nju kroz patcheve i sl.

Npr. BF4 je po izlasku bio smatran smecem kakvog nigdje drugdje nije bilo. 4 godine kasnije se smatra jednim od najboljih online shootera koje mozes igrati jer umjesto da su isli raditi novu igricu, developeri su rjesavali probleme u trenutnoj.

16 godina
FIFA 18

Pa movie,di je tu realnost,jel ima neki klub koji nije dobio crveni cijelu sezonu i ima samo 10 zutih kroz sezonu? 

Daleko je sve to od realnosti,a igra kakva je moras se prilagodit,ja sam prosle godine usavrsio uklizivanja i znao sam u remplanju uklizat uzet loptu bez faula i u kontru,ove godine su uklizivanja kraca i moram se naviknut.

Nego,kad se moze uci u FUT? Mislim si u PC uci u fut da vidim sta cu dobiti,jer uvijek sam na pocetku dobio neku IF karticu (prosle mexes,predprosle se ni ne sjecam al je bio neki spanjolac),pa u slucaju da nesto dobim ostajem na PC,u protivnom odmah na PS4 idem. Na PS moram i klub iznova,i skupljat one broncane xp coinse za coin boostere,pa krecem iz nule i bit ce trnje i raslinje dok ne dodem na neki normalni nivo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

Nego,kad se moze uci u FUT? 

September 15 – FUT 17 Web App goes offline.

September 20 – FUT 18 Web App comes online. If you’re eligible, this is when you can start using the Transfer Market.

September 21 – New Companion App launches. This is your chance to update your Companion App for FIFA 18 on Android and iOS.

Early access to the Web and Companion Transfer Market ends at 12:00 a.m. GMT on October 9. After that, you’ll need to log in to FUT 18 on your console or PC at least once to continue using both apps.

While this schedule hasn't been announced through an social media accounts, it's clearly stated on the website with the FIFA 17 Web App slated to go offline on Friday. Five days later on Wednesday, September 20 is when the new Web App is set to be released. Also on the day, the EA Access trial is set to begin for FIFA 18. This makes sense with Squad Building Challenges available to be completed in the actual app this year. A day later, the companion app will apparently be updated and ready for FIFA 18.

You must have created a FUT Club before August 1, 2017, to get early access to the FUT 18 Web and Companion apps.

Your FUT 17 account must still exist.

Your account needs to be in good standing. If you were banned or had other actions taken on your account in FUT 17, you won’t get early access.

[19xx] 4ntraks
8 godina

20. ako imas Origin Access. Mislim da je 10h gameplaya prije nego igra izade.

11 godina
neaktivan
Movie povraca mi se od tvojih komentara. Covjece nadji zivot.

1 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Pa movie,di je tu realnost,jel ima neki klub koji nije dobio crveni cijelu sezonu i ima samo 10 zutih kroz sezonu? 

Daleko je sve to od realnosti,a igra kakva je moras se prilagodit,ja sam prosle godine usavrsio uklizivanja i znao sam u remplanju uklizat uzet loptu bez faula i u kontru,ove godine su uklizivanja kraca i moram se naviknut.

Nego,kad se moze uci u FUT? Mislim si u PC uci u fut da vidim sta cu dobiti,jer uvijek sam na pocetku dobio neku IF karticu (prosle mexes,predprosle se ni ne sjecam al je bio neki spanjolac),pa u slucaju da nesto dobim ostajem na PC,u protivnom odmah na PS4 idem. Na PS moram i klub iznova,i skupljat one broncane xp coinse za coin boostere,pa krecem iz nule i bit ce trnje i raslinje dok ne dodem na neki normalni nivo.

Ima. Evo moji veterani ne dobiju više od dva žuta u cijeloj sezoni. Po tekmi ne napravimo 5 prekršaja. igramo nogomet. Nema smisla u tim godinama lomiti protivnika. Mislim da prije 20 neće biti novog web appa a tada će izaći i origin access pa ćeš moći vidjeti kaj bu te streslo. Jebote ti pričaš o IF kartici a ja na tom početku nikada nisam dobio rare igrača.

17 godina
balky1911 kaže...
Movie povraca mi se od tvojih komentara. Covjece nadji zivot.

Nisi čuo za ignore opciju na forumu i više me nikada nećeš vidjeti niti čuti?

16 godina
FIFA 18

Pa movie,nije ti premier il bundesliga ista s veteranima zagrebacke lige,ili ti na fifi mozda igras s veteranima borussije i bayerna? ak da onda sorry 

Uspoređuj igrače i lige u stvarnosti s onima kojima igraš. Tako i ja na malom nogometu (koji je nogomet,nije veliki al su ista pravila za kartone) mogu rec da kroz godinu imamo 5 kartona zuta i to sve zbog prigovora 

Imao sam srece da sam u free packovima prosle god. dobio IF mexesa i prodao za 50k pa sam imao dobar "pole-position" za start FUT-a. Jos godinu prije sam dobio nekog iz BBVA a se ne sijecam,nije bio nesto,prodan za 35k al je donio. Prvu godinu u pocetku nisam dobio nista,al sam dobio TOTY Lahma i prodao za 900k pa sam uspio slozit neku dobru momcad (ak opet mi market nije dao da imam najbolje jer su tipa lewa,robben ,reus bili po 5M svaki). Evo svake godine me jedna kartica potrefila,nikad nisam dvije specijalne dobio kroz godinu,al jedna je uvijek bila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Za sad sam odigro dve tekme u demu i mogu reci da mi ovo odgovara. Nema previse promjena u gameplayu u odnosu na Fifu 17, mozda i zato? Fifa 17 mi jednostavno odgovara i igrat cu je skroz dok mi na adresu ne stigne CD od Fife 18. Vidim da EA opet pokusava natjerati igrace da igraju obranu, a ne da AI vecinu posla obavlja za njih, sto je po meni velikiiii plus. I koliko sam skuzio nema najiritantnije stvari Fife 17, a to je ono vjecito izbacivanje golmana i obranbenih igraca u korner. Jos nisam odlucio koju verzije igre kupit.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Zadnja FIFA koju sam aktivno igrao je bila FIFA 15, sve poslije toga sam sitno nest' igrao kod prijatelja na Sony.

Sad sam skinuo demo cisto da probam jel bi to uopce radilo na mom laptopu. I za cudo radi. Je da je na 1280x720, no graficke postavke i ostalo je na auto ( nisam probao na low, mozda bi bolje radilo ). Od oka, mogu rec' da se to vrti sve negdje na 40-60fpsa. Igra graficki izgleda odlicno cak i na tako maloj rezoluciji, rekli bi standardno.

Gameplay mi se svida. Usporeno je dosta od prethodne, jos je fluidnije nego prije. Vidi se da je pace spusten dolje sta se tice vaznosti u igri, strenght je preuzeo stvar. Sta je dobro, jer ce vise do izrazaja izac skill nego drzanje sprinta i promjena smjera. Svida mi se. No sad se postavlja pitanje kakav ce bit FUT, posto znamo da je to tamo sasvim druga prica. Nema se tu sta puno pricat sve dok ne izade puna verzija i pregleda sve. 

Uzimat igru za PC ja stvarno mislim da nema smisla. 500k ljudi je prosle godine kupilo i od tih 500k je bilo 300k onih sa trainerom, tako da potrosit 250-300kn na FIFAu da ju mozes igrat 2-3mj prije masovne sheme sa trainerom nema smisla. Ako uleti neka lova, polovni Sony i FIFA dolaze u pitanje svakako. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.9.2017 15:45 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nakon svih transfera, iz koje lige vi planirate uzimat igrace za FUT

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

kao i do sad standardno uzimat iz serie A,ne gledam koji su igraci i lige OP nego koji su meni dragi :D

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Dragi moji, mesecima se kanim da napisem ovaj post, ali nikako da se odvojim od dzojstika :)

Dakle iz Beograda sam, imam 44 godine. Fifu 17 kupih klincu za NG. Godinama mi trubi o pekovima, samo to gleda na YT. Stavim u podatke za igricu njegove prave godine (tad je imao 10.5 godina) iako mi je govorio da to ne radim i naravno FUT nije mogao da se igra jer nema jos 12 godina, pa posle par dana posto mi je prekukako novogodisnje praznike kupih novu (preko origina za 30 eur, onu prvu kupih bundle pakovanje u radnji za 60 eur). Na pocetku mi je sve bilo neobicno, on odmah krenuo da igra fut season, pa se secam kako smo bili ushiceni kad je usao u 9, pa u 8... Posle dva tri meseca uspeo je da udje u drugu ligu i to nam je za sad najveci uspeh, jer evo ja ni sinoc nisam uspeo da udjem u prvu ligu fut online season, falio mi jedan bod i izgubih 3-2 iako sam vodio 1-0 na ½. Pre dva vikenda sam usao u prvu ligu, ali zbog nekog baga oko konekcije na fut servere tog vikenda i tad sam ostao bez plasmana u prvu ligu. Elem, htedoh da vam kazem koliko sam ja postao zaludjen fifom, recimo utakmice nisam ni igrao do maja tj dok nije izasao TOTS engleske lige, sve vreme sam provodio na TL, a klinac je igrao tekme kad dodje vikendom kod mene. Trebalo mi je vremena da ukapiram sve, dugo nisam znao sta su kartice hunter, shadow, ma milion toga nisam znao. Mislim da u prvo vreme nismo shvatali ni da igracima treba da se daje kondicija ili da imas dva tima pa da igraju naizmenicno, mislim da su nam igrali i sa 50 kondicije i naravno stalno se povredjivali... Ali ubrzo sam postao mag za tl, cena za to je bila da maltene i ne odlazih vise na posao, da prestanem da se druzim sa prijateljicama, ma danonocno sam bio na tl, zaradjivao, preprodavao u danu i po 200 igraca, kasnije kad napravih dva jaka tima isao sam sa idejom da svaki od ta 22 igraca mora u proseku dnevno da mi donese bar 10.000 coinsa, neke prodam jednom u danu i zaradim toliko, neke ni ne prodam tog dana, ali zato neke druge prodam deset puta u toku dana pa kupim istu karticu ponovo, secam se jednog dana sam zaradio 400.000-450.000 coinsa. Cesto ostajao budan celu noc do 9-10 ujutru, navijao alarme kad ide termin nekog igraca za kupovinu. Ispisao deset sveski sa cenama igraca, za koliko ide, ya koliko kupih, ya koliko prodah, tako shvatih u kakvim ciklusima idu oscilacije cena i da je najvaynije da covek ne panici. Dosao sam do toga da kad mi je klinac jedno vece kad sam izasao prodao skoro ceo tim, da sam hteo da ga ubijem :) Na kraju dodjoh sebi kad mi je rekao pa je l hoces da me ubijes zbog fife? Jedva ga baka spasila :) Ljudi, ovo je boles :) MIslim imao sam tokom zivota periode kad sam se navlacio na raznorazne igrice, ali da me ovoliko meseci nesto vozi, vala nisam. Sad se malo ohladih otkad nema vise vikend liga, mada i njih krenuh tek kasno da igram odigrah cetiri poslednje vikend lige, pre toga sam pokusao jednom dva puta, ali bi me odmah neko pokidao i onda vise nisam ni pokusavao, ali kako popravljah igru uspeh i da se plasiram u 4 vikend lige, u prvoj 9-16, pa 10-15, pa 12-13, pa 13-12. I ona mi je bas ono, jes da mi tad skoci pritisak na 180 i puls na 117, ali ona mi je kao neki kup, dok su mi online season sad nekako laganica, ne nerviram se kao nekad.... Tako da znam da je ovo tema za fifu 18, ali oprosticete mi na mojoj maloj digresiji.

Inace transfer profit od recimo sredine januara kad poceh da se bavim tl pa do kraja maja (posle toga retko kad se bavih tl otkad krenuh da igram jer sam imao samo jedan tim i nezgodno mi bilo da igram oslabljen ako prodam jednog igraca pa dok ga ne kupim ponovo, mi je preko 7 mil coinsa. Napravih odlican tim, postovacu sliku kasnije, ali i dalje imam brdo nedostataka u igri kao recimo ocajna odbrana, naime odbranu i dalje uglavnom igram samo na A tj kao pritisak, kad kliknem na B obicno ispadnem iz igre, prodju me tad lagano, ali ucim polako, naucih i da sse smirim sa klizecim, recimo sad zavrsim celu online ligu bez ijednog zutog, a pre pljustali crveni u skoro svakoj tekmi. I recimo za jedno 2000 utakmica koje odigrah online ako sam uspeo jedan gol da dam lobom, jednostavno kad krene golman da istrcava na mene, oduzmem se :) dok ecimo moj kurtoa nece da mrdne sa linije dok protivnik u 1-1 ne dodje do peterca. znam da je to verovatno do toga sto u podesavanjim nisam preuzeo potpunu kontrolu nad golmanom, ali ipak... to mi je jedina zamerka za kurtou.

Klinac od pre dva meseca prestao da igra fifu, sad ga vec gazim, pa mu ni to vise nije zanimljivo, a nekad su to bili derbiji od kojih cela zgrada, a i sire nije imala mira danonocno :)

Ni jedan eur niti dinar nisam potrosio na kupovinu pekova ili bilo cega, to se protivi mojim nacelima.

Ali fifu 18 cu danas sutra kupiti preko drugove online kartice i to onu najskuplju icon verziju, preko origina 81 eur, dobro ce mi doci prvih 20 nedelja ona dva peka nedeljno.

Za Fifu 18 planiram da imam dovoljno coinsa da kupim ceo tots kad izadje u maju, verovatno cu ponovo praviti premier liga tim, navikao sam na te igrace. Ove godine mi samo falilo coinsa za luiz tots 92 na cb, i da onda mogu da pomerim tots cantea na cm ili cdm umesto tots herere, eventualno erikson 93 tots umesto alija ili miktarijana na cm, mada imao sam ga odigrao petsto utakmica ali mi bio prespor. U napadu od lukakua tots 94 nema boljeg centarfora, lf mi igra azar 94 (bilo bi lepo da sma imao coinsa za tots azara 98 ali bice u fifi 18 i son 90 kao rf. Od kurtoe obicnog 89 stvarno nema boljeg golmana u premier ligi, jednostavno covek na 1000 utakica u proseku napravi jedan ili eventualno dva kiksa, dok de hea ili ljoris, pa to je uzas.

I da non stop pominjete citere na pc. Ako mislite na one sto sa bronzanim timom odmah izadju to cu preziveti, nmg da zbog toga kupujem ps 4, ionako vec klinac ima xbox 360. Ja znam kad smo krenuli da igramo, mom klincu svako ko je imao jaci tim od njegovog bio citer, kad gubi sa 3-0 izlazi iz igrice kao ne mogu da igram sa ovim citerom :)

Sad sa ovim timom koji imam, igram dve utakmice (posle prve kondicija im sa 99 spadne na 93 kod ovih sto puno trce azar jer uglavnom igram preko njega i vezni do 95 kod odbrane, a posle druge na 88-89) i tad odigram sa bronzanima sigle turnament tj samo udjem u turnir dam sebi gol cekam kraj ispadnem i tako dobijem kondiciju, nekad kad sam u naletu i svrbe me prsti dam kondiciju. Tako da ne razumem ako ovi bronzani ulaze samo zbog kondicije u fut online season ili namerno gube kako ne bi otisli u visi rang (videh i na forumu ovde iscitavajuci da ima ljudi koji nece dalje od pete runde, tu su carevi dominiraju i ne mogu da podnesu da ih neko u trecoj pregazi).

Jednom sam bio i banovan na 15-20, i dalje ne znam razlog, jedino sto mi pada na pamet je da sam recimo kad klinac zaspi i trazi mi da mu preko noci ispadnem iz trece u sestu da bi sledeci dan dominirao kroz petu, sestu ligu, namerno gubio tj predavao i ispadao dva tri ranga za noc. Da nije bilo te skoro tri nedelje i dve nedelje zimovanja gde bi mi bio kraj.

Verujte mi mozete da kupoprodajom igraca napravite extra timove. Mada realno najgore mi je kad naletim sad na neke sa obicnim gold igracima, tacno znam da je neki majstor koji kida i ne interesuje ga ni hemistri, ni specijalne kartice, ne treba mu :) Ih da jos klincu nisam dao za pekove bar milion coinsa tacno bih imao savrsen tim, ali dobro bice u 18-ici.

Hteodoh jos svasta da napisem, ali evo pisem sa posla, kod kuce nema sanse, ukljucena mi fifa non stop :)

Veliki pozdrav svima, jos 12 dana do 26.09. i fife 18 :)

Pazite se, ako vas ne sredim u futu na transfer listi hocu sigurno :P

3 1 hvala 0
13 godina
goran973 kaže...

Za ubuduće da znaš i da ne pljuješ po Kurtoi da ne izlazi.

Kad hoćeš da ti golman izađe stisneš trokut odnosno Y - ne znam na kakvom kontroleru igraš.

[19xx] 4ntraks
17 godina
izvone kaže...

Pa movie,nije ti premier il bundesliga ista s veteranima zagrebacke lige,ili ti na fifi mozda igras s veteranima borussije i bayerna? ak da onda sorry 

Uspoređuj igrače i lige u stvarnosti s onima kojima igraš. Tako i ja na malom nogometu (koji je nogomet,nije veliki al su ista pravila za kartone) mogu rec da kroz godinu imamo 5 kartona zuta i to sve zbog prigovora 

Imao sam srece da sam u free packovima prosle god. dobio IF mexesa i prodao za 50k pa sam imao dobar "pole-position" za start FUT-a. Jos godinu prije sam dobio nekog iz BBVA a se ne sijecam,nije bio nesto,prodan za 35k al je donio. Prvu godinu u pocetku nisam dobio nista,al sam dobio TOTY Lahma i prodao za 900k pa sam uspio slozit neku dobru momcad (ak opet mi market nije dao da imam najbolje jer su tipa lewa,robben ,reus bili po 5M svaki). Evo svake godine me jedna kartica potrefila,nikad nisam dvije specijalne dobio kroz godinu,al jedna je uvijek bila.

Ne nije ali niti igra nije ista kao prava a i u stvarnosti imaš momčadi koje jako malo rade prekršaja i dobijaju jako malo kartona. Sjećam se prije par godina MU je prvi prekršaj napravio na tekmi oko 80 minute? Sve je do stila igre. Ne igram grubo pa ne znam zašto bih dobio karton? Cijelu sezonu nisam nikome uklizao i nikada neću. Jednostavno tako igram zato mi i ne odgovara ovo silovanje koje svake godine dodatno usavršavaju. Što se packova tiče već sam ti rekao. U tim početnim packovima nisam dobio rare igrača i nisam znao da je to moguće. Svake godine startam s tri acc i niti na jednom ne dobijem rare igrača. Zar to nije žalosno?

8 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goran973 kaže...

Za ubuduće da znaš i da ne pljuješ po Kurtoi da ne izlazi.

Kad hoćeš da ti golman izađe stisneš trokut odnosno Y - ne znam na kakvom kontroleru igraš.

A pritiskam, ali kasno mi prebaci na njega, shvatas, ne mogu ja sam da prebacim na golmana, nego kad igrica odluci da prebaci na njegam, a tad mi cesto bude kasno. ali hvala :) a i ne pljujem ga, omiljen mi golman :)

15 godina
Bilo kad kad stisneš Y on izlazi, ne mora biti označen lol
One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Inace na kojoj kameri vi igrate? Ja sam na tele camera height 20, camera zoom 0. Stvarno ne mogu razumit ljude koji igraju na default cameri, pa ono je isto uzbrdo kamera, katastrofa, ali eto svak ima svoje

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice