FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 708.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
Mora se izgleda kupiti fifa 17 da bi sklapao tim ili gresim? Ja pokusao uci preko telefona na veb ali ne moze, inace svedno mi, nego video ma forumu da svi pokusavate xd
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

Ljudi pomoc molim vas necu zaspati

Drug mi je iz Sarajeva preko njegovog paypala kupio fifu 17 standard edtitonali zasto stoji da je 2 puta kupio kad nije ili oni provjeravaju informacije :(

Podaci su naravno tacni sa paypala,sad me brine ovo processeing necu moci zaspati znam da treba da bud complet ?

Jeli se neko susreo sa ovim ?

Obradujte me molim vas da nece biti nikakvi problema ?

Pisao sam 10x o tome da pare skidaju tek kad izadje igra ! :)

Treba to tako da pise processing ,ne brini .

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 7:42 (goust78).
17 godina
ruya kaže...
Mora se izgleda kupiti fifa 17 da bi sklapao tim ili gresim? Ja pokusao uci preko telefona na veb ali ne moze, inace svedno mi, nego video ma forumu da svi pokusavate xd

Ne mora. Moraš do 01.08. ući u fut i odigrati bar jednu tekmu. To je sve što si morao i tako je svake godine. Inače ja ne mogu ući niti u PS4 a za njega sam uzeo igru još u 6 mjesecu.. jednostavno su nekaj shebali i ove godine kao i svake godine do sada. Ne znam kakav je problem izračunati koliki će priljev igrača biti prvog dana ako znaš da si igru prodao u 15 milja komada a da se u fut logalo 10 milja igrača. No svaka je godina ista. uvijek nekoga zakinu na samome startu. Vidjet ćemo hoće li to prošljakati ili ćemo morati čeklati izlazak igre...

edit: ajde, korak naprijed. Serveri su im dolje i imaju održavanje. Možda ima nade.. navodno se web app vraća oko 12h i trebalo bi sve biti ok, bar tako pišu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 7:30 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ja se nisam logirao sinoc, a sad sam na poslu, sta se dobiju neki free packovi ili?

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

ja se nisam logirao sinoc, a sad sam na poslu, sta se dobiju neki free packovi ili?

Da ,ima cini mi se 7 packova !Raznih !

17 godina
C3c1l kaže...

Bolje da nisi jer nas se velika većina nije mogla logati jer nam nije prepoznat klub iz fife16. Kao i svake godine na startu se dobiju packovi ovisno o tvojoj aktivnosti tijekom fife16. Tako su neki rekli kako su dobili 5 packova a neki 7 packova. Navodno bi nakon 12 sati sve trebalo biti ok.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Proradio web app,za sad sam otvorio samo one pocetne paketice,u kom je doletio Khedira,nije lose posto je bio sam 1 rare.Khedira ima odične statse,76 sut,pojacali mu maksimalno.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Je, proradio no kod mene ista stvar. Ne mogu ući u web app jer mi opet ne prepoznaje tim iz fife16?? Pa koju su kitu radili cijelu noć ako je problem isti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Je, proradio no kod mene ista stvar. Ne mogu ući u web app jer mi opet ne prepoznaje tim iz fife16?? Pa koju su kitu radili cijelu noć ako je problem isti?

Sinoc si pomogao meni sa chrome a ne mozes da pomognes sebi ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 11:01 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

To su različite stvari. Moj problem je kod ea sportsa a tvoj je bio u internet pregledniku. Ja kad odem na web app kaže mi da se prijavljujem po prvi put i da prvo u igri stvorim momčad kako bi mogao imati pristup web appu koji je trenutno ograničenog tipa samo za igrače koji su igrali fifu16. Ne prepoznaje mi momčad niti moje aktivnosti u futu u fifi16

edit: konačno je proradilo. Ušao sam u web app na PC. Dobio 7 packova. Najbolji igrač Parolo.

Na PS4 i dalje ista greška i ne mogu ući...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 11:15 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

To su različite stvari. Moj problem je kod ea sportsa a tvoj je bio u internet pregledniku. Ja kad odem na web app kaže mi da se prijavljujem po prvi put i da prvo u igri stvorim momčad kako bi mogao imati pristup web appu koji je trenutno ograničenog tipa samo za igrače koji su igrali fifu16. Ne prepoznaje mi momčad niti moje aktivnosti u futu u fifi16

Meni je sinoc trazio SQ od fife 16 i dalje sve normalno !I da promjenim ime kluba

koje cu da koristim za fifu 17 !

Nije ovo lose ,sad imam kakav takav golden tim .Moze bar za fitnes  da posluzi !

Hemija je nikakva ali opet bolje nego bronzani sa losom hemijom .

Preorder kazu da ce pustiti 23. 9 za DL !

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 11:12 (goust78).
12 godina
FIFA 17

i kod mene isto proradilo,najbolje kaj sam dobio je Drinkwater

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i meni je proradilo, ali neda uc u transfer market kaze da se prvo treba igrati fifa 17 da bi se moglo? wtf?

15 godina
FIFA 17

Meni sve radi ok. Dobio sad 1000 coinsa kao gift, a vidim da ću i na marketu dobit nekih 4k do kraja dana.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

imali jos ko da mu ne radi transfermarket a da sve ostalo moze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Posto sam  dobio Błaszczykowski i Vertonghen samo se namjestilo ,znaci opet Englezi i Italijani ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 11:39 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Ne mora. Moraš do 01.08. ući u fut i odigrati bar jednu tekmu. To je sve što si morao i tako je svake godine. Inače ja ne mogu ući niti u PS4 a za njega sam uzeo igru još u 6 mjesecu.. jednostavno su nekaj shebali i ove godine kao i svake godine do sada. Ne znam kakav je problem izračunati koliki će priljev igrača biti prvog dana ako znaš da si igru prodao u 15 milja komada a da se u fut logalo 10 milja igrača. No svaka je godina ista. uvijek nekoga zakinu na samome startu. Vidjet ćemo hoće li to prošljakati ili ćemo morati čeklati izlazak igre...

edit: ajde, korak naprijed. Serveri su im dolje i imaju održavanje. Možda ima nade.. navodno se web app vraća oko 12h i trebalo bi sve biti ok, bar tako pišu..

Pa igrao sam, sta dalje, ovako mi stoji kad se ulogujem?

9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Kaze da ces se moci ulogovati tek kad kupis fifu 17 !

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 11:42 (goust78).
15 godina

Proradio i meni web app. Najbolje sto sam dobio je silver Gnabry.

11 godina
neaktivan
Ocito nije neka guzva na marketu. Sinoc kupio schurlea za 2000.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

preko mobitela nije moguce otvoriti web app?

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Meni web app radi, samo ne mogu na marketnisšta staviti niti tražiti ,, kako to,,, dobih gundogana u free pakovima

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i meni isto tako, nisi jedini koji ne moze na market. sta je to sad?

10 godina
FIFA 17

Ja mogu bez problema na webapp. Idem preko firefoxa, ali morate vidjet da li vam je flash aktivan, tj. da ga na stranici ne blokira, ako je naravno do flasha...

Solidno sam dobio u packovima (vrhunski premierligaski stoper i napadac i jedan solidan vezni), a posto necu igrat stavit cu kroz par dana igrace na market...

Usput sam dobio hrpu ugovora i fitnes kartica, jel to uobicajno za ovaj prvi set packova ili je samo mene posralo?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...

Znam macak, vidim to. Ma realno svedno mi, nst mi se i ne igra u zadnje vreme.

17 godina
orim0909 kaže...

imali jos ko da mu ne radi transfermarket a da sve ostalo moze?

Ne radi niti meni. Prvo ono shranje a sada ovo. Dokle? Inače ušao sam na sva tri acc i otvorio 18 packova i nisam dobio baš ništa. Katastrofa.

ruya kaže...

Do prije pola sata i meni je stajalo. Sada sam konačno ušao i na PS4.

goust78 kaže...

Ajde ne pričaj gluposti. Imali su problema i uključivali su u web app ljude po malo. Meni je to stajalo i na PC i na PS4 i tek sam sada ušao na web app.

C3c1l kaže...

preko mobitela nije moguce otvoriti web app?

Ne, fifa17 companion dolazi naknadno. Mislim da neće prije izlaska same igre..

13 godina
neaktivan
FIFA 17

nije vise niti bitno, najbolje sto sam dobio u packu je Milan Badelj. Parodija se nastavlja i ovu godinu 

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja cu ipak igru uzet za PC jer ju mogu nabavit za 300kn, dok za PS4 mi treba i igra i PS+ pretplata sto je preskupo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel bolje čekat igru da izađe pa kupit ili preorderat?

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ja cu ipak igru uzet za PC jer ju mogu nabavit za 300kn, dok za PS4 mi treba i igra i PS+ pretplata sto je preskupo...

Kakvo je ebanje u mozak na PC te mala količina igrača i mizeran market, ništa nije preskupo...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice