.... prisjetit kako stvari funkcioniraju... a i dize mi tlak ovaj AI bez obzira na kojoj tezini igras, uvijek blokiraju svaki pokusaj suta na gol. ok ajde, normalno da nece pustit i gledat, al da ni jedna lopta ne moze proci pokraj ili iznad noge, to ne mogu vjerovat :)
Kako su stvari nekad funkcionirale nema veze s ovim danas. Nogomet je toliko napredovao da ne kažem do neprepoznatljivosti. Mahnito nabijanje po gamepadu i gledanje protivnika kako ih prolaziš i zabijaš više ne prolazi.
Pravovremenu loptu u prostor i brza odigravanja teško je zaustaviti ... Bar meni, ovo danas sliči pravom nogometu više nego ikada do sada. No, jedan problem uvijek postoji. Kad se privikneš, ai i na najtežoj težini izgleda predvidljiv i lako ga je izigrati tako da ove probleme o kojima pričaš nećeš ni primjetiti... igrao sam cijelo vrijeme karijeru i prije mjesec dana probao fut o kojem svi pričaju. Za mene pravo otikriće i izazov. Više niti jedna tekma nije ista i svaka mi je izazov. Puno igrača, puno različitih stilova i novi poticaj da probam biti još bolji... nakon što sam probao, sve modove u igri mogu izbaciti i samo raditi na razvoju fut-a... bar što se mene tiče..