FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
karlo666 kaže...

.... prisjetit kako stvari funkcioniraju... a i dize mi tlak ovaj AI bez obzira na kojoj tezini igras, uvijek blokiraju svaki pokusaj suta na gol. ok ajde, normalno da nece pustit i gledat, al da ni jedna lopta ne moze proci pokraj ili iznad noge, to ne mogu vjerovat :)

Kako su stvari nekad funkcionirale nema veze s ovim danas. Nogomet je toliko napredovao da ne kažem do neprepoznatljivosti. Mahnito nabijanje po gamepadu i gledanje protivnika kako ih prolaziš i zabijaš više ne prolazi.

Pravovremenu loptu u prostor i brza odigravanja teško je zaustaviti ... Bar meni, ovo danas sliči pravom nogometu više nego ikada do sada. No, jedan problem uvijek postoji. Kad se privikneš, ai i na najtežoj težini izgleda predvidljiv i lako ga je izigrati tako da ove probleme o kojima pričaš nećeš ni primjetiti... igrao sam cijelo vrijeme karijeru i prije mjesec dana probao fut o kojem svi pričaju. Za mene pravo otikriće i izazov. Više niti jedna tekma nije ista i svaka mi je izazov. Puno igrača, puno različitih stilova i novi poticaj da probam biti još bolji... nakon što sam probao, sve modove u igri mogu izbaciti i samo raditi na razvoju fut-a... bar što se mene tiče..

17 godina
Nokialino kaže...

IMam atieve drivere i to nove stavio a do pre tri dana sve najnormlanije radilo i nije mi sada neka slaba grad vec ono ok ,hd 5670 ddr5 1 gb.IMao sam Win 7 64 pre obaranja i sada opet Win 7 64!!!!

Ako ti je sve radilo do stavljanja novih drivera, vrati stare pa probaj vidjeti je li se što promijenilo? Novi driver neki put ne znači i bolje...

14 godina
FIFA 13
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 11:36 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

uspio sam se degradirati u diviziju 2 nakon kruga čitera, kad god sam imao priliku išao sam na forfeit match i gubio DNF-om 3:0, sad cu vidjet kakvo je stanje u div 2

a bokteyebo opet čiteri {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 13:26 (BoobZ).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovi packovi ce me u grob sterat, opet cijeli trade pao u vodu jer sam opet preko 200k potrošio -.-. valjd cu se opametit uskoro. Dobio fabregasa, mascherana i davida luiz. Znači 30k uvrh glave.

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Ovi packovi ce me u grob sterat, opet cijeli trade pao u vodu jer sam opet preko 200k potrošio -.-. valjd cu se opametit uskoro. Dobio fabregasa, mascherana i davida luiz. Znači 30k uvrh glave.

ti packovi su ko droga, ja sam potrošio 80k na njima, dobio sam hulka, više ih neću otvarat

15 godina
lol 80k, ja potrošio 500k sad kad je messi bio pa ništa
i za one božićne specijale isto toliko
12 godina
neaktivan
FIFA 13

decki,da li neko zna kako da iskljucim krug ovaj plavi,nemogu igrati zbog toga :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dekan_21 kaže...

decki,da li neko zna kako da iskljucim krug ovaj plavi,nemogu igrati zbog toga :(

Krug plavi?? Na sta mislis?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
movie kaže...
karlo666 kaže...

.... prisjetit kako stvari funkcioniraju... a i dize mi tlak ovaj AI bez obzira na kojoj tezini igras, uvijek blokiraju svaki pokusaj suta na gol. ok ajde, normalno da nece pustit i gledat, al da ni jedna lopta ne moze proci pokraj ili iznad noge, to ne mogu vjerovat :)

Kako su stvari nekad funkcionirale nema veze s ovim danas. Nogomet je toliko napredovao da ne kažem do neprepoznatljivosti. Mahnito nabijanje po gamepadu i gledanje protivnika kako ih prolaziš i zabijaš više ne prolazi.

Pravovremenu loptu u prostor i brza odigravanja teško je zaustaviti ... Bar meni, ovo danas sliči pravom nogometu više nego ikada do sada. No, jedan problem uvijek postoji. Kad se privikneš, ai i na najtežoj težini izgleda predvidljiv i lako ga je izigrati tako da ove probleme o kojima pričaš nećeš ni primjetiti... igrao sam cijelo vrijeme karijeru i prije mjesec dana probao fut o kojem svi pričaju. Za mene pravo otikriće i izazov. Više niti jedna tekma nije ista i svaka mi je izazov. Puno igrača, puno različitih stilova i novi poticaj da probam biti još bolji... nakon što sam probao, sve modove u igri mogu izbaciti i samo raditi na razvoju fut-a... bar što se mene tiče..

ma nisam mislio na fiziku igre i to... nego jednostavno se ponovno privic na džojstik i igre takvog tipa... od zadnje fife proslo je 3 godine sigurno i od onda samo volan i flajt stik imadoh u rukama...a pilotirat avionima i vozit utrke, pa onda odmah preci na igre tipa fifa, nba i slicno nije lako odmah zaigrat protiv najtezih protivnika i pohvatat sve konce, pogotovo, kako i sam kazes, dosta je to napredovalo i treba malo vremena da se vrati neki skil ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
FIFA 13

Ae da proslavim sta sam ga napokon prodao organiziram jedan turnir (sa nagradama naravno), link uskoro.

https://docs.google.com/forms/d/1vTfNNgsJLgzWvY5IKHvUjsVObssmy0MxSkbZAqrHOdE/viewform

min 8, max 16 sudionika

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 20:48 (KiCo77).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Falim te Bože da i ja ubodem jednom neki trade prije nego serveri odapnu. Tevez za 15k , Ramires 4,4k , Clichy 7,3k , Richards 900 , Enrique 1,1k

Naručio sam Logitech F510 joystick, valjda mi neće trebat nikakav emulator da mi rade obe gljive na PC verziji. Malo se zaželio šutanja lopte, nisam ima 20 dana prismrdio fifi, samo preko web appa trade :D . Dok mi opet EA ne digne tlak pa i ovaj joystick ne ode u vječna lovišta

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kico, za koliko su kupio tog Messija i daj ako imaš vremena pošalji u inbox, način na koji zarađuješ. Kada bih sve prodao, navukao bih možda 1 milju, s time da sam puno trošio na paketiće, ali me zanimaju tvoji trading tipsi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 20:38 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RasQee kaže...

Falim te Bože da i ja ubodem jednom neki trade prije nego serveri odapnu. Tevez za 15k , Ramires 4,4k , Clichy 7,3k , Richards 900 , Enrique 1,1k

Naručio sam Logitech F510 joystick, valjda mi neće trebat nikakav emulator da mi rade obe gljive na PC verziji. Malo se zaželio šutanja lopte, nisam ima 20 dana prismrdio fifi, samo preko web appa trade :D . Dok mi opet EA ne digne tlak pa i ovaj joystick ne ode u vječna lovišta

Radje da si skupio vise pa dao za xbox 360 gamepad...predobar je...i radi sa 99.9% igra...plug n play...nema nikakvih namještavanja...ubacis igras...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
FIFA 13

Jel vam ovo ikad doslo kad idete u UT, kako ste fixali? "We are sorry but there has been an error connecting to FIFA ultimate team"

EDIT: Proradilo

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 21:24 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Nista, kreno sam u trade. PRva spika mi je klikanje na gold i 300 buy now. Tako mi je pobjego pred nosom Robinho ( Netko se zahebo ). DObro se islo do kojih 5k onda nije vise nista dolazilo. Sad stavim buy now 1k i nekad zna uletit nesto sta je miss clicked. Eto Hamsik, Bent, Van Der Wiel i Tello za manje od 4k. Pa ako i idu za 100coinsa vise u + sam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Umro sam...

KSI sa ovakvim igracima spusi od troduplog slabijih..dokaz da je skill vazniji od pace-a i igraca...

13 godina
FIFA 13

Ima tko onaj program sta te odnese do stranice koju ti zelis u trade.u ? Ne mogu se sjetit kako se zove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ima tko onaj program sta te odnese do stranice koju ti zelis u trade.u ? Ne mogu se sjetit kako se zove.

CheatEngine..sjecam se da se to spominjalo prosle godine za onu 59. min metodu...al mislimd a to vise ne valja, ne radi, patchirano...

13 godina
FIFA 13

Zapravop da, tako se zove :D  cheat engine. Udes u ultimate team app i da ne moras klikati 500puta on to ucini za tebe. Skripta nekakva. 

A inace, vec se dugo nisam nasmijo ko na ovaj video gore.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 22:08 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zapravop da, tako se zove :D  cheat engine. Udes u ultimate team app i da ne moras klikati 500puta on to ucini za tebe. Skripta nekakva. 

Gledaj jos, lik je talent...mislim malo nekad pretjeruje sa tim kesenjem deranjem i cime vec..al ja umirem...

15 godina

meni najjače dok s bratom igra :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 22:14 (The Unforgiven).
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
SimeKZ kaže...

Gledaj jos, lik je talent...mislim malo nekad pretjeruje sa tim kesenjem deranjem i cime vec..al ja umirem...

Meni je on izvrstan, vrištao sam na sve njegove filmiće. Preporučio bih jedan njegov filmić i nekima ovdje koji žele do brze zarade u UT, samo upišite How to be rich in ultimate team i od ksi-a i pratite upute! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 22:17 (antiljano27).
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nista, kreno sam u trade. PRva spika mi je klikanje na gold i 300 buy now. Tako mi je pobjego pred nosom Robinho ( Netko se zahebo ). DObro se islo do kojih 5k onda nije vise nista dolazilo. Sad stavim buy now 1k i nekad zna uletit nesto sta je miss clicked. Eto Hamsik, Bent, Van Der Wiel i Tello za manje od 4k. Pa ako i idu za 100coinsa vise u + sam. 

Nije to loše, ali tako se ne zarađuju milioni u FUT-u, trejdam i po 6h dnevno ponekad i znam kako zaradit dobru sumu, ali tvrdim da se to nemože sa ovim mini kupnjama.

13 godina
FIFA 13

Ne radi. Evo kliknem i dodem na 700 stranicu i pise da jos ima 11 minuta.

Kako se ne moze sa mini kupnjama. Ja sam doso do 5k u samo 2h. Ali onda je stalo. Zna se naci brutalnih igraca za dobre pare.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 22:27 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
SimeKZ kaže...

Nije to loše, ali tako se ne zarađuju milioni u FUT-u, trejdam i po 6h dnevno ponekad i znam kako zaradit dobru sumu, ali tvrdim da se to nemože sa ovim mini kupnjama.

"Male" kupnje. Nebi nikad ni došao do nikakve svote novaca da ne tradeam na malo. Ako mi se da, na dan kupim 25-30 igrača po 500-2,k profita i to bez nekakve pretjerane muke. Računaj dnevno 25k *7 - tjedno 150k ajmo reč. za mjesec dana imaš 600k samo sa malim kupnjama plus zarada od nekih večih tradeova 

13 godina
FIFA 13

Ne radi. Stane mi na 11min makar ja okreno 700stranicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RasQee kaže...

Gamepad je prva liga i vrijedi svake lipe. Od kad igram s njim preporodio sam se...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Nakon što sam prodao Brazilce koji mi nikako nisu pasali radi formacije, napravio sam BPL squad: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kzBOsVCPnIWXf:pc

Moram priznati da sam prezadovoljan u dvije tekme sam preokrenuo dva vodstva(2-0 na 3-2 i 3-0 na 5-4). Aguera sam prije koristio kao ST, ali na CF-u je puno bolji, stalno ulazi u prazan prostor i otkriva se konstantno. Balotelli je definitvno najbolji ST u igrici barem meni, omjer cijene i dobivenog je najbolji barem meni. IF Luiz, mi je bolji od Toure-a...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 23:16 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Nakon što sam prodao Brazilce koji mi nikako nisu pasali radi formacije, napravio sam BPL squad: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kzBOsVCPnIWXf:pc

Moram priznati da sam prezadovoljan u dvije tekme sam preokrenuo dva vodstva(2-0 na 3-2 i 3-0 na 5-4). Aguera sam prije koristio kao ST, ali na CF-u je puno bolji, stalno ulazi u prazan prostor i otkriva se konstantno. Balotelli je definitvno najbolji ST u igrici barem meni, omjer cijene i dobivenog je najbolji barem meni. IF Luiz, mi je bolji od Toure-a...

luiz na CDM? Jel funkcionira kako treba s njim na toj poziciji? Mislio sam i ja radit neku novu formaciju pa na CDM-a stavit ili Ramiresa, ili luiza...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice