FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Dajte sta se zamarate tko koliko ima trade earnings i match earnings...i da vara, njegova stvar, dokle god vama ne skodi, to sam uvijek govorio i uvijek cu govorit...

Ako tko kupuje coinse, ili nudi, opet njegova stvar. Ja nemam vremena niti bi ulazio u to tko koliko zarađuje u FUT-u. Ja sam prvi u FUT 12 ko lud trejdao i imao milione, u FUT 13 jednostavno NEDA mi se toliko trejdat, a i nemam vremena...pa imam oko 50-100k kod sebe cisto za odrzavanje teamova, i za kupit kakvog igraca kad odlucim nesto mjenjat u teamu...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
Sve sto si rekao je na mestu i pozdravljam !!!!

Samo bi voleo pitati tj nekako da mi objasni kako je moguce dati za nekog igraca koji ne vredi ni 700 000 a kamoli nesto vise?

Jeste da volim barsu i mesija ali u fifi mi nije nista posebno vise mi se svidja Walyson,Kelvin,a pogotvo Neymar koji je za mene hit u fifi 13 !!!!
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Dajte sta se zamarate tko koliko ima trade earnings i match earnings...i da vara, njegova stvar, dokle god vama ne skodi, to sam uvijek govorio i uvijek cu govorit...

Ako tko kupuje coinse, ili nudi, opet njegova stvar. Ja nemam vremena niti bi ulazio u to tko koliko zarađuje u FUT-u. Ja sam prvi u FUT 12 ko lud trejdao i imao milione, u FUT 13 jednostavno NEDA mi se toliko trejdat, a i nemam vremena...pa imam oko 50-100k kod sebe cisto za odrzavanje teamova, i za kupit kakvog igraca kad odlucim nesto mjenjat u teamu...

Ako netko cheata, štedi ljudima koji na normalan način dolaze do coinsa i uništava tržište. Ova moja poruka nejde nikome ovdje, ali općenito vrijedi za sve varalice. Osobno igram FUT više radi trejda i osobno sam se više puta uvjerio koliko su cheateri štetni za market.

13 godina

kako im ovakve stvari padnu na pamet {#}

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
TheDarkSide kaže...

Ako netko cheata, štedi ljudima koji na normalan način dolaze do coinsa i uništava tržište. Ova moja poruka nejde nikome ovdje, ali općenito vrijedi za sve varalice. Osobno igram FUT više radi trejda i osobno sam se više puta uvjerio koliko su cheateri štetni za market.

A jesu stettni, sve ja to znam, al opet, zar glumit zandara za nesto sta bi trebao radit neko drugi? u ovom slucaju EA? Ne pada mi na pamet...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ja ne znam sta je ljudima zanimljivo da imaju milione kamione, mesija i ronalda,kad ne znaju da igraju

koja je to poenta,ako ne znas ne bi ti pomoglo sam da biras koga oces da imas, a ovde vidim da uglavnom oni koji se rasipaju milionima i hvale se kako su nekog kupili i prodali za 200k profita,vaze za lose igrace

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fikus kaže...

ja ne znam sta je ljudima zanimljivo da imaju milione kamione, mesija i ronalda,kad ne znaju da igraju

koja je to poenta,ako ne znas ne bi ti pomoglo sam da biras koga oces da imas, a ovde vidim da uglavnom oni koji se rasipaju milionima i hvale se kako su nekog kupili i prodali za 200k profita,vaze za lose igrace

znaci i bolje da ne uzimam fifu :D ja da cijeli tim imam sastavljen od mesija i ronalda nebi nikog dobio... posto vidim da vi ekipa pobjeđujete i na legendary... ja na amater rasturam, semi-pro super, na profesional vec lagano zivci pucaju, na world class leti periferija, ponekad i komp dobije batina... a ledženderi se bojim i probat :D najbolje mir u karte i lagano karijeru na semi pro-pro i uzivancija ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
fikus kaže...

znaci i bolje da ne uzimam fifu :D ja da cijeli tim imam sastavljen od mesija i ronalda nebi nikog dobio... posto vidim da vi ekipa pobjeđujete i na legendary... ja na amater rasturam, semi-pro super, na profesional vec lagano zivci pucaju, na world class leti periferija, ponekad i komp dobije batina... a ledženderi se bojim i probat :D najbolje mir u karte i lagano karijeru na semi pro-pro i uzivancija ;)

Meni AI vise nije uopce tezak...u smislu da sam igrao Ultimate Cup onaj singleplayer na FUT-u vise puta i osvajao bez problema...karijeru sam igrao na legendary, jer mi sve ispod toga je sprdnja. Najveca razlika izmedju AI-a i multiplayera je sta kad igras protiv AI-a moras igrat kao barca...malo pretjerano al tako je...znaci miljon pasova, brzih, vracat loptu, i tako lagano se priblizavat suprotnom golu. Vecinom kad se dodje na 16 metara, tad treba vrtit loptu sa jednog kraja na drugi i trazit rupu za prolazi, dodavanje, ili jednostavno mjesta da bi se zapucalo na gol...kad igras protiv pravih ljjudi, mozes slobodno all out attack...brza dodavanja, trazenje prostora...Ja kad uzmem za igrat singleplayer FUT nakon div1 to mi vise dodje kao opustanje nego neka tezina...igrao sam miljon puta onaj SP gold cup, ili kako se vec zove, di uvijek dobim man u, pa porto, i u finalu se nadjem sa realom...

BTW ovdje vecina ni ne igra protiv AI-a...nego svi skoro igramo Online DIV1 u FUT-u...koja je najteza divizija u igri trenutno...uz 5 star online cup...koj je isto najtezi kup...

Izvini...al ja semi-pro nisma igrao ni prije 10 god :D Svaku fifu, odma na legendary, ili najveca moguca tezina koja je dostupna i deri...zao mi je samo sta nema u karijeri Ultimate tezine...to je prava uzivancija se nadmudrivat sa AI-om...Ultimate i nije nesto tezi od legendary-a..nego su protivnicki igraci buffani vise...znaci manji im je prosjek fulanih passova, veci postotak tocnosti udarca...i tako toga...uglavnom "Poboljšani" su..:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 4:09 (TheDarkSide).
13 godina
fikus kaže...

a čuj, netko je dobar trgovac a loš igrač, i vice versa {#}

14 godina
Nokialino kaže...
Sve sto si rekao je na mestu i pozdravljam !!!!

Samo bi voleo pitati tj nekako da mi objasni kako je moguce dati za nekog igraca koji ne vredi ni 700 000 a kamoli nesto vise?

Jeste da volim barsu i mesija ali u fifi mi nije nista posebno vise mi se svidja Walyson,Kelvin,a pogotvo Neymar koji je za mene hit u fifi 13 !!!!

Pa eto, za te iste pare sam mogo kupit 3 IFa koja su 20 puta skuplji od NIFa zbog jednog statsa (Falcao,Benzema, Di Maria), a ja nisam to kupio, nego sam zato ostvario svoj cilj koj imam od pocetka igranja FIFE(imat u svom timu Ronalda ili Messija), istina da nije vrijedan tih para i prodat cu ga cim mu cijena ponovo naraste, ali bolje mi je drzat njega nego da gledam cash gore.

A na sta ti trosis svoje "silne" milione?

I jel ima neko prijedlog za CAM u 3-5-2 Seria A, ST su mi Di Natale i Cavani, CDM Pirlo i Vidal

EDIT: Montolivo (IF) it is

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 11:53 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

smiješni ste svi skupa ovdje, i vi koji napadate i vi koji se branite. Ja samo znam da sam najsretniji pa kad dodjem u finale gold cupa, kao opet jučer i dobim protivnika - ronaldo - messi - if di maria, a u obrani if alba i if pepe, nalupam ga ko pi*du pa neki si mami ode doma plakat jer mu svi ti milijoni nece nikad pomoc da igra kako se spada!

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

NIje mi jasno kako netko dode do tih para. Trade, ovo ono. Ne pusim te fore. Previse je to novaca da bi se ubralo tradeom.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

NIje mi jasno kako netko dode do tih para. Trade, ovo ono. Ne pusim te fore. Previse je to novaca da bi se ubralo tradeom.

Ja sam u zadnja tri dana kupio 150k packova (dobio ništa), imam 100k na računu i barem 250k za prodat a počeo sam sa 4k prije 4 dana i sa 50k u trade pileu. Ne vidim u čem je problem :D 

EDIT: šta sam napravio? Prvo sam na malo sa bronzevima dok nisam došao do određene svote novaca. Zatim, Slew, oldham verzija je izašla iz packova već prije. fino pokupovao njegove karte max 30k. Prodao po 35(dok nisam skužio da mogu i za više) i onda po 65k. Sad je samo jedna karta njegova na marketu ili dvije po 90k što ce rijetko ko kupit. Zatim sam kupio njegove karte sve ispod 15k, blackburn verzija, i ostavio samo one po 25+. Ostalo ih je samo malo na marketu i onda lagano staviš jednu za 20 i odma se kupi, pa za 23k i odma se kupi i tako dalje i tako dalje. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 12:56 (antiljano27).
14 godina
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...

Ja sam u zadnja tri dana kupio 150k packova (dobio ništa), imam 100k na računu i barem 250k za prodat a počeo sam sa 4k prije 4 dana i sa 50k u trade pileu. Ne vidim u čem je problem :D 

On je poceo sa 50 k i zaradio 500k,  a zamisli da imas 1m pa da trejdas sa skupljim igracima i IFovima...

13 godina
FIFA 13

Robinho za 200coinsa mi otiso ispred nosa. Dok sam se ja snaso odeee.e.. auuu sta bi to bila kupovina stoljeca :D 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

¸pas mtr uspio odigrati 4 utakmice i div 1 i opet citeri {#}

17 godina
BoobZ kaže...

Spoji me s likom i gledam sastav koji ima. Kranjčar na golu, hilton centarfor i tako... sve bezveze posloženo. Ništa sumnjivo, samo čudno. Krene tekma, niti deset sekundi i ode frajer... Znači to je to?

15 godina
movie kaže...

Kranjčar na golu, Ništa sumnjivo

{#}

da, to je to

makar ima i likova sa 85ovr i 100chem pa da izađu odmah, nikad ne znaš

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 19:51 (The Unforgiven).
14 godina
movie kaže...
BoobZ kaže...

Spoji me s likom i gledam sastav koji ima. Kranjčar na golu, hilton centarfor i tako... sve bezveze posloženo. Ništa sumnjivo, samo čudno. Krene tekma, niti deset sekundi i ode frajer... Znači to je to?

hahahahah da, to su citeri, samo jucer sam naisao na jednog takvog koj zapravo nije bio citer nego samo nema blage o slaganju tima, il je izgubio neku okladu (onaj kog sam dobio 14:0) xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 20:42 (KiCo77).
13 godina
The Unforgiven kaže...
movie kaže...

Kranjčar na golu, Ništa sumnjivo

{#}

da, to je to

makar ima i likova sa 85ovr i 100chem pa da izađu odmah, nikad ne znaš

Bolesno. Kad mi frajer sa full BPL ekipom izade van. Ostanem zapanjen ljudskom gluposti.

17 godina
SimeKZ kaže...

Bolesno. Kad mi frajer sa full BPL ekipom izade van. Ostanem zapanjen ljudskom gluposti.

A kaj ima od toga? Ono, zakačim se odigram par tekmi. Probam nekaj prodati ili kupiti, pregledam malo aukcije i izađem iz igre... Ubijem vrijeme i sve pet. Neki put nekog dobro našoram, neki pute netko našora mene. Vrhunska zabava. Ne vidim kaj oni imaju od te zabave? Svašta...

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Meni AI vise nije uopce tezak...u smislu da sam igrao Ultimate Cup onaj singleplayer na FUT-u vise puta i osvajao bez problema...karijeru sam igrao na legendary, jer mi sve ispod toga je sprdnja. Najveca razlika izmedju AI-a i multiplayera je sta kad igras protiv AI-a moras igrat kao barca...malo pretjerano al tako je...znaci miljon pasova, brzih, vracat loptu, i tako lagano se priblizavat suprotnom golu. Vecinom kad se dodje na 16 metara, tad treba vrtit loptu sa jednog kraja na drugi i trazit rupu za prolazi, dodavanje, ili jednostavno mjesta da bi se zapucalo na gol...kad igras protiv pravih ljjudi, mozes slobodno all out attack...brza dodavanja, trazenje prostora...Ja kad uzmem za igrat singleplayer FUT nakon div1 to mi vise dodje kao opustanje nego neka tezina...igrao sam miljon puta onaj SP gold cup, ili kako se vec zove, di uvijek dobim man u, pa porto, i u finalu se nadjem sa realom...

BTW ovdje vecina ni ne igra protiv AI-a...nego svi skoro igramo Online DIV1 u FUT-u...koja je najteza divizija u igri trenutno...uz 5 star online cup...koj je isto najtezi kup...

Izvini...al ja semi-pro nisma igrao ni prije 10 god :D Svaku fifu, odma na legendary, ili najveca moguca tezina koja je dostupna i deri...zao mi je samo sta nema u karijeri Ultimate tezine...to je prava uzivancija se nadmudrivat sa AI-om...Ultimate i nije nesto tezi od legendary-a..nego su protivnicki igraci buffani vise...znaci manji im je prosjek fulanih passova, veci postotak tocnosti udarca...i tako toga...uglavnom "Poboljšani" su..:)

ma mogu ja na world class pobijedit... al jednostavno mi zivci popucaju nakon 2-3 tekme i na kraju sam sebe pobijedim... prvu recimo dok sam hladan pobijedim, drugu remiziram i onda u trecoj dobijem neki gol bezveze i tu puknem... neznam, sto sam stariji to sam gori sa zivcima... ja sam prije sve moguce nogomete koji su postojali igrao (osim pesa, to ne mogu smislit, kad vidim north london umjesto arsenala kosa mi se dize na glavi :D) na najtezem... od fife 2000, onda ona liga prvaka 2004 il tako se nekako zvalo, pa onda ono europsko 2004 i tako sve redom do fife 2010... tu sam stao jer mi je vec dojadilo i sad tek krenuo fifu 13 prije neki dan, pa je mozda samo stos u tome da se malo treba priviknut, prisjetit kako stvari funkcioniraju... a i dize mi tlak ovaj AI bez obzira na kojoj tezini igras, uvijek blokiraju svaki pokusaj suta na gol. ok ajde, normalno da nece pustit i gledat, al da ni jedna lopta ne moze proci pokraj ili iznad noge, to ne mogu vjerovat :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan

Uzmi si original, ili ako imas original..igraj protiv ljudi...puno je zabavnije, bolje, i nije dosadno kao nadmudrivat se sa AI-em...

13 godina
FIFA 13

Redovito trpam one TOTW ekipe na legendary. Sam sebi se cudim, ali rokaona.

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa mi je pocela od sinoc da laga a do tada sve u najboljem redu,kako offline mode tako online.
Sta to moze biti?drajvei su novi od grafe,jedino da nije grafa oslabila ili prcesor illi maticna?

Pa ako neko ima resnje slobodno neka mi kaze...

Pritom ukljucen mije onaj programcic za lag i sa njim radi onako kako treba .

sad bi se menjao sve pobede za poraze samo da ovo fiksiram da radi normalno...
13 godina
Nokialino kaže...
Fifa mi je pocela od sinoc da laga a do tada sve u najboljem redu,kako offline mode tako online.
Sta to moze biti?drajvei su novi od grafe,jedino da nije grafa oslabila ili prcesor illi maticna?

hardver nemože oslabit, ili radi ili ne radi, nešto je softverski u pitanju

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
Nokialino kaže...

hardver nemože oslabit, ili radi ili ne radi, nešto je softverski u pitanju

AV, Virus, konflikti drivera...samo kad se to desi tako odjednom, najprije ce bit da si ubo nesto...

14 godina
neaktivan
OBarao sam sistem i juce ceo dan proveo u podizanju sistema i opet se desava isto i me zaista nervira.
13 godina
neaktivan

Driveri kakvi? Promjene kakve? novi ATIevi driveri, ili NVIDIA, zavisi sta koristis..

14 godina
neaktivan

IMam atieve drivere i to nove stavio a do pre tri dana sve najnormlanije radilo i nije mi sada neka slaba grad vec ono ok ,hd 5670 ddr5 1 gb.IMao sam Win 7 64 pre obaranja i sada opet Win 7 64!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 10:33 (Nokialino).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice