FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
mirkossam kaže...

dali u fut-u ima drogbe i imali stadiona da ne pada kisa na njemu 

JA od 60-tak tekmi odigro jednu po kiši. Sve ostalo sunce, tropska klima

14 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
Jabulani kaže...

J*bem ti mater i ciganskim igračima, zgadila mi se igra, sad radim pauzu, vodi me 4:0 i u 70 min. zabijem za 4:3 i cigan smrdljivi mi se dodaje u obrani, a taman mi je trebalo bar izjednačeno za promotion, pa nemozes mi takav cigan bit.

EDIT: I sad nisam ni coinse dobio što sam ostao u Division 2, pa j*bem ti EA, kad ne mogu napravit normalni FUT vec par godina.

Standard, i ne mogu smislit idiote koji gledaju replay. Pa zaklo bi ga šarafcigerom da je pored mene.

AL nema veceg gusta onda pustat replay kad ti povedes :D

uf... onda ga pustim cijelog, i sazetke kasnije...

13 godina
neaktivan
CroChef kaže...
Lepi_Borko kaže...
Jabulani kaže...

J*bem ti mater i ciganskim igračima, zgadila mi se igra, sad radim pauzu, vodi me 4:0 i u 70 min. zabijem za 4:3 i cigan smrdljivi mi se dodaje u obrani, a taman mi je trebalo bar izjednačeno za promotion, pa nemozes mi takav cigan bit.

EDIT: I sad nisam ni coinse dobio što sam ostao u Division 2, pa j*bem ti EA, kad ne mogu napravit normalni FUT vec par godina.

Standard, i ne mogu smislit idiote koji gledaju replay. Pa zaklo bi ga šarafcigerom da je pored mene.

Znači ti si u pitanju {#}

Ma ja to mrzim, ni svoje ne gledam. Samo peri dalje. Onda lik penal pusti iz 3 kamere, ja iz kože hoću izać...

Evo moj tim s kojim sam upravo ušo u DIV1 - nije neka sreća al guštam 

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dsn7GiDrnIuiU:pc

14 godina
neaktivan
FIFA 13

meni je igrati protiv bayerna postalo nepodnosljivo, neuer svaki puta skida barem desetak zicera, na sve nacine mu pokusavam zabiti gol ali neide , nema veze da li plasiram, da li gadjam suprotni kut, da li kao sivonja gadjam blizi kut sve skida, i to bez ikakve muke, nema cak ni odbijanaca pa da tako zabijem, sa druge strane buffon prima redovito barem 80% suteva koji idu u okvir... 

zadnjih pet-sest utakmica protiv bayerna, svaki puta pet ili sest puta vise imam udaraca u okvir i redovito gubim 2 ili 3-0... 

ni sa jednim drugim golmanom nemam takvih problema bljah... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja sam u D1 imam 16 poena i jos 4 igre misllim da bih trebao da ga osvojim po ko zna koji put.kako mogu da snimim video kada dam go sada je ivanovic iz chelsea sa 40 metera unio golmana u go to je nevjerovatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ja sam u D1 i nisam vec dva tjedna odigrao utakmicu koliko cheatera ima. na 60-ak zadnjih utakmica uspio sam odigrat možda 3, sva ostala stoka izlazi pri početku tekme

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

vidi koji im je nick i prijavi na EA 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

vjeruj mi da to ništa ne znači, postoje one svima dostupne rang liste na kojima se može vidjet tko je cheater bez problema pa opet ništa ne poduzimaju

15 godina
neaktivan
ja susreo jednog jedinog u 120 tekmi futa
Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
CroChef kaže...
Lepi_Borko kaže...
Jabulani kaže...

Znači ti si u pitanju {#}

Ma ja to mrzim, ni svoje ne gledam. Samo peri dalje. Onda lik penal pusti iz 3 kamere, ja iz kože hoću izać...

Evo moj tim s kojim sam upravo ušo u DIV1 - nije neka sreća al guštam 

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#dsn7GiDrnIuiU:pc

Nismo se bas razumjeli :D

Ja to volim radit kad netko meni zapocne, znaci ako netko povede i pusti snimku.

13 godina
FIFA 13

Ko radi igrace u toj hebenoj igrici? Jel moguce da su jedan Schurle koji nista ne vrijei, Reus, Esswein i ostali smecari sta nemaju veze s nogometom toliko mocniji iznad drugih ? Pa hebem ti ja ne mogu centar proc jer ti em uzimaju loptu em ne mogu gol fulat. Prehebeno strasno kakvo smece od igre su napravili. Pa nisam D1 osvojio vec 100 godina a sumnjam da ce se izvuc iz divizje 2. Pa koliko zivaca ova igra moze pokidat to nisu istine.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ti nisi shvatio onda jos uvijek da se FUT posebno, kao i ostata igre krece oko PACE....ko imas igraca sa dobrim paceom, proci ces pored ili zaobic ces i najboljeg branica. FIFA nije kao realan zivot, di se vidi razlika izmedju Ramosa recimo i neznam nekog ljevog branica, iako je taj branic mozda u stvarnom zivotu brzi, on svojom kvalitetom nece moc parirat ramos..dok u fifi...ako ima sbrzinu, kvaliteta nije potrebna, jer ces ga ionako zaobic...tj proc pored...

Ljudi sve vise igraju FIFU/PES tako da ne proigravaju suparnika, nego ga jednostavno pokusavaju zaobic. Ne igra se vise passovima da dodjes do gola, nego for loptama s brzim igracima i di samo zaobidjes i proces kao munja pored suparnickog igraca. o tome se radi u tome je problem...sta je brzina jako izrazena u FIFI, vise nego u PES-u....

Igraj sa ronaldom, kreni s njim trcat, pa s aobicnim slalomom i zabilazenjem igraca pored moes komotno izdriblat cijelu obranu, vratit se pocasni krug i jos jednom to napravit, a nitko ti nece uzet loptu..jer se messiu, ronaldu i jos nekima lopta doslovno ljepi za nogu...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 22:16 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ja susreo jednog jedinog u 120 tekmi futa

i ja cista rijetkost

14 godina
neaktivan
FIFA 13

jel ima drogba iz celzija u futu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
TheDarkSide kaže...

Ti nisi shvatio onda jos uvijek da se FUT posebno, kao i ostata igre krece oko PACE....ko imas igraca sa dobrim paceom, proci ces pored ili zaobic ces i najboljeg branica. FIFA nije kao realan zivot, di se vidi razlika izmedju Ramosa recimo i neznam nekog ljevog branica, iako je taj branic mozda u stvarnom zivotu brzi, on svojom kvalitetom nece moc parirat ramos..dok u fifi...ako ima sbrzinu, kvaliteta nije potrebna, jer ces ga ionako zaobic...tj proc pored...

Ljudi sve vise igraju FIFU/PES tako da ne proigravaju suparnika, nego ga jednostavno pokusavaju zaobic. Ne igra se vise passovima da dodjes do gola, nego for loptama s brzim igracima i di samo zaobidjes i proces kao munja pored suparnickog igraca. o tome se radi u tome je problem...sta je brzina jako izrazena u FIFI, vise nego u PES-u....

Igraj sa ronaldom, kreni s njim trcat, pa s aobicnim slalomom i zabilazenjem igraca pored moes komotno izdriblat cijelu obranu, vratit se pocasni krug i jos jednom to napravit, a nitko ti nece uzet loptu..jer se messiu, ronaldu i jos nekima lopta doslovno ljepi za nogu...

Bale i Hazard?

13 godina
neaktivan

Nisam igrao sa njima pa neznam, al ronaldo, messi, ibrahimovic, jednostavno nemos skinut loptu sa noge...ok, imaju mozda visoki ball control, al opet...to je pretjerano...al to je jos nista sta sam u PES13 igrao....tamo doslovno ako igras sa realom, ni netreba ti svih 11, dovoljno je da stavis ikera na gol, i ronalda, i to je to...S ronaldom pretrcis sve zivo, a isto lopta se ne ljepi, nego ko da je zicom zavezana pa mu nemoze ni odskocit malo dalje ili nesto...nemoguce ga maknut sa lopte.

Ja shvacam da su ronaldo i messi trenutki vanseriski igraci, al da bas ih se toliko odvoji od ostatka...i onda se ekipa cudi zasto pola Sesonsa igra sa Realom...

Ja sam navijac reala i sve to, al pretjerali su. A da ne govorim o individualnim statsovima....odkad to da messi ima brze ubrzanje od ronalda? Odkad to da je messi sporiji od ronalda u top speed sprintu za samo 2 boda? Odkad to?

Da ne pricam o onom cudu od volkota, taj ja mislim da ima pace 96...jos ako igras s njim u carrier mode, za sezonu dve ima aceleration i top speed na 99, vise od ronalda xd...

Neznam dal se to desavalo u FIFI12 ili FIFI 13, al valjda da u carier mode nakon 2-3 sezone messi bude brzi od ronalda i negdje u rangu sa volkotom...logika??

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
mirkossam kaže...

jel ima drogba iz celzija u futu

drogba nije u celziju vise

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Španjolci, nakon prodaje Engleza, odlučio sam se za njih: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#de3tFNn0nIuDb:pc

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Možda je tako u FUT-u, ali u Season sigurno nije. Nema igrača koji me može proći jedan na jedan iz druge. Prvi put će mi prodati foru, ali drugi put mi neće.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

kako da postavim video tj da ga snimim u Fut-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ko radi igrace u toj hebenoj igrici? Jel moguce da su jedan Schurle koji nista ne vrijei, Reus, Esswein i ostali smecari sta nemaju veze s nogometom toliko mocniji iznad drugih ? Pa hebem ti ja ne mogu centar proc jer ti em uzimaju loptu em ne mogu gol fulat. Prehebeno strasno kakvo smece od igre su napravili. Pa nisam D1 osvojio vec 100 godina a sumnjam da ce se izvuc iz divizje 2. Pa koliko zivaca ova igra moze pokidat to nisu istine.

Jel ti uopce pratis pravi nogomet? Reus koji je sramotio obranu Reala i Citya u  2 utakmice Lige Prvaka, koji zabija redovito u Bundesligi i sve i jedan klub bi ga htjeo u svojoj ekipi... Schurlle koji je glavni igrac Leverkusena, zabija u svim utakmicama za reprezentaciju igrac za kojeg je Chelsea nudila preko 25mil eura i bili glatko odbijeni... Nisu samo igraci Reala, Barce ili Bayerna jaki! 

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Da sigurno, proglasen je igracem godine u Bundesligi, naravno da nista ne vrijedi.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

dobijam u FUT sezoni 6-7 tekmi zaredom ali mi moral non stop pada u cemu je razlog

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

kako me živcira kad yebena igra namješta rezultat, da mogu pogodit po 5 stativa u poluvremenu nemogu vjerovat {#}

13 godina
Jabulani kaže...
SimeKZ kaže...

Da sigurno, proglasen je igracem godine u Bundesligi, naravno da nista ne vrijedi.

Ne vrijedi toliko koliko je naglasena njegova premoc u igri. 

13 godina
SimeKZ kaže...
Jabulani kaže...
SimeKZ kaže...

Ne vrijedi toliko koliko je naglasena njegova premoc u igri. 

i ja isto mislim, baš me zanima dal bi Atletico mijenjao Falcao-a za Reusa kad je Falcao tako jadan...

16 godina
FIFA 13

Eto, mislio početi igrat s 3-5-2 umjesto 3-4-1-2, ali kartice su skupe... nisam očekivao da će jedna biti preko 1000 coinsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Eto, mislio početi igrat s 3-5-2 umjesto 3-4-1-2, ali kartice su skupe... nisam očekivao da će jedna biti preko 1000 coinsa...

nemoj kartice kupovat na buy now, na aukcijama mozes uzet 3-5-2 a 500 coinsa.

Cek zasto se Reus usporedjuje s Falcaom? Jedan je poluspica/krilo drugi cista spica...

16 godina
CroChef kaže...
Reedy kaže...

nemoj kartice kupovat na buy now, na aukcijama mozes uzet 3-5-2 a 500 coinsa.

Cek zasto se Reus usporedjuje s Falcaom? Jedan je poluspica/krilo drugi cista spica...

Ne kupujem buy now, baš na aukcijama, ali odmah cijena poleti na 900+ ... 

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Osvojio Div1 nakon dužeg vremena s argetincima, što bi značilo da sam gotov što se momčadi tiče, sad samo paketiće otvarat i nadat se da će konačno uletit nešto normalnog.

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice