FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Igrao sam sad malo prije protiv lika, ima ikera na golu..chemistry 100 cijele momcadi...gol nisam uspio zabit...sad tek vidim kako je ljudima koji igraju kontra ikera..doslovno branio je neobranjivo...sutevi koji 99.9% uvijek ulaze on je skidao...stvarno zivotinja...

Probavao sam igrat protiv ikera u karier mode, i tamo je znalo bit muka...al u FUT sa chem na 100...predjes sve igrace , i tek onda shvatis da tek dolazi najtezi dio posla...proc ili zabit ikeru...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina

koji sam ja glupan, ne igram ultra defensive i dudlam golove iz kontri u div 1

16 godina
neaktivan
FIFA 13

jeli se isplati uzeti Valdesa. 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
d3stroy3r_cro kaže...

moje iskustvo: NE, bolji je onaj brazilac zaboravio sam ime

14 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Ne radje za manje para Adlera.

13 godina
CroChef kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Ne radje za manje para Adlera.

vjrj igra sa Španjolcima pa mu Adler ne odgovara

16 godina
neaktivan
FIFA 13

da igram sa njima. Za casillasa nemam dovoljno a i puno mi je za golmana toliko dati. Imam Diega Lopeza i loš je tako da cu onda Diaega Alvesa

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

da igram sa njima. Za casillasa nemam dovoljno a i puno mi je za golmana toliko dati. Imam Diega Lopeza i loš je tako da cu onda Diaega Alvesa

Nemoj, uzmi Valdesa ako ti nije preskup. Jedino ako imašŠpanjolce u obrani onda Reina nije loš odabir, ja ga imam i sjajno brani.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 14:22 (Đapa club).
15 godina
FIFA 13

ja imam de geu i smece sugavo glupo prima golove kao da ima 5 godina, sad sam se nazivciro i izaso van necu palit fifu supski golovi ma dajjj lud sam

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Igrao sam sad malo prije protiv lika, ima ikera na golu..chemistry 100 cijele momcadi...gol nisam uspio zabit...sad tek vidim kako je ljudima koji igraju kontra ikera..doslovno branio je neobranjivo...sutevi koji 99.9% uvijek ulaze on je skidao...stvarno zivotinja...

Probavao sam igrat protiv ikera u karier mode, i tamo je znalo bit muka...al u FUT sa chem na 100...predjes sve igrace , i tek onda shvatis da tek dolazi najtezi dio posla...proc ili zabit ikeru...

ja sam pobjedio lika sa 100 chemistrya, sve realovi igrači osim ronalda... stavio zaratea i onog bolesnog biabianya sa 96 pacea naprijed, ovaj kako je bio prepotentan popušio 3 komada samo tako...

al sam isto tako odmah poslije uspio izgubiti od lika koji ima više od pola momčadi silver...

tako da sve ovisi ko je iza monitora na drugoj strani, ako je neki kreten ne pomaže mu ni da su dva casillasa na golu

Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Znači sad ih službeno nabijem na qrac. Treba mi pobjeda da osvojim diviziju(1), uđem u igru, neka debilčina izađe iz utakmice, meni ne upiše ni bod niti ništa nego samo poruka - you will remain in the current division. Koji debili.

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Nov sam u Fifi pa imam pitanje.Dali je mogu kupiti Fifa Pointse na PC-u ?

0 0 hvala 0
14 godina
Flue kaže...

Da, odes na webapp i desno gore imas Get More zeleni gumbic

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Flue kaže...

Da, odes na webapp i desno gore imas Get More zeleni gumbic

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team

Hvala na brzom odgovoru {#}

13 godina
neaktivan

Koristim brazilce...imao sam ovog golmana prije: http://www.futhead.com/fifa/players/6458/   Victor...nas sta znaci, sa chem na 100...prava zvjer, branio mi je mgouce i nemoguce, 1000% sanse, stvarno golman je za ne 10 nego 100...Koliko puta bila situacija bi bi vec si predocio da mi je lopta usla u gol, kad ne...victor spasava...stavio sam ga na klupu i nabavio http://www.futhead.com/fifa/players/1579/  Moraesa....e ovaj golman je jos bolji od ovogo predhodnog...victora...ovo je isto neviđena zvjer...sa 100 chem u teamu lik brani ko da je u njemu iker, khan, buffon i tko sve ne...Ne da je ovih 82 nezasluzeno nego bi trebao imat barem 85 ako ne i više....

Ako planirate igrat sa brazilcima..chem 100..ova dva golmana vas nece iznevjerit...

Sta se tice Victora...da mogu dignuo bi mu spomenik majke mi...milju puta me spasio kad sam to najmanje ocekivao ludim paradama, uletima, izbijanjima i tako dalje...

13 godina
TheDarkSide kaže...

Koristim brazilce...imao sam ovog golmana prije: http://www.futhead.com/fifa/players/6458/   Victor...nas sta znaci, sa chem na 100...prava zvjer, branio mi je mgouce i nemoguce, 1000% sanse, stvarno golman je za ne 10 nego 100...Koliko puta bila situacija bi bi vec si predocio da mi je lopta usla u gol, kad ne...victor spasava...stavio sam ga na klupu i nabavio http://www.futhead.com/fifa/players/1579/  Moraesa....e ovaj golman je jos bolji od ovogo predhodnog...victora...ovo je isto neviđena zvjer...sa 100 chem u teamu lik brani ko da je u njemu iker, khan, buffon i tko sve ne...Ne da je ovih 82 nezasluzeno nego bi trebao imat barem 85 ako ne i više....

Ako planirate igrat sa brazilcima..chem 100..ova dva golmana vas nece iznevjerit...

Sta se tice Victora...da mogu dignuo bi mu spomenik majke mi...milju puta me spasio kad sam to najmanje ocekivao ludim paradama, uletima, izbijanjima i tako dalje...

probaj Heltona još, kad vidim da igram protiv Heltona muka mi dođe

14 godina
FIFA 13

Ja osobno mrzim igrat protiv Wiesea, neki puta bolje brani od mog Casillasa :(

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mene kad zapadne Reina, neznam zasto, al uvijek zive muke...ko da igra utakmicu zivota uvijek protiv mene majku mu...brani mi golove koji 99% drugim golmanima ulazi...U zadnje vrijeme kako sam u DIV1 dobivam dosta spanjolaca sa chem 100 i Reinom na golu...i uvijek mucenje protiv njega...

Jednom mi je skinuo na korneru udarac glavom u stranu, onda odbijenac od 16 metara, pa ponovo odbijenac sa 8 metara, i nakraju je napravio paradu preko cijelog gola da mi skine i 4 šut...sve to u manje od 20 sec...ja stao i gledam, koj k...

Igrao sam i protiv onog Alveša, kao najboljeg brazilskog golmana...ima diving i reflekse 90+ al positioning i to slab...i nista posebno...a i citam ljudi kazu da je dosta los...Za heltona sam citao da je isto jako dobar al nisam se susreo jos uvijek...al moj artur i victor...predobri!

15 godina
FIFA 13

Meni je Neur uvijek bio omiljeni protivnik. Da njemu zabijem moram ići s dva igrača na njega, pucat s pola metra na prazan gol i pomolit se da uđe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ja sa Reinom uvijek frustracije....kako lik samo odbija lopte dobro...Iso sam ga jednom lobirat 1v1 tako rec lopta je vec bila skoro na crti od rola, on se uspio vratit i boksat je iznad gola...bilo je nevjerojatno...

Meni je opcenito super gledat animacije golmana u FIFI...imam osjecaj kao da gledam pravi utakmicu i prave golmane...onda kad to usporedim sa PES-om di ima mozda par razlicitih animacija za parade neznam kako ekipa PES jos uvijek moze igrat....

Isto EA je napravio dobar posao sa golmanima, vjerno su prikazani, vjerno brane...i u usporedbi sa PES13 koji sam igrao odprilike 10 utakmica...mislim golovi koji ulaze u PES-u u FIFI golman hvata tako rec jednom rukom ono tako rec zjevajuci...kakva razlika..

13 godina
FIFA 13

zato moj de gea jede go*vna :D Moram pod hitno opet da mi nesto dobro padne u packu pa da kupim casillasa ili tako nekog :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Meni je Neur uvijek bio omiljeni protivnik. Da njemu zabijem moram ići s dva igrača na njega, pucat s pola metra na prazan gol i pomolit se da uđe.

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/143819758 Suarez vs Neuer {#}

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ja ga imam, i ko u stvarnosti zna nekad pacera primit.

Golmani su odlicni u fifi jedino me nervira to sto nekad nece ulovit loptu vec je boksa.

I nadam se da ce fifa napravit indirektni udarac jer dosta puta obrambeni vrati golmanu loptu i ovaj je uzme u ruke.

13 godina
neaktivan
CroChef kaže...
Hexfire kaže...

Ja ga imam, i ko u stvarnosti zna nekad pacera primit.

Golmani su odlicni u fifi jedino me nervira to sto nekad nece ulovit loptu vec je boksa.

I nadam se da ce fifa napravit indirektni udarac jer dosta puta obrambeni vrati golmanu loptu i ovaj je uzme u ruke.

Ja sam stavio u offline-u kad mi dođe frend da ima igranja rukom. :)

13 godina

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cZNx5bZ1nIt3v:pc  uzeo jedno osvježenje iz Real Madrida u poziciji ST i formaciji 4-1-2-1-2 za 1500 coinsa {#}

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li netko igra Fifu sa 310.70 driverima od NVIDIA-e, kad stavim njih onda mi igrica trza a sa 306.97 radi normalno. Neznam zasto je to tako jer uz Fifu igram i Far Cry 3 koji rade bolje sa novim driverima.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ako netko zeli tko ima mjenjati FIFU 2013 za COD Black Ops 2 nema mi se javi. IGRA JE IZ ALGORITMA !!! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Da li netko igra Fifu sa 310.70 driverima od NVIDIA-e, kad stavim njih onda mi igrica trza a sa 306.97 radi normalno. Neznam zasto je to tako jer uz Fifu igram i Far Cry 3 koji rade bolje sa novim driverima.

Nemrem pomoć, igram na 306.97 i radi FIFA odlično. Probam stavit 310 pa ti javim jel se kaj pogoršalo. Al sad sam u poslu, sutra

13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

J*bem ti mater i ciganskim igračima, zgadila mi se igra, sad radim pauzu, vodi me 4:0 i u 70 min. zabijem za 4:3 i cigan smrdljivi mi se dodaje u obrani, a taman mi je trebalo bar izjednačeno za promotion, pa nemozes mi takav cigan bit.

EDIT: I sad nisam ni coinse dobio što sam ostao u Division 2, pa j*bem ti EA, kad ne mogu napravit normalni FUT vec par godina.

Standard, i ne mogu smislit idiote koji gledaju replay. Pa zaklo bi ga šarafcigerom da je pored mene.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

dali u fut-u ima drogbe i imali stadiona da ne pada kisa na njemu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice