- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nego, kad ga jednom osvojiš, može se ponavljati ili ne?
Možeš ponoviti, ali ponekad ima caka. U 12 je ponekad bilo da kad prvi put osvojiš turnir dobiješ npr. gold pack i 2000 coinsa, a svako slijedeće osvajanje ti daje samo 2000 coinsa. Tak da si pazi na to ako ponavljaš turnir.
Nekakvi patch je, ali naravno da EA ne može napisat patch notes. Nadam se da su sredili pace i bar dio bugova.
BTW ova 3 packa su kao nadoknada za one igrace koje ste kupili neki dan a niste dobili nego su zapeli na "trejd pajlu"
Bio je da nebi mogli napucavati coinse, zato ja nisam prihvatio update, napucavam coinse pa kad napravim finu ekipu onda cu update prihvatiti
Bio je da nebi mogli napucavati coinse, zato ja nisam prihvatio update, napucavam coinse pa kad napravim finu ekipu onda cu update prihvatiti
Jebmu mater nisam se tog sjetio... ako nebude radilo ide reinstall xD
Jel bolje igrat singleplayer tournament il kup? mslm ono gore il dole nez kako se zove xD
EDIT: Nakon apdejta mi je Finalizing zadnjih 15 minuta..
nego, kad ga jednom osvojiš, može se ponavljati ili ne?
Možeš ponoviti, ali ponekad ima caka. U 12 je ponekad bilo da kad prvi put osvojiš turnir dobiješ npr. gold pack i 2000 coinsa, a svako slijedeće osvajanje ti daje samo 2000 coinsa. Tak da si pazi na to ako ponavljaš turnir.
Nekakvi patch je, ali naravno da EA ne može napisat patch notes. Nadam se da su sredili pace i bar dio bugova.
MOzes ponavljati naravno, samo ti neracuna vise kao trofej, nedobijas ga vise nego samo jednom, tako ako ganjas da imas 10 trofeja da bi igro onaj zadnji cup, nemoj ponavljati ni jedan dok nebudes imo 10 komada, ja sam se zezno odigro 3 puta isti na kraju skonto da nedobijam trofej ehhe.
Jebmu mater nisam se tog sjetio... ako nebude radilo ide reinstall xD
Jel bolje igrat singleplayer tournament il kup? mslm ono gore il dole nez kako se zove xD
EDIT: Nakon apdejta mi je Finalizing zadnjih 15 minuta..
ja igram turnire, jel da igram ligu bezveze je, treba ti npr u drugoj ligi mislim 25 bodova da budes prvak, nisam siguran tako nesto, ovako turnir 4 utakmice i pare uzmes.
objašnjenje !?
Istrošiti ćeš si tu jedinicu (uskličnik) na tipkovnici. Smiri doživljaje dok pišeš.
P.S. ako itko pronađe službeni changelog za ovaj update nek obavezno stavi ovdje.
Pa npr vamo ja na ultimate igram, znaci dobijam 800 coins po mecu, 4 utakmice 3200 + 2000 izadje me 5200 minimalno, i nemoram se nervirati kao na online, znaci odigras 2 turnira dobijes 10k+ i jos ove pakete ili nagrade koje su vec tu.
2 hebena puta zredom likovi izađu na početku online fut-a i uutakmica se reg kao neodigrana, nadam se da će taj novi patch popraviti tu idiotariju.
U prvih 5 min bilo koje online tekme možeš izać da ti se ne registrira poraz. To je napravljeno da možeš provjerit konekciju i da ne igraš s lagerima.
Sta se tice updejta, on valjda zamjenjuje fake kit-ove i badge od Napolia, jer je EA uspio sredit licencu...Toliko zasad
Dobio i ja ta 3 packa, imam UE, dobio FALCAO-a, stavio na auction start price 500, prodan za 74000
Sta se tice updejta, on valjda zamjenjuje fake kit-ove i badge od Napolia, jer je EA uspio sredit licencu...Toliko zasad
Da Napoli je sad licenciran :)
Dobio i ja ta 3 packa, imam UE, dobio FALCAO-a, stavio na auction start price 500, prodan za 74000
Ja valjda jedini nisam dobio

Ako kome treba stavio sam Vidala na aukciju 20k cjena.
Nisam ni ja btw. Ronaldo je zvijer u FIFI, meni se čini da je bolji od Messia(naravno u FIFI samo
)
Ja njega nebi dao ispod 200k jeftino je oso
Ja njega nebi dao ispod 200k jeftino je oso
ovisi o formaciji.

Jel neko može napisati ovdje kako namjestiti postavke u settings a da igra ide fluidno?
Nisam ni ja btw. Ronaldo je zvijer u FIFI, meni se čini da je bolji od Messia(naravno u FIFI samo
)
a valjda cemo dobit
Sprintanje igrača!
Igram utakmicu i bolji sam, ali protivnik me pobijedi zbog idiotskog razloga - dok se protivnik u punom sprintu obrušio ravno prema mome golu moj obrambeni igrač koji ga prati, a ja upravljam njime, neće da zasprinta već kaskelja pored njega i to okrenut licem prema njemu. I to sam masu puta vidio u FIFA-i. Često puta igrač jednostavno neće da trči, uzalud ja držim tipku za sprint.
Pa šta je ovo?
Sprintanje igrača!
Igram utakmicu i bolji sam, ali protivnik me pobijedi zbog idiotskog razloga - dok se protivnik u punom sprintu obrušio ravno prema mome golu moj obrambeni igrač koji ga prati, a ja upravljam njime, neće da zasprinta već kaskelja pored njega i to okrenut licem prema njemu. I to sam masu puta vidio u FIFA-i. Često puta igrač jednostavno neće da trči, uzalud ja držim tipku za sprint.
Pa šta je ovo?
Imaš loš krek.
2 hebena puta zredom likovi izađu na početku online fut-a i uutakmica se reg kao neodigrana, nadam se da će taj novi patch popraviti tu idiotariju.
Pa to je dobra stvar. Ima likova kojima toliko lagga i spaja me s njima. Kad sam igro sad vrijeme je tako sporo prolazilo zbog lagga da mislim da sam mogo odigrat tri tekme umjesto te jedne. Tako je sporo sve bilo. Zato bi trebalo bit da mozes izac prvih 5 minuta kao sto je u seasons modu.
pitanj'ce .. jedno da li taj update za napoli skidam na originu ili
što se tiče messija i ronalda po meni su tu negdje .. kad igram sa barcelonom messi jako rijetko zabija no po tekmi ima najmanje jednu asistenciju iako su meni cavani i falcao vrh pošto igram često i sa napolijem i atleticom