FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Od kad sam skinuo ovih 200 mb nekako mi je igra malo sporija na UT ili sam se ja gadno istripovao.........
14 godina
The Unforgiven kaže...
koji sam ja kreten, tek sad skužio kako se lako dođe do coinsa kad offline turnire igraš...

nego, kad ga jednom osvojiš, može se ponavljati ili ne?

Možeš ponoviti, ali ponekad ima caka. U 12 je ponekad bilo da kad prvi put osvojiš turnir dobiješ npr. gold pack i 2000 coinsa, a svako slijedeće osvajanje ti daje samo 2000 coinsa. Tak da si pazi na to ako ponavljaš turnir.

Nekakvi patch je, ali naravno da EA ne može napisat patch notes. Nadam se da su sredili pace i bar dio bugova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 21:48 (Hexfire).
14 godina
FIFA 13

BTW ova 3 packa su kao nadoknada za one igrace koje ste kupili neki dan a niste dobili nego su zapeli na "trejd pajlu"

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ljudi ovo nije onaj zvanicni patch koji izlazi durge polovine oktobra!!!!!!!!e sad ne znam zasta je ovaj update bio!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Ljudi ovo nije onaj zvanicni patch koji izlazi durge polovine oktobra!!!!!!!!e sad ne znam zasta je ovaj update bio!!!!!!!!

Bio je da nebi mogli napucavati coinse, zato ja nisam prihvatio update, napucavam coinse pa kad napravim finu ekipu onda cu update prihvatiti

14 godina
alenka kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Bio je da nebi mogli napucavati coinse, zato ja nisam prihvatio update, napucavam coinse pa kad napravim finu ekipu onda cu update prihvatiti

Jebmu mater nisam se tog sjetio... ako nebude radilo ide reinstall xD
Jel bolje igrat singleplayer tournament il kup? mslm ono gore il dole nez kako se zove xD

EDIT: Nakon apdejta mi je Finalizing zadnjih 15 minuta..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 22:04 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
The Unforgiven kaže...
koji sam ja kreten, tek sad skužio kako se lako dođe do coinsa kad offline turnire igraš...

nego, kad ga jednom osvojiš, može se ponavljati ili ne?

Možeš ponoviti, ali ponekad ima caka. U 12 je ponekad bilo da kad prvi put osvojiš turnir dobiješ npr. gold pack i 2000 coinsa, a svako slijedeće osvajanje ti daje samo 2000 coinsa. Tak da si pazi na to ako ponavljaš turnir.

Nekakvi patch je, ali naravno da EA ne može napisat patch notes. Nadam se da su sredili pace i bar dio bugova.

MOzes ponavljati naravno, samo ti neracuna vise kao trofej, nedobijas ga vise nego samo jednom, tako ako ganjas  da imas 10 trofeja da bi igro onaj zadnji cup, nemoj ponavljati ni jedan dok nebudes imo 10 komada, ja sam se zezno odigro 3 puta isti na kraju skonto da nedobijam trofej ehhe.

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
alenka kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Jebmu mater nisam se tog sjetio... ako nebude radilo ide reinstall xD
Jel bolje igrat singleplayer tournament il kup? mslm ono gore il dole nez kako se zove xD

EDIT: Nakon apdejta mi je Finalizing zadnjih 15 minuta..

ja igram turnire, jel da igram ligu bezveze je, treba ti npr u drugoj ligi mislim 25 bodova da budes prvak, nisam siguran tako nesto, ovako turnir 4 utakmice i pare uzmes.

13 godina
neaktivan
ja po sezoni dobijam izmedju 6 i 10 000 coinsa!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
alenka kaže...
Red_Star_Forever kaže...

objašnjenje !?

My global position systems are vocally addressed
16 godina
Red_Star_Forever kaže...

Istrošiti ćeš si tu jedinicu (uskličnik) na tipkovnici. Smiri doživljaje dok pišeš.

P.S. ako itko pronađe službeni changelog za ovaj update nek obavezno stavi ovdje.

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Pa npr vamo ja na ultimate igram, znaci dobijam 800 coins po mecu, 4 utakmice 3200 + 2000 izadje me 5200 minimalno, i nemoram se nervirati kao na online, znaci odigras 2 turnira dobijes 10k+ i jos ove pakete ili nagrade koje su vec tu.

13 godina
neaktivan
Ne volim protiv kompa igrati,a sada ne mogu da igram online season na UT,kada krene da nadje protivnika samo se pojavi prazan ekran i tako stoji,pa moram da cekam da pokaze lost conection i tako vec pola sata!!!!!
15 godina
neaktivan
FIFA 13

2 hebena puta zredom likovi izađu na početku online fut-a i uutakmica se reg kao neodigrana, nadam se da će taj novi patch popraviti tu idiotariju.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
to je boljka iz fife 12,i mene nervira,barem da ti se prizna tri boda, a kljucni su prvih pet minuta!
15 godina
neaktivan
FIFA 13

U prvih 5 min bilo koje online tekme možeš izać da ti se ne registrira poraz. To je napravljeno da možeš provjerit konekciju i da ne igraš s lagerima.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Sta se tice updejta, on valjda zamjenjuje fake kit-ove i badge od Napolia, jer je EA uspio sredit licencu...Toliko zasad

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
FIFA 13

Dobio i ja ta 3 packa, imam UE, dobio FALCAO-a, stavio na auction start price 500, prodan za 74000 {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sta se tice updejta, on valjda zamjenjuje fake kit-ove i badge od Napolia, jer je EA uspio sredit licencu...Toliko zasad

Da Napoli je sad licenciran :)

15 godina
KiX777 kaže...

Dobio i ja ta 3 packa, imam UE, dobio FALCAO-a, stavio na auction start price 500, prodan za 74000 {#}

Ja valjda jedini nisam dobio
lnova65
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako kome treba stavio sam Vidala na aukciju 20k cjena.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
KiX777 kaže...

Nisam ni ja {#} btw. Ronaldo je zvijer u FIFI, meni se čini da je bolji od Messia(naravno u FIFI samo {#})

13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Ja njega nebi dao ispod 200k jeftino je oso

15 godina
alenka kaže...
KiX777 kaže...

Ja njega nebi dao ispod 200k jeftino je oso

ovisi o formaciji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel neko može napisati ovdje kako namjestiti postavke u settings a da igra ide fluidno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jabulani kaže...
lnova65 kaže...
KiX777 kaže...

Nisam ni ja {#} btw. Ronaldo je zvijer u FIFI, meni se čini da je bolji od Messia(naravno u FIFI samo {#})

a valjda cemo dobit {#}

lnova65
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Sprintanje igrača!

Igram utakmicu i bolji sam, ali protivnik me pobijedi zbog idiotskog razloga - dok se protivnik u punom sprintu obrušio ravno prema mome golu moj obrambeni igrač koji ga prati, a ja upravljam njime, neće da zasprinta već kaskelja pored njega i to okrenut licem prema njemu. I to sam masu puta vidio u FIFA-i. Često puta igrač jednostavno neće da trči, uzalud ja držim tipku za sprint.

Pa šta je ovo?

0 0 hvala 0
14 godina
PESfan kaže...

Sprintanje igrača!

Igram utakmicu i bolji sam, ali protivnik me pobijedi zbog idiotskog razloga - dok se protivnik u punom sprintu obrušio ravno prema mome golu moj obrambeni igrač koji ga prati, a ja upravljam njime, neće da zasprinta već kaskelja pored njega i to okrenut licem prema njemu. I to sam masu puta vidio u FIFA-i. Često puta igrač jednostavno neće da trči, uzalud ja držim tipku za sprint.

Pa šta je ovo?

Imaš loš krek.

13 godina
EraserHead kaže...

2 hebena puta zredom likovi izađu na početku online fut-a i uutakmica se reg kao neodigrana, nadam se da će taj novi patch popraviti tu idiotariju.

Pa to je dobra stvar. Ima likova kojima toliko lagga i spaja me s njima. Kad sam igro sad vrijeme je tako sporo prolazilo zbog lagga da mislim da sam mogo odigrat tri tekme umjesto te jedne. Tako je sporo sve bilo. Zato bi trebalo bit da mozes izac prvih 5 minuta kao sto je u seasons modu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
14 godina
neaktivan

pitanj'ce .. jedno da li taj update za napoli skidam na originu ili

što se tiče messija i ronalda po meni su tu negdje .. kad igram sa barcelonom messi jako rijetko zabija no po tekmi ima najmanje jednu asistenciju iako su meni cavani i falcao vrh pošto igram često i sa napolijem i atleticom

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 2:25 (skala).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice