FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Vježbaj, vježbaj..

Vježbam, ali neznam šta da radim, čovječe čim taknem gljivu od gamepada recimo u desno, lopta ode skroz u desno, kilometar od gola. ne kužim jel treba još šta držat?

Moraš pratit položaj igrača, kojom nogom puca i sl., namjestit za šut, ne puca uvijek u smjeru gljivice...

everybody lies
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Skinio joghurt verziju,odigra par utakmica,postavio retoricko pitanje sto je pes? (inace dosad san igra samo pes),otisa na base host narucit,nema modula za naplatu,osa na eplati,narucio,bolestan pa nemogu do banke {#}

inace igra je odlicna!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Vježbaj, vježbaj..

Vježbam, ali neznam šta da radim, čovječe čim taknem gljivu od gamepada recimo u desno, lopta ode skroz u desno, kilometar od gola. ne kužim jel treba još šta držat?

Moraš pratit položaj igrača, kojom nogom puca i sl., namjestit za šut, ne puca uvijek u smjeru gljivice...

Ovo mi je puno pomoglo, znači ja samo uđem s igračem  u koji smjer želim pucat i u taj smjer i ide lopta. Tak da nemoram s gamepadom ni birat smjer, već je bitno kak s igračem uđem. hvala.

EDIT: Evo probo sam tak igrat i stvarno treba ovak igrat:

Ide se s igračem i krene se prema smjeru koji se želi pucat i to je to. Nesmije se analog pomicat ni ljevo ni desno jel onda lopta ode skroz u aut lol.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 13:50 (Praetorian1).
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Core2Duo2 kaže...
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Vježbaj, vježbaj..

Ovo mi je puno pomoglo, znači ja samo uđem s igračem  u koji smjer želim pucat i u taj smjer i ide lopta. Tak da nemoram s gamepadom ni birat smjer, već je bitno kak s igračem uđem. hvala.

EDIT: Evo probo sam tak igrat i stvarno treba ovak igrat:

Ide se s igračem i krene se prema smjeru koji se želi pucat i to je to. Nesmije se analog pomicat ni ljevo ni desno jel onda lopta ode skroz u aut lol.

u Areni mogu lepo da se navezbaju te stvarcice.

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Skinio joghurt verziju,odigra par utakmica,postavio retoricko pitanje sto je pes? (inace dosad san igra samo pes),otisa na base host narucit,nema modula za naplatu,osa na eplati,narucio,bolestan pa nemogu do banke {#}

inace igra je odlicna!

Ja sam kupio key kod cjs-cdkeys.com i stiga par uri nakon uplate ... key je 145 kn

Hasta La Victoria Siempre
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Izgleda da većina igra igru na assisted, ja imam nariktano na semi-manual, i čim igram online svi prekidaju tekme. A kad stavim na assissted onda ostanu igrat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Drugari, pazi ovamo: napravih Virtual Pro ekipu BugForum FC, liga je valjda za 14 dana, pa ono, ko hoce, upadajte :)

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Kakica kaže...

kupio sam igru ali nema sifre

Pa reci onda.

Ajd objasni malo gdje si kupio igru i kak to da sad nemaš šifre?

Igricu sam kupio na jednom mjestu u zagrebu ali nema sifre

16 godina
moderator
Kakica kaže...

Pa jesi dobio kutiju?

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Kakica kaže...

Pa jesi dobio kutiju?

Jesam ali nema sifre

16 godina
moderator
Kakica kaže...

Jesam ali nema sifre

Pa trebao bi ti cd-key(šifra) pisati na kutiji ispod dvd-a,ili na stražnjoj strani knjižice.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Kakica kaže...
pirat kaže...
Kakica kaže...

Pa jesi dobio kutiju?

Jesam ali nema sifre

kolko si platio ako se smije znat?

0_o
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Kakica kaže...
pirat kaže...
Kakica kaže...

Pa jesi dobio kutiju?

Jesam ali nema sifre

259 kn

13 godina
neaktivan
Kakica kaže...
ph3nom_gamer kaže...
Kakica kaže...
pirat kaže...
Kakica kaže...

Pa jesi dobio kutiju?

Jesam ali nema sifre

259 kn

znas li ti sifru

15 godina
neaktivan
Kakica kaže...

znas li ti sifru

ne postoji jedna šifra nego svaka kopija igre ima posebnu "šifru"

nego, jel ti nas zafrkavaš malo ili?

0_o
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
Kakica kaže...

znas li ti sifru

ne postoji jedna šifra nego svaka kopija igre ima posebnu "šifru"

nego, jel ti nas zafrkavaš malo ili?

ne zafrkavam

16 godina
moderator
Kakica kaže...

ne zafrkavam

Kao što sam rekao...

"Pa trebao bi ti cd-key(šifra) pisati na kutiji ispod dvd-a,ili na stražnjoj strani knjižice."

I krati citate.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan

ok

13 godina
neaktivan

ali nema

16 godina
moderator
Kakica kaže...

ok

Kakica kaže...

ali nema

Nemoj pisati poruku za porukom,editiraj post pa dopiši ubuduće.

Nego ajd mi poslikaj pa mi pošalji slike na PP.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
FIFA 12

u medjuvremenu, moram da priznam da je krenulo, i to zahvaljujuci savetu coveka koji navija za Barselonu na ovom forumu, da ne verujete :P  ozbiljno sada, igranje u odbrani je sustina svega, jos kad igras sa unitedom, gde se sve bazira na kontri a ne posedu lopte u principu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja padam u obrani ko naša repka{#}

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

vidi se da nisi gledao kako mi srbijanci igramo odbranu, nama gol moze da da i allstar postava bilo kog penzionerskog doma na planeti. {#} ili slovenci sa pola terena, kad smo kod toga :/  e, ali stvarno, antimadridista je bio u pravu, moja greska je sto srljam napred, posebno protiv ekipa koje imaju ultra brze napadace, znaci LT taster na gamepadu, da se bek okrene licem ka napadacu, bez turboa osim ako ne juris i mozda najvaznije, odbrana praznog prostora gde bi pas mogao da ode..

15 godina
lex69 kaže...
Praetorian1 kaže...

vidi se da nisi gledao kako mi srbijanci igramo odbranu, nama gol moze da da i allstar postava bilo kog penzionerskog doma na planeti. {#} ili slovenci sa pola terena, kad smo kod toga :/  e, ali stvarno, antimadridista je bio u pravu, moja greska je sto srljam napred, posebno protiv ekipa koje imaju ultra brze napadace, znaci LT taster na gamepadu, da se bek okrene licem ka napadacu, bez turboa osim ako ne juris i mozda najvaznije, odbrana praznog prostora gde bi pas mogao da ode..

rekao sam ti,samo je stvar privikavanja,i kad se privikneš sve ide ko podmazano i pravi je gušt igrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Pozdrav! Zanima me da li mogu ja kopirati Origin Games folder na sekundarni hard pošto bi rušio Windowse pa da opet ne skidam tih 7GB?!
14 godina
eZo kaže...

Ja sam jučer skinuo patch za FIFA-u i mijenja par stvari. Ono što sigurno mijenja jest da ne možete prebacit na golmana tijekom online tekme što je pohvalno jer je ekipa znala samo prebacit na golmana i pustit AI-a da se brani. Drugu stvar koju sam skužio al možda je placebo jest da puno lakše ulaze šutevi izvana. Ja sam u ova dva dana zabio triput više sa 20 m i više nego dosad što je isto ok jer prije si mogao dat gol izvana svake prijestupne.

Jel stvarno ima taj patch koji mjenja to za šuteve izvana? Jedni pišu ima neki patch, drugi da nema... Inače, danima igrao pes12 radi frendova i danas vratio na fifu i mogu reći da mi je pes kao da vozim biciklu pijan, a fifa kao da vozim trijezan{#} Skinuo sam i neke patcheve pa je to dosta bolje izgledalo, ali na fifi mi je kontrola lopte puno bolja. Grafika mi je dosta bolja na pesu. Ne znam kako drugima, ali na full hd tv 80cm pes mi je grafički puno ljepši. Dok igrao pes pojačao tv na 50 jer mi je atmosfera i navijanje nikakvo, a kad stavio na fifu milina, osječaj kao da sam na stadionu. Pes12 i liga prvaka, neprocjenjivo. Da je gameplay iz fife ubaciti u pes bilo bi to pun pogodak{#}

13 godina
neaktivan
David87 kaže...
Pozdrav! Zanima me da li mogu ja kopirati Origin Games folder na sekundarni hard pošto bi rušio Windowse pa da opet ne skidam tih 7GB?!

toplo ti preporucujem da to ne uradis. ja sam se ovde i registrovao zbog problema sa instalacijom pre svega, da bi se ispostavilo da su EA Sports i windows registry u neraskidivoj vezi - ne mogu jedno bez drugog, te je tu nastao problem. ogromna je verovatnoca da ce se ista stvar desiti sa Origin instalacijom, uostalom, Windows retko kada trpi prosto kopiranje instalacionog foldera bez belezenja te promene u registry. moja preporuka je da obaras windows, skines sve ispocetka, iako smara, i vidi da, ako imas neku malu particiju, nesto sto mozes da odvojis samo za igru i origin, tu bacis instalaciju i nista drugo tu ne stavljas. ja sam stavio igru na takvu particiju od 19Gb, formatirao je prethodno i sve radi kao bog.

14 godina
neaktivan

Eh da imam ovaj tim barem da imam neymara i svanstajgera a imao je u prvo poluvremenu pata,micel bastosa i ibru od tih sam danas izgubio na liciticiji za micela a extra bi se uklopio u moj tim zar ne? a moj ti ovako izgleda?samo da se zna da sam ga odrao sest nula i nervirao se kako lik ima te igrace kada se videlo u toku igre da nema pojma i pokusava nda izvodi driblinge ali u prazno.na koju foru je skupio te igrace ???

1 MOj je bolji tim?
9 Njegov je bolji tim?
Protivnicki tim Protivnicki tim
moj tim moj tim
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Eh da imam ovaj tim barem da imam neymara i svanstajgera a imao je u prvo poluvremenu pata,micel bastosa i ibru od tih sam danas izgubio na liciticiji za micela a extra bi se uklopio u moj tim zar ne? a moj ti ovako izgleda?samo da se zna da sam ga odrao sest nula i nervirao se kako lik ima te igrace kada se videlo u toku igre da nema pojma i pokusava nda izvodi driblinge ali u prazno.na koju foru je skupio te igrace ???

Jel ja to vidim ally cissoka i pabla piattia?

14 godina
neaktivan
Da njih sam doveo sve zajedno za 1500 coinsa i odlican su tandem mogu da kazem a dva centrala beka su meni extra jer razbijaju sve pred sobom,naravno ako znas dobro igrati odbranu,kazem sa sisokom bio bilo jos bolje da sam iz liona doveo micel bastosa e to bi onda bila prava stvar.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice