FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam jučer skinuo patch za FIFA-u i mijenja par stvari. Ono što sigurno mijenja jest da ne možete prebacit na golmana tijekom online tekme što je pohvalno jer je ekipa znala samo prebacit na golmana i pustit AI-a da se brani. Drugu stvar koju sam skužio al možda je placebo jest da puno lakše ulaze šutevi izvana. Ja sam u ova dva dana zabio triput više sa 20 m i više nego dosad što je isto ok jer prije si mogao dat gol izvana svake prijestupne.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

ćemo se skupit za pro club?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

2 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 12
Praetorian1 kaže...

Onda forumaši na EA forumu lažu. 

Neki puta ljudi žele vidjeti ono što ne vide i time su zadovoljni...  Zašto bi vjerovao nekom glupom ameru a ne vjeruješ nekome ovdje?  U najmanju moja riječ protiv njegove.

Uputi mail u ea sports i proveri je li dostupan bilo kakav službeni patch za pc verziju fife12 i sve će ti biti jasno...

Interesantno da niti na jednoj stranici koje su posvećene isključivo fifi nitko ne spominje nikakav patch za fifu 12 već samo šture informacije kako se radi na njemu te da će prvo izaći za konzole a potom i za pc?

http://fifasoccerblog.com/blog/first-fifa-12-patch-inbound/

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 21:30 (movie).
14 godina
neaktivan

Danas sam na njihovom forumu procitao tacno sve sta se popraviti i da prvo izlazi za konzole i nedelju dana kasnije za pc i to je njihovo zvanicno saopstenje na ea forumu.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

igra ko od vas manager mode? ako moze neka preporuka igraca(al ne tipa messi itd.) :PPP

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 22:11 (balkhanac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokialino kaže...

Danas sam na njihovom forumu procitao tacno sve sta se popraviti i da prvo izlazi za konzole i nedelju dana kasnije za pc i to je njihovo zvanicno saopstenje na ea forumu.

daj link gdje piše što će popraviti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
balkhanac kaže...

igra ko od vas manager mode? ako moze neka preporuka sick igraca(al ne tipa messi itd.) :PPP

Pablo Hernandez iz Valencije, krilni napdač,superbrz sa odličnim driblingom,zvijer od igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
http://forum.ea.com/uk/posts/list/1069209.page

i jos kad bi neko mogao da prevede tj ukratko kaze sta se popravlja.hvala
15 godina
Nokialino kaže...
http://forum.ea.com/uk/posts/list/1069209.page

i jos kad bi neko mogao da prevede tj ukratko kaze sta se popravlja.hvala

popraviti će probleme sa Originom i njegovim rušenjem i neke probleme sa Ultimate Teamom. To je uglavnom jedino što mi je smetalo sa igrom,kad taj patch izađe,onda kreće totalna uživancija bez ovih sitnih problema sa Originom koje često znaju ići na živce,ali lijepo je vidjeti od EA Sportsa da slušaju ljude i probleme koji bi oni htjeli ispraviti,onaj fix sa kontroliranjem golmana su odlučili ispraviti iz razloga što im se dosta ljudi žalilo na to.

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Onda forumaši na EA forumu lažu. 

Neki puta ljudi žele vidjeti ono što ne vide i time su zadovoljni...  Zašto bi vjerovao nekom glupom ameru a ne vjeruješ nekome ovdje?  U najmanju moja riječ protiv njegove.

Uputi mail u ea sports i proveri je li dostupan bilo kakav službeni patch za pc verziju fife12 i sve će ti biti jasno...

Interesantno da niti na jednoj stranici koje su posvećene isključivo fifi nitko ne spominje nikakav patch za fifu 12 već samo šture informacije kako se radi na njemu te da će prvo izaći za konzole a potom i za pc?

http://fifasoccerblog.com/blog/first-fifa-12-patch-inbound/

Tebi vjerujem {#}

F.C LIVERPOOL
17 godina
Praetorian1 kaže...

Tebi vjerujem {#}

Ha, ha, s obzirom da ti cijeli dan nisam dao mira moraš mi vjerovati. Evo dok tipkam opet sam sve obrisao i ispočetka instaliram da vidim što će sada reći?

Hoće li ponuditi neku instalaciju ili će reći da je sve o.k. Neka imam pred spavanje svježu instalaciju...

13 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

ja sam potpuno za, da im objasnimo neke stvari o fudbalskoj igri :)

PS ja ako ne POLUDIM od ovog head to head seasona, niko nece...znaci, ok, ocigledno je da ne kapiram tactical defending, jer KAKO DRUGACIJE je moguce da imam vise suteva na svakom mecu, posed lopte na svakom mecu, procenat tacnih dodavanja na svakom mecu..i ne preterujem, bukvalno na svakom, ali i dalje camim u poslednjoj diviziji, jer dodje neki lik sa cerebralnom paralizom, uzme fc quatar (nekada poznatiji kao fc unicef), sa onim gizmom sa brojem 10 BUKVALNO projuri dva puta i da dva gola iz solo prodora, cao zdravo, vidimo se? ok, necu da gresim dusu, ima sjajnih igraca online, par puta sam stvarno bio impresioniran idejama za akcije, ali opisan scenario je najcesci..kakva je ovo igra, ako prevagu odnese to koji si tim konkretno izabrao, a ako uzimas drugi najveci na svetu, irelevantno je sto imas deset puta bolje ideje za kombinacije i napade?

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
15 godina
lex69 kaže...
sinister_axe kaže...

PS ja ako ne POLUDIM od ovog head to head seasona, niko nece...znaci, ok, ocigledno je da ne kapiram tactical defending, jer KAKO DRUGACIJE je moguce da imam vise suteva na svakom mecu, posed lopte na svakom mecu, procenat tacnih dodavanja na svakom mecu..i ne preterujem, bukvalno na svakom, ali i dalje camim u poslednjoj diviziji, jer dodje neki lik sa cerebralnom paralizom, uzme fc quatar (nekada poznatiji kao fc unicef), sa onim gizmom sa brojem 10 BUKVALNO projuri dva puta i da dva gola iz solo prodora, cao zdravo, vidimo se? ok, necu da gresim dusu, ima sjajnih igraca online, par puta sam stvarno bio impresioniran idejama za akcije, ali opisan scenario je najcesci..kakva je ovo igra, ako prevagu odnese to koji si tim konkretno izabrao, a ako uzimas drugi najveci na svetu, irelevantno je sto imas deset puta bolje ideje za kombinacije i napade?

kao prvo,toliko si ljubomoran i kompleksaš od Barcelone,bar malo pokušaj to sakriti,ono što je Barca napravila Unitedu u finalu Lige prvaka 2009. i 2011. je puno gore od ovoga što si ti ispričao ovdje,prema tome,igra je realna.

I kao drugo,nisi još naučio igrati očito,jer mene ne prolaze baš lako sa Messijem i obično pobjeđujem ljude koji igraju sa Barcom,jer većinom s Barcom online igraju ljudi koji malo slabije igraju FIFU. Dokaz tomu je u EA Sports Football Clubu unutar FIFE,tamo je Barca ispala iz Primere,jer je puno ljudi stavilo da navijaju za Barcu,a nemaju pojma igrati i ne dobivaju XP u igri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 23:05 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
lex69 kaže...
sinister_axe kaže...

kao prvo,toliko si ljubomoran i kompleksaš od Barcelone,bar malo pokušaj to sakriti,ono što je Barca napravila Unitedu u finalu Lige prvaka 2009. i 2011. je puno gore od ovoga što si ti ispričao ovdje,prema tome,igra je realna.

I kao drugo,nisi još naučio igrati očito,jer mene ne prolaze baš lako sa Messijem i obično pobjeđujem ljude koji igraju sa Barcom,jer većinom s Barcom online igraju ljudi koji malo slabije igraju FIFU. Dokaz tomu je u EA Sports Football Clubu unutar FIFE,tamo je Barca ispala iz Primere,jer je puno ljudi stavilo da navijaju za Barcu,a nemaju pojma igrati i ne dobivaju XP u igri.

kao prvo, to sto tvoj klub igra je antifudbal. ako je tebi uzitak da 90 minuta gledas presing oko necijeg sesnaesterca, kao kada deca u parku igraju na jedan gol, onda treba da se zapitas zasto gledas fudbal uopste. gomila likova od metar i po koji driblaju sat i po, dodaju do granice kada postaje usiljeno i nervirantno, u ligi u kojoj imaju jednog polurivala, i ostatak lige koji im pruzi otpor ako primi manje od 3 gola...u ovoj izjavi je sadrzano i objasnjenje zasto ima neuporedivo vise smisla gledati premier ligu. ja manchester pratim od ere erika kantone, mnogo volim taj klub, zao mi je sto ne zivim tamo da bih gledao te utakmice, ali se ne ponasam ovako ako ih neko vredja..ja nisam ni rekao da znam da igram igru, igram pes 10 godina, i onda se dohvatim ovoga, te sam iz tog razloga stavio ovakav komentar.

a drugo, i mnogo bitnije, nemoj ti meni da govoris da sam kompleksas, ja se tebi nisam na licnom nivou obratio, nemoj da mi glumis heroja preko imterneta i da vredjas. ako si nevaspitan decko, to je problem ono dvoje od cijeg si hromozomskog zapisa nastao, a delom i problem moderatora ovog foruma, tako da biraj malo reci.

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
15 godina
FIFA 12

Barca igra antinogomet,izjava godine! Što te vrijeđa riječ kompleksaš? Zašto i kakva je to uvreda uopće. Vidim da nisi iz Hrvatske po govoru pa možda nisi najbolje ni razumio što znači ta riječ. Nisam te posalo u pi*ku materinu da si se toliko uvrijedio.

a prijatelju moj,uvrijedio si se jer sam spomenuo United,i vidim da voliš taj klub i navijaš svim srcem za njega i to poštujem i cijenim,i ja sam isto tako veliki navijač Barce i uvrijedio sam se kad si mi spomenuo Barcu i neke stvari o njoj,isto kao što si se ti uvrijedio kad sam spomenuo United.

Sada dosta off-topica. Bolje ti je da odeš učiti igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 23:31 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Dečki, prepucavanja ovog tipa ostavite za pješčanik... Skulirajte se malo.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 23:30 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Tebi vjerujem {#}

Ha, ha, s obzirom da ti cijeli dan nisam dao mira moraš mi vjerovati. Evo dok tipkam opet sam sve obrisao i ispočetka instaliram da vidim što će sada reći?

Hoće li ponuditi neku instalaciju ili će reći da je sve o.k. Neka imam pred spavanje svježu instalaciju...

Aj pa javi kak je prošlo, ja sam sad opet instalirao igru i sve radi i nema nikakvi update.

F.C LIVERPOOL
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Barca igra antinogomet,izjava godine! Što te vrijeđa riječ kompleksaš? Zašto i kakva je to uvreda uopće. Vidim da nisi iz Hrvatske po govoru pa možda nisi najbolje ni razumio što znači ta riječ. Nisam te posalo u pi*ku materinu da si se toliko uvrijedio.

cekaj, to je sada vec na toj osnovi podjebavanje? :D sta kao, iz beograda sam, pa ne razumem rec kompleksas? :) vrlo dobro je razumem. dosao sam na forum da se druzim sa ljudima koji vole fudbalske igre i jer mi se dopala fifa12..i da razmenim neku foru ili pomoc, naravno. vrlo je jasno. napao sam klub a ne tebe. ponasaj se u skladu sa tim. toliko.

15 godina
lex69 kaže...
antimadridista kaže...

cekaj, to je sada vec na toj osnovi podjebavanje? :D sta kao, iz beograda sam, pa ne razumem rec kompleksas? :) vrlo dobro je razumem. dosao sam na forum da se druzim sa ljudima koji vole fudbalske igre i jer mi se dopala fifa12..i da razmenim neku foru ili pomoc, naravno. vrlo je jasno. napao sam klub a ne tebe. ponasaj se u skladu sa tim. toliko.

ispravio sam gornji post i dopunio,ja sam se uvrijedio jer si uvrijedio klub za koji navijam,i spominjao nekakv Unicef i slično,ne brini se,znam na što si ciljao. Isto tako si se ti polije uvrijedio jer sam ja spomenuo United. Ne,ovo nije vrijeđanje na toj osnovi kakvoj ti misliš i drago mi je da si došao raspravljati o igri,bez obzira iz koje si zemlje,ali nije u redu doći u temu o nogometnoj igri i pričati o nekom klubu i vrijeđati ga,zato imaš ovu temu pa vrijeđaj koliko hoćeš:

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/fc-barcelona/99632.aspx

i da,stvarno sam mislio da neznaš što znači ta riječ,odakle bi znao da se ta riječ koristi u tvojoj zemlji? još jednom,oprosti ako sam te uvrijedio na nacionalnoj osnovi,premda sam siguran da nisam.

Sada dosta off-topica,neću dalje raspravljati s tobom,ako se to ne odnosi isključivo na igru,a ne na vrijeđanju klubova.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 23:39 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
lex69 kaže...
antimadridista kaže...

ispravio sam gornji post i dopunio,ja sam se uvrijedio jer si uvrijedio klub za koji navijam,i spominjao nekakv Unicef i slično,ne brini se,znam na što si ciljao. Isto tako si se ti polije uvrijedio jer sam ja spomenuo United. Ne,ovo nije vrijeđanje na toj osnovi kakvoj ti misliš i drago mi je da si došao raspravljati o igri,bez obzira iz koje si zemlje,ali nije u redu doći u temu o nogometnoj igri i pričati o nekom klubu i vrijeđati ga,zato imaš ovu temu pa vrijeđaj koliko hoćeš:

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/fc-barcelona/99632.aspx

i da,stvarno sam mislio da neznaš što znači ta riječ,odakle bi znao da se ta riječ koristi u tvojoj zemlji? još jednom,oprosti ako sam te uvrijedio na nacionalnoj osnovi,premda sam siguran da nisam.

Sada dosta off-topica,ako želiš 

brale, pa svi je koristimo oduvek, zaboga :) nismo toliko razliciti...ne mislim da si vredjao, samo ne kapiram cemu takva reakcija za klub? ali hajde, slazem se, nema smisla daljem offtopicu.

14 godina
neaktivan

mene i ne cudi sto kasni taj patch sa obzirom kakvu su igru izbacili ove godine.Ja volim barsu malo pre sam uzivao dok je igrala protiv rainga isto tako volim da igram protiv barse a da imam klub sa 4.5 zvezdiva a to su:b.minhen,cska,porto,valensija,sao paolo sa 4 zvezdice i milan ppnekad uzmem,i u veliki broj slucajeva lako izlazim sa barsom zaista samo zaustavis mesija i ti si na konju velikom,cak mi pato ne igra u prvoj postavi njega ostavljam za drugo poluvreme,i mora da se ima koncetracija inace primas gol ili velika sansa za gol protivnika.I da napomenem barsa se moze pobediti samo treba strpljenja u igri i u odbrani.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 23:54 (Nokialino).
15 godina
lex69 kaže...
antimadridista kaže...
lex69 kaže...
antimadridista kaže...

brale, pa svi je koristimo oduvek, zaboga :) nismo toliko razliciti...ne mislim da si vredjao, samo ne kapiram cemu takva reakcija za klub? ali hajde, slazem se, nema smisla daljem offtopicu.

diraš Barcu diraš mene {#} a ti si se u svom postu dohvatio mog oca i majke,pa mi se zato nisi ispričao,ali ok. Sada malo o FIFI :D

jeli netko možda naletio negdje na internetu kad bi trebao patch? bila je priča prije 10-ak dana da bi trebao za 2-3 tjedna,ali sad vidim da su već objavljene informacije što će patch ispraviti pa me zanima jeli možda na nekoj stranici procurila vijest kad bi mogao izaći?

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 0:03 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pništio sam naružbu na Base-Host-u (išla bi tek u ponediljak ujutru) ...

Ali sam kupio key na cjs-cdkeys.com i već mi je stiga ...

I FIFA se upravo download-a ... {#}

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
balkhanac kaže...

igra ko od vas manager mode? ako moze neka preporuka igraca(al ne tipa messi itd.) :PPP

http://www.fifafanatic.com/fifa-12-best-young-players/

Nađi šta ti odgovara.

Only the brave
16 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

El Sharaawy iz Milana, u 2. sezoni postane bestija :D

Kagawa iz BvB

14 godina
neaktivan
Diavol kaže...
balkhanac kaže...

El Sharaawy iz Milana, u 2. sezoni postane bestija :D

Kagawa iz BvB

Kagawa kupljen :P kakav BEAST...sad slazem Anzhi xD

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
17 godina
Praetorian1 kaže...

Aj pa javi kak je prošlo, ja sam sad opet instalirao igru i sve radi i nema nikakvi update.

Ista stvar, nema nikakve nadogradnje. Ako je nečeg i bilo možda je integrirano u novu instalaciju?  Znaš ono, kupiš win7 pa izađe servis pack1 pa ga moraš skidati a netko ko kupi u to vrijeme nove win7 dobije u njima integriran i servis pack pa ga ne mora skidati.  ima mi logike....

13 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdravv...jel se moze igrati liga nekakva i kako bi se to moglo organizirat i dali je neko zainteresiran :))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fiffa 12 kaže...

pozdravv...jel se moze igrati liga nekakva i kako bi se to moglo organizirat i dali je neko zainteresiran :))

moze se, ako imas org samo

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
FIFA 12

kako se to moze organizirat ako neko zna :))

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice