Vježbaj, vježbaj..
Vježbam, ali neznam šta da radim, čovječe čim taknem gljivu od gamepada recimo u desno, lopta ode skroz u desno, kilometar od gola. ne kužim jel treba još šta držat?
Moraš pratit položaj igrača, kojom nogom puca i sl., namjestit za šut, ne puca uvijek u smjeru gljivice...

ili slovenci sa pola terena, kad smo kod toga :/ e, ali stvarno, antimadridista je bio u pravu, moja greska je sto srljam napred, posebno protiv ekipa koje imaju ultra brze napadace, znaci LT taster na gamepadu, da se bek okrene licem ka napadacu, bez turboa osim ako ne juris i mozda najvaznije, odbrana praznog prostora gde bi pas mogao da ode..
Skinuo sam i neke patcheve pa je to dosta bolje izgledalo, ali na fifi mi je kontrola lopte puno bolja. Grafika mi je dosta bolja na pesu. Ne znam kako drugima, ali na full hd tv 80cm pes mi je grafički puno ljepši. Dok igrao pes pojačao tv na 50 jer mi je atmosfera i navijanje nikakvo, a kad stavio na fifu milina, osječaj kao da sam na stadionu. Pes12 i liga prvaka, neprocjenjivo. Da je gameplay iz fife ubaciti u pes bilo bi to pun pogodak