FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Kak sam ja jadan u ovoj FIFI ne mogu vjerovat. Moram pauzirat online i trenirat. Igraću sad Manager mode s Liverpoolom, staviću sve na semi šta ide i težinu na pro. i vježbat.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

A ja likove nabijam online, da je to neviđeno... :D

Ajmo malo online... ovako više nije zabavno jer uglavnom nailazim na debile kojima utrpam 7 golova s duplim pasevima. Uopće ne gledaju igrača koji trči u prostor nego samo onoga koji ima loptu. Kad naiđem na nekoga tko prati igrača koji u trčava u prostor se uvijek pošteno namučim. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 12:35 (sinister_axe).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Tko hoće porciju šamaranja nek se javi na Origin - Danny_HR
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Da li ekipa online više igra na manual ili assisted controlles ?

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan
Leglo kaže...

Da li ekipa online više igra na manual ili assisted controlles ?

sa manual kontrolama sam poceo kada sam uzeo analogni gamepad pre nekoliko dana, i navici se mi je prezajebano, ali po meni, samo analog daje dovoljno dobru kontrolu pravca da bi manual imao smisla uopste..

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
13 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

A ja likove nabijam online, da je to neviđeno... :D

Ajmo malo online... ovako više nije zabavno jer uglavnom nailazim na debile kojima utrpam 7 golova s duplim pasevima. Uopće ne gledaju igrača koji trči u prostor nego samo onoga koji ima loptu. Kad naiđem na nekoga tko prati igrača koji u trčava u prostor se uvijek pošteno namučim. 

igras li virtual pro i dalje, da pravimo ekipu? bio bi dobar fazon da se napravi ekipa od ljudi sa foruma, pa da otvorimo "svlacionica" temu, pisemo izvestaje sa tekmi, dogovaramo taktiku..:)) ali bez onog dela sa sapunima i tus kabinama u svlacionici,naravno hahah :D

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Kojja je sifra za fifu 12

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kakica kaže...

G37-7H3-F00K-0U7

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Imama pitanje ako netko igra online s kontrolama na semi, jel ona drugi igrač isto mora imat na semi ili može kak hoće?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Imama pitanje ako netko igra online s kontrolama na semi, jel ona drugi igrač isto mora imat na semi ili može kak hoće?

svatko igra kako hoće što se tiče toga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FIFA 12
Ima netko sad za tekmu?
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo da i ja ponovim ono što je već dosta puta ponovljeno ...

Upravio sam završio sa testiranjem PES 12 ... i kao nekadašnji fan PES-a mogu samo reći TOTALNA KATASTROFA ....

Bilo bi glupo praviti bilo kakvu usporedbu sa FIFA-om .... ali nakon FIFA-e imao sam osjećaj kao da igram nogomet sa SEGA MegaDrive-a

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
iggy81f kaže...

Evo da i ja ponovim ono što je već dosta puta ponovljeno ...

Upravio sam završio sa testiranjem PES 12 ... i kao nekadašnji fan PES-a mogu samo reći TOTALNA KATASTROFA ....

Bilo bi glupo praviti bilo kakvu usporedbu sa FIFA-om .... ali nakon FIFA-e imao sam osjećaj kao da igram nogomet sa SEGA MegaDrive-a

E, baš sam o tome pričao... nakon fife pes izgleda, ponaša se i igra se kao da je s prvog nintenda.  Vrapčići skakuću, lopta se odbija kao kugla na filiperu... sve u svemu katastrofa i jedina dobra stvar je ako netko hoće igrati nogomet izgubljen u vremenu i prostoru može ga igrati besplatno...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma ja nakon Fife nemam potrebu ni skidat Pes :=)

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kakvu sam tekmu sada odigrao pa to je stvarno bio pravi triler

protivnicki tim:

golamn-julio cesar

odbrana-desno maicon,levo tiago silva i dva centralna samuel i lucio

sredina-zadnji vezni cambiaso i dva prednja vezna snider i joze mutinjo i porta mislim da se tako zove 

napad-ibra u sredini,levo pato i desno roben a igrao je formaciju 4-3-2-1

Moj tim:

golman-gomes

odbrana-levo evaldo,desno rafinja,dva centralna felipe santana i naldo.

sredina ispred odbrane znaci cdm je bio roberto carlos,levo lm busufa,desno rm mcgready i iza napdaca carlos eduardo

napad-martins i lazovic

Kako je ocela tekma posle 20 min je vodio vec tri nula,pocelo drugo poluvreme ja smanjio prednost na dve razlike,primetio sam da se protivnik opustio mislio lako cemo,ja to uvideo i pojacao pritisak i u 75 dao gol sa r.carlosom i slobonjaka nesto slicno kao ronaldinjo protiv vredera u LS u 81 penal nad busufom izjednacujem a kada je bilo tri dva za njega poceo je da se brani a i da igra ozbiljnije tj poceo je da napada da obezbedi pobedu kada ono kontra,penal i izjednacenje to je sve bilo do 82 min,posle je krenuo da napada i popio dva gola na kontru akcije carlos martins kod 4 gola i carlos eduardo lazovic kod 5 gola.(i da napomenem protivnik je bio skil igrac sa ovim igracima koji su imali 5 zvezdica voleo je da dribla ali sve jedan isti driblin tkz ronaldo chop je samo izvodio i tako mi je dao tri gola).Nikada ne bih rekao da cu pobediti. :)

13 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Kakica kaže...

G37-7H3-F00K-0U7

za pc

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 17:59 (Kakica).
15 godina
neaktivan
Kakica kaže...
dmanz kaže...
Kakica kaže...

G37-7H3-F00K-0U7

za pc

this... EPIC

0_o
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Znali iko sifru za fifu 12 za pc

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kakica kaže...

Nemoj biti dosadan,jer nitko nezna šifru.

Kupi igru pa češ imat šifru.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Kakica kaže...

Nemoj biti dosadan,jer nitko nezna šifru.

Kupi igru pa češ imat šifru.

kupio sam igru ali nema sifre

16 godina
moderator
Kakica kaže...

kupio sam igru ali nema sifre

Pa reci onda.

Ajd objasni malo gdje si kupio igru i kak to da sad nemaš šifre?

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
FIFA 12

kak pucat po golu kad se igra sa semi ili manual, ja samo taknem analong od gamepada prema ljevo ili desno, a lopta mi skroz ode ljevo ili desno, jel ima neka caka?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vježbaj, vježbaj..

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
FIFA 12

Povedem 1:0.Lik okrene na 1:3 i onda golijada.{#}

Završilo je 6:3 za mene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav, koliko od vas je skinulo onaj patch od 23 mb. Naime imam problem s povezivanjem s tim patchom, tj mislim da dosta ekipe nije skinulo taj patch. Kad igram UT konstantno se povezujem s istim likovima a u turniru u polufinalu nisam našao nikog. Kad sam stavio 1.00 verziju od Reloadeda odmah mi se povezao u turniru al mi se igrala crashala u toj tekmi i iducoj pa sam morao vratit na 1.01 gdje opet imam isti problem a to da mu treba dosta dugo da nadje protivnika. Jeste vi svi skinuli taj patch?

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Vježbaj, vježbaj..

Vježbam, ali neznam šta da radim, čovječe čim taknem gljivu od gamepada recimo u desno, lopta ode skroz u desno, kilometar od gola. ne kužim jel treba još šta držat?

F.C LIVERPOOL
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Vježbaj, vježbaj..

Vježbam, ali neznam šta da radim, čovječe čim taknem gljivu od gamepada recimo u desno, lopta ode skroz u desno, kilometar od gola. ne kužim jel treba još šta držat?

I mene zanima.. xD

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Vježbaj, vježbaj..

Stisneš gljivu baš desno il ukoso. Ak ne stisčeš ukoso eto ti riješenja :)

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
17 godina
FIFA 12

http://italia.soccergaming.com/

Ljudi rade jednostavno najbolje patcheve za fifu.  Imao sam njihov patch za fifu11 i moram priznati da je izgledao sjajno.  Ovom prilikom bi skrenuo pažnju kako su otkrili radeći prvi patch za ovogodišnju fifu kako je u pripremi i euro 2012.

Standardni nastavak koji se i do sada izdavao a pogotovo obratite pozornost na zadnju rečenicu gdje spominju kako je ea sports najavila prvi patch koji će ispraviti neke probleme pa i onaj o skidanju nepotrebnih   datoteka za koje su mnogi mislili kako je ustvari patch za igru..  Iz svega se da zaključiti kako ea sports do danas nije izdao nikakav službeni patch za igru...  Kako sam već rekao, pogledao sam nekih 25 stranica posvećenih fifi i niti na jednoj se ne spominje bilo kakav patch koji je već izašao , samo se spominje da je patch u izradi i da će uskoro izaći...

Samo da dodam, patch možete instalirati na talijanskom ili engleskom jeziku, bar je tako bilo na fifi11...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 23:43 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni je skinuo Origin sam od 22 mb, i riješava one probleme koji pišu na ea forumu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice