FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12
da,mi dobivamo key 29. A i svejedno je,da smo dobili danas ili za par dana,kad je ionako još nemogu igrati ovi koji su danas dobili keyeve.Samo moyže biti još gore,jer znaš da ti je igra skinuta a ništa nemožeš :D
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
antimadridista kaže...
da,mi dobivamo key 29. A i svejedno je,da smo dobili danas ili za par dana,kad je ionako još nemogu igrati ovi koji su danas dobili keyeve.Samo moyže biti još gore,jer znaš da ti je igra skinuta a ništa nemožeš :D

Da bar dnas il sutra da se igra može skinut do 27.9 i počinje rokaona,oke je i 29 :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Kako se kreću cijene keyeva, ima li negdje relativno jeftino?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Kako se kreću cijene keyeva, ima li negdje relativno jeftino?

159 kn, base host

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
FIFA 12
@ Tommy,pa igra za Europu izlazi 29.a ne 27.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
@ Tommy,pa igra za Europu izlazi 29.a ne 27.

Mislim da sam ja sebi stavio kao mjesto življena USA pa bi mi se igra otključala 27

@Dmanz poskupila je na base hostu igra,sad je 170 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 17:16 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Mislim da ću zbog nove Fife morat kupit novi gamepad. Stari je neki šrot, ai sheban je(lijevim analogov se ne može skrenuti desno nego ide prema dole+ ni strelice ne rade najbolje, krivo mi dodaje). Na tipkovnici nikakve finte ne mogu raditi, a i jockey mi je dosta težak kad moram C stiskat{#}

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Dodajte me na originu :D Tommi_CRO

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

Dodajte me na originu :D Tommi_CRO

blanotheper

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Sutra dolaze Expanded Edition keyevi sa Base-Hosta ;)

10 0 hvala 9
15 godina
FIFA 12

evo onda jedno pitanje odmah ako sutra dobivamo key.Mogu li ja aktivirati i igrati igru sutra,iako u Europi izlazi 29.a sutra samo u Americi? mogu li nnekako namjestiti u postavkama Origina ili?

EDIT: dodajte me na Originu oni koji će kupiti igru: jperkovic

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 19:42 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Super vijesti što se tiče keya. Dodajte me na Originu: crystal93

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MarioKnez kaže...

Sutra u erste banci uplacujem prednarucenu verziju, kolko treba uplati da bude vidljiva?

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Mogao bi netko otvorit temu di ćemo kačit nickove da se dodamo na Origin. Moj je eZoo, pa me dodajte :)

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Samo da podsjetim PC dio igrača kojih vidim ima puno. 

Jedina stranica na ovima prostorima za održavanje natjecanja  (turniri i lige) je otvorena i za PC dio. Dakle,zasada imamo 1 korisnika spremnoga za PC inačicu,ukoliko će ostati samo na njemu,tada nećemo ništa niti pokretati. 

Uglavnom,ja osobno kao administrator nemam nikakvog profita od stranice,tako da radim ovo samo kako bih vam olakšao igranje i susretanje. Teško ćete igdje drugdje uspjeti realizirati ligu ili turnir. Na želju PC igrača možemo otvoriti nekoliko podforuma a imati ćete i temu za nickove gdje će sve biti transparentnije i preglednije.

www.fifa-expert.com

Ukoliko se dakle još igrača prijavi za PC dio,možemo pokrenuti odmah turnir. Dakako,naša "primarna" verzija je ona za PS3,a situacija za X360 vrijedi kao i za PC. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 20:16 (DangerouS).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Samo da podsjetim PC dio igrača kojih vidim ima puno. 

Jedina stranica na ovima prostorima za održavanje natjecanja  (turniri i lige) je otvorena i za PC dio. Dakle,zasada imamo 1 korisnika spremnoga za PC inačicu,ukoliko će ostati samo na njemu,tada nećemo ništa niti pokretati. 

Uglavnom,ja osobno kao administrator nemam nikakvog profita od stranice,tako da radim ovo samo kako bih vam olakšao igranje i susretanje. Teško ćete igdje drugdje uspjeti realizirati ligu ili turnir. Na želju PC igrača možemo otvoriti nekoliko podforuma a imati ćete i temu za nickove gdje će sve biti transparentnije i preglednije.

www.fifa-expert.com

Ukoliko se dakle još igrača prijavi za PC dio,možemo pokrenuti odmah turnir. Dakako,naša "primarna" verzija je ona za PS3,a situacija za X360 vrijedi kao i za PC. 

ja bi za xbox 360 se prijavio :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan

Može,dapače,ali treba nam više igrača,ukoliko znaš još igrača,pozovi ih,regajte se i brzo organiziramo turnir,podforumi su već spremni ;)

14 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Može,dapače,ali treba nam više igrača,ukoliko znaš još igrača,pozovi ih,regajte se i brzo organiziramo turnir,podforumi su već spremni ;)

oke :D probati cu sto vise :D koliko nas treba za turnir? podforum xbox ima, ali nema nikakve teme :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 20:32 (strbi).
14 godina
neaktivan

ja bi da se prijavim ali za PC ovde kod mene vise vole pes nego leba da jedu a znam iz nekih izvora da igraju fifu turnire a nece da priznaju,na mene racunajte ako se bude pravio neki turnir.Uzdravlje i tu sam.Prijatno

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 20:54 (Nokialino).
15 godina
FIFA 12

evo otvorio sam temu da se skupimo svi koji misle kupiti igru,pa tu pišite svoje Origin nickove:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-12-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/118098.aspx?page=0&jumpto=2302597&sort=asc&view=flat

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Nisam radio teme kad nije ljudi bilo,napisat cu temu da se prijave igraci s XBOXa i PCa da vidimo koliko nas ima :)

15 godina
neaktivan
MarioKnez kaže...

Znači suttra ćemo ih dobiti? ? :D :D

17 godina
Tommy_123 kaže...
MarioKnez kaže...

He, he... nadamo se a nada je .... vidjet ćemo...

15 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...
MarioKnez kaže...

He, he... nadamo se a nada je .... vidjet ćemo...

pa napisao je čovjek da sutra dolaze,valjda hoće onda.

Nego,mene zanima hoćemo li moći igrati već sutra ako dobijemo key,jer sutra izlazi samo u Americi,a u Europi tek 29/30.? 

16 godina
FIFA 12

a mene interesuje jedno koja je razlika izmedju evropske i americke verzije?? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DangerousB kaže...

a mene interesuje jedno koja je razlika izmedju evropske i americke verzije?? :S

mislim da nema razlike,samo u Americi izlazi 2 dana ranije.

I druga slika na boxu igre,mislim da su njima Donovan i Marquez na slici.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

kad izlaze na "trziste" reloa*,skidro*.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Dugo godina, od samih početaka igre, bio sam obožavatelj PES serijala, smijao sam se kad mi je netko spomenuo FIFA-u. Ali prošle godine, kada su iz EA Sports konačno napravili pristojnu inačicu za PC, moram priznati da sam zavolio tu igru i igrao sam ju više nego PES. Ali uvijek je toj igri falilo ono nešto. Teren je bio premali, tj. proporcije igrača u odnosu na teren, box od 16-erca je neki čudan bio, igra je bila previše oslonjena na ganjanje igrača, nije bilo spore razrade igre i takve stvari, koje čine nogomet.

Ali ove godine, totalno sam šokiran koliko je igra dobra. Kao da su znali sve ono što mi je falilo kod FIFA-e 11. Imam vrlo, vrlo malo primjedbi na igru:

1) Prva primjedba mi je nekako najteža. Ne mogu to 100% tvrditi, možda je to samo do mene, ali mišljenja sam da robusni igrači poput Ibrahimovića nisu dovoljno snažni. U igri se ne osjeti ta njihova težina. 

2) Impact engine je malo nedorađen. Ali, to će vjerujem ispolirati, ako ne ove godine onda nagodinu. Jer nekad se igrači bezveze sudaraju, prave salto u zraku i takve gluposti.

3) Kad god dobijem gol, dobijem ga na isti način. To mi malo kvari doživljaj. Vjerujem da je to dosta do mene jer se ne znam obranit pa vas molim da mi odgovorite na pitanje ispod.

Pitanje:

Dakle, treba mi pomoć oko obrane. Uvijek dobijem gol na ovaj način. 

Kako se obraniti kada protivnički igrač sastrane uđe u 16-erac i doda ovom u sredini 16-erca koji nabije nogom u gol. Svaku, ali baš svaku tekmu dobijem gol na taj način. Nekad uspijem zaustaviti tog igrača na rubu 16-erca, ali kako da pokrijem ovoga u sredini? Kako da blokiram da lopta ne dođe do njega?

Cijenim svaku pomoć. Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 9:47 (Gogy1988).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Fifa 12 stigla vec u Europu{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
dasoo988 kaže...

Fifa 12 stigla vec u Europu{#}

samo jos treba docekati khmm khmm :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice