Hoće li mi radit mp ako kupim preko te stranice ili moram baš preko steama?
Naravno da hoce, samo ga unesi u steam library. Ja sam kupio preko Kinguin-a pa sve normalno radi.
Hoće li mi radit mp ako kupim preko te stranice ili moram baš preko steama?
Naravno da hoce, samo ga unesi u steam library. Ja sam kupio preko Kinguin-a pa sve normalno radi.
Ekipa kad bude pal kakav convoy?
Mislim na bug-ov covnvoy :D
ja sam za
A jel ima kakav način da se free proba mp ? Nemam igre na steam i tako to ,pošto sam pročitao nečiji post da vjerovatno neće dozvoliti u konačnoj verziji , što bi značilo da su sad dozvoljeni ? ili sam nešto pogrešno shvatio
koliko ja znam ne postoji mogućnost da sa piratskom uđeš u MP. Kad pokrećem MP prvo se moram logirati na steam i onda ulazi u igru.
koliko ja znam ne postoji mogućnost da sa piratskom uđeš u MP. Kad pokrećem MP prvo se moram logirati na steam i onda ulazi u igru.
Postoji mogucnost itekakva, samo se treba snaci ;)
A jel ima kakav način da se free proba mp ? Nemam igre na steam i tako to ,pošto sam pročitao nečiji post da vjerovatno neće dozvoliti u konačnoj verziji , što bi značilo da su sad dozvoljeni ? ili sam nešto pogrešno shvatio
Postoji mogucnost itekakva, samo se treba snaci ;)
Vani je nova verzija http://forum.ets2mp.com/showthread.php?tid=2032
Vani je nova verzija http://forum.ets2mp.com/showthread.php?tid=2032
ovih dana izlazi
Sinoc vozim turu za london i sve prodje super, pred londonom prestignem lika a on za mnom i namjerno se zabije u mene...oci bi mu iskopao da mi je blizu...idiot.
Previše djece igra ovaj MP i često je neigrivo
Sinoc vozim turu za london i sve prodje super, pred londonom prestignem lika a on za mnom i namjerno se zabije u mene...oci bi mu iskopao da mi je blizu...idiot.
Katastrofa kolko decurlije ima... Jucer vozim turu iz Southamptona za msm da Calais, i taman na zadnjem raskrizju prije ulaza u grad stoje neka 2 klinca, ja krenem desno s raskrizja i oni gas u mene oba dva Nek idu igrat GTA jer ovo ocito nije za njih, stoka(slabo je reci)
Ima dosta njih koji se voze po autocesti i zabijaju u druge kamione,tako je neki lik sinoc sa volvom u mene pa sam ga prestigo i gledam iza sebe zabije se lik u benzinsku.Ja sam poslao PM jednom adminu i rekao mi je da ce u iducem apdejtu biti komanda /report i /nametag tako da ce biti lakse reportati takve ..
Mislis da trollovi nece koristiti tu komandu da trolaju sa prijavama?
Za to ima komanda /ban i rjesena stvar,nakon par banova ce se smirit..Nemos ti protiv toga nista,takvih ce uvijek biti..
Treba te specijalce slati na odvojeni server, pa nek se zabijaju međusobno koliko god hoće..
ajde nek neko napravi konvoj za bug forum da se poredamo :D
Dali ima na internetu podatak koliko je ets 2 primjeraka prodano? Bas me zanima cifra
ljudi jel mi moze netko pomoci kako da idem na MP HVALAAAAAA
Imam jedan Steam gift ETS2 za prodati ako koga zanima.
jednostavno kupis preko nekih stranica pogedaj par postova unazad za 5 eura mislim da nije skupo, aktiviras na steamu i voziii miskoo
sada je nesto skuplje pogledaj ovdje http://www.gamemafia.pro/category/329/euro-truck-simulator-2-steam-key/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
ili procitaj par postova unazad reko je jedan forumas da ima za prodat pa pitaj
Ja sam nabavio preko steama- 2 dota key-a od prodavanja kartica sa steamtrades stranice sa dlc-ovima.. Znaći to je negdje 3 eura :P, a za mp ti ne trebaju dlc-ovi. Skupi negdje i kupi si.. A i imaš google pa malo guglaj jbt..
Jel igra ekipa sa buga?
igramo i pricamo preko teamspeaka ip je 176.9.140.165:8888