- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam još jedan kamion i unajmio vozača,da li on automatski vozi za mene,nigdje ne vidim taj podatak niti mu ne mogu zadat turu gdje da vozi...dali to automatski funkcionira bez da ja moram zadavat ture??
da, samo kupiš kamion i vozača i sam vozi :) on s vremenom lvla, onda svaki lvl up sve više i više zarađuje :)
nemam nikakav kredit za otplaćivanje, sve samo keš. trebalo mi je do 13-og levela da sakupim cca 240k eura pa sam kupio scaniu za 120k... sada sam odvozio nekih 5-6 ruta sa vlastitim kamionom i već opet skoro došao do iste cifre. polako se firma razvija.
sad budem malo vozio po otoku, čak je i zanimljivo voziti po lijevoj strani, jedino su propisi malo čudni. na ruti do aberdeena svako malo ograničenja na 50-60 km/h. imam nekih 40% mape otkrivene i prvo tražim rute za gradove u kojima još nisam bio, bez obzira na visinu zarade.
da će se mnogi naljutiti na ovu poruku ali moram pitati želim da mi limited za brzinu prijeđe 90km/h znam da ste pisali o tome i pratio sam i kada sam htio stisnuti link baterija mi je na laptopu otišla kada sam je stavio puniti nisam našao link pa bih vas molio za pomoć.
Ima li snjega?Još se nisam susreo s njime?
nemam nikakav kredit za otplaćivanje, sve samo keš. trebalo mi je do 13-og levela da sakupim cca 240k eura pa sam kupio scaniu za 120k... sada sam odvozio nekih 5-6 ruta sa vlastitim kamionom i već opet skoro došao do iste cifre. polako se firma razvija.
sad budem malo vozio po otoku, čak je i zanimljivo voziti po lijevoj strani, jedino su propisi malo čudni. na ruti do aberdeena svako malo ograničenja na 50-60 km/h. imam nekih 40% mape otkrivene i prvo tražim rute za gradove u kojima još nisam bio, bez obzira na visinu zarade.
Kako si stavio skill pointove ? :)
trenutno mi je ADR na 2, ecodriving na 1, a sve ostalo imam na 3. sa svakim levelom jedno od tog povećam, ne držim se stalno istog.
di mogu nać modove
di mogu nać modove
Prelistaj ovu temu 10-tak zadnjih stranica
trenutno mi je ADR na 2, ecodriving na 1, a sve ostalo imam na 3. sa svakim levelom jedno od tog povećam, ne držim se stalno istog.
Tx. Ne znam zasto su stavili te ADR certifikate pod skillse. Iako nemam blage veze kako je u stvarnosti ali bilo mi je logicnije da se moralo platiti za njih kao u ETS/GTS. Mogli su to mozda i malo razdraditi pa da bude i nekih "testova" u voznji za dobiti te certifikate....
Molim vas da mi kazete postoji li neki nacin da dodam FXAA, SMAA ili neku drugu vrstu AntiAliasing-a u igru?
Hvala .
Ja cu eco stavit poslijednji. Bas bih volio znati koji je iznos novca veci: onaj koji ustedis ako dodas Eco bod, ili ako dodas recimo Vrijedan teret bod?
Jer, ako kad dodam jos jedan recimo vrijedan teret-bod i dobijem 1000 euro vise, a ako stavim u eco i usparam na istoj udaljenosti 200 euro, hebes eco onda.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da vjerujem!! samo jos par metara do benziske :(
Hehe. Kakav tank imas? 100 litara?
Steta sto nema vise toga za mijenjati, kao tankove npr.
moze i meni key na PM ako nije problem!!! :))
hvala.
Jel vozite vi po tim ogranicenjima?:D Ja uvijek stajem na semaforima,dajem zmigavac kod skretanja/prestrojavanja,postujem znakove ali ogranicenja se ne drzim nikad skoro.I uvijek mi napise dole da sam dobio kaznu ili nesto takvo al nisam primjetio da to oduzima od novca!?
Mislim da je u jednom od proslih Simulatora postojala 'tura' tzv. perfect, gdje nisi smio nista ostetiti ni kamion ni teret niti dobiti kaznu. Znaci nije novac od kazne u pitanju, vec sama kazna. Mozda planiraju i ovdje nesto takvo? Inace, 500 eura, pa sto? Nekako mi se cini da mi naplati samo JEDNU kaznu po turi bez obzira koliko puta me copio radar.
Evo sad cu zapalit za Pariz bas da vidim koliko ce me puta kaznit.
Molim vas da mi kazete postoji li neki nacin da dodam FXAA, SMAA ili neku drugu vrstu AntiAliasing-a u igru?
Hvala .
sta ste vise dosadni sa tim keyevima?? sta vam je tesko upisati na google "euro truck simulator 2 cd key" ili kupiti igru??
igrica je ok samo mi je glupo sto ima samo jedna vrsta svakog kamiona jedino renault ima premiuma i magnuma.
Jel vozite vi po tim ogranicenjima?:D Ja uvijek stajem na semaforima,dajem zmigavac kod skretanja/prestrojavanja,postujem znakove ali ogranicenja se ne drzim nikad skoro.I uvijek mi napise dole da sam dobio kaznu ili nesto takvo al nisam primjetio da to oduzima od novca!?
Mislim da je u jednom od proslih Simulatora postojala 'tura' tzv. perfect, gdje nisi smio nista ostetiti ni kamion ni teret niti dobiti kaznu. Znaci nije novac od kazne u pitanju, vec sama kazna. Mozda planiraju i ovdje nesto takvo? Inace, 500 eura, pa sto? Nekako mi se cini da mi naplati samo JEDNU kaznu po turi bez obzira koliko puta me copio radar.
Evo sad cu zapalit za Pariz bas da vidim koliko ce me puta kaznit.
Tri kazne za brzu vožnju u GB,nemožeš napojit ovog Iveca unatoč tome što imam 3 eco skilla.Malo sam promjenio police.sii file pa je kazna za sudar 880€,brza vožnja 350€.
Cijena igrice je simbolična - osjećaj da te neće tražiti ključ,internet radio...neprocjenjivo,danas sam upiknuo i FS2013 za 147kn.
Na gamekeystore 15€ ETS2
svaka stranica 99% isti modovi, samo kopiraju jedni od drugih^^
Čemu služi ono skaliranje ? Default je 125 %,igram na laptopu na 1366x768.
I kako da povećam digitalni displej putnog računala u kamionu,ništa ne vidim,sjećam se da sam u Scania TDS vidio jasno,jel to mogu skaliranjem postići ili ?
3 rute sam odvozio,imam oko 10,000 tisuća eura,da dižem onaj prvi kredit i uzimam kamion svoj ili još malo da para skupim ?
Čemu služi ono skaliranje ? Default je 125 %,igram na laptopu na 1366x768.
I kako da povećam digitalni displej putnog računala u kamionu,ništa ne vidim,sjećam se da sam u Scania TDS vidio jasno,jel to mogu skaliranjem postići ili ?
3 rute sam odvozio,imam oko 10,000 tisuća eura,da dižem onaj prvi kredit i uzimam kamion svoj ili još malo da para skupim ?
skupi još malo da imaš ua bolji kamion
Evo iz dosade sam napravio par modova,
- Veća brzina kada se ide unazad/rikverc (skoro pa dupla)
- Veća snaga motora (50% veća)
- Bolje kočnice (50% bolje koče)
- Dodani novi krediti (50.000€, 200.000€)
Download arhive: http://www.mediafire.com/?qxy67hc2hi7fdqj
Uskoro ETS Balkan :)
pošto vidim da ima puno modova za prava imena kompanija, da li mi može netko preporučiti koji je najbolji i da li vrijedi za pumpe i autosalone
stavio sam si real truck name mod i max speed 120km/h mod.. malo sam prebrzo uletio sa meckom u zavoj i... okrenuo se na bok, pogodio stablo, i vratio se,..