Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.991.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

je{#}

baš sam dovezao jogurt iz newcastle u london.nema mi ništa draže nego kad vozim predvečer ili ujutro i  još ako pada kiša{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kupio sam još jedan kamion i unajmio vozača,da li on automatski vozi za mene,nigdje ne vidim taj podatak niti mu ne mogu zadat turu gdje da vozi...dali to automatski funkcionira bez da ja moram zadavat ture?? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2

da, samo kupiš kamion i vozača i sam vozi :) on s vremenom lvla, onda svaki lvl up sve više i više zarađuje :)

16 godina
Eurotruck Simulator 2

Evo za one koji naginju sigurnosti u prometu.
Ksenon svjetla za kamione,iznimno snazne plave boje pa nekima moze zasmetati.

Meni ne,puno pomazu po magli i kisi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

nemam nikakav kredit za otplaćivanje, sve samo keš. trebalo mi je do 13-og levela da sakupim cca 240k eura pa sam kupio scaniu za 120k... sada sam odvozio nekih 5-6 ruta sa vlastitim kamionom i već opet skoro došao do iste cifre. polako se firma razvija.

sad budem malo vozio po otoku, čak je i zanimljivo voziti po lijevoj strani, jedino su propisi malo čudni. na ruti do aberdeena svako malo ograničenja na 50-60 km/h. imam nekih 40% mape otkrivene i prvo tražim rute za gradove u kojima još nisam bio, bez obzira na visinu zarade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

da će se mnogi naljutiti na ovu poruku ali moram pitati{#} želim da mi limited za brzinu prijeđe 90km/h znam da ste pisali o tome i pratio sam i kada sam htio stisnuti link baterija mi je na laptopu otišla kada sam je stavio puniti nisam našao link pa bih vas molio za pomoć.

Ima li snjega?Još se nisam susreo s njime?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cican kaže...

nemam nikakav kredit za otplaćivanje, sve samo keš. trebalo mi je do 13-og levela da sakupim cca 240k eura pa sam kupio scaniu za 120k... sada sam odvozio nekih 5-6 ruta sa vlastitim kamionom i već opet skoro došao do iste cifre. polako se firma razvija.

sad budem malo vozio po otoku, čak je i zanimljivo voziti po lijevoj strani, jedino su propisi malo čudni. na ruti do aberdeena svako malo ograničenja na 50-60 km/h. imam nekih 40% mape otkrivene i prvo tražim rute za gradove u kojima još nisam bio, bez obzira na visinu zarade.

Kako si stavio skill pointove ? :)

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
Eurotruck Simulator 2

trenutno mi je ADR na 2, ecodriving na 1, a sve ostalo imam na 3. sa svakim levelom jedno od tog povećam, ne držim se stalno istog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Eurotruck Simulator 2

di mogu nać modove

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrčak kaže...

di mogu nać modove

Prelistaj ovu temu 10-tak zadnjih stranica

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
16 godina
Eurotruck Simulator 2

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da vjerujem!! samo jos par metara do benziske :(

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cican kaže...

trenutno mi je ADR na 2, ecodriving na 1, a sve ostalo imam na 3. sa svakim levelom jedno od tog povećam, ne držim se stalno istog.

Tx. Ne znam zasto su stavili te ADR certifikate pod skillse. Iako nemam blage veze kako je u stvarnosti ali bilo mi je logicnije da se moralo platiti za njih kao u ETS/GTS. Mogli su to mozda i malo razdraditi pa da bude i nekih "testova" u voznji za dobiti te certifikate....

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Molim vas da mi kazete postoji li neki nacin da dodam FXAA, SMAA ili neku drugu vrstu AntiAliasing-a u igru?

Hvala .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
znate li zašto mi neradi volan,nije neki šit,logitech je nemam nikakve drivere za njega ali radio je na svim igricama koje sam igro na njemu npr. NFS a tu ga igrica uopce ne zeli ucitat.? znate li problem?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cican kaže...

Ja cu eco stavit poslijednji. Bas bih volio znati koji je iznos novca veci: onaj koji ustedis ako dodas Eco bod, ili ako dodas recimo Vrijedan teret bod?

Jer, ako kad dodam jos jedan recimo vrijedan teret-bod i dobijem 1000 euro vise, a ako stavim u eco i usparam na istoj udaljenosti 200 euro, hebes eco onda.

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
Pa imaš na internetu, na logitechovoj stranici, sve drivere pa si nađi.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da vjerujem!! samo jos par metara do benziske :(

Hehe. Kakav tank imas? 100 litara? {#}

Steta sto nema vise toga za mijenjati, kao tankove npr.

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

moze i meni  key na PM ako nije problem!!! :))

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
riješio sam taj problem ali pošto mi se volan ne vrača onako usporeno nego samo odleti na sredinu kad ga pustim,u igrici mi se volan miče i to ubrzano tj trza kako da to riješim :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Jel vozite vi po tim ogranicenjima?:D Ja uvijek stajem na semaforima,dajem zmigavac kod skretanja/prestrojavanja,postujem znakove ali ogranicenja se ne drzim nikad skoro.I uvijek mi napise dole da sam dobio kaznu ili nesto takvo al nisam primjetio da to oduzima od novca!?

Mislim da je u jednom od proslih Simulatora postojala 'tura' tzv. perfect, gdje nisi smio nista ostetiti ni kamion ni teret niti dobiti kaznu. Znaci nije novac od kazne u pitanju, vec sama kazna. Mozda planiraju i ovdje nesto takvo? Inace, 500 eura, pa sto? Nekako mi se cini da mi naplati samo JEDNU kaznu po turi bez obzira koliko puta me copio radar.

Evo sad cu zapalit za Pariz bas da vidim koliko ce me puta kaznit.{#}

17 godina
Eurotruck Simulator 2

.....e, pošto se malo skupilo eurića,upgradovale vještine i dostiglo elite razinu, vrijeme je da kupimo i sebi igračku(možda dvije,tri).. {#} 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Molim vas da mi kazete postoji li neki nacin da dodam FXAA, SMAA ili neku drugu vrstu AntiAliasing-a u igru?

Hvala .

http://truckers-paradise.weebly.com/other-mods1.html

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

sta ste vise dosadni sa tim keyevima?? sta vam je tesko upisati na google "euro truck simulator 2 cd key" ili kupiti igru??

igrica je ok samo mi je glupo sto ima samo jedna vrsta svakog kamiona jedino renault ima premiuma i magnuma.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
R4zOR229 kaže...

Jel vozite vi po tim ogranicenjima?:D Ja uvijek stajem na semaforima,dajem zmigavac kod skretanja/prestrojavanja,postujem znakove ali ogranicenja se ne drzim nikad skoro.I uvijek mi napise dole da sam dobio kaznu ili nesto takvo al nisam primjetio da to oduzima od novca!?

Mislim da je u jednom od proslih Simulatora postojala 'tura' tzv. perfect, gdje nisi smio nista ostetiti ni kamion ni teret niti dobiti kaznu. Znaci nije novac od kazne u pitanju, vec sama kazna. Mozda planiraju i ovdje nesto takvo? Inace, 500 eura, pa sto? Nekako mi se cini da mi naplati samo JEDNU kaznu po turi bez obzira koliko puta me copio radar.

Evo sad cu zapalit za Pariz bas da vidim koliko ce me puta kaznit.{#}

Tri kazne za brzu vožnju u GB,nemožeš napojit ovog Iveca unatoč tome što imam 3 eco skilla.Malo sam promjenio police.sii file pa je kazna za sudar 880€,brza vožnja 350€.

Cijena igrice je simbolična - osjećaj da te neće tražiti ključ,internet radio...neprocjenjivo,danas sam upiknuo i FS2013 za 147kn.

Na gamekeystore 15€ ETS2

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 23:25 (Spartakus).
13 godina
neaktivan

svaka stranica 99% isti modovi, samo kopiraju jedni od drugih^^

16 godina
Eurotruck Simulator 2

Čemu služi ono skaliranje ? Default je 125 %,igram na laptopu na 1366x768.
I kako da povećam digitalni displej putnog računala u kamionu,ništa ne vidim,sjećam se da sam u Scania TDS vidio jasno,jel to mogu skaliranjem postići ili ?

3 rute sam odvozio,imam oko 10,000 tisuća eura,da dižem onaj prvi kredit i uzimam kamion svoj ili još malo da para skupim ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doky01akablava kaže...

Čemu služi ono skaliranje ? Default je 125 %,igram na laptopu na 1366x768.
I kako da povećam digitalni displej putnog računala u kamionu,ništa ne vidim,sjećam se da sam u Scania TDS vidio jasno,jel to mogu skaliranjem postići ili ?

3 rute sam odvozio,imam oko 10,000 tisuća eura,da dižem onaj prvi kredit i uzimam kamion svoj ili još malo da para skupim ? 

skupi još malo da imaš ua bolji kamion 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Evo iz dosade sam napravio par modova,

- Veća brzina kada se ide unazad/rikverc (skoro pa dupla)

- Veća snaga motora (50% veća)

- Bolje kočnice (50% bolje koče)

- Dodani novi krediti (50.000€, 200.000€)

Download arhive: http://www.mediafire.com/?qxy67hc2hi7fdqj

Uskoro ETS Balkan :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

pošto vidim da ima puno modova za prava imena kompanija, da li mi može netko preporučiti koji je najbolji i da li vrijedi za pumpe i autosalone

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

stavio sam si real truck name mod i max speed 120km/h mod.. malo sam prebrzo uletio sa meckom u zavoj i... okrenuo se na bok, pogodio stablo, i vratio se,..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice