Upravo htio napisat.. Updateao sam patch,sad je sve ok.
I to sta kazes,kad odvozis turu,mozda se onda nesto desi u meduvremenu..Pojma nemam.
Upravo htio napisat.. Updateao sam patch,sad je sve ok.
I to sta kazes,kad odvozis turu,mozda se onda nesto desi u meduvremenu..Pojma nemam.
Pocela mi se rusit igra kad idem na 'visit selected dealer',na koji god odem.
Nikad mi se to nije dogadalo prije.
Rijesenje?
To se meni jednom dogodilo, ocu u ducan i izbaci me iz igre, a prije je normalno radilo. Probao sam gasit/palit i igru i komp i nije pomoglo. Do onda sam vozio za druge. Jednom od svojih radnika sam uzeo kamion i probao opet u dučan i onda me nije izbacilo. Tad sam baš sebi kupio kamion, a toga sam vratio radniku.
Netriba fala , ionako mi je Physix mod v1.4 najbolji, mada ima verzija 1.5 koja je po meni nekako "sracka" jer su promjenjene brzine (prekratke- u 12toj vozis 110km/H), a i moras instalirati ovisno o kamionu koji ovozis, 4x2,6x2 ili 6x4 tako da ja za sad dajem + za V1.4
Pa stavis oba mozda i 4x2,6x2 i 6x4 i radi normalno.
Meni se to dogodilo 2x dok sam se sudario u ogradu.
zna netko kako do promjenim key?kamo moram ic?ili se to ne moze mjenjat?
evo malo skrinšatova i od mene
Slika 1: jel ima ko brži (inače, ovo je moj rekord)- 179 km/h
I evo uz to još malo krajolika iz igre i naravno, moj kamion ;)
180??? wtf?
ja sam sj*ba motor kad sam vozia 130, pa kad sam treba naglo kočit i usporit, stiska sam kočnicu, diga ručnu i upalia onu kočnicu od motora. Odma nakon toga mi je treba servis :)
evo malo skrinšatova i od mene
Slika 1: jel ima ko brži (inače, ovo je moj rekord)- 179 km/h
I evo uz to još malo krajolika iz igre i naravno, moj kamion ;)
lako bez tereta 180,uzmi teret pa ga onda stisni,moj rekord je sa cisternom cijanida ili tako nesto slicno 156 km/h
ja sam s teretom išo oko 170+ km/h također, nije uopče teško sa onim Volvom (najjači motor) i samo treba uhvatit neku ravnu dionicu autoceste (bez skretanja) :D
evo da se i ja prikljucim.. bio sam i prije registriran na forumu ali dugo neaktivan pa mi obrisan acc...
igram ovo vec dva tjedna mislim (tako nekako) presao sam 45tkm.
vozim Scaniu R (1100ks) - mod
jos od modova koristim realistic v1.5 (na kojem sam napravio ukupno 16 brzina i maknio blokadu sa 180kmh na 250kmh), pojacavanje zvuka, bolji polozaj sjedenja i xnenon mod
do sad sam najbrze vozio 180kmh pod teretom. prosjek brzine mi je oko 100kmh na sat (ukupno vrijeme po kraju isporuke znaci 7 sati za 700km)
vozim samo dugacke rute >1500km
svidja mi se igra i nadam se skorom prosirenju mape do sad sam istrazio 52% mape
EDIT: sad vozim nekakvu cisternu to nije norlano kako mi se kamion zabacuje svaki zavoj drifta jednostavno ubija me a imam jos 1200km za odvest :S poludit cuu
Vi od ove igre radite need for speed 
Ljudi cemu ta preseravanja s voznjom kamiona 180km/h...
A onda kad se slupate biti ce , ajme glupi mod, ajme glup auto sto koci ispred mene, sad moram ici u minus jer imam stetu 80000$ i takve spike, glupo...
Ljudi cemu ta preseravanja s voznjom kamiona 180km/h...
A onda kad se slupate biti ce , ajme glupi mod, ajme glup auto sto koci ispred mene, sad moram ici u minus jer imam stetu 80000$ i takve spike, glupo...
Nije preseravanje, a onda kad se slupaju zbog toga... Onda ćemo im se smijati ;)
ma moj rekord je 190 sa teretom... traktore vozio... al sam si napravio mod 3000ks motor... kad naglo pustim kvacilo propinje se :D
Ja imam mod od 110km/h, to mi se čini nekako najoptimalnije, u velikoj većini zavoja na autocesti mogu skrenit bez usporavanja.
nit se preseravamo ni ništ tak slično (barem Ja)! samo sam isprobavao koliko ide najbrže, inače ne vozim neš posebno brz (na autocesti volim do 139 km/h, zašto ić 90 ak je prazno, ravno i nema nikoga?). znm da inače kamioni nebi smjeli prek 90, al jbg, ovo je igra, treba se malo opustit ;)
ma moj rekord je 190 sa teretom... traktore vozio... al sam si napravio mod 3000ks motor... kad naglo pustim kvacilo propinje se :D
ajd napravite 5000000 ks motor da probijemo zvučni zid
mislim da bi se moglo, al moras mijenjat onda ono za brzine one datoteke... a to mi se neda... al sam da znate taj mod od 3000ks ne koristim na pravom profilu... meni je to glupo tak vozit... ovo je drugi profil, na kojemu sam samo bezveze iso probat da vidim kakva je masina i da vidim jel moj mod radi... sad razmisljam nest, mogo bi se bacit u moderske vode... razmisljam si sakupit sve podatke za masine svih kamiona i uredit ih da budu kao u real life... ;)
pozz..moze li mi netko poslat kod za ets u pp? molim vas
pozz..moze li mi netko poslat kod za ets u pp? molim vas
J0JBA-SISLA-DAKM0-RASKU-PITII
Jel mi je to došlo s realistic modom ili je to tako u engleskoj? Pa po gradu su ograničenja 30, a izvan 60? :O Prvi puta sam sad došao u eng
PS:Koliko dugo se može voziti sa pospanim vozačem? Tj što se dogodi kad istekne preostalo vrijeme do odmora?
Jel mi je to došlo s realistic modom ili je to tako u engleskoj? Pa po gradu su ograničenja 30, a izvan 60? :O Prvi puta sam sad došao u eng
To ti je u miljama.
30mph=50km/h (48)
60mph=100km/h (97)
Jel vozite vi po tim ogranicenjima?:D Ja uvijek stajem na semaforima,dajem zmigavac kod skretanja/prestrojavanja,postujem znakove ali ogranicenja se ne drzim nikad skoro.I uvijek mi napise dole da sam dobio kaznu ili nesto takvo al nisam primjetio da to oduzima od novca!?
Pozdrav. Zna netko kako zaposlit unajmljenog vozaća..?? Imam 2 kamiona,jednog vozim ja a drugog bi trebao vozać kojeg sam unajmio ali ga neznam zaposlit
Pozdrav. Zna netko kako zaposlit unajmljenog vozaća..?? Imam 2 kamiona,jednog vozim ja a drugog bi trebao vozać kojeg sam unajmio ali ga neznam zaposlit
Pronađi agenciju za zapošljavanje
Hallo evo i mene malo ovako igra je predobra a na volanu da i ne pričam ja je imam na hrv jeziku pa je još bolja :P nego uvjek se ima problema :( jedan je problem to da kada idem skrenuti da mi ne vata uvjek na tipkovnici.Imam pitanje kada ću moći dignuti kredit a imam još kredit koji otplaćujem.
Kako namjestiti internet radio,imam dark side verziju i kopirao sam ono par stranica sto je netko dao da se treba staviti u Documents/Euro Truck Simulator 2 i nece da radi.
I da li mi netko moze uploadati save malo poslije pocetka jer mi se neda bas otpocetka :(
dosta zanimljiva ruta i pristojna zarada
Ja sam danas imao slicnu
Al mi jedna stvar neide u glavu, zar vam je gust igrat sa virtualnim retrovizorom s desne strane? Cisto pitam posto vas to vise ima
Ha, meni onih 550 ojra kazne dodje ko ulaznica za autoput. uvijek bas uvijek me oderu. Sad pazim na one stupice sa radarom pa usporim 
Inace, sinoc sam prvi puta bio u Engleskoj. Ne kuzim bas propise, sve mi neprirodno. Ma, ja sam se svuda drzao onog plota sa lijeve strane ko pijanac i sretno stigao u Plymouth i ke[irao svojih 25k.
Veliki napredak! Bacio sam se u privatne vode i konacno kupio svoju Scaniu! Crvena je, brza je i 100% moja je!!
Jos uvijek igram 'po pravilima' tako da mi je zasad na nivou 13 otkljucano tek nekoliko motora, najjaci mislim 420 konja. Odradio sam jednu turu i sve pet. Iznenadio sam se kako je sad igra drukcija kad imam svoj kamion! Nema vise da zavrsis turu u Skotskoj i iste sekunde uzmes novu u Veroni 1500 km dalje! Sad je drukcije, predam teret u Wraclavu, i moram odatle dalje! Ali placaju bogme duplo vise nego kad vozim za 'gazdu'. Morao sam napraviti 250 km prazan samo da bih upecao tu turu od 50.000 eura. E bas je guba juriti po cestama samo s maticom!
Da li vi istrazujete mapu prazni? Ono da dobivas xp po kilometru 'lutanja'? Ja jesam malo, i cini mi se da ima sporednih cesta mnogo manje nego sto je ucrtano na mapi i cime se developeri toliko hvale!!
@Sheeva: i ja koristim taj virtualni retrovizor (i mod koji ga umanjuje na pola velicine). Skoro me sram priznat, ali jbg, ja sam papak i jos imam problema sa vrtenjem glave. Jos uvijek ponekad kad okrenem glavu (raskrsca itd), izgubim se i sletim u kuruzu. :(
Da, i mene zanima hoce li moj pobro posve zaspati ili sto? Jucer je poceo zijevati i zaliti se da je pospan, ja sam stao nasred ceste, ostavio motor upaljen i otisao skuhat caj. Kad sam se vratio, jos je kunjao i kukao. Mislim da je to to, nece posve zaspati, inace bi bili blokirani na cesti. Logicno bi bilo da se slika posve zatamni na par sekundi, pa sve duze i duze i da postane skoro nemoguce nastaviti voziti, ono, SKORO nemoguce...
Pronašao sam i unajmio vozača ali neznam kako da mu zadam teret i da vozi
dosta zanimljiva ruta i pristojna zarada
vidim to je 6x4 ak se ne varam.
Vrijeme za jutarnju kavu,danas cijene dizela povoljne osim u GB i NL,u LE 1,27€