Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.949.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dota 2

Radiance je poprilično isfuran item, a vanguard je prilično loš (osim na low hp herojima, early game).

Radiance sam vidio na ricing Nagi (farmanje junglea s manta i Q iluzijama, kao i pushanje). I to je to, i to je bilo davno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
hari85 kaže...

Jeli isplativo ici mjollnir/AC build na alch umjesto standardnog radiance/VG /HoT

AC je obavezan na alchemista jer ima kritican armor.. must have

EDIT: Javio mi se problem danas.. vec tri game.. uglavnom par minuta unutar game PC mi se ugasi sam od sebe :S E sad nije problem u temperaturi sigurno jer igram BF3,diablo3 po sat vremena i vise bez problema. zanima me dali netko imas slican problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 16:32 (Ravenclaw92).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Sve što doti 2 sad fali je bolji ban sistem. Pogledajte vi ovo.Viper se disconnecta na početku game nije ni počeo čekamo njega i neke iz drugog tima kojima se dota srušila. Viper se ne reconnecta, ovi iz protivničkog tima da.slijedi disconnect mirane i Dirgea.ostali smo furion i ja,i izgubili. Mirana i dirge su(ja mislim) dobili kill jer smo ih ja i furion kontrolirali.

P.S. sry šta sam screnshotao u doti

nisu ništa ni kupili nisu ništa ni kupili

0 0 hvala 0
16 godina
dead_shadow kaže...

Sve što doti 2 sad fali je bolji ban sistem. Pogledajte vi ovo.Viper se disconnecta na početku game nije ni počeo čekamo njega i neke iz drugog tima kojima se dota srušila. Viper se ne reconnecta, ovi iz protivničkog tima da.slijedi disconnect mirane i Dirgea.ostali smo furion i ja,i izgubili. Mirana i dirge su(ja mislim) dobili kill jer smo ih ja i furion kontrolirali.

Jednostavno i ti izađeš, neće ti se računati kao leave i neće ići u statistiku, bezveze gubiš vrijeme igrajući 2v5.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
dead_shadow kaže...

To je kretenski.

Jedan savjet.

Prije nego što ste pickali, ako primjetite da imate lvl2 igrača koji igra Meepo, dvojicu koji se svađaju oko mida ili 4 carrya u timu, diskonektujte se.

Ne dobijete kaznu, to je omogućeno da bi se smanjila frustracija igranja s retardima.

15 godina
neaktivan
Dota 2

heh... da.. ali meni se do sad i par puta desilo da sam u 20min igre, i onda be izbaci iz dote zbog nekog udatea dote ili steama... i to traje po 4-5min taman da se nemogu ponovo spojit.. a to da je nekon lvl 2-3 ne drži vodu... ja sam osobno lvl4, a igram s kolegama koji igraju igru mjesecima, i lvl 30-40 su i kad mogu se nosti sa drugima u tom lvl-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bojica kaže...

heh... da.. ali meni se do sad i par puta desilo da sam u 20min igre, i onda be izbaci iz dote zbog nekog udatea dote ili steama... i to traje po 4-5min taman da se nemogu ponovo spojit.. a to da je nekon lvl 2-3 ne drži vodu... ja sam osobno lvl4, a igram s kolegama koji igraju igru mjesecima, i lvl 30-40 su i kad mogu se nosti sa drugima u tom lvl-u...

Pa... Ne bi se mogao nositi s njima igrajući Meepo (Sir Inferno najbolji Meepo kojeg sam vidio, a ni on nije blink koristio).

Leveli ne znače puno, ja sam Lvl40 i opet ne znam igrati, ali ako je netko lvl2 to znači da je baš malo vremena proveo igrajući.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Rapier Gyro GG. Liquid vs Mouz.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Kratak vodič za Meepo. Ovdje je randomovan pa sam kupio Quelling blade (ima jako loš base dmg, a ja ne znam last hitati).

Prvi pravi item je blink. Ponovite ovo mnogo puta.

(slike su sekvence jednog događaja, Meepo ganka)

Tinker pusha lane, bezbrižan Tinker pusha lane, bezbrižan
Suddenly, Meepo Suddenly, Meepo
Boink Boink
Don't worry bro, Imma gonna help you Don't worry bro, Imma gonna help you
WUSH WUSH
OH SHI- OH SHI-
OH SHI- SHI- SHI- OH SHI- SHI- SHI-
Dong Dong
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ima li netko mozda team da igra amaterske turnire i slicno?

13 godina
protjeran
Ravenclaw92 kaže...

prije nego sto se olucis sramotit na tourovima vjebaj oko 2-3 miseca s istom ekipom uigraj se onda misli o tourovima

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Ne može se to baš odmah početi.

Stvar je u tome da većina igrača ne želi da se poboljša i NE ZNA IGRATI CAPTAIN'S MODE.

Najbolje je igrati Captain's Mode s Sir Infernom i reći mu da mute-a sve igrače. Vjerovati mu da će dobro pickati i onda igrati svoju poziciju.

Mnogi ne znaju pozicije 4+1 sistema:

• Pozicija broj Jedan (1): Carry, posao mu je da farma, da ne gine i da se čuva
  • Pozicija broj Dva (2): Solomid, posao mu je da ganka i da semi carry
  • Pozicija broj Tri (3): Offlaner/Utility igrač, posao mu je da kvari farm carryju, da kupi Mek/Pipe, Staff, Sheep ili Euls
  • Pozicija broj Četiri (4): Support
  • Pozicija broj Pet (5): Ward Bitch, nema nikakav farm, uzda se jedino u bracere da preživi
15 godina
neaktivan
Hmm sta offlaner neide na solo lane ili nekad solo protivv trilejna i farma također? Kao npr. Wr, magnus itd...
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Stvar je u tome da većina igrača ne želi da se poboljša i NE ZNA IGRATI CAPTAIN'S MODE.

Najbolje je igrati Captain's Mode s Sir Infernom i reći mu da mute-a sve igrače. Vjerovati mu da će dobro pickati i onda igrati svoju poziciju.

• Pozicija broj Tri (3): Offlaner/Utility igrač, posao mu je da kvari farm carryju, da kupi Mek/Pipe, Staff, Sheep ili Euls
  • Pozicija broj Pet (5): Ward Bitch, nema nikakav farm, uzda se jedino u bracere da preživi

Niko ne ide na top? {#}

LoL acc THCJoshi
16 godina
Jonja kaže...
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Niko ne ide na top? {#}

Kako ne ide?

Offlaner je na topu s radiant strane, a carry je na topu s dire strane i obrnuto za bot.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
Dota 2

Upravu si.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Hmm sta offlaner neide na solo lane ili nekad solo protivv trilejna i farma također? Kao npr. Wr, magnus itd...

Pa to sam i rekao.

15 godina
neaktivan
Kolko ja znam offlaner ide solo lane, i carry na triple lane sa 2 supporta
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi ne znam da li sam masao podforum, ali hitno mi treba pomoc. Skinuo sam steam i dotu 2 i igrao neko izvjesno vrijeme kada mi je nakon nekog beckupa pocelo ponovo da skida dotu 2, iako je imam citavu vec instaliranu. Sta je u pitanju zna li neko? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Vrlo je relativno gdje trilane ide. Long lane je kratki lane, Short lane je dugi lane (Dire: offlane je bot, Radiant: offlane je top).

E sad, budući da easy/short lane (Dire: top, Radiant: bot) ima prednosti kao što su: blizina neutralnih kampova, pull kampovi, blizina tornja i choke point na mjestu gdje rijeka završava obično se tu postavlja trilane. 

Ali, neki dan sam gledao meč u kojem je Dire radio trilane na offlaneu da bi ugasio protivnički trilane koji je bio inferioran. I uspjeli su, čini mi se.

15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

tko kod priča o nekim "pravilima" kako koji lane ide - to je gubitak vremena čitat. heroji se rasporede sa idejom "ok, želimo imati prednost nad protivnicima, kako da rasporedimo heroje", a ne po "hm, pa mora biti trilane jer jednostavno mora. i mora biti top trilane jer jednostavno mora. sad koji heroj gdje". evo recimo weaver - hoće li biti trilane, ili dual lane, ili solo, i koji točno lane - to se gleda protivnika, gleda svoje heroje i odluči, a ne pokušavat izvlačit neka "pravila"

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 0:58 (Sunshin).
13 godina
protjeran
Sunshin kaže...
ToMisLaW kaže...

tko kod priča o nekim "pravilima" kako koji lane ide - to je gubitak vremena čitat. heroji se rasporede sa idejom "ok, želimo imati prednost nad protivnicima, kako da rasporedimo heroje", a ne po "hm, pa mora biti trilane jer jednostavno mora. i mora biti top trilane jer jednostavno mora. sad koji heroj gdje". evo recimo weaver - hoće li biti trilane, ili dual lane, ili solo, i koji točno lane - to se gleda protivnika, gleda svoje heroje i odluči, a ne pokušavat izvlačit neka "pravila"

ajde glupane ne pravi se pametan neznas sta pricas

13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

ajde glupane ne pravi se pametan neznas sta pricas

Dođi mi na lane.

lol

Btw. za svaki slučaj da netko nije shvatio, ovdje možede naći moje postove otkad sam još kupovao Threads na Tinkeru i igrao ga kao običnog nukera, nisam se mnogo pobošljao od tada i volim da pričam na ovoj temi. ALI, Perceto radi nešta drugo, njegov doprinos temi (citati).

"Pederu."

"Dođi mi na lane."

"Glupane."

"Bolji sam od tebe."

"Ajde na lane, nubino."

"Lion je najbolji carry i mid"

Perceto, daj nam svoj Dotabuff profil. (Evo mog)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 1:58 (Onjegin).
13 godina
protjeran
Dota 2

i sta ces ti sa mojim dota buff profilom?

eto ja sam vise gejmova u plusu nego sta si ti u minusu ali opet to nista ne znaci jer neigramo isti prioritet ti vjerovatno cepas u normalu ...

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pazite ovo:

• Solo easy lane XBOCT na Brewmasteru
  • Dendi mid na Naix (racecar)
  • Trilane offlane: KOTL, Clockwerk i Shadow Demon

Nije mi jasno zašto ljudi ne igraju SD-a. Jednostavno uništava Phantom Lancera, Trolla, Phantom Assassina... Da ne kažem da ako ode roamati da čuda radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Jeste se bacate sa ovim rolovima, lejnovima. Hiljadu puta sam pokušao objasniti ljudima da su LoL igrači uništili metu dote, ali niko ne konta jer većina ih je početnici! LoL i dota nikako nemaju isti sistem rolova!

Ovo su originalni DotA rolovi i oni su postojali još dok nije postojao LoL.

- Tank

Heroj koji prima najviše demage, kako bi njihov carry imao mogućnost da ubija ostale heroje. Tenkovi najčešće prvi započinju fight i mi ih nazivamo Initatori.

- Support

Heroj koji je tu najviše da pomogne svom timu, wardovanjem, hilanjem, disejblovanjem, gankanjem itd. Imamo i Baby Sitter supporta koji pomaže svom carriju da farma na lejnu, baby sitter je najčešće heroj sa hilom, ako ga nema ona ga po mogućnosti kupi. On takođe kupuje teleport, heal svom carriju i pušta ga na lejnu da ubija kripove i da uzima kilove.

- Carry

Heroj koji nosi čitavu igru i igra od njega najviše zavisi. Oni su na početku jako slabi, ali kasnije igrom oni postaju sve jači. Sa carry herojem je najbitnije ufarmati nad kripovima i uzeti što više kilova po mogućnosti.

- Pusher

Ovaj role možemo staviti i u klasu sa suportovima, ali eto ja sam ih na neki način izdvojio. Pusher zapravo služi da što više puša protivničke lejnove i ruši kule i on na taj način obezbjeđuje gold svom timu i free zonu za lakše genkanje, jer što manje kula oni imaju lakše je izgenkati nekog protivnika.

- Ganker

Sama vam riječ govori šta su oni, heroji koji romaju mapom i gankaju protivnike, odličan ganker može brzo da riješi partiju. Imate klasične gankere koji su tu uvijek u trenutku kada treba napasti, kao što je mirana na primjer, onda imate pod klasu, a to su roameri, oni od prvog minuta gankaju sve lejnove i njima nije na početku bitan lvl, niti gold, bitno je samo da je gank uspješan, vengaful spirit vam je odličan u tome. Roameri nisu ni na jednom lejnu, tako da nikad ne znaš gdje oni mogu biti.

Imate i semi-gankere, koji na početku gejma uglavnom genkaju i kada se završi ta gank faza early gejma oni počinju da farmaju, kako ne bi zaostali za ostatkom tima.

------------------

U dote solo mid role ne postoji, solo top role ne postoji, u dote je moguće da dvojica idu mid i moguće je da dvojica idu top i moguće je igrati game bez junglera. U dote jungler čak nije ni obavezan. Rolovi, solo top, solo mid, duo bot, jungler, top ward, bot ward, two legs, one leg, 4 legs, jednostavno ne postoje u dote! U dote je moguće igrati 1v2 na lejnu, sa nekim dobrim range championom, ako igrač zna igrati, da se protekta blizu kule i ne pusha kripove. Jungle role ne postoji! Nećeš nikad vidjeti PRO dota igrača da igra samo jungle, jer svi ti heroji koji se u dote igraju u jungli mogu se igrati ladno i na bilo kojem lejnu, to sve zavisi od picka, a u dote pick je raznolik. Solo mid ne postoji, jer u dote se može i sa melee herojem igrati mid i to da baš satereš nekog range heroja na midu. A taj heroj sa kojim ste igrali mid može se igrati kao i carry na nekom od lejnova. U dote je moguć i tri-lane, da trojica idu na lane.

Ono što hoću da objasnim da u dote role ne bira lane, već pick bira role! Sve zavisi od taktike vašeg tima, a ne od lejnova. Zbog toga LoL nikad neće imati veći skill cap od dote.

LoL igrači nisu u mogućnosti da igraju bilo koji role, jer su ograničeni runama i championima, koje morate kupovati, dok to nije problem u dote. LoL gameplay je baš ograničen zbog nekih mogućnosti koje morate kupiti, jer to je više biznis nego gameplay.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 17:12 (DarkoKwon).
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

LoL igrači nisu u mogućnosti da igraju bilo koji role, jer su ograničeni runama i championima, koje morate kupovati, dok to nije problem u dote. LoL gameplay je baš ograničen zbog nekih mogućnosti koje morate kupiti, jer to je više biznis nego gameplay.

Čekaj, u LoLu se onaj Rune na sredini mape kupuje?

14 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
DarkoKwon kaže...

Rune u LoL-a služe da pojačaju championa.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Runebook

Darko
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Onjegin kaže...
DarkoKwon kaže...

Rune u LoL-a služe da pojačaju championa.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Runebook

Da li je LoL onda pay to win?

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ako si noob milijun runa ti nece pomoc

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice