Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.949.944
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Dota 2
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
xxxxx kaže...

Sa bh-om nikada na battlefury!

BF je item sa samo jednom namjenom - farmanje, a ako igrate bh-a kao farmera krivo ga igrate jer on to nije, ne znam zašto mu je to uopće u recomended itemima.

Desolator i mkb su puno bolji itemi za dmg.

a u team fightu kada imas splash dmg??

Ne pretvoris se u kunkku kad kupis BF. Taj splash ti nece puno pomoc.

Točno to, kunkka ima splash od 100% + 50 dmg-a u jako velikom radijusu i još uvjek treba dobru farmu da napravi dmg koji treba, bfurry ti dadne 40% cleavea u prilično malom radijusu tako da neće uraditi puno.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
protjeran
Dota 2

jeli neko slucajno zna sta dodaje bf osim kliv demega?

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

jeli neko slucajno zna sta dodaje bf osim kliv demega?

30% speed i turn rate.

13 godina
neaktivan
chipina kaže...

Uglvnm, hard/solo lane da dobis sto prije lvle i onda aaaaajmo gankanje, jer je bh jedan ako ne i najbolji ganker u doti. Obicno skill invis, pa jinadu, shuriken... e onda zavisi, ako ide dobro prema phase bootsima onda lvlam jinadu, ako ne onda lvl 2 shuriken i invis radi duzeg trajanja pa ulta itd...

Osobno nikad ne radim invis preko lvl1 dok ne maxam sve ostalo. 

Najbolji ganker u igri po meni je Nyx Assassin. Ubica supportova. Baš sam odigrao jednu s njim u kojoj sam potpuno vladao runeovima i laneovima (Nyxu je također potreban mid ili sololane). Arcane, Urn, Dagon, Drums, Dagon, Ethereal Blade.

Balanara sam zaboravio, uh...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 19:36 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Točno to, kunkka ima splash od 100% + 50 dmg-a u jako velikom radijusu i još uvjek treba dobru farmu da napravi dmg koji treba, bfurry ti dadne 40% cleavea u prilično malom radijusu tako da neće uraditi puno.

Jednom smo gubili od nafarmanog Phantom Lancera.

Odjednom je Kunkka odnekle došao s Divine Rapierom. Udari iluziju, ubije pravog.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Sven, također, treba 2 itema: Boots i BKB da bude efektivan.

Jeste li primjetili da pub igrači jednostavno ne mogu da ubace u um da ako su sentryiji postavljeni, i ako netko ima gem, da invis heroj postaje obični heroj? Jednostavno im ne ide u glavu. Ja sam Brood.

Sven treba 3 itema, nedostaje ti Mask of Madness (+ Daedalus). 

Pub igrači su mješavina svega, casual,pro, wanna-be-pro, scum,retards. Od takve mješavine je teško dobiti smisleni game koji ima glavu i rep. Dota2 lijepo pokazuje koliko su djeca zapravo bahata i nekulturna gamad. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 20:22 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Onjegin kaže...
Sven, također, treba 2 itema: Boots i BKB da bude efektivan.

Jeste li primjetili da pub igrači jednostavno ne mogu da ubace u um da ako su sentryiji postavljeni, i ako netko ima gem, da invis heroj postaje obični heroj? Jednostavno im ne ide u glavu. Ja sam Brood.

Sven treba 3 itema, nedostaje ti Mask of Madness (+ Daedalus). 

Pub igrači su mješavina svega, casual,pro, wanna-be-pro, scum,retards. Od takve mješavine je teško dobiti smisleni game koji ima glavu i rep. Dota2 lijepo pokazuje koliko su djeca zapravo bahata i nekulturna gamad. 

Točno to, pogođeno 100%. Ima recimo još stvari, djeca previše gledaju dendija kako igra i ostale. Neznam jeste primjetili, gyro je sad must have u partiji. Svi bi igrali s njim, i svi bi rushali rapiera, a to tako neide. Ja recimo nikad nekažem da sam neki pro, ni semi pro, ja sam malo više od njuba. Al men se plače kad vidim kako likovi prosipaju pamet u gameu i picku, a neznaju osnove mehanike u doti.

@Onjegin

de link od steama pa da bacimo koju sljedeći tjedan kad budem online opet

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 20:36 (Pupo).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Bolje da gledaju Dendia i ostale barem ce nesto nauciti, nego da smisljaju svoje secret buildove a ima ih uhhh..

Pritom ne mislim da doslovno sve sto vide prenose u svoju mehaniku igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jeste primjetili kako se povećao broj Ghost Sceptera nakon jučerašnjeg meča između Na'Vi-ja i Empire-a? :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Jeste primjetili kako se povećao broj Ghost Sceptera nakon jučerašnjeg meča između Na'Vi-ja i Empire-a? :D

nisam gledao, ali danas u 3 partije najmanje 2 heroja su ga imala... :D

znači radi toga je to?? :D

13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ja sam to uradio 2 puta, Clinkz i Drow upadanje u izvor (?) i najponižavajućije ubijanje u DotA.

13 godina
Onjegin kaže...

Osobno nikad ne radim invis preko lvl1 dok ne maxam sve ostalo. 

Najbolji ganker u igri po meni je Nyx Assassin. Ubica supportova. Baš sam odigrao jednu s njim u kojoj sam potpuno vladao runeovima i laneovima (Nyxu je također potreban mid ili sololane). Arcane, Urn, Dagon, Drums, Dagon, Ethereal Blade.

Balanara sam zaboravio, uh...

Trebao bi jer nakon lvl 2 shuriken se ne isplati nikako, jer na lvl 2 radi 200 dmg i onda utuces jos dva lvla za 125 dmg + 40 mana skuplje... Dok sa lvlima u invisu to nadoknadis i ne moras non stop nanovo trosit manu za windwalk + sta je mana cost na windwalku konstanta i smanjuje se fade time, vjeruj mi isplati se {#}

Da, nyx je fenomenalan isto, al ako uhvatis par gankova sa BH ultom a kraj tebe 2+ kolege... bolesna razlika u goldu :)

17 godina
neaktivan
Dota 2

Juče je PL koji je igrao s nama napravio rampage u fontani njihovoj, bez GS-a :D  Inače, GS je prebrutalan item, pogotovo na morfu il drowu. Na ostalima nemoze doc toliko do izražaja, no jos uvijek je ok

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Juče je PL koji je igrao s nama napravio rampage u fontani njihovoj, bez GS-a :D  Inače, GS je prebrutalan item, pogotovo na morfu il drowu. Na ostalima nemoze doc toliko do izražaja, no jos uvijek je ok

Valjda je Ethereal Blade za Shutgun build, a ne GS...

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

vidio sam tvoj game sa furionom danas. radis shadow blade, a imas rikija u timu i nadas se da ces uspjet pobjec...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 23:36 (pepelko).
13 godina
neaktivan
pepelko kaže...
Onjegin kaže...

vidio sam tvoj game sa furionom danas. radis shadow blade, a imas rikija u timu i nadas se da ces uspjet pobjec...

Pa ja sam ti loš igrač.

15 godina
neaktivan
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
xxxxx kaže...

BF je item sa samo jednom namjenom - farmanje, a ako igrate bh-a kao farmera krivo ga igrate jer on to nije, ne znam zašto mu je to uopće u recomended itemima.

sto znaci da je i od svena drugi spell beskoristan?

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
xxxxx kaže...

Ako nema Magnusa poprilično da. Sven je malo drukčiji heroj od BH-a također.

15 godina
neaktivan
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
ManuKane kaže...
ToMisLaW kaže...
xxxxx kaže...

Ako nema Magnusa poprilično da. Sven je malo drukčiji heroj od BH-a također.

ja govorim o bf itemu opcenito, a svenu netreba magnus.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 1:39 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Druga stvar je Sven koji dobije dupli damage pod ultom + MoM i udara kao tenk, supportove ubija u cleavu.
Mislim i da mu je range cleava puno veći nego kod BF-a. 
EDIT: Ne treba Svenu ništa, samo BKB i MoM :D 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 1:46 (Slash 666).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Dota 2

evo poceo je balkanski tour pa pratite malo 

http://www.twitch.tv/remodegamingtv/new

ovde su grupe i ostale gluposti

http://www.dotatalk.com/tournament/dotatalk-balkan-lan-tour

2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ne znam tko su komentatori, ali mogli bi biti malo više zanimljiviji i ugledati se na TobiWana i slične...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ne znam tko su komentatori, ali mogli bi biti malo više zanimljiviji i ugledati se na TobiWana i slične...

Stvar je u tome što ne kontroliraju kameru kako treba. 

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Da, to bi sve skupa moglo djelovati malo ozbiljnije. plus šta je onaj Naix fejlo :)

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
4ucker kaže...

Znači ipak nije lag u videu.

14 godina
Dota 2

Imam 24 dota invajta PM me ako vam treba. dajem free

battlelog: itzBrleh
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

U 6 sati Team Liquid protiv FnaticEU.

Volim Fnatic, a iz Liquida sam zapamtio samo Koroka, eto koliko sam gledao...

4ucker kaže...
Onjegin kaže...

Znači ipak nije lag u videu.

Smanji se brzina kamere i koriste se strelice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 12:12 (Onjegin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Roshajte samo kad su 3 mrtva.

Emprie - VirtusPro

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jeli isplativo ici mjollnir/AC build na alch umjesto standardnog radiance/VG /HoT

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Jeli isplativo ici mjollnir/AC build na alch umjesto standardnog radiance/VG /HoT

AC je standardan na alchemistu, mjollnir je dobar, u zadnje vrijeme se uzima češće nego radiance jer daje više-manje jednaku farmu, a korisniji je u fightovima, vanguard nikad ne uzimaj ako nisi očajan za survivability-em na praktički bilo kojem heroju, nije toliko dobar, a čak ni heart nije toliko važan na alchemistu zbog njegovog healta i regeneracije tako da se može uzeti i satanic, iako heart je bolji ako protivnici imaju više stunova, tj. nemaš vremena za iskoristiti satanic.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice