Dishonored

poruka: 462
|
čitano: 109.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dishonored

Ne znam kako se zove, mislim Shadow kill, ugl. ona fora kad napravis stealth kill nesretnik se pretvori u pepeo, nemoraš skrivati tijelo.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dishonored
Alex Mercer kaže...

I ja sam nedavno počeo igrati ovu odličnu igru, tek sam na House of Pleasure i treba mi savjet. Imam viška rune-ova, pa me zanima 

koje moći su najkorisnije za stealth pristup. Trenutno imam Dark vision (level 1) Blink (level 2) i Agility (level 2). Ne želim čitati temu

od početka da ništa ne spoilam, pa ako netko može odvojiti minutu za par savjeta, bio bih veoma zahvalan.

Nemoj shadow kill, to je ako hoćeš polu-stealth, i radi samo ako ubiješ NPC-a. Ja mislim da možeš još "Possesion", dobro dođe stvarno, i Time Bend je super za brze prolaske pored grupe neprijatelja ili za smaknuće (i lethal i non-lethal) dotičnih.
Time Bend level 2 je malo "skup". Traži 8 runa na lvl 2.

17 godina

sad cu bas krenut sa igrom u kojom sve koljem sta mi je na putu osim civila (prvi cu lvl odraditi u stealthu). znaci guards ekipa svi ginu pa cemo vidit kako ce chaos biti. a one ka mini eventove cu pomagat ljudima.

a sta se tice stealth pristupa tu ides na blink 2 dark vision 2, agility je dovoljan 1 i kasnije bend time 2. i to je sve sta ti triba. i zaliha stun darts

i jos nesto. desi mi se nekad u misiji, a znam sigurno da se tijela ne mogu otkriti jer ih dobro sakrijem, da pise discovered bodies. pogotovo na prvom lvl-u di sve zivo sta se moze knockdownam.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 22:06 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Inače korupitirani sejvovi su problem fixed verzija, tako da pssss (i postoji fix i za to)

Barem tako kažu na steam supportu {#} 

Crash nisam doživio s igrom, niti ovo da tijela nestaju, ali bilo je bugova gdje su se teksture preklapale ili mrtva tijela zapinjala u podu/zidu...

Meni se desilo par klasičnih "this program has stopped working" crasheva, a autosave mi se nekoliko puta koruptirao (treći put, imam steam verziju igre, sve uredno plaćeno), manual save na svu sreću radi normalno.

I dalje stojim pri tvrdnji da je igra loše optimizirana jer minimalni zahtjevi od 3 ghz dual core procesora i 3 gige rama za tako bezveznu grafičku izvedbu je smijurija. Stil mi je posve u redu i definitivno fali igara s ovom tematikom (sad CD projekt navodno nešto sprema), ali vizualno impresivnijih igara je bilo i prije 4 godine.

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region
17 godina
neaktivan

Imam dojam da su poprilično požurili s izdavanjem (i zeznuli se). Atmosfera igre je jako dobra, to sam već napisao, samo da dodam da me malo podsjetila baš na (netko ga je spomenuo) Dark Messiah... Ali grafika igre je neoptimizirana i bugovita.. da su poradili na njoj još barem mjesec dana... Inače, definitivno bismo trebali vidjeti nastavak. Dorađen.

Grafika: 4

Dizajn: 8

Zvuk: 8

Atmosfera: 9

Priča: 7

ukupno: 7.5

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 5:21 (Danyel).
16 godina
Dishonored

Prošao sam igru jučer. Igra je dosta dobro napravljena. Grafika nije nešto ekstra ali svejedno igra jako ljepo igleda. Atmosfera isto dobra, a ono najbolje u cijeloj igri je što se može igrati i proći misiju na više načina, te što ima više završetaka na koje utiječe vaše akcije kroz igru.

EDIT: neznam što ovaj gore govori da je naoptimizirana igra jer meni na 1920x1080 sve na maximalnom, najveći mogući AA i igra mi letjela na 60fpsa.

Jedine zamjerke igri su malo glupavi AI, što te ne vide kad ih gledaš iz leana i još pokoja sitnica, a bugova kod mene nije bilo.

Evo jedna slika za kraj:

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 13:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dishonored

Kolko ti je trebalo cca da prijeđeš cijelu igru? (naravno ako si bio pravi assasin:P). 

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dishonored

Jeli itko primjetio ovo ? {#}

Spoiler u slici !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Jeli itko primjetio ovo ? {#}

Spoiler u slici !

Našla svoj rodni list, LOL.

16 godina
neaktivan
Dishonored

Tek sad vidim ovakav završetak ( na ovome rubu ), ja sam banuo gore, admiral je rekao da se ne planira boriti sa mnom, doveo me do stolića s ključem Emilyine sobe, i odjednom napao, corvo mu okrenuo pištolj put glave i ubio ga u slo-mou, neznam što sam krivo napravio.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dishonored
moze li mi neko pomoc oko druge/trece misije (nisams sigurans sad vise koja je tocno) da predem sve pod stealthom bez da ikoga ubijem. kad je zadatak ubit high overseera onoga kad mu treba otrovat pice, nez kako proci taj dio bez da koristim poison.

0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

Kolko ti je trebalo cca da prijeđeš cijelu igru? (naravno ako si bio pravi assasin:P). 

Neznam točno,negdje oko 7. Igrao sam bez ponavljanja, kako je ispalo ispalo je, ponekad uspio sve proći bez da budem viđen i ubijem tek dvojicu, a ponekad prava makljaža.{#}

17 godina

igram sad na ''pobij sve sto ti smeta'' i uocio sam prvu razliku,

u misiji u kojoj triba manit ona dva brata blizanca na low chaos jedan je doli u podrumu u onoj kupelji dok je drugi na drugom katu u desnoj sobi. na high chaos jedan je na prvom katu u sobi a drugi je na drugom katu u livoj sobi.

za sada nisam primjetio nikakvo povecanje broja cuvara.

17 godina
Obi Wan kaže...

igram sad na ''pobij sve sto ti smeta'' i uocio sam prvu razliku,

u misiji u kojoj triba manit ona dva brata blizanca na low chaos jedan je doli u podrumu u onoj kupelji dok je drugi na drugom katu u desnoj sobi. na high chaos jedan je na prvom katu u sobi a drugi je na drugom katu u livoj sobi.

za sada nisam primjetio nikakvo povecanje broja cuvara.

Na low chaos "oba su pala"TM u svojim sobama na trećem katu ; nikoga nije bilo dole u sauni

Dok na onoj prvoj pravoj misiji kada sam klao, na povratku u barčicu je bilo cca četiri "hodajuća mrtvaca" dole kraj barke dok na low nije bilo nikoga...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 0:17 (doktor1).
15 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
moze li mi neko pomoc oko druge/trece misije (nisams sigurans sad vise koja je tocno) da predem sve pod stealthom bez da ikoga ubijem. kad je zadatak ubit high overseera onoga kad mu treba otrovat pice, nez kako proci taj dio bez da koristim poison.

Baci otrov, onesvijesti overseera i prenesi ga u  onu sobu za mucenje, stavi ga u stolicu , nadi kaljez u obliku Tridenta i "Markaj" ga s njim

17 godina

evo jos jedna promjena

na low chaos lady boyle koju trebam ubit je u crvenom, dok je na high chaos lady boyle koju trebam likvidirat je u crnom

jos sam nasao nekakav non leathal nacin da je ''likvidiram'' na high chaos playthrough

15 godina
Dishonored

Bi li se ovo moglo pokrenuti na e7400 i q45 Chipsetu? 1024x768 reza, makar na low?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Obi Wan kaže...

evo jos jedna promjena

na low chaos lady boyle koju trebam ubit je u crvenom, dok je na high chaos lady boyle koju trebam likvidirat je u crnom

Na low chaos mi je bila u crnom

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Dishonored

Pozz, prosao sam prvu pravu misiju, ono sa Campbellom.

Ugl, jel itko skuzio onog frajera kaj nas prati?

Taman pred kraj misije, prije neg se spustim onim lancem do broda, slucajno sam pogledao prema gore i vidio neku maglu. Loadam opet i vidim neku ninju kak zuri u mene... creepy

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat01 kaže...

Bi li se ovo moglo pokrenuti na e7400 i q45 Chipsetu? 1024x768 reza, makar na low?

Mislim da bi se moglo,igra nije zahtjevna ili da je neoptimizirana.
Jos sam na prvom prelasku i igra me odusevila,ne znam kad me nesto ovoliko dugo zadrzalo pred ekranom,stvarno su si decki dali truda.

Igram svakako,malo stealth pa kad mi dojadi onda klasicno macevanje,drugi prelazak mislim totalno stealth,ali neda mi se glumiti "good guya" pa necu trositi sleep darts da dobijem ono da nikoga nisam ubio,ili sam assassin ili nisam hehe

Sto me zivcira jest savegame,konkretno save limit,moram brisati,a to je zamorno pa gubim vrijeme,jel se moze nekako povecati save limit na unlimited ?

Za drugi prelazak planiram otpocetka onaj zoom na maski radi lakseg skidanja sa samostrelom,zatim Shadow Kill na 2,Blink na 2 i Bend Time,i naravno Vitality i Agility,ovo ostalo ne vidim svrhu sto se tice stealtha jer odmah dignes graju i dolete ako koristis Swarm ili onaj kao FUS-RO-DAH ( xD ) i naravno trose puno mane. 

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

evo jos jedna promjena

jos sam nasao nekakav non leathal nacin da je ''likvidiram'' na high chaos playthrough

To je Randomizirano, meni je bila u bijelom(low chaos).

17 godina
hari85 kaže...
Obi Wan kaže...

evo jos jedna promjena

To je Randomizirano, meni je bila u bijelom(low chaos).

ima smisla. inace na low chaos ja sam svoju lady boyle odveo gore u sobu i boom :)

15 godina
neaktivan
Dishonored

Ne znam za vas ali mene igra nije uopće baš oduševila, taman sam završio 5-ti level, i već mi nekako sve skupa postaje monotono, i ponavljajuće...da ne govorim o postojanju apsolutno nikakvog izazova, jer uz korištenje pravih powera i mrvicu mozga imam osjećaj kao da igram uz cheatove.

Palac gore za vioce acting i atmosferu, koji su briljantni...ali jedan veliki palac dole za repetitivni (i extra lagani) gameplay i grafiku koja na momente briljira onda opet na momente debelo razočarava (koristim postavke koje je netko ovdje postao).

Zasad nategnutih 7/10

eh, da, Bioshock je ipak teško nadmašiv ( a koliko smo pljuvali po njemu onda kad je izašao )

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 15:15 (EraserHead).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Dishonored

Možda bi trebao prestati igrati samo na jedan način, probaj neki drugačiji pristup.

Ja sam isto težio šuljanju ali nisam uvijek uspio u tome, nikad vračao save nego kako je ispalo ispalo je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

eh, da, Bioshock je ipak teško nadmašiv ( a koliko smo pljuvali po njemu onda kad je izašao )

Sjećaš se ekipe koja je masovno govorila da je CoD4 bolji od Bioshock-a?

Sad je Bioshock sjajna zvijezda, a CoD4 se i ne vidi na nebu.

15 godina
neaktivan
Dishonored

Bioshock je zakon, danas sam ga baš opet instalirao na steamu, jer me (ipak je malo) ova igra podsjetila na njega.

Možda bi najtočniji opis Dishonoreda bio poglupljeni Deus Ex/ružni Bioshock {#}

No to ne znači da neću završiti igru, možda je pređem i još jednom, ali mislim da ću je brzo zaboraviti.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dishonored

Sad sam kod Dauda, vraćam se po opremu, kolko još otprilike imam do kraja?

Btw. nisam ubio ni lady Boyle, ni Lord Regenta, al se zato nikad nisam ustučavao smakivati guardove. Kućne pomoćnice ostavljam isto na miru, za sad mi je chaos bio na high svaku misiju.

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dishonored

Ja sam igru završio i dobio sam najgori kraj iako sam sve mete riješio na non-lethal način. {#}

No,sve u svemu,igra je solidna. Doduše,ne sviđa mi se kažnjavanje igrača koji imaju drugačiji pristup igri.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...

Btw. nisam ubio ni lady Boyle, ni Lord Regenta, al se zato nikad nisam ustučavao smakivati guardove. Kućne pomoćnice ostavljam isto na miru, za sad mi je chaos bio na high svaku misiju.

Još nekih 4-5 sati.

16 godina
The Unforgiven kaže...

Ako češ igrati bez vračanja za svaku grešku i bez previše lutanja misijom 2 sata bi bila dosta za to.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice