Došao do preobrata priče,....očekivao sam nešto takvoga, jer od prvog dana mi se ne sviđa faca ni admirala ni onog govnara malog kao nekog grofa.
Drago mi je da se to desilo, sada krećem na osvetnički pohod i poubijat ću apsoultno sve osim samuela boatmana, emily, i caliste.
Piera možda poštedim. Sve ovo što sam se suzdržavao, heheh, sad kreće pokolj :)
To ću i ja sada napravit. Upravo sam pokupio svoje oružje nakon šta su pokušali ubit i sada kreće osveta poludjelog Corva!! Do sada je bio stealth, odnosno minimalne žrtve, a sada će većina dobiti nož, strečicu ili metak!! Moj Corvo je poludio!!
Ja sam se bio zeznuo u drugom prolasku igre što nisam otišao po svoje stvari. Zaboravio, uvjetno rečeno. I vidim koliko zapravo utječu stvari koje radimo na svijet u igri, dijaloge i slično. Znam da me Samuel spasio i sve, ali zaslužuje nož u oko.
A ja kreten nisam imao srca ubit dauda, p.ičkica je plakala ovo ono, reko ajde, pokajao si se, a ionako me boli rac za onu empress, nije bila nešto p.oyebljiva :)
Ali najveći užitak je ubit tallboya, i aktivirao sam si onaj adrenaline rush, brutalizacija :)
I btw. granny rags, znao sam, trebao sam je odmah ubit. Slackjaw car.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR