Dishonored

poruka: 462
|
čitano: 109.338
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Dishonored
4ucker kaže...
doktor1 kaže...
fila2208 kaže...

Došao do preobrata priče,....očekivao sam nešto takvoga, jer od prvog dana mi se ne sviđa faca ni admirala ni onog govnara malog kao nekog grofa.

Drago mi je da se to desilo, sada krećem na osvetnički pohod i poubijat ću apsoultno sve osim samuela boatmana, emily, i caliste.

Piera možda poštedim. Sve ovo što sam se suzdržavao, heheh, sad kreće pokolj :)

To ću i ja sada napravit. Upravo sam pokupio svoje oružje nakon šta su pokušali ubit i sada kreće osveta poludjelog Corva!! Do sada je bio stealth, odnosno minimalne žrtve, a sada će većina dobiti nož, strečicu ili metak!! Moj Corvo je poludio!!

Ja sam se bio zeznuo u drugom prolasku igre što nisam otišao po svoje stvari. Zaboravio, uvjetno rečeno. I vidim koliko zapravo utječu stvari koje radimo na svijet u igri, dijaloge i slično. Znam da me Samuel spasio i sve, ali zaslužuje nož u oko.

A ja kreten nisam imao srca ubit dauda, p.ičkica je plakala ovo ono, reko ajde, pokajao si se, a ionako me boli rac za onu empress, nije bila nešto p.oyebljiva :)

Ali najveći užitak je ubit tallboya, i aktivirao sam si onaj adrenaline rush, brutalizacija :)

I btw. granny rags, znao sam, trebao sam je odmah ubit. Slackjaw car.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
fila2208 kaže...
4ucker kaže...
doktor1 kaže...
fila2208 kaže...

Došao do preobrata priče,....očekivao sam nešto takvoga, jer od prvog dana mi se ne sviđa faca ni admirala ni onog govnara malog kao nekog grofa.

Drago mi je da se to desilo, sada krećem na osvetnički pohod i poubijat ću apsoultno sve osim samuela boatmana, emily, i caliste.

Piera možda poštedim. Sve ovo što sam se suzdržavao, heheh, sad kreće pokolj :)

To ću i ja sada napravit. Upravo sam pokupio svoje oružje nakon šta su pokušali ubit i sada kreće osveta poludjelog Corva!! Do sada je bio stealth, odnosno minimalne žrtve, a sada će većina dobiti nož, strečicu ili metak!! Moj Corvo je poludio!!

Ja sam se bio zeznuo u drugom prolasku igre što nisam otišao po svoje stvari. Zaboravio, uvjetno rečeno. I vidim koliko zapravo utječu stvari koje radimo na svijet u igri, dijaloge i slično. Znam da me Samuel spasio i sve, ali zaslužuje nož u oko.

A ja kreten nisam imao srca ubit dauda, p.ičkica je plakala ovo ono, reko ajde, pokajao si se, a ionako me boli rac za onu empress, nije bila nešto p.oyebljiva :)

Ali najveći užitak je ubit tallboya, i aktivirao sam si onaj adrenaline rush, brutalizacija :)

I btw. granny rags, znao sam, trebao sam je odmah ubit. Slackjaw car.

Ja se kao i Onjegin furam na neku realnost. Dauda sam ostavio da živi jer ga u utjelovljenju vlastitog lika smatram sebi sličnim, jer je i on asssassin, kroz što sve mora proći. Tallboye, da, koji užitak, jump + lijeva tipka miša = FUCK YEAH

A Granny Rags, nju shvaćam, ona je umjetnička duša koju su drugi uništili svojim mišljenjima. Ipak, odlučio sam da joj pomognem u njenom magnum opusu i da ubijem Slackjawa. To sve u prvom prolasku. U drugom je Daud pao kao pokošen, Tallboyi su se počeli zvati Deadboyi, a Granny Rags sam sa užitkom ubio, nakon čega sam i Slackjawa dokrajčio. Svi su mi bili krivi sve.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 17:49 (4ucker).
14 godina
neaktivan
Dishonored

Igra je pre kratka...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
k1klop kaže...

Igra je pre kratka...

{#}

Zavisi...

15 godina
neaktivan
Dishonored

Cekaj , Vi niste skontali da je Emily Corvo-ova kcerka ? U onome hammelockovom diaryu pise da se pitao jel to istina i kad ga ubies kaze :"Everybody knows you have been doing the empress " {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dishonored

Auuuuuu morat ću prestat čitat ovu temu, sve se samo sivi, a ja radoznao {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
k1klop kaže...

Igra je pre kratka...

17 godina

zanima me da li se weeperi racunaju kao innocent, tj da li se oni uopce racunaju u onoj end mission statistici?

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Dishonored

So corvo do you want them to burn or put to sleep?

BURN THEM ALLLLL!!!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Dishonored

Evo upravo prešao igru. Žao mi je što je gotovo jer je igra blago rečeno odlična. Sjećam se još kako sam guštao dark messiah, pa sad i ovo.

Kraj mi je malo...ne znam, možda zbog mog stila igre ili šta, ali havelock je pobio sve, nije bilo uopće zanimljivo. pa sam loadao 10 puta i ubio ga ns ve moguće načine, na kraju sam ga zaklao i zapalio.

Kraj je fora, lijepo je vidjet sve što si radio u igri da na kraju se odražava na završnoj sekvenci.

Igra ko igra me je stvarno oduševila, nema šta. Frendu sam je dao, također je oduševljen. 

Mislim da ne trebamo bit nezahvalni i pričat a grafika a ovo a ono, ovo je u moru smeća kvalitetna igra koja pruža puno sati zabave.

Kolji guši, kradi, leti bjžei....radi što hoćeš. jendostavno je super rewireat pilon i navuć vojnike na njega, onaj evil trolllloloo laugh.

Ugl. jako dobra igra koju preporučam svakom igraču željnom izazova i nečeg malo svježijeg što se ne viđa svako malo.

clap clap za igru.

Ide na hdd i ide ponovni prelazakj za par mjeseci kad je malo već zaboravim :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dishonored
Malo kasni al bitno da je tu. :)
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 16:46 (Danny_HR).

17 0 hvala 1
16 godina

Igra je savrsenstvo, obozavam ovakav tip igara.

Samo sto sam se zeznuo, uzeo sam onaj "Shadow Kill" powerup, i tek poslije skuzio da se pretvore u pepeo samo ako ih ubijem.

A ne ubijam ih. Tako da sam bacio dva runea u vjetar. Meh.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
15 godina
rocker55555 kaže...

Samo sto sam se zeznuo, uzeo sam onaj "Shadow Kill" powerup, i tek poslije skuzio da se pretvore u pepeo samo ako ih ubijem.

Kasnije ćeš dobit volju za ubijat. Ja sam išao sve non lethal do jednog dijela, kasnije sve klao. I završetak sam dobio dobri :)

btw. koliko sa skužio postoje 3 završetka.

dobri, kad spasiš emily i okrune je i svi sretni.

loši kad si napravio prevelik kaos i ali spasiš emily.

loši-ali manje loš kad spasiš emily ali si napravio kaos.

ja sam dobio dobri, iako sam zadnje dve tri misje klao kao lud :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 17:16 (fila2208).
17 godina

evo i ja sam zavrsio igru

chaos je bio stalno low, mada sam u jednom trenutku klao sve zivo (one assassine sam sve pobio, mislim da nije ni jedan ostao ziv, onako da si dam malo oduska)

cuvare sam u 90% slucajeva uspavljivao jer nekad se desi da nekako poginu kad su uspavani. u misiji di tribam ubit onog regenta dosta sam ih manija buduci da ih je unutra bila hrpa. to pripisujem neimanju mape, jer dok sam ja skuzija kuda tribam ic prode baba sa kolacima. to mi je ujedno bila i najteza misija. uglavnom sad znam za drugi walkthrough. zadnja misija u lighthouse-u sam manija jednog jer mi ga se nije dalo nosat okolo. moram priznat kad sam otkljucao ono cudo sta ih pretvara u prah puno je manje nereda oko. dodes, manes ga i bok. ovako ih stalno moram nosit okolo u neke coskove.

sto se tice obrata u prici, onako, moguce da sam ga ocekiva s obzirom na to da mi se stalno vrtilo po glavi: pa nije valjda da sad njega manem i to je to.

ponovo cu odigrat i mislim da cu jos vise uzivat.

16 godina
fila2208 kaže...
rocker55555 kaže...

Kasnije ćeš dobit volju za ubijat. Ja sam išao sve non lethal do jednog dijela, kasnije sve klao. I završetak sam dobio dobri :)

Postoje 3, ali ovakva:

Low chaos + spašena Emily

High chaos + spašena Emily

High chaos + nespašena Emily (ima i to, o da!)

15 godina
4ucker kaže...
fila2208 kaže...
rocker55555 kaže...

Postoje 3, ali ovakva:

Low chaos + spašena Emily

High chaos + spašena Emily

High chaos + nespašena Emily (ima i to, o da!)

Ja sam gore zaboravio na napsat ne spasiš tako da moj fail.

Može se havelock bacit sa njom znam.

16 godina
neaktivan

Dodatak inače odličnoj igri je i ona pjesma na creditsima. Cijeli dan ju slušam haha

16 godina
neaktivan
Dishonored

Pozdrav, evo upravo sam instalirao ovu igru, sad neznam jel to samo meni, al grafika je užasna.

Teksture su zmuljane skroz, antialiasinga nema, voda izgleda ko mulj...

Di je fora? Sumnjam da je grafika ovako loša na max postavkama.

Još me na početku pitao za onaj brightness, kao da namjestim dok jedva vidim najtamniji znak. Onda izgleda kao da gledam pod nekim kuton na ekran.

Utječe li taj brightness na gameplay? Znam da je igra dosta stealth based, pa je valjda mrak bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra je užasno loše optimizirana (pogledaj samo ove hardverske zahtjeve), koja ti je konfiguracija kompa i imaš li zadnje drivere? Brightness je točno to što i piše da je, dakle osvjetljenje i ne utječe na samu grafičku uzvedbu koja je loša. Umjetnički dojam je solidan (iako sam vidio puno boljih steampunk settinga), ali tehničke kvalitete su definitivno prenapuhane. Stavi screenshot igre (i grafičke postavke i svoju konfiguraciju)pa ću ti reći jel nešto do tebe, no vjerojatno si jednostavno očekivao previše. Sve u svemu, Dishonored je dobra igra, no previše je masovne histerije i svršavanja oko nje. U biti, odnos recenzija i kvalitete me podsjeća na Skyrim. U biti, te dvije igre imaju još nešto zajedničko...

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region
16 godina
neaktivan

Hvala, inače za brigtness nisam mislio hoće li utjecat na izvedbu, nego na gameplay, pošto je stealth igra.

Konfa je pod "moj pc".

Budem opalio screenshot sutra, mislim ovakva grafika nije probavljiva ni za 2007 godinu...

E sad kad navale ovi sto vele da grafika nije vazna, nego gameplay. Sto je bolja grafika, veca je imerzivnost, što naci bolji gameplay.

17 godina
Cheezl kaže...

Hvala, inače za brigtness nisam mislio hoće li utjecat na izvedbu, nego na gameplay, pošto je stealth igra.

Konfa je pod "moj pc".

Budem opalio screenshot sutra, mislim ovakva grafika nije probavljiva ni za 2007 godinu...

E sad kad navale ovi sto vele da grafika nije vazna, nego gameplay. Sto je bolja grafika, veca je imerzivnost, što naci bolji gameplay.

i ja sam isto imao takvo misljenje o grafici, i dalje ga iman, ali naviknuo sam se na to i vise ni ne mislim o tome. pogotovo kad sam krenuo sa 2nd walkthrough

15 godina
yesse kaže...

Igra je užasno loše optimizirana (pogledaj samo ove hardverske zahtjeve), koja ti je konfiguracija kompa i imaš li zadnje drivere? Brightness je točno to što i piše da je, dakle osvjetljenje i ne utječe na samu grafičku uzvedbu koja je loša. Umjetnički dojam je solidan (iako sam vidio puno boljih steampunk settinga), ali tehničke kvalitete su definitivno prenapuhane. Stavi screenshot igre (i grafičke postavke i svoju konfiguraciju)pa ću ti reći jel nešto do tebe, no vjerojatno si jednostavno očekivao previše. Sve u svemu, Dishonored je dobra igra, no previše je masovne histerije i svršavanja oko nje. U biti, odnos recenzija i kvalitete me podsjeća na Skyrim. U biti, te dvije igre imaju još nešto zajedničko...

LOL. Meni radi kao po loju na laptopu, a i frendu na osrednjem kompu.

Tako da ne znam o čemu pričaš.

17 godina
neaktivan
yesse kaže...

I mene ovo sa Dihonoredom podsjeća na opsjednutost mase (ne znam kako bih taj fenomen drukčije nazvao) Skyrimom. Skyrim sam odigrao i izbrisao jer je - dosadan. I prenapuhan. Počev od grafike za koju su svi tvrdili da je ''naj-naj''... a ja stavio sve na High i HD texture a ono... na momente sjajna a na momente očajna - povremeno sam imao osjećaj da igram neku 10 godina staru igru. Zatim igrivost - možete li vjerovati da evo sada dok pišem o toj igri nemam pojma o čemu se radilo i kako je završilo, a igrao sam je nekoliko tjedana..? Sjećam se samo zmajeva koje sam ubijao s lakoćom i dosadnog, predugog uvoda u kojem su mi htjeli odsjeć glavu.  A ovo pišem kao čovjek koji je odigrao na tone RPG-ova unatrag 20 godina... (možda baš zbog toga me se nije dojmila?)

Bilo kako bilo, Dishonored je (meni) bolji od Skyrima - čisto zbog ''šarenije'' atmosfere i brže radnje. Ali da su uprskali sa lošom grafikom i neoptimizacijom - jesu. Plus, ono što meni (osobno) smeta je previše klanja i krvi (bespotrebno i nerealno). Ne bi da igram ono Tarantinovo smeće od filma Ubij Billa...

Iz Hrvatske, s ljubavlju
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 4:26 (Danyel).
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...

Bilo kako bilo, Dishonored je (meni) bolji od Skyrima - čisto zbog ''šarenije'' atmosfere i brže radnje. Ali da su uprskali sa lošom grafikom i neoptimizacijom - jesu. Plus, ono što meni (osobno) smeta je previše klanja i krvi (bespotrebno i nerealno). Ne bi da igram ono Tarantinovo smeće od filma Ubij Billa...

Da niste ti i Yesse isti tipovi?

13 godina
neaktivan
Dishonored

Upravo sam završio igru. Super mi je bila.

Ok, da sam ja bio scenarista, bila bi malo bolja. Šteta što nisu išli na pružanje snažnog emocionalnog iskustva nauštrb duljine trajanja.

Meni je igra bila duga, nisam ubio mnogo ljudi, oko 6. I nije bilo puno krvi. Ovi što kažu da ne vole da glave lete i krv frcaju bi trebali malo manje bacati bombe i pucati iz pištolja.

Ipak, imam onaj čudni osjećaj katarze (iako je ništa u poređenju s oba Bioshock-a), one male tuge što je završilo...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

LOL. Meni radi kao po loju na laptopu, a i frendu na osrednjem kompu.

Tako da ne znam o čemu pričaš.

Znači, tvrdiš mi da se nisi susreo s nikakvim bugovima, glitchevima, koruptiranim sejvovima, crashovima i ostalim dječjim bolestima PC igara? "Kupio" sam igru na faking Steamu za cijenu koju bi platio i u dućanu s kutijom i DVD-om  (živo me zanima koliko ekipe na topicu posjeduje više od 5 PC originala), a na trenutke sam htio zaplakati koliko mi je problema radila. To što tebi igra radi na "laptopu" meni ne znači ništa, a isto vrijedi i za "osrednji komp", što god to značilo. Komentar ti je potpuno nepotreban.

A Dishonored...

Kao što već rekoh, u globalu je igra dobra, no no nije ni blizu onome što se dalo zaključiti po svakom reviewu na netu. Ima svojih problema koji su gurnuti pod tepih (najozbiljnije što si mogao pročitati na nekom relevantnom sajtu jest da je hud mogao biti bolji, haha), no daju se prožvakati. Ono što mi smeta jest vojska ispranih mozgova na internetu koje je Bethesda sustavno obradila i kojima je sada Dishonored najbolja igra ikada, a prije godinu dana su tako žestoko flejmali po forumima kada su se ljudi žalili na probleme sa Skyrimom i očito kupovanje recenzija od strane Bethesde. 

http://wp.me/2Nmv3 - Portable Gaming Region
17 godina

ja sam primjetio par bugova.

npr onesvjestena tijela nestaju. to mi se dogodilo par puta. knockdown-am 2 cuvara i onda ih krcam na neko misto i vratim se sa trecim kad vidim na istom mistu samo jedno tijelo.

ili kad sam u onom kupleraju uspavao onu madam da joj uzmem kljuc. vracam se nakon par minuta da slucajno nisam nesto zaboravio kad vidim nema tijela. i tako te stvari.

sto se tice crasheva nisam jos naletio na njih niti na corrupt saves. doduse radim uvijek prije starta na sljedecu misiju manual save i svako malo quick save

17 godina
neaktivan
Dishonored

Inače korupitirani sejvovi su problem fixed verzija, tako da pssss (i postoji fix i za to)

Barem tako kažu na steam supportu {#} 

Crash nisam doživio s igrom, niti ovo da tijela nestaju, ali bilo je bugova gdje su se teksture preklapale ili mrtva tijela zapinjala u podu/zidu...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 18:59 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dishonored

Meni je igra zanimljiva, priča se čini ok.

Jedino mi smeta nedostatak neke mape i nekih hintova jer iako misiju krenem kao stealth,negdje mi se omakne gaf i sve završi u litrama krvi.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Dishonored

I ja sam nedavno počeo igrati ovu odličnu igru, tek sam na House of Pleasure i treba mi savjet. Imam viška rune-ova, pa me zanima 

koje moći su najkorisnije za stealth pristup. Trenutno imam Dark vision (level 1) Blink (level 2) i Agility (level 2). Ne želim čitati temu

od početka da ništa ne spoilam, pa ako netko može odvojiti minutu za par savjeta, bio bih veoma zahvalan.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice