nego i lošom izvedbom - stealth koji nije stealth (tko je igrao stare Splinter Cellove, znat će o čemu govorim),
E to mi je upravo sinulo kroz glavu kada sam krenuo igrati (i steltati). Sišao sam niz neke stepenice u polumraku i banuo točno pred stražara koji se kretao sa sredine sobe prema meni. Ono gledam ljevo ne mogu desno ne mogu ako se okrenem i potrčim nazad skužit će me. Več sam lagano stavio prst na quick load a ovaj tikvan od stražara se lagano prošeta pored (par metara ispred) gledajući u mom smjeru i ništa.
Gdje je to od Splinter cella kojeg sam btw igrao prije sigurno 10 godina.
Igra je ok ali ipak IMHO pati od bolesti koja se javila na dosta igara unazad 5-6 godina a to je zaglupljivanje i jednostavnost što dovodi do toga da nema skoro pa nikakvog izazova a samim tim i zadovoljstva. Ipak, igru vrijedi odigrati ali nikako ne mogu progutati da su stare igre kompleksnije i zahtjevnije od današnjih koje se btw pretvaraju u slikovnice (igram je da bi završio i vidio kraj, izazova baš i nema).Inače u najavi igre prije par mjeseci kada sam saznao da glavni lik nije obični čovjek nego ima neke super moči posumnjao sam da bi moglo nešto ovako ispasti i eto desilo se. Prejak glavni lik koji kada skužiš mehaniku igre (manje od 10 minuta) postaje godlike ( nekad, u starim igrama za to se ukucavala skrivena šifra
)
Igram na hard jer sam mislio da će very hard biti ono impposibile za igrati ali kako vidim i to je kamilica.
Upravo to, proširio si sve što sam htio reći.
Eh, jedan je Splinter Cell... bojim se da takvih igara više neće biti. Ili su današnji mladi oglupili, ili ih ovi proizvođači igara ovako glupim igrama žele dodatno zaglupiti, ne znam...

Bilo coop ili versus.