E ovako,kupio sam original Stranglehold,i svaki put kad idem igrat traži mi CD,jel sad postoji koji crack NA CD-U.
Nadam se da ne kršim pravila jer ipak se radi o original igri,i ne tražim ilegalni crack,već crack na CD-u.
E ovako,kupio sam original Stranglehold,i svaki put kad idem igrat traži mi CD,jel sad postoji koji crack NA CD-U.
Nadam se da ne kršim pravila jer ipak se radi o original igri,i ne tražim ilegalni crack,već crack na CD-u.
Koliko ja znam, ni jednu legalnu igru nećeš trebati crackirati, a rasprava o crackovima na ovom forumu je zabranjena. I ne postoji legalni crack!
Nekako mislim da ti ta igra i nije baš legalna.. XD
CD ti je crack. Ubacis CD i mozes da igras. :)
Na DVD ili CD mediju na kojem je originalna igra nikad nema crack. :)
Međutim, ako želiš fix koji će ti poslužiti tako da ti ne treba CD ili DVD možeš ga naći na stranici koju ti pošaljem na PP.
To je na granici legalnoga ali definitivno nije nelegalno ako imaš original igru.
Crack na originalnom cd-u?
Hoćeš da te stave u onu temu Hall of Shame, a?
Vidi se da nema pomoći,naveo sam nešto u smislu cracka,a ne crack.Ajde nema veze nemojte se vi trudit.
zar su se svi ljudi rodili pametni i sve znaju jer ako ne onda ih treba omalovažavat?
čovjek je postavio pošteno pitanje a ako mu ne možeš pomoći nemoj komentirat
Ajde, ajde...ne lupajte bezveze toliko da imate post. Upisivanje crack u google daje milione rezultata
i ne povlači karton kao objavljivanje linka u postu.
A kako već hodamo po tankom ledu, a kolega forumaš iznad negoduje da nisu svi rođeni pametni (nije nitko) evo ti hint
pa ćeš naučiti za ubuduće.
Na originalima nikada nećeš naći ništa imalo slično cracku.
To ćeš naći na googlu upisivanjem imena igre i dodaš do toga NO-CD.
Dalje ćeš se sigurno snaći jer ćeš opet imati milione rezultata.
I usput pazi da je za verziju tvoje igre. Znači ako ti je igra v 1.0 ne možeš nabaciti v 1.3 ili slično jer ne radi.
Također to što tražiš nije naodmet skenirati A/V programom