Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.419.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ako netko ima amazon account (pravi, barem jedna kupnja obavljena) javite mi se pa možete neš sitno u csgo itemima zaradit).

Treba napisati samo 2 kratka review-a za neke proizvode i to je to. PM ako ima zainteresiranih ;)

0 0 hvala 0
13 godina

Dream 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
6 0 hvala 2
11 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

neka ti je sa srećom :)

15 godina

Koja je fora VP vs G2 50-50 odds, igraju Train... Ovo bi trebalo bit prelako za vp, njihova najbolja mapa a G2 imao juce roster change.

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Koja je fora VP vs G2 50-50 odds, igraju Train... Ovo bi trebalo bit prelako za vp, njihova najbolja mapa a G2 imao juce roster change.

i ja sam isao na G2 ne zanima me pretjerano hocu li dobiti jer sam samo 5 dolara ulozio ali VP je njesra tesko,ne vjeruje im narod vise ni na trainu i to je to.

G2 mi je favorite tim i nece im naskodit sto je denis otisao

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
11 godina

već su igrali sa njima na train dva puta, jednom je završilo u korist G2 14-16, a drugi put 17-19...oboje vrlo napeto i blizu no činjenica je da su izgubili oba puta. No da slažem se to jedna od njihovih najboljih mapa i mislim da su do sad skužili kako dobit G2 na njoj.

Inače mislim da im je Mirage daleko najbolja mapa, barem su tamo uvijek razbijali i imaju 67% win rate.

Ne znam, za mene je to veliki SKIP, VP igra totalno nepredvidivo...ili razbija sve pred sobom ili izgubi od totalnih tulavaca...tako da SKIP

NiP Vs VP na Mirage...e to bi se već dalo na VP stavit, pogotovo jer NiP dosta loše igra na Mirage u zadnje vrijeme (u zadnja 3 mj pobijedili Liquid na Mirage i to je to)

Plus kaj je ovo FACEIT (gdje VP igra bolje nego liga za koju mi se čini nezainteresiran)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 18:19 (MasterG).
13 godina
neaktivan
MasterG kaže...

jednom je završilo u korist G2 14-16, a drugi put 17-19...oboje vrlo napeto i blizu

ono sto mene kod VPa toliko nervira je sto likovi gotovo NIKAD ne dobiju overtime,cim vidis VP overtime oni su vec izgubili 

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Dream 

greska za citat

a evo ni train ne pomaze VPu,a kao sto vidimo,bolje sto je denis otisao,ovaj aizy je rijesio metch kad je uspio 1 vs 3 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 20:02 (mersimh).
13 godina
MasterG kaže...

već su igrali sa njima na train dva puta, jednom je završilo u korist G2 14-16, a drugi put 17-19...oboje vrlo napeto i blizu no činjenica je da su izgubili oba puta. No da slažem se to jedna od njihovih najboljih mapa i mislim da su do sad skužili kako dobit G2 na njoj.

Inače mislim da im je Mirage daleko najbolja mapa, barem su tamo uvijek razbijali i imaju 67% win rate.

Ne znam, za mene je to veliki SKIP, VP igra totalno nepredvidivo...ili razbija sve pred sobom ili izgubi od totalnih tulavaca...tako da SKIP

NiP Vs VP na Mirage...e to bi se već dalo na VP stavit, pogotovo jer NiP dosta loše igra na Mirage u zadnje vrijeme (u zadnja 3 mj pobijedili Liquid na Mirage i to je to)

Plus kaj je ovo FACEIT (gdje VP igra bolje nego liga za koju mi se čini nezainteresiran)

Safe bet na G2 kao sto sam rekao 

G2 je odlican tim

15 godina
chaselol kaže...
MasterG kaže...

Safe bet na G2 kao sto sam rekao 

G2 je odlican tim

aizy clutch won game

edit:kennys neigra protiv vp-a, al nisam pametan sta betat

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 20:26 (darko099).
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...

aziy clutch won game

slazem se

btw. skratite citate malo mislim fakat

11 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Dream 

16-4 za VP  

nadam se da nisi prominio bet

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 22:13 (vigor_hr).
13 godina

Najgore vrijeme za betanje koliko se underdog timovi provlace danas to je strasno, tacno poslije major turnira se sranja desavaju 24/7

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

eto Vp izgubio, za prvi meč sam nekako i očekivao, ali za drugi hm skoro pa sam se okladio...srećom otišao sam van XD

ali uh, ako si onaj bet VP - EnVyUs dobio!!! plaćaj cugu :)

14 godina
neaktivan

Onaj osjecaj kad imas skoro isti broj killova kao i lik s triggerbotom (s tim da uopce nije krio, scout/deagle headshot only, 100% headshot ratio).

I da, pogledao sam demo, naravno klasicna botina s kretnjom silvera i obicnim cheatom.

Frajer je boostao jednog srbina i 3 druga botica, nisu uzeli ni jednu rundu bez njega.

BCko
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 1:39 (bancic123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Trazim suigrace/tim za opcenito igrat... Mislim i na ESL Adriu i ostale lige... Iako mi neznaci puno, bilo bi dobro da ste rank LEM+(osobno sam GE). Steam: steamcommunity.com/id/MikadiN cya ;)

www.youtube.com/MikadiN

1 0 hvala 0
11 godina

danas samo BO1 koliko vidim, mislim da ću preskočiti klađenje :)

13 godina
neaktivan
Ove godine je infogamer lan, ako zanemarimo male tehničke poteškoće, odlično odrađen. U svakom slučaju 100 puta bolje nego prošle godine
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

1 0 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...

Dream 

Koliko si na kraju dobio ako nisi ne daj Bože promijenio bet ?

13 godina
ArminBHF44 kaže...

Koliko si na kraju dobio ako nisi ne daj Bože promijenio bet ?

~55$ awp hyper beast i random trash.

Za sat vremena VP -G2, eto ga jedan safe bet ako hocete profit na g2 :)

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Za sat vremena VP -G2, eto ga jedan safe bet ako hocete profit na g2 :)

Safe nije nikad jaro moj,i ja sam opet na G2 al safe nije nikad kad VP igra

btw koji trade danas,lik mi ponudio frontside misty FT za moj redline FT samo zato sto imam 4 lgb stickera na njemu

a ja platio taj redline na opskins 4.30 haha

ocigledno nekom su jako bitni stickeri

13 godina

Mislim da ih je malo prpa od G2, stavio sam nesto sitno ~10eur na G2, trebalo bi da prodje igra se cache a G2 su vrhunski riffleri sto se u zadnje vrijeme ne moze reci za VP, odlican aim imaju i agresivno igraju do zla Boga :D

A sto se tice stickera, dobio sam ovo na betanju juce isto, i sigurno znam da cu ga uvaliti nekom ameru za neki skin od 20-25 eur bez ikakvih problema, mozda cak i 30 jer ljudi VOLE iBuypower stickere a na nekim skinovima izgledaju odlicno

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Mislim da ih je malo prpa od G2, stavio sam nesto sitno ~10eur na G2, trebalo bi da prodje igra se cache a G2 su vrhunski riffleri sto se u zadnje vrijeme ne moze reci za VP, odlican aim imaju i agresivno igraju do zla Boga :D

A sto se tice stickera, dobio sam ovo na betanju juce isto, i sigurno znam da cu ga uvaliti nekom ameru za neki skin od 20-25 eur bez ikakvih problema, mozda cak i 30 jer ljudi VOLE iBuypower stickere a na nekim skinovima izgledaju odlicno

koja je to extenzija da vidis te cijene u browseru odma?

ja samo lounge destroyerom vidim koliko vrijedi skin u betanju

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

pozdrav jel postoji kakva skripta ili kaj več da mi u DM svaki put kad se spawnam bude u rukama kao teroristu ak47 i digl pištač i nako kanter terosrist m4a4 i digl kao pištač isto, ta tri oružja su mi najdraža

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 18:13 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrakky kaže...

pozdrav jel postoji kakva skripta ili kaj več da mi u DM svaki put kad se spawnam bude u rukama kao teroristu ak47 i digl pištač i nako kanter terosrist m4a4 i digl kao pištač isto, ta tri oružja su mi najdraža

Pa moraš samo jednom kupit, nakon toga dobijaš ista oružja dok ih ne promjeniš opet

17 godina
Roko567 kaže...
mrakky kaže...

Pa moraš samo jednom kupit, nakon toga dobijaš ista oružja dok ih ne promjeniš opet

skužih i nemrem vjerovat koji sam NOOB  izabere se oružje i f3, jbg. ljudi tek imam 130 sati i ovo mi je prva igra takve vrste nikakav cod bf ili bilo kaj slično, al glavno da sam skužil i moram priznat da mi m4a4 najbolje puška, jer još zvijek gađam u vrat prsa, taman jedan metak vrat i drugi g vugla i to je to, ak mi ima jak recoil, non pak zolko digne da drugi metak fula vugla, on je super za hedshot ko ima taj skill, ja još nemam, razumijte imam 35 godina i moji refleksi su već za takve stvari za drek, fakat moram trenkat jako puno na DMi igra je zaraza žešča, da sam znal i prije bi igral, sad bi si htel cs-s kupit pa njega malo.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
13 godina
neaktivan
mrakky kaže...

skužih i nemrem vjerovat koji sam NOOB  izabere se oružje i f3, jbg. ljudi tek imam 130 sati i ovo mi je prva igra takve vrste nikakav cod bf ili bilo kaj slično, al glavno da sam skužil i moram priznat da mi m4a4 najbolje puška, jer još zvijek gađam u vrat prsa, taman jedan metak vrat i drugi g vugla i to je to, ak mi ima jak recoil, non pak zolko digne da drugi metak fula vugla, on je super za hedshot ko ima taj skill, ja još nemam, razumijte imam 35 godina i moji refleksi su već za takve stvari za drek, fakat moram trenkat jako puno na DMi igra je zaraza žešča, da sam znal i prije bi igral, sad bi si htel cs-s kupit pa njega malo.

Samo polako. Refleksi se steknu vremenom i praksom, a ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj tu, nije sramota ne znati

11 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Ako netko ima amazon account (pravi, barem jedna kupnja obavljena) javite mi se pa možete neš sitno u csgo itemima zaradit).

Treba napisati samo 2 kratka review-a za neke proizvode i to je to. PM ako ima zainteresiranih ;)

I dalje ovo vrijedi. Ako ima netko da može pisati review-ove na amazonu (ima account) nek mi se javi.

13 godina

Rođaku mi CS:GO radio normalno i odjednom sad sve zapinje, igra mu se učitava nenormalno dugo i zapne na učitavanju mape skroz.

Ostale igre na laptopu rade normalno.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice