Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.457.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

ma ja sam prestao igrat te pick-eve, nema smisla...samo iz džepa a ništa u njega, tako da se ne vidim da opet to igram

Cloud9 vs Fnatic 20-80

pa ne znam, čini mi se da je Fnatic to možda odigrao čak i taktički sa LG tako da dobije u playoff lakšeg protivnika (iako nisam siguran je li to bio slučaj ili jednostavno loša igra za stvarno :/). No s obzirom da su sad dobili Cloud9 njima ide na ruku, ne vidim kako bi mogli izgubit u Bo3 sad, možda izgube jednu mapu, ali prolazak dalje mi se čini vrlo vjerojatan

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 2:04 (MasterG).
16 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Ovaj Fantasy Team je sam trošak novca...ko to predvidi svaka mu cast(imam 2-3 na frend listi i to je lucky guess). Jos mi nekim slucajem ostao Neo ka Sniper umisto JW, a on igra na Trainu di nije taknuo taj AWP...

Tačno, evo Ge0prox jučer bio u top 2% sa preko 200 poena, sada je samo na 12% sa manje od 400 poena, najmanje 60 poena manje osvojio nego u prvom danu.

Ni bronzu ne mogu osvojiti u fantasy teamu, a za team pickem se nadam da neću ostati na srebru, da ću uspjeti osvojiti zlato

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
10 godina
neaktivan
Diplo kaže...

Pimp nije los al je totalno podbacia, a i lefta im je schneider tjedan dana prije majora

Fantasy tem za danas Snax-Flusha-device-dupreh-Kennys

201 bod eazy..bilo bi i bolje al flusha niti jedan clutch, a device slab kd spasilo me sta je ima 5 pistol kilova

10 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Danas idem sa ovom postavom

olof-flusha-forest-dennis-guardian

mislia sam se između olofa/krimza i dennisa/maikelelea al neda mi se zajebavat..sta bude bude

0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam fantasy team uzeo po 150 poena, ne znam ni sto sam stickere uzeo cisto iz zezancije 
Pitam se kako ce mouz danas protiv g2, na njih sam stavio sticker, ja mislim da oni to mogu jer su prvi gejm protiv njih...pa ono je bio choke, niko nista nije uradio a chrisJ eksperimentisao sa izborom oruzja (XM1014)

32-68 mi ne prilici za ovaj gejm jer nije takva razlika, ali ni blizu.

P.S. otvorio sam dva mirage suvenira, kad vec ne dropaju investirao 4EUR i isplatilo se

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo da ja napisem malo : 

Team Pikovi : prvi dan pao na cloud 9 i Nipu . Drugi dan Pao samo na Fnaticu . Trenutno 22 boda , Top 2 Global .

fantazi : Prva dva dana isao na budalu i skupio do danas 275 bodova top 81% global . Danas sam isao na ovu kombinaciju . Krimz , Maikelele , Forest , fox , guardian . 

Pa cemo da vidimo sta ce biti , istina da je bacanja para ali gust je igrat malo to . Iskreno nije mi zao para jer imam dosta stickera koji vrijeme po par dolara , tipa 2 guardiana imama , 2 maikelele , oni vrijede po 4 eura ;) 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sad neznam ko ce dobit između envy i fnatic... Zelim vjerovati da fnatic moze pobijediti sve majore u godini...ali nv 2 stronk...istina da su ih satrali na online u zadnje vrime, sta vi mislite?

http://www.youtube.com/user/MsDome007

0 0 hvala 0
15 godina

ja mislim da će envy osvojit na kraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja mislim da će envy osvojit na kraju

envy - tsm finale

Fnatic po meni jako lose igra. Prvi match protiv vexeda su lose odigrali, protiv Lg totalno podbacili,a danas da su igrali protiv imalo bolje ekipe popusili bi overpass

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 12:15 (Diplo).
13 godina
protjeran

Ja mislim da fnatic ide do finala .

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

mousesports vs Gamers2 50-50

dakle ovo nisu istine koja razlika u oddsima, 30-70 na csgo lounge ?!?!?!? više bi rekao da je oko 50-50. Ne znam čemu toliki hype kod G2, dobri su igrači, ali nisu napravili ništa posebno. Ovdje bi se samo radi oddsa kladio na mousesports

CLG vs Na`Vi 20-80

CLG ima šanse samo na cobblestone i DD2 protiv NaVi-a, iako je NaVi zapravo jako dobar na DD2. Na Overpass, Mirage, Train i Inferno, CLG nema nikakve šanse. Zbog većeg pool mapa mislim da NaVi nema šanse da izgubi

13 godina

Kako dobro LG igra, ne bih ja njih otpisao tako brzo ljudi 
Jedva ih je VP dobio na cbblestone a na infernu su fenomenalno odigrali protiv fnatica koji obozava inferno 

VP je hidden fav ovdje, velik je novac u pitanju a VP igra za $$$ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Iako su svi zasigurno zaokupljeni majorom - ESL adria kreće od ove nedjelje: 

http://www.counterstrike-hr.com/vraca-se-esl-adria-open-csgo-kupovi-svake-nedjelje

Što se tiče samog majora - ova količina videa i intervjua je doslovno bolesna, odličan filing. Ne igram nikakve fantasy i pickeme, samo sjedim gledam i uživam. Koliko stignem :(

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 12:54 (Professeur).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta kazete za np vs titan best of 3,ulozio sam 15 dolara na titan ali sam poprilicno neodlucan

nit mi se svidja titanova igra nit nipova haha.

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mersimh kaže...

sta kazete za np vs titan best of 3,ulozio sam 15 dolara na titan ali sam poprilicno neodlucan

Ne volim baš NiP ali oni se uvijek nekako izvuku na tim velikim turnirima, možda i danas uspiju proći dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 13:55 (Kordy).
10 godina
neaktivan

Zajeba sam se danas totalno sa fantasy timom past cu sa 8% na 30%+ sigurno

ko je danas izabra krimza, niku i maikelelea na konju je

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mersimh kaže...

Vjerujem da ce NiP uzeti ovo.

BCko
16 godina
neaktivan

Ovaj Maikelele je više sretan nego što je težak, pola rundi preživi sa dlakom energije...

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

lik je clutchao jedno 4 puta danas

13 godina
neaktivan

Zvučna izolacija za igrače, Sammler i Anders skupa, PGL-ova ekipa je u produkciji, NiP se vraća u život... Pa ovo je najbolji turnir do sad

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

2 0 hvala 0
14 godina
MasterG kaže...

lik je clutchao jedno 4 puta danas

Pa on im je nedvojbeno spasio taj Mirage. Teško je znat bi li Inferno otišao istim putem da je Mouz dobio i Mirage, ali mislim da bi to lagano bio 2-1 game bez Maikelelea.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina

Ovo je bio NiP magic 

A da maikelelele je super odigrao svaka cast, da je niko uspio izvuci i da su dobili prvi gejm Mouz bi isao dalje ali jbg. ChrisJ razocarao nazalost 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

bez Maikelelea nebi imali šanse

14 godina
neaktivan

Upravo dobio cobblestone package drop :D

Nakon kolko vremena im cijena ide gore?

BCko
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 21:28 (bancic123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ko je šta je ne znan ko je nije moje

http://prntscr.com/8x7j9k

Kad da prodam ovo cudo?
Jel bolje trejdat za nesto?

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 22:12 (Roko567).

0 0 hvala 0
13 godina

Sutra ce biti zanimljivo

vjerujem da ce ovako proci, pa sad.....

84-16

VP - G2...... 

EDIT:

Ovaj fantasy team, nije mi se dalo kupovati vise stickera pa sam danas popunio cime sam imao ali da sam stavio bilo sta bilo bi stvarno....

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 0:00 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja cu pokusati ovako.

Imamo isti broj poena, vidjet cemo koji ce od nas dvojice osvojiti zlato, a koji srebro.

Edit: E jesam ubo ovaj team, bubno bilo šta, odustao nakon što sam bio na nekih 60-70% gdje ni bronzu ne mogu osvojiti, kad sada vidim među top 11%...

Prvi dan 150 poena, drugi dan 148 poena, a danas 395, pa stvarno... Kada se trudim i stavljam najbolje igrače oni pobace i tanko skroz, a kada bubnem neke za koje ne vjerujem da će sakupiti i 100 poena, dobijem skoro 400, nigdje veze.

Jkaem samo 30-ak centi sticker a dobio od njeg preko 100 poena, a od flushe čiji sticker košta oko 4x više dobio samo 47 poena...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 0:27 (Haker_x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

tesko da ce cijena tako brzo ic gore posto se cobble u ova tri dana igra skoro 10 puta..ima skoro 100k kutija..ni cologne cobble jos nije dosega pravu cijenu

10 godina
neaktivan
Diplo kaže...

Danas idem sa ovom postavom

olof-flusha-forest-dennis-guardian

mislia sam se između olofa/krimza i dennisa/maikelelea al neda mi se zajebavat..sta bude bude

evo da se pohvalim 401 bod danas, jucer 201 trenutno sam u top 4%. Mislim da bi bia u top 1 ili 2% da sam izabra krimza i maikelela umisto olofa i dennisa

Nakon loseg starta mislia sam da ce me dropat na 30% jer sam od olofa i flushe dobia samo 104 boda + dennis je ima lose prve dvi mape mislim da sam nakon 2 mape od njega ima jedva 30 bodova.
Nakon toga 3. mapa dennis rastura puno entry fragova dobar kd i od njega dobijam 61bod.
f0rest rastura sa k/d-om i ima je po 5 pistol kilova na obe mape, od njega sam dobia 89 bodova.
Slag na kraju Guardian sve tri mape briljantan po 10+ sniper kilova po mapi, nevjerovatnih 151 bod

Sad cu vidit koga stavit za danas, sad san dosa s posla peta nocna zaredon valjda necu nesto sje*at danas

Team pick em isto dobro guram, jucer sve pogodia. Dosad samo 7 bodova izgubia
danasnji pickovi

Envy vs Fnatic - nema se sta za rec sve je poznato o jednima i drugima odlucuju uvijek sitnice, idem sa Francuzima jer su u boljoj formi
Vp vs G2 - mislim da G2 ovdje nema sanse u bo3, da je bo1 dalo bi se raspravljat
TSM - Nip - koliko god mi je Nip drag i zelim da se vrate na stare staze slave toliko mislim da u ovom matchu nemaju sanse, TSM jak na svim mapama na obe strane jednostavno nevidim ko moze dobit TSM trenutno ( mozda Envyus jedino) po meni TSM osvaja DH
LG - NV - Brazilci izgledaju mocno dovoljno govori cinjenica da su dobili Fnatic, zadnji major prosli grupu ovaj isto. ALI mislim da ce Natus Vincere ovo uzest jer imaju siri map pool,imaju vise iskustva i jedna vazna stvar NV je negdje izmedu top 1 i top 2 tier team uvijek su na toj granici. Izgubili su 4 puta zaredom cetvrt finale 2x envyus 1 put Fnatic i Dignitas sad imaju odlicnu sansu da naprave iskorak i dokazu da pripadaju u top 1 tier team i mislim da to nece propustit. 2-1 u korist NV

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 7:04 (Diplo).
10 godina
neaktivan

Snax - coldzera - duprehh - NBK - Guardian

mislia sam se izmedu NBK/Apexa i Happya al neka bude NBK kad jedino njegov sticker imam od ovih troje

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice