kako napraviti u cod2 onako da pukneš a da ti se puška kao iz duži, onako u zraku (neznam kako da bolje objasnim
)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ove ovako nekako to izgleda http://www.wipido.com/video/AyztnpuSW4S3 samo treba biti nekak još bolje :)
help?
Moraš imat minimalno 2000h da bi mogao to napraviti....
dobro :) to mi ne pomaže kako to napravim koj tipke??
opet ove fore sa satima ja koi imam na xfire oko 500 sati zgazim nekog ko ima 2000 jer neki ljudi nemaju internet ili nisu imali zato molim .
Taman kad ti bilo koji gun reloada(znaci ona animacija kad je prikaju) stisnes zoom tipku i "odskocis" .Treba prakse
R (reload)- Space (skoči u stranu)- Desni klik miša (ADS)
ajde nađite si neku drugu temu za prepucavanje meni treba odgovor na pitanje :) zna netko bilo tko :)
probo sam ali neće onako izdužiti pušku moram li još nešto napraviti ili je to do grafe ili fps-a??? I kaj je˝ADS˝
probo sam ali neće onako izdužiti pušku moram li još nešto napraviti ili je to do grafe ili fps-a??? I kaj je˝ADS˝
Aim Down Your Sights
to mi ništa ne znači može na hrv :)
Ono što napraviš kada u cod-u stisneš desni klik miša. 
to znaci da ciljas
Nadam se da je ovo bio sarkazam.
Bio je sarkazam :)
hahahaha...tako je haha
(Jedino me sad živcira, osim ovi pametnih cheatera, oni koji imaju 1000 h, a u biti nemaju možda maximalno 150)
Zoom tipka??
Aim je desni klik, imas onaj dvogled na B
Inače, mislim da već ima tema od Call of Duty 2 mogao si tamo pisat, i nemoj nabijat duple postove, već koristi tipku EDIT.