ewo mene kicka kad idem na server!! kad me izbaci owo mi pise:
disallowed program driver.!.
help pls!?!
pozzz =)
ewo mene kicka kad idem na server!! kad me izbaci owo mi pise:
disallowed program driver.!.
help pls!?!
pozzz =)
ajde plssssss help
ajde plssssss help
Jel ti fraps radi, dok igras?
ne !!
neki program ti radi u pozadini dok igraš i zato ti to izbacuje. probaj pogasiti ak ti nešto radi i onda probaj uniči na server...
i mene je to zezalo a fraps mi radio pa sam ga onda pogasio i onda mi je sve bilo uredu
neki program ti radi u pozadini dok igraš i zato ti to izbacuje. probaj pogasiti ak ti nešto radi i onda probaj uniči na server...
i mene je to zezalo a fraps mi radio pa sam ga onda pogasio i onda mi je sve bilo uredu
nis uvjek mi je tako i nikad nije izbaciwalo! :S
help plsssssssssssss
evo ja upravo igro cod4 i javio mi punkbuster istu gresku...poceo gasit programe i saznao da je krivac ati tools
(500.poruka)
evo ja upravo igro cod4 i javio mi punkbuster istu gresku...poceo gasit programe i saznao da je krivac ati tools
(500.poruka)
sta 500 poruka nekuzim :S
i ja imam grafu od nvidie!! tako da nemam ati tools:S
(500.poruka)
jjooooooooooj pa pocni gasit programe kod mene je bio krivac ati tools kod tebe je nesto drugo pa netreba ti se sve nacrtat
(500.poruka)
jjooooooooooj pa pocni gasit programe kod mene je bio krivac ati tools kod tebe je nesto drugo pa netreba ti se sve nacrtat
ok probat cu nesto!
pls help ovako neki put zbnam otic na neki talijanski server udem i igram i cim prebacim na granatu da bacim mene izbaci i pise GAME HOOK znam da t znaci HAX(Cheats) ali ja toga nemam i nikad nisam imo a kad igram na nekim drugim nista ne izbacuje
PLS HELP :(
iskljucim sve programe dolje lijevo sto su mi,Ostanu mi samo 3,4 koja moraju biti i opet mi nece....nakon minute pise DISALLOWED PROGRAM/DRIVER(80251)....STA BI TO MOGLO BITI?MOLIM VAS BRZO
pls help ovako neki put zbnam otic na neki talijanski server udem i igram i cim prebacim na granatu da bacim mene izbaci i pise GAME HOOK znam da t znaci HAX(Cheats) ali ja toga nemam i nikad nisam imo a kad igram na nekim drugim nista ne izbacuje
PLS HELP :(
pokusaj obrisat cudne fileove u cod2 mapi!
iskljucim sve programe dolje lijevo sto su mi,Ostanu mi samo 3,4 koja moraju biti i opet mi nece....nakon minute pise DISALLOWED PROGRAM/DRIVER(80251)....STA BI TO MOGLO BITI?MOLIM VAS BRZO
pokusaj updateat pb, ak ne reinstal igru.
1. Ugasi hack
2. Ugasi FRAPS
3. Update PBa
4. Reinstall igre
5. Mogući rootkit u kompu, provjeri sa ovime
6. Formatiranje svih particija i čista instalacija
EDIT: ne napraviti svih 6 koraka, idi redom, nešto će upalit
a sta je taj fraps?
a sta je taj fraps?
program za slikanje slika, i snimanje videa, ako ga nemas instalanog na kompu zanemari ;)
a ovo update pba to preko onog pbsetupa?
a ovo update pba to preko onog pbsetupa?
tako je.
probaj i izbrisat cijelu PB mapu u cod2 datotekama pa onda idi update-at!
ova prva 4 sto si mi napisao sam uradio...ova zadnja 2 ne kuzim bas...ovaj 5.nece da otvori
probao sam i sve izbrisati pa ponovno,opet izbaci...
probao sam i sve izbrisati pa ponovno,opet izbaci...
ah, ovo pod 6 ti je, da izbrises sve sa hard diska-nova instalacija windowsa... po meni garantirano radi iz iskustva pricam...
znaci pod 6. bi trebao swe formatirati-izbrisati pa onda sve nanovo cod instalat i onda ce radit.