CoD2 Hamachi?

poruka: 10
|
čitano: 3.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CoD2 Hamachi?

Ovako imam jedan BIG problem :D

downloado sam hamachi 2 i napravio svoj network u koji se frend pridruzio...pokrenem cod2 mp startujem lan dedicated server i joinam se u njega...dam frendu ip..no kad se zeli pridruziti jednostavno mu awaiting connection ide do beskonacnosti..zasto? PLS HELP

HVALA!{#}

HVALA PUNO!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD2 Hamachi?

Otvori port na routeru.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: CoD2 Hamachi?

ftw? nov sam u tome..pa bih molio dal mi mozes malo pojasnit..igro sam ja pred par godina tako sa braticima preko hamachija..bratic je bio server starto ...tak da neznam kak to funkcionira ugl nismo bili na isti mrezi..oni su udaljeni dobrih 1000m :D

HVALA PUNO!
15 godina
neaktivan
Cojek kaže...

ftw? nov sam u tome..pa bih molio dal mi mozes malo pojasnit..igro sam ja pred par godina tako sa braticima preko hamachija..bratic je bio server starto ...tak da neznam kak to funkcionira ugl nismo bili na isti mrezi..oni su udaljeni dobrih 1000m :D

Stvarno nije tesko, ako znas username i pass za ruter.

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan

znam..kako nebih znao xD....to se nesmije zaboravit..a i imam sve zapisano..naime sad to nemogu jer sam na laptopu..a neda mi se komp palit.. :P ak to vec treba na kompu odradit.. :S

HVALA PUNO!
14 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...
Cojek kaže...

Stvarno nije tesko, ako znas username i pass za ruter.

sam da te jos nest pitam...van ove teme..kak to uradis?? taj let me google for you? HVALA

HVALA PUNO!
15 godina
neaktivan
CoD2 Hamachi?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok..zahvaljujem i na prvom odgovoru i drugom ;)

HVALA PUNO!
15 godina
neaktivan
Cojek kaže...

ok..zahvaljujem i na prvom odgovoru i drugom ;)

Imaš   gumb za to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 2:44 (GimmieCorsair).
14 godina
neaktivan

dobro sad si vec polako dosadan sa tim linkovima....:@

HVALA PUNO!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 3:16 (Cojek).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice