Ovako imam jedan BIG problem :D
downloado sam hamachi 2 i napravio svoj network u koji se frend pridruzio...pokrenem cod2 mp startujem lan dedicated server i joinam se u njega...dam frendu ip..no kad se zeli pridruziti jednostavno mu awaiting connection ide do beskonacnosti..zasto? PLS HELP
HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otvori port na routeru.
ftw? nov sam u tome..pa bih molio dal mi mozes malo pojasnit..igro sam ja pred par godina tako sa braticima preko hamachija..bratic je bio server starto ...tak da neznam kak to funkcionira ugl nismo bili na isti mrezi..oni su udaljeni dobrih 1000m :D
ftw? nov sam u tome..pa bih molio dal mi mozes malo pojasnit..igro sam ja pred par godina tako sa braticima preko hamachija..bratic je bio server starto ...tak da neznam kak to funkcionira ugl nismo bili na isti mrezi..oni su udaljeni dobrih 1000m :D
Stvarno nije tesko, ako znas username i pass za ruter.
znam..kako nebih znao xD....to se nesmije zaboravit..a i imam sve zapisano..naime sad to nemogu jer sam na laptopu..a neda mi se komp palit.. :P ak to vec treba na kompu odradit.. :S
Stvarno nije tesko, ako znas username i pass za ruter.
sam da te jos nest pitam...van ove teme..kak to uradis?? taj let me google for you? HVALA
ok..zahvaljujem i na prvom odgovoru i drugom ;)
ok..zahvaljujem i na prvom odgovoru i drugom ;)
Imaš gumb za to.
dobro sad si vec polako dosadan sa tim linkovima....:@